herkese günaydın kızlar bir kaç gündür gelemedim pazartesi kayınvalideme araba çarptı allahtan bişi olmadı sadece kafası şişti bizde kaldı gece bırakmadık bişi filan olursa die dünde biz doktordaydık bebeğim 1300 gr olmuş bende 66 kilo olmuşum 3 kilo daha almışım 5 ağustos dedi doğum için 35 +5 günlük görünüomuş..göğsümün Altındaki kaşıntıyı sordum orda bebeğin eşi var ve bu çok ii bişi dedi eş bebeğin üsttünde olunca doğum kolaylaşıomuş dediki görünüşe bakılırsa çok kolay doğum yapacaksın dedi herseyin dört dörtlük gidio dedi:lepi: geçmişe bakamadım ama umarım herkes iidirzemuszemusopuyorumnanaktan
canım gözün aydın çok güzel haberlerle dönmüşsün dr.dan darısı bizim başımıza... ama bebeğinin kilosunu yanlış yazdın sanırım:uhm:1300 olmaması lazım
maşallah canım ne güzel çıkmışsınSELAM ARKADAŞLAR,
inşallah iki gün sonra ben de sizlerin arasında olacağım. yarın işyerinde son günüm olacak büyük ihtimalle.
]
iyi gözün aydın inatçı gadınnn aslan burcunduydun sen dimiii bende aslan istiyodum oğlumu bidaha gözden geçireyim bu isteğimi lülülülülülüöğle arası hapı buldum..krizden çıkabilirim..zor buldum ama bir tane çok büyük bir eczane açıldı yeni avent ürünleri de satıyorlar..çok şaşırdım bulmama.. sıcaktan bayılacaktım hap yoluna.fakat nette başka bir forumda şöyle bir yazı okudum bilgisi olan var mı?aynen kopyalıyorum
senin kara gaşınaaa kara gözüne diil herhalll Nevamız için debelendik Allah sendende razı olsun opuyorumnanaktanbalık yağı konusunda hassaiyet gösteren alıp gönderelim diyen 4 arkadaşım var onlar kendilerini biliyorlar..çok teşekkür edrim..ne kadar ince ne kadar zarif hatunlarsınız siz..allah razı olsun canlarım.
ayy evett yapalım yapalımmm ben gelirim oraya bebişi alıp alkisalkisalkisbizim sıpaları toplasak bir araya şöyle bir 3-4 ay sonra :) aynen böyle olurlar işte :)) yapalım bunu :))
haklısın canım düzelttim :)) bizim oğlanı iice cılız etmişimkaydirigubbakcemile3canım gözün aydın çok güzel haberlerle dönmüşsün dr.dan darısı bizim başımıza... ama bebeğinin kilosunu yanlış yazdın sanırım:uhm:1300 olmaması lazım
sorma tatlım yardım eden yok zaten ben tek başına çalışıyorum odada yanlızım dolayısıyla bütün işler bana bakıyor fotokopi vs..... millet işinin görüldüğüne bakıyor sen hamilemisin yok efendim yorulurmusun diye düşünmüyorlar adamlar tepende dikiliyor fotokopi bitsinde alıp gidelim diye doğal olarak bende oturup dinlenemiyorum mola veremiyorum..... patronlara gelince kimse benimle şu ana kadar konuşmadı kızım senin iznin ne zaman ne kadar izin kullanacaksın diye herkesin tek sorusu şu nezaman doğuracaksın tamam ben doğurcam ama doğumdan öncede izin kullanmam lazım ama dimi kimsenin düşündüğü yok artık çok yıprandım inan karnımın içi acıyor ya çok yoruluyorum.....senağlamasenağlamasenağlama
Sezeryanla doğmuş biri olarak ben de katılayım sezeryan muhabbetine
Sırf kendi rahatı için kardeşimi de beni de sezeryanla doğurtmuş mal doktor. ıkimiz de aynı anneden, aynı doktor tarafından, sezeryanla doğurtulduk ama ben bu yaşıma kadar adam akıllı bir hastalık geçirmedim. Ankara kışlarında eksi derecelerde kedi peşinde koştuğum, sürekli kömürlüklerde oynadığım, her tür mahlukatla yakın temasta bulunduğum halde ben gayet sağlıklı bir çocuktum. Hala da kendimi sağlıklı sayarım.
Kardeşime gelince. Daha ilk hastalığında yine mal bir doktor kardeşime antibiyotik verdi. O antibiyotik kardeşimin bütün bağışıklık sistemini altüst etti. Boğaz enfeksiyonları (beta), kulağa tüp takılması, bol bol ateşli hastalık, üzerine psikolojik rahatsızlıklar, hepsi kardeşimi buldu.
Diyeceğim o ki, bu tarz farklılıkları bir tek normal doğum-sezeryan ayrımına bağlamamak lazım. Hayatının ilk dönemlerinde çocuğumuz üzerinde yaptığımız uygulamalar çok belirleyici olacak
saatlerdir nefes alma problemi yaşıyorum..sanki birisi boğazımı sıkıyor ve ben zorla da olsa nefes almaya çalışıyorum gibi..bu nedir yaa?? biri beni kurtarsın..bi panikle dışarı attım kendimi, bi ara geçer gibi oldu ama halen devamm
Az önce arkadaşımla konuştum; 42. haftası bitmek üzere ve oğlu gelmedi henüz.
Normal doğum olsun diye bu kadar bekledik bugun de gelmezse yarın alacağız artık demiş doktoru.
ıstediğimiz kadar doğumum normal olsun, şu haftada gelsin diyelim bebekler kendi istedikleri zaman, istedikleri yolla geliyorlar çoğu zaman
Tek göğsünden süt gelen var mı?
2 gecedir sadece sağ göğsümden geliyor.
1 hafta önce çok çok az olmak üzere ikisinden de birkaç damla gelmişti ama bu kez soldan hiç gelmeyince endişelendim tıkanıkmıdır diye.
Her tarafım ET BENı doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...
minnoslar bugun doktorda randevumuz vardi,
Teo 1960gr-41 cm olmus, doguma kadar 3200-3400 ancak olur dedi, yani yapili bir erkekim olmiycak:)))saglikli olsunda ben beslerim onu, beyin organ gelisimi hersey uzgunmus masallah..Hala donemis, 2 hft sonrki randevuda donmzse agustos basi icin sezeyan tarihi karalastiricaz...hayirlisi..bugun yine minciklandim, ama bu sefer acidi, dedim nasil normal dogurucam ben??neyse hangisi hyirlisiysa o olsun..
üf ya kızlar yatacaktım abimin maaşı baglanmışmı diye girdim kendimi burda buldum kızlar kafamı kurcalayan birşey var eşime henüz söylemedim ben orta ve lise yıllarında sporla ugraşıyordum yani lisanslı hentbol oyuncusuydum bize orta okula ilk başaldıgımızda bir aşı yaptılar ve benim sag koltuk altımda beze oluştu önceleri umursamadım sonra giderek büyüdü agrı vermeye başladı lise bitince bizde dr gidip aldırdık sonucunu dr gösterememiştim çok kalabalıktı derken yıllar içinde tekrar oluştu beze evlenmeden önce annem aldıralım tekrar dedi gelinligin çok açık çirkin durur diye bende iş çıkarma şimdi dedim agrım yok neden o acıyı tekrar yaşayayım istemiyorum deyip kapattım konuyu derken agrı yapar oldu hastanedeye gitttim aldırmak için biz sizi arıyacagız dediler derken kızıma 3.5 aylık hamileyken aradılar gittim durumu anlattım olsun hallederiz bebek küçük dediler ve lokal anesteziyle alındı hatta lazerle bezenin kökleri yakıldı biraz zor oldu agrı kesiciden başka ilaç kullanamadım derken son zamanlarda tekrar büyüdügünü fark ettim bu sefer ameliyat oldugum yerden biraz aşşagıda sag mememe dogru daha önce tahlile göndermişlerdi aldıkları dokuyu aksesuar meme dokusu çıkmıştı dr korkulcak bir şey yok deyince içim rahatlamıştı geçen gün kendimi yoklarken yani ne kadar büyüdügüne bakarken meme tarafına dogu fındık büyüklügünde bir şey elime geldi dr gidemiyorum dogum yakın herhengi bir müdahale yapamazlar diye sizce bu büyüyen bezenin bir bölümü olabilirmi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama korkuyorum dahada önemli bir şey çıkarsa diye ben ne yaparım çocuklarım çok küçük olacaklar çokda hasaslaştım herşeye aglar oldum kimseyle bu durumu paylaşamamak beni kahretti en sonunda sizlerle paylaştım farkındaysanız kaç gündür sesim çıkmıyordu
ben çıkıyorum kahvaltı yapıp dohturuma gidicem benimk şimdiki dohtorum geçn ve çok karizmatik can bey
geçmiş olsun ve gözün aydın.bana da plesanta yukarıda ve bu istenen bir durum demişti..ama kaşıntı yaptığını bilmiyordum.herkese günaydın kızlar bir kaç gündür gelemedim pazartesi kayınvalideme araba çarptı allahtan bişi olmadı sadece kafası şişti bizde kaldı gece bırakmadık bişi filan olursa die dünde biz doktordaydık bebeğim 2300 gr olmuş bende 66 kilo olmuşum 3 kilo daha almışım 5 ağustos dedi doğum için 35 +5 günlük görünüomuş..göğsümün Altındaki kaşıntıyı sordum orda bebeğin eşi var ve bu çok ii bişi dedi eş bebeğin üsttünde olunca doğum kolaylaşıomuş dediki görünüşe bakılırsa çok kolay doğum yapacaksın dedi herseyin dört dörtlük gidio dedi:lepi: geçmişe bakamadım ama umarım herkes iidirzemuszemusopuyorumnanaktan
aslan olsun çamurdan olsun boşver yavrum.pişman olmayacaksın.selam kızlar nasılsınızz
şööle bi geçmişi okuyup gelicemm özledim sizlerii
maşallah canım ne güzel çıkmışsın
iyi gözün aydın inatçı gadınnn aslan burcunduydun sen dimiii bende aslan istiyodum oğlumu bidaha gözden geçireyim bu isteğimi lülülülülülü
senin kara gaşınaaa kara gözüne diil herhalll Nevamız için debelendik Allah sendende razı olsun opuyorumnanaktan
ayy evett yapalım yapalımmm ben gelirim oraya bebişi alıp alkisalkisalkis
haklısın canım düzelttim :)) bizim oğlanı iice cılız etmişimkaydirigubbakcemile3
Canım Allah kolaylık versin. Bende aynı durumdayım hala çalışıyorum normalde bugün ayrılıyodum izne ama maalesef Milli Eğitimle ilgili yapılması gereken işlemler olduğundan ve her an müfettiş gelebileceğinden işyerindede benden başka kimse olmadığından yazışmalarla alakalı kalmam gerekti. Eğer Müdürüm gerçekten müdürlerin yaptığı işlemleri bilseydi -imza atmaktan başka - ben bugün evimde ayaklarımı uzatmış dizimi izliyor olacaktım. Ama müdürüm seninkiler kadar insafsız ve hödük değil şükür izni filan önceden konuştuk devam edip etmemeyi filan. Birde ben çalışamaz raporunu 32 haftamda almıştım yarım maaş alıyım diye 15 gün daha geliyim derken 1 ay olucak 15 gün :) Kısmet olmadı maalesef ayın 11 inden sonra 37. hafta ya giriyodum galiba yani riskli dönem doğum için üste 2-3 maaş fazladan verse yine gelemem tabi. Bide şu avantajım var işim yorucu değil. Bi öğretmen ataması var inşallah o öğretmen bulunursa kafam rahat olarak evimde dinlenicem.
Eşinin kart olayınıda hayıurlısıyla atlatırsınız inşallah, adamın dediği gibi yüzünüzün kara çıkması dileğiyle.
Ağzına sağlık.
Seçil nasıl oldun canım? ben işe devam ediyorum bi aksilik olmazsa perşembe burdayım yani müsait olursan dr dan sonra beklerim.
benim hiç birinden hala gelmedi.
Benimde dün farkettim boynumda çıkmış 5-6 tane ve de koltuk altımda . Neyseki normalmiş Kağan Kocatepe öyle demiş ya.
Maşallah Teo ya.
Canım olumsuz şeyler düşünme , için rahat etsin bi uzmana git görüş. Vucut bu dönemde bi garip oluyo biliyosun. Değişimlerin haddi hesabı yok.
Hadi güzel haberlerle gel.
Bende dün druma gittim şu hap meselesini sormaya. Kafam karıştı, 3 eczacı bunun uyku hapı ve sakinleştirici olduğunu söyledi dedim. Bi yandanda içimden Allahım nolur kafam karışmış bunu yazmışım demesin diyorum, yıkılırım öyle bi şey olursa. İlacı vermek istemiyosa vermesin , ne olduğunu anlayamadıysada orda adımız yazıyo arasın sorsun dr bey bu ilacı niye yazdınız desin hastayı korkutup kaçırmasın dedi. Bi kitap istedi hemşiresinden ben sana okuyum dedi , dedim orda yazılanları anlamam siz ne derseniz odur çünkü tıp kitabıydı elindeki , yok yok anlarsın dedi. Başladı okumaya. Uykuya yardımcı aynı zamandada alerjiyle alakalı dedi hem eczacı bunun gurbunu biliyomuymuş dedi yok bilmiyodu dedim baktı onlarda internetten bulamadılar grubunu. Burda bi hemşire vardı geçen onada tavsiye ettim dedi. Korkmadan kullanabilirsin rahat ol dedi. Allahım sana şükür , şu son zamanlarımda bi güven sorunu yaşatmadın bana. Bunun üstünede akşam iş çıkışı bi dershane var oraya gittik bi arkadaş için iş görüşmesine orda bi öğretmende geçen sene hamileydim bu zamanlar zor filan dedi. Atladım hemen kimdi drunuz diye Vural Bey dedi. Yani benim tokturumu söyledi ben çok araştırdım burda ondan iyisi yok dedi. Bunuda bi işaret olarak anladım, yüce mevlam diyoki hatıra kulum için rahat olsun. Allahım yavrularımız önce sana emanet, sonrada dr lara, sen bizden yardımlarını esirgeme yarabbim, bizi evlatlarımızla sınama :Saruboceq:
herkese günaydın kızlar bir kaç gündür gelemedim pazartesi kayınvalideme araba çarptı allahtan bişi olmadı sadece kafası şişti bizde kaldı gece bırakmadık bişi filan olursa die dünde biz doktordaydık bebeğim 2300 gr olmuş bende 66 kilo olmuşum 3 kilo daha almışım 5 ağustos dedi doğum için 35 +5 günlük görünüomuş..göğsümün Altındaki kaşıntıyı sordum orda bebeğin eşi var ve bu çok ii bişi dedi eş bebeğin üsttünde olunca doğum kolaylaşıomuş dediki görünüşe bakılırsa çok kolay doğum yapacaksın dedi herseyin dört dörtlük gidio dedi:lepi: geçmişe bakamadım ama umarım herkes iidirzemuszemusopuyorumnanaktan
Görüntü ile ilgili bişi yazmadım kı ben zaten.. sadece bezeyi baska seylere yormussun.. o konuda kızdım sana.. hadı vucudun uretmeyen bısı olsa otur üzül,düşün de.. demek kı vucutta uretıyor.. benım babam da bır ton aldırdı.. yıne cıktı adamın orasında burasında.. oluyor ıste.. bedenının urettıgı bısı.. kotu dusunme demek ıstedım..
ohh maşşalah teo ya.bence kılo tam ideal,saglıklı olsunlarda,sütümüzle beslerız bız bebiklerımı inşalahminnoslar bugun doktorda randevumuz vardi,
Teo 1960gr-41 cm olmus, doguma kadar 3200-3400 ancak olur dedi, yani yapili bir erkekim olmiycak:)))saglikli olsunda ben beslerim onu, beyin organ gelisimi hersey uzgunmus masallah..Hala donemis, 2 hft sonrki randevuda donmzse agustos basi icin sezeyan tarihi karalastiricaz...hayirlisi..bugun yine minciklandim, ama bu sefer acidi, dedim nasil normal dogurucam ben??neyse hangisi hyirlisiysa o olsun..
herkese günaydın kızlar bir kaç gündür gelemedim pazartesi kayınvalideme araba çarptı allahtan bişi olmadı sadece kafası şişti bizde kaldı gece bırakmadık bişi filan olursa die dünde biz doktordaydık bebeğim 2300 gr olmuş bende 66 kilo olmuşum 3 kilo daha almışım 5 ağustos dedi doğum için 35 +5 günlük görünüomuş..göğsümün Altındaki kaşıntıyı sordum orda bebeğin eşi var ve bu çok ii bişi dedi eş bebeğin üsttünde olunca doğum kolaylaşıomuş dediki görünüşe bakılırsa çok kolay doğum yapacaksın dedi herseyin dört dörtlük gidio dedi:lepi: geçmişe bakamadım ama umarım herkes iidirzemuszemusopuyorumnanaktan
2300 canımmcanım sen düzelttim demişsin ama ben hala göremedim nerde yazıyor düzelttiğin kilosu.... bende bu hafta sonu gidicem dr.a aşağı yukarı haftamız aynı o yüzden merak ettim ortalama olur benim için :ecrin_bebek:
aynı dertten muzdaribiz.... bakalım ben ne kadar dayanabilirim.... şu an okadar çok isterdimki evimde olmayı uzatıp ayaklarımı dinlenmeyi ama şartlar uygun değil malesef... bizde müfettiş bekliyoruz hala gelmedi inşallah en kısa zamanda gelir en azından ekime kadar yoksa diğer arkadaş hacıya gidecek tek başıma hesap vermek çok zor olacak benim için...... birde önümüzdeki hafta rapor işlerim var 3 aylık rapor hazırlayıp ankaraya göndermem lazım onları halletmeden ben izne falan çıkamam zaten onları falan hazırlayıp burasını toparlarken dr. bana yazdığı rapor bitim tarihi yani 21 temmuz geliyor zaten ondan sonrası allah kerim doğuma ne kadar süre kalır bilemiyorum hatta bu süre içinde doğurmayayımdamafoldumben
sibel ben de 18 temmuzda izne ayrılıyorum.geç kalkmak istiyorum,sallana sallana kahvaltı yapmak istiyorum.bol bol kızımıla konuşmak hareketlerini izlemek istiyorum..en azından bbir haftacık.izne çıkar çıkmaz doğurmak istemiyorum.getirme öyle şeyleri aklıma..senin doktor randevun ne zaman? belli mi doğum tarihi
hatıra içinin rahatlamasına çok sevindim.bizler üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz.iyi doktorlara gitmeye çalışıyoruz,sorup soruşturuyoruz,hastaneler nasıl?,doğumhaneleri nasıl? diye bir fikir edinmeye çalışıyoruz..gerisi Allaha kalmış artık.bizim de kontrol edemeyeceğimiz şeyler ve sınırlılıklarımız var.Rabbim hepimize kolay doğumlar ve sağlık evlatlar nasip etsin.
ınşallah en kısa zamanda gelir müfettişler , bizde şu rehber öğretmeni bulup atama işlerini bi yapsak müfettişlik bi durum kalmıycak inşallah ama memlekette işsiz rehber öğretmen kalmamış herhalde. Gerçi arayan oluyor onlar ne istiyor müdür ne vadediyor bilemem tabi. Allah yardımcımız olsun.aynı dertten muzdaribiz.... bakalım ben ne kadar dayanabilirim.... şu an okadar çok isterdimki evimde olmayı uzatıp ayaklarımı dinlenmeyi ama şartlar uygun değil malesef... bizde müfettiş bekliyoruz hala gelmedi inşallah en kısa zamanda gelir en azından ekime kadar yoksa diğer arkadaş hacıya gidecek tek başıma hesap vermek çok zor olacak benim için...... birde önümüzdeki hafta rapor işlerim var 3 aylık rapor hazırlayıp ankaraya göndermem lazım onları halletmeden ben izne falan çıkamam zaten onları falan hazırlayıp burasını toparlarken dr. bana yazdığı rapor bitim tarihi yani 21 temmuz geliyor zaten ondan sonrası allah kerim doğuma ne kadar süre kalır bilemiyorum hatta bu süre içinde doğurmayayımdamafoldumben
Nıye kımse bırŞey yazmıyor acaba.o kadar kıŞısınız utanmıyor musunuz? Yıne yayan yayana anlaŞılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?