2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım gözün aydın çok güzel haberlerle dönmüşsün dr.dan darısı bizim başımıza... ama bebeğinin kilosunu yanlış yazdın sanırım:uhm:1300 olmaması lazım

selam kızlar nasılsınızz
şööle bi geçmişi okuyup gelicemm özledim sizlerii

SELAM ARKADAŞLAR,
inşallah iki gün sonra ben de sizlerin arasında olacağım. yarın işyerinde son günüm olacak büyük ihtimalle.
]
maşallah canım ne güzel çıkmışsın
iyi gözün aydın inatçı gadınnn aslan burcunduydun sen dimiii bende aslan istiyodum oğlumu bidaha gözden geçireyim bu isteğimi lülülülülülü
balık yağı konusunda hassaiyet gösteren alıp gönderelim diyen 4 arkadaşım var onlar kendilerini biliyorlar..çok teşekkür edrim..ne kadar ince ne kadar zarif hatunlarsınız siz..allah razı olsun canlarım.
senin kara gaşınaaa kara gözüne diil herhalll Nevamız için debelendik Allah sendende razı olsun opuyorumnanaktan
bizim sıpaları toplasak bir araya şöyle bir 3-4 ay sonra :) aynen böyle olurlar işte :)) yapalım bunu :))
ayy evett yapalım yapalımmm ben gelirim oraya bebişi alıp alkisalkisalkis

canım gözün aydın çok güzel haberlerle dönmüşsün dr.dan darısı bizim başımıza... ama bebeğinin kilosunu yanlış yazdın sanırım:uhm:1300 olmaması lazım
haklısın canım düzelttim :)) bizim oğlanı iice cılız etmişimkaydirigubbakcemile3

Canım Allah kolaylık versin. Bende aynı durumdayım hala çalışıyorum normalde bugün ayrılıyodum izne ama maalesef Milli Eğitimle ilgili yapılması gereken işlemler olduğundan ve her an müfettiş gelebileceğinden işyerindede benden başka kimse olmadığından yazışmalarla alakalı kalmam gerekti. Eğer Müdürüm gerçekten müdürlerin yaptığı işlemleri bilseydi -imza atmaktan başka - ben bugün evimde ayaklarımı uzatmış dizimi izliyor olacaktım. Ama müdürüm seninkiler kadar insafsız ve hödük değil şükür izni filan önceden konuştuk devam edip etmemeyi filan. Birde ben çalışamaz raporunu 32 haftamda almıştım yarım maaş alıyım diye 15 gün daha geliyim derken 1 ay olucak 15 gün :) Kısmet olmadı maalesef ayın 11 inden sonra 37. hafta ya giriyodum galiba yani riskli dönem doğum için üste 2-3 maaş fazladan verse yine gelemem tabi. Bide şu avantajım var işim yorucu değil. Bi öğretmen ataması var inşallah o öğretmen bulunursa kafam rahat olarak evimde dinlenicem.
Eşinin kart olayınıda hayıurlısıyla atlatırsınız inşallah, adamın dediği gibi yüzünüzün kara çıkması dileğiyle.

Ağzına sağlık.

Seçil nasıl oldun canım? ben işe devam ediyorum bi aksilik olmazsa perşembe burdayım yani müsait olursan dr dan sonra beklerim.

benim hiç birinden hala gelmedi.( Sanki 10 tane göğsüm var ya hiçbiride neyse )

Her tarafım ET BENı doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...

Benimde dün farkettim boynumda çıkmış 5-6 tane ve de koltuk altımda . Neyseki normalmiş Kağan Kocatepe öyle demiş ya.

Maşallah Teo ya.

Canım olumsuz şeyler düşünme , için rahat etsin bi uzmana git görüş. Vucut bu dönemde bi garip oluyo biliyosun. Değişimlerin haddi hesabı yok.

ben çıkıyorum kahvaltı yapıp dohturuma gidicem benimk şimdiki dohtorum geçn ve çok karizmatik can bey

Hadi güzel haberlerle gel.

Bende dün druma gittim şu hap meselesini sormaya. Kafam karıştı, 3 eczacı bunun uyku hapı ve sakinleştirici olduğunu söyledi dedim. Bi yandanda içimden Allahım nolur kafam karışmış bunu yazmışım demesin diyorum, yıkılırım öyle bi şey olursa. ılacı vermek istemiyosa vermesin , ne olduğunu anlayamadıysada orda adımız yazıyo arasın sorsun dr bey bu ilacı niye yazdınız desin hastayı korkutup kaçırmasın dedi. Bi kitap istedi hemşiresinden ben sana okuyum dedi , dedim orda yazılanları anlamam siz ne derseniz odur çünkü tıp kitabıydı elindeki , yok yok anlarsın dedi. Başladı okumaya. Uykuya yardımcı aynı zamandada alerjiyle alakalı dedi hem eczacı bunun gurbunu biliyomuymuş dedi yok bilmiyodu dedim baktı onlarda internetten bulamadılar grubunu. Burda bi hemşire vardı geçen onada tavsiye ettim dedi. Korkmadan kullanabilirsin rahat ol dedi. Allahım sana şükür , şu son zamanlarımda bi güven sorunu yaşatmadın bana. Bunun üstünede akşam iş çıkışı bi dershane var oraya gittik bi arkadaş için iş görüşmesine orda bi öğretmende geçen sene hamileydim bu zamanlar zor filan dedi. Atladım hemen kimdi drunuz diye Vural Bey dedi. Yani benim tokturumu söyledi ben çok araştırdım burda ondan iyisi yok dedi. Bunuda bi işaret olarak anladım, yüce mevlam diyoki hatıra kulum için rahat olsun. Allahım yavrularımız önce sana emanet, sonrada dr lara, sen bizden yardımlarını esirgeme yarabbim, bizi evlatlarımızla sınama :Saruboceq:

Son düzenleme:
geçmiş olsun ve gözün aydın.bana da plesanta yukarıda ve bu istenen bir durum demişti..ama kaşıntı yaptığını bilmiyordum.
aslan olsun çamurdan olsun boşver yavrum.pişman olmayacaksın.

hatıra içinin rahatlamasına çok sevindim.bizler üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz.iyi doktorlara gitmeye çalışıyoruz,sorup soruşturuyoruz,hastaneler nasıl?,doğumhaneleri nasıl? diye bir fikir edinmeye çalışıyoruz..gerisi Allaha kalmış artık.bizim de kontrol edemeyeceğimiz şeyler ve sınırlılıklarımız var.Rabbim hepimize kolay doğumlar ve sağlık evlatlar nasip etsin.

haklısın canım düzelttim :)) bizim oğlanı iice cılız etmişimkaydirigubbakcemile3

canım sen düzelttim demişsin ama ben hala göremedim nerde yazıyor düzelttiğin kilosu.... bende bu hafta sonu gidicem dr.a aşağı yukarı haftamız aynı o yüzden merak ettim ortalama olur benim için :ecrin_bebek:

aynı dertten muzdaribiz.... bakalım ben ne kadar dayanabilirim.... şu an okadar çok isterdimki evimde olmayı uzatıp ayaklarımı dinlenmeyi ama şartlar uygun değil malesef... bizde müfettiş bekliyoruz hala gelmedi inşallah en kısa zamanda gelir en azından ekime kadar yoksa diğer arkadaş hacıya gidecek tek başıma hesap vermek çok zor olacak benim için...... birde önümüzdeki hafta rapor işlerim var 3 aylık rapor hazırlayıp ankaraya göndermem lazım onları halletmeden ben izne falan çıkamam zaten onları falan hazırlayıp burasını toparlarken dr. bana yazdığı rapor bitim tarihi yani 21 temmuz geliyor zaten ondan sonrası allah kerim doğuma ne kadar süre kalır bilemiyorum hatta bu süre içinde doğurmayayımdamafoldumben

Nıye kımse bırŞey yazmıyor acaba.o kadar kıŞısınız utanmıyor musunuz? Yıne yayan yayana anlaŞılan

Hadi gözün aydın. Maşallah kuzuna.

ay ne kızıyon bacım ben ne dedimi biliyommu malum burçini emziricem ya oradaki fındık büyüklügündeki beze sütümü etkilermi acaba diye düşünürken bende görüntüsünü yazmışım büzüşük beynim işte nepcan canım idaer ediver beni çaktırmadan opuyorumnanaktan

ohh maşşalah teo ya.bence kılo tam ideal,saglıklı olsunlarda,sütümüzle beslerız bız bebiklerımı inşalah

ohh negüzel haberlerle dönmüşsün ,bebkınıde maşşalah.anneyı hiç üzmüyo ne güzel.hepimiz böle hayırlı haberlerle döneriz inşallah

sibel ben de 18 temmuzda izne ayrılıyorum.geç kalkmak istiyorum,sallana sallana kahvaltı yapmak istiyorum.bol bol kızımıla konuşmak hareketlerini izlemek istiyorum..en azından bbir haftacık.izne çıkar çıkmaz doğurmak istemiyorum.getirme öyle şeyleri aklıma..senin doktor randevun ne zaman? belli mi doğum tarihi

2300 canımm

eftalya maşallah kuzuna kocaman olmuş ağustosun ilk annelerinden olucan o zaman galiba
sakaleynde gelince güzel haberlerini alırız inşallah
kızlar helinden haberi olan varmı acaba ?yoksa benimi kaçırıyorum yazılarını

helin adanaya gitti kadriye.bebişi de kendi de çok iyimiş.en son öyle yazmıştı.

tatlım bu hafta sonu gidiyorum dr.a en son 3 hafta önce gitmiştim bebeğimin dönmediğini söylemişti.... bakalım bu hafta sonu ne diyecek eğer hala dönmediyse ben ayaklarını altta hissediyorum bazende yanda yani büyük ihtimal dönmedi o yüzden doğum tarihini kararlaştırabilir..... eğer yakın bir tarih söylerse işlerimi toparladığım izne ayrılmayı düşünüyorum..... bende hemen izne ayrılıp doğurmak istemiyorum en az dediğin gibi 1 hafta bari dinlenelim çünkü doğumdan sonrada yoğun bir tempo bizi bekliyor olacak ne kadar dinlenmiş olursak o kadar iyi......

Amin canım inşallah. Dediğin gibi her şey Allahtan hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
ınşallah en kısa zamanda gelir müfettişler , bizde şu rehber öğretmeni bulup atama işlerini bi yapsak müfettişlik bi durum kalmıycak inşallah ama memlekette işsiz rehber öğretmen kalmamış herhalde. Gerçi arayan oluyor onlar ne istiyor müdür ne vadediyor bilemem tabi. Allah yardımcımız olsun.

Nıye kımse bırŞey yazmıyor acaba.o kadar kıŞısınız utanmıyor musunuz? Yıne yayan yayana anlaŞılan

Yayma demişken şu Nevanın cici alt açma bezi ne güzel olsada altımızda yaysak :) Nerden almıştın ne kadardı pinky sormuştu ama yanıtını göremedim , benim kuzuda bundan istiyo herhalde bi o yana gidiyo bi bu yana şu an.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun kayınvalidene, neyse ki önemli birşeyi yokmuş.
Doktordan da çok güzedl haberlerle dönmüşsün, ne güzel. Darısı tüm hamilelerin başına.

Kayınvalidem 2 çanta ciciler getirmiş kızıma. Özellikle kendi ördüklerine bayıldım.Dün 2 makina yıkamıştım kızımın eşyalarını, az önce ütüledim. Ter içinde kaldım, hava çok sıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…