2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hepinize çok tşk ederim kızlarr allah bir nefeste hepimizi kurtarsın........

yaa kızlar benim bu ayaklarımın şişi hiç inmio gece yatakta her türlü şekilde yatıomm akaylarımın ağrısındann

yaa kızlar benim bu ayaklarımın şişi hiç inmio gece yatakta her türlü şekilde yatıomm akaylarımın ağrısındann

benimde aynı şekilde gündüz hadi işteyim salık duruyor ondan şişiyor diyorum ama gecede şişleri inmiyor çok acıyor hatta gece wc ye kalkmakta bile zorlanıyorum yürüyemiyor çok şişler ve çok acıyor üstlerine basınca eşim falan acıyan gözlerle bakıyorlar ayaklarıma...... az kaldı allahın izniyle buda geçicek evladımı sağlıkla kucağıma alayımda başka hiçbir şey gözümde değil şişen şişsin ağrıyan ağrısın yeterki onun sağlığına birşey olmasınopuyorumnanaktan

orası öle canım öenmli olan bebeklerimiz dünde gökhan geldi ya bişi olursa bi acayip duruo ayakların filan dio dedim her hamilede olurmuş dedim bide bileklerim zayıftıya adam beni hiç böle görmedi bende diom ki kocacım bak etli butlu kadın oldum diommkaydirigubbakcemile3

benim eşim beni güreşlere göndercekmiş pehlivan besliyoruz pehlivan gibi oldun diyor bana dalga geçiyor benimlesırnaşık şey az kaldı geçsin o dalgasını şu doğumu bi yapalım allahın izniyle güreşcem ben onunla sorcam bakalım nasıl oluyormuş dalga geçmek:mymeka:

canım başka sitelerde dah uygun fiyata da var ama ben bu siteden sürekli alışveriş yaptığım için buradan aldım.lansinohun göğüspedini de buradan aldım.bir de laciverti var.
Hepsiburada.com : SNOOZEBABY EASY CHANGING ALT DEĞİŞTİRME SETİ - KIRMIZI/KIRMIZI KARELİ (SBECN001) | Bebek & Çocuk

Eftelya gozun aydın kuzum.. masallah evladına.

kaydirigubbakcemile3 Batmak Break haa... ne kadınsın sen yaa, sabah sabah güldürdün beni..

Nİye kİmse bİrŞey yazmıyor acaba.o kadar kİŞİsİnİz utanmıyor musunuz? Yİne yayan yayana anlaŞılan

kaydirigubbakcemile3 aksamı ayrı.. gündüzü ayrı KK m benimm...

Tamam kızmıyorum bacım kaydirigubbakcemile3

saol evrişim tşk ederimmopuyorumnanaktan

canım dr bana 3 saat ayakta dolaşıyorsan yarım saat sırt üstü yatıp ayaklarını yukarıda dinlendireceksin dedi ama nedense ben hep unutuyorum yere yatarken ve kalkarken bir kere zorlandım yanımda kimsede yokdu tutup kaldırsın dana gibi yuvarlanmak istemyorum otururken ayaklarımın altına tabure filan koyuyorum şimdilik

Oha, yuh dıyecegım.. genc bır bayan olarak yakısmayacak bana.. o yuzden demeyecegım.

Ulen bu ne.. 35 tl sı.. ne alıyorsun hemşire.. sen bu alısverıs konusunda kendını düdükletmek için niye bu kadar caba sarfedıyorsun.. cok be anamm fıyatı.. püüüüüüüüüüüüüüüüü

ohh evrimciğim de gelmiş..hadi titret şu topiği de kendine gelsin şunlar.işim de yok hazır yazışalım bol bol.buradaki boşluktan temmuz haziran bebeklerine bakıyordum.

Ayakta 3 saat mi :uhm: ben balkonda 10 dk ayakta dursam belım kopuyor.. ne 3 saati yaa.. napıosun Kadrıyee :1shok:

ohh evrimciğim de gelmiş..hadi titret şu topiği de kendine gelsin şunlar.işim de yok hazır yazışalım bol bol.buradaki boşluktan temmuz haziran bebeklerine bakıyordum.

Bende 15 dk dır kendı kendıme yazıyorum.. daha bebekler dogmadan sapır sapır dokuldu mıllet.. sız bebekler dogsun da uyurken gırerıss nidalarını yutmiyin.. yutturmiyin derimm annem.. yemem ben artık!!

Nurdan, nedir babacım bagırsaklardaki son durum?? Yaf her wc ye gıtıgımde aklıma sen gelıyorsun, naptı bu kız dıye.. bır de ıkı gundur ruyalarımdasın.. dolasıyorus senınle dıyar dıyar.. hayır ola insallah :))

eylem ve petrik arkadaşlarım gördünüz mü? işte bu yüzden buraya yazmamıştım. hem ben beğendim yavrum..etmez belki o kadar ama sevdim..burada bulamadım kafama göre hepsi bir yıkasan ağzı gözü gidecek cinsten..batman Break diyorum gülüyosun gıcık

bacim canimsin, sikintilari hissetmissindir, insallh guzel seylerdir gordugun, hayir ola...
gelelim wc olayina bugun bende onu yazicaktim, 5 gunluk buyuk ugraslar sonucu, nihayet bu sabah "icimi bosalttim".. ee tabii ustten girdikce bi yere kadar biriktii, resmen tartida 1 kilo farketmis, yuhh yani:)))
kendimi kus gibi hafif hissediyorum:))))):dance:

Demam demam mıyavlama.. ben de dıyorum ıkı gundur ınsanlar tepene bınıoo.. neden bu kadın yazmıo fıyatını falan dıye.. ılahı Dıdoo yaaa.. senın düdük halını de sevıyorumm ben.. demam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…