2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Çocuğun başına kakmak gibi değil ama, ben neler yaşadım, o neler yaşıyor, bilsin isterim. Aslında en nefret ettiğim şeylerden biri de babamın "ben senin yaşındayken" deyip durmasıydı. Bu nedenle bu kalıba çok dikkat edeceğim. Devir tabii ki aynı olmayacak, kuşak çatışması yaşayacağız. Fakat senin de dediğin gibi bolluk içinde mutsuz olsun istemem..

Demek peş peşe istiyorsun bebişleri? Evet çok fazla yaş farkı olmamalı. Kardeşimle benim aramda 6 yaş var mesela. Ben çok zorluk çektim. Kardeşim çok rahat etti o ayrı. Ama kardeşim üniyi kazandığında bir çocuk yetiştirmiş gibi hissediyordum. AÇıkçası ben de büyüğümün bu kadar sorumluluk altına girmesini istemiyorum. Kardeşimin psikolojik rahatsızlıkları olmuştu lisedeyken. Ben hep annemlerle kardeşim arasında köprü görevi gördüm. Belki öyle olmasa kardeşim toparlayamazdı. Çünkü annem çok zor bir insandır. Çok zor zamanlardı. Belki bu kadar uzun süre bebiş istememe sebebim buydu.. (5 sene boyunca korunduk, çünkü ben istemedim) Aman 1. leri sağlıkla dünyaya getirelim, 2. yi sonra.. :)

Bebiş ben de epilasyona gidiyordum. Bazı yerlerde çok işe yaradı, koluma bacağıma aylardır dokunmadım, gene de çoook incecik tüy gibiler. Ama koltuk altıma ve genitale dokunmadan olmazdı, o nedenle onları eski haline getirdim neredeyse. Seneye devam edeceğiz artık. Mecburen genitale ağda ile devam edeceğim. Buarada güvendiğim, temiz bir kuaför var hem de çok güzel temizliyorlar. Kalanları da cımbızla tek tek temizliyor kız. Oraya gideceğim. Hamam tozu güvenilir bir şey mi, emin misin? Onu yapacağına jilet yap, ne olduğunu biliyorsun. Nacizane fikrim..

Okulum Yeşilköy'de idi. Okul çıkışı giderdim. BÖhüüüü.... senağlama senağlama İZmir çok iyi, keyfim çok yerinde ama, arkadaşlarımı ve öğrencilerimi çok özledim.. Burada arkadaş edinene kadar biraz zaman geçecek. Sizi kastetmiyorum, eşimle birlikte görüştüğümüz çok yakın arkadaşlarımız vardı, sürekli birbirimizdeydik. Onları özlüyorum.. Bİr de onların bebişlerini..

Olmaz ki, ben saçımı kestirdim. Bi de benim fotolar hep yazlık, totom donar kız :)

bide su bakimsizlik olayina katiliyorm, kendimi dehset saldim, aynada hic begenmiyorum...icimdende hic suslenmek gelmiyor, halbuki hep hayal derdim haile olsam cici cici giyinicem gobusumle diye, ne bilim tokalar, bandanalar takicm ama nerdeeee...

Sorma yaa, geçen gün saçımı kestirdim, fön çektirdim, kaşımı gözümü aldırdım da azcık insana benzedim :) Ama doktor boyaya "kesinlikle hayır" dedi. Sanırım ben 1-2 ay sonra, hamişliği yarıladıktan sonra yani, dibine değdirmeden boyatıcam. Zaten artık her şeyi dibine değdirmeden yapmaya alıştık

Yaa şu hamile elbiseleri de KOCAMAN :CüvCüv: gösteriyor. Gören ben 5-6 aylık sanıyor. Pantolon desen çuval. Ne güzel daracık pantolonlarım, topuklu botlarım, kalem eteklerim.. İYice kaybettim kendimi. (Bana bak sıpa! her şey senin için! Artistlik yapma, akıllı akıllı otur içerde! Kuşum yaaa, yerim ben onu :)

dışarımı çıkayım olay olur valla.topa koyar beni.artık gitsinler ya çok sıkıldım..sabrediyorumda canım yerleşti.sözüm ona bana bakmaya gelmişti ama nerde.ben ona bakıyorum.ya 20 gündür burada insan evi bir makinaya tutar.sabahtan beri eşimle temizlik yapıyoruz.yerleri silerken bana kızım bırak ben sileyim diyor.numaradan...

nereden aldın canım davetiyeyi ben bulamadım özelden link versene

Kayra Allah sabır versin canım ya sabır bol sabır

allah razı olsun canım ya....

Canim sorma ya, bugun benimde agda gunu daha fazla erteleyemem saninrim, o aciya nasil dayanicam, daha cok aciyor benimde( daha ertelersem didenin dedigi gibiorup boncuk takicam yada esimle bacak sov yapicam hangimiz daha killi diye:)))
Gypsy ben hic duymamistim o hamamtozunu, ama teyzem bu yaz bana karinca yumurtasi kremi diye bisi onerdi, agda sonrasi suruyosun, killari azaltiyomus, ama hmilelikten once 1 kere denedim, hamile kalincada korktum denemedim, bakalim bebis sonrasi deniycem, tezem cok faydasini gordum dedi...

Fistik simdi mjlari okurken asagida mq var cevap vermek istedigin mesajlarda ona basiyorsun en son okudugun mesajda ise alinti yapa basiyorsun ve cevap kutucugunda alintilari goruorsun alt alta..

Kayracim sikma canini kuzu, sen uzulunce bebisinde uzuluyor, gerci bunu sana soyluyorum ama dun ufacik seye hngur hungur agladim ama sonra kendimi topladim, bebis icin...[/QUOTE]

canım sıkılmayacak gibi değil.allahım delirecem ben ya...

yoruldum canım ya...

ayyy sonunda bende çektim göbüşümü hazır ilaçlarımı içerken bissürü su içtim sişko halimle ben ve gönüşüm birazdan eklerim .. bi bakım yorum bekliyorum.. bu arda henuz kilo almadım -3 kilodayım başlangıç kilomdan yani...

bide su bakimsizlik olayina katiliyorm, kendimi dehset saldim, aynada hic begenmiyorum...icimdende hic suslenmek gelmiyor, halbuki hep hayal derdim haile olsam cici cici giyinicem gobusumle diye, ne bilim tokalar, bandanalar takicm ama nerdeeee...

bende aynı norram aynı diosum hep bakımlı suslu hamile olcam kocis beni herzamankinden daha guzel gorcek..vs vs benki ise makyajsız gitmeyen makyaj nedir unuttum uzerimde uyumsuz cuval gibi kıyafetler kendim mutlu deilimki guzel goruneyim.neyse bugun hallettim agda meselesini toplu temizlik yani. bidahaki gaz nezaman gelir bilmem

gideyim ben de az temizlik yapayım bari...evi mok götürüo...

mercimekim aynı ya aynı off gecen hafta sildim supurdum ama bu hafta hic halim yok anca toparladım gitti

Pembe göbek.. ceee ee diyip gidiyorsun, nası yakalayalım kuzu seni, hiç kalmıyorsun ki.. aman iyi oldugunu yaz git de... buna da şükür. Sınavlarında basarılar kuzu.

mutlu olacağım hiçbir şey bırakmadı...sabredeceğim bişey kalmadı artık...zor be güzelim,çok zor..geçmiyor,gitmiyor...

Ne diyeyim, artık Allah sabır versin diyorum, baska da bir sey dıyemıyorum.

aradım "giriş ücretli hanfendi 10 TL" dedi

Elime gecmesinler dıyorsun yanikaydirigubbakcemile3

Al benden de o kadar.. esofmanlar uzerıme yapıstı resmennn, sadece küpelerimi takıyorum minik minik, kokoşluktan eser sadece onlar (

kayra ya senn annedi dimi göbekden cinsiyet anlayan...ayyy bide benmkine bakıverseydi keşkem.. yeni keşfettim ayyyh laptopun kamerasıyla kendim çekip koymayı..ben iiice teknoloji özürlü oldum yaa....

kızlaaaar canlaaaar yoldaşlar! herkes bu mesajı okusun istiyorum.doktora gittim geldim.biraz şoke ıldum..duygularım karman çırman..doktır kendinden emin ne olsun bu zıpır kız olsun mu dedi? bende nasıl yani dedim? kız dedi yahu kızmış doktor çok emindi..brn adını bil kıymuştum arabalı battaniye tulum almıştım..ama kız dedi ya..hep bir kızım olsun istemiştim ama 1 ayı aşkın bir zamandır erkek diye bildiğimizden çık şaşırdık..şimdi kocacım kızım kızım demeye başladı.cinsiyeti merak etmeyen adam..4 boyutluya gidelim dopplere gidelim diye tutturdu.free hcg değerim 50nin altındaydı.çin takvimi erkekti.ama belli olmuyor işte..oynak çıktı bu velet .miniş kelebek sen beni değiştir listede yada değiştirme sana bırakıyorum..takıl kafana göre..kızlar bir tuhaf oldum..ama ç sağlıklı bebişim maşallah..yerim ben onu.spartalı hemşehrilerim aranızdan ayrılıyorum ama dönebilirim..miyomlarımdan büyümemiş
Dideeee...güzel haberlerini bekliyoruz...
geldim canım haberler güzel
çok tatlısın tekerlemeni sevsinler senin.
minişim sağol.crl almıyor doktor artık.kafa çapı şakak arası femuar uzunluğu falan ölçüyor.ama 150 gr dedi.
Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin.

Dide seninde sonucun iyi çıkar inşallah iyi haberlerini paylaşırsın

ben baby mozart'ı aldım...onu dinliyorum...huzura eriyorum....tabi velet ne hissediyo onu bilemiyorum, doğunca görcez..
ben de aldım çık güzel.
canım annem malesef konyaya gitti....

allah kavuştursun canım

evet bugun bebişime beyaz bir yelek başladım ilk örgu deneyimim ama ben hızımı alamadım ve şimdiden kolarını bitiridim bile..(bogazdan başlayarak ördümde) biitince bebiş cicilerine koyarım ama kurdale baglancak daha kurdale seçimini cinsiyet ögrendikden sonra yapcam... ben henuz hiç bişey almadım daha...anneannesi ve teyzeleri bissürüü pijama takımı ve tulum almışlar...

dide çoook sevindim canım ne güzel haberlerle gelmişsin tebrik edrim eşinde çok sevinmiş bak ne güzel baya heycanlanmış aldıklarınızı değiştiriverin artık sizde ne güzel bak allah gönlüne göre vermiş.

Sorma yaa, geçen gün saçımı kestirdim, fön çektirdim, kaşımı gözümü aldırdım da azcık insana benzedim :) Ama doktor boyaya "kesinlikle hayır" dedi. Sanırım ben 1-2 ay sonra, hamişliği yarıladıktan sonra yani, dibine değdirmeden boyatıcam. Zaten artık her şeyi dibine değdirmeden yapmaya alıştık

TAZEFASÜLYE Ne alem kadınsın sen ya :) Yok senin için fesat yanlış anladın deme yemezler

DİDE Sparta annelerinin arasından ayrıldığına hiç üzülmemiş gibisin kızmı istiyodun sen?E hadi gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah.

Son düzenleme:
dıdecım bebişin iyyimiş cok sevındım darısı bızım basımıza.anam demek senın spartalıgın gitti hee kaydirigubbakcemile3 olsun be nolcak saglıklı olsun da,zaten kızımız cok azdı sende bızım gruba dahil oldun hihoyyyt

Nasıl yaaa!!! erkek olduğunu kim söylemişti peki. Erkekten kıza pek dönülmüyo aslında ama.. Bak beni de endişelendirdin. Yok yok ben gözlerimle gördüm pipisini ya, hiç kimse inandıramaz bana. Tabi herşeyi kafanda ona göre kurguluyosun yoksa kız erkek ne farkederki anne için değil mi...

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1agustos _____________________ ERKEK
4.Esin123…………………………….....2 ağustos
5.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
6.ASLI………..…………………..........2 ağustos
7.entelliye…………………………........2 ağustos
8.Caninuss.......................................2 ağustos
9.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
10.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
11.Arda..............................................3 ağustos
12.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
13.Badibade......................................4 ağustos
14.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
15.essraa.........................................5 agustos
16.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
17.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
17.calimero 26..................................6 agustos
18.kacakkedi....................................6 agustos
19.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
20.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
21.dlkltn...........................................8 agustos
22.ebruska.......................................8 agustos
22.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
23.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
24.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
25.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
26.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
27.güzel edirnem..............................9 agustos
28.angeleyes_3...............................10 agustos
29.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
30.3karanlık1mucize.........................10 agustos
31.maibeyaz.....................................10 agustos
31.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
32.Milk shake..................................11 ağustos
33.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
34.nazlı_03......................................13 agustos
35.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
36.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
37.başak35……………………......…..14 ağustos
38.figen............................................16 agustos
39.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
40.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
41.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
42.comely 08..................................17 agustos
44.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
45.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
46.tazefasulye................................18 agustos
47.masmavi....................................18 agustos
48.prenses.....................................19 agustos
49.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
50.cadu.......................................... 20 agustos
51.sampuan....................................21 agustos
52.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
54.sal_der......................................24 agustos
55.dnzyildizi84...............................25 agustos
56.emis..........................................25 augstos
57.sedaa........................................25 agustos
58.seerni........................................25 agustos
59.tuana3434..................................26 agustos
60.siney.........................................26 agustos
61.İrem34.......................................26 ağustos
62.darknessfire...............................26 agustos
63.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
63.Pınky_42...................................26 agustos
64.tugbaözen.................................26 agustos
65.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
66.desdona....................................27 agustos
67.selena.......................................27 agustos
68.flawlessd...................................28 agustos
69.sünger53...................................28 agustos
70.ukalam......................................29 agustos
71.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
72.burko........................................30 agustos

[/QUOTE]

Canım korkma okadar kaydirigubbakcemile3 ama benım doktorum 16.haftadan önce yapılan tahmınlerde yanılma payımız olabılıyor dedı.bazen bebegın kordonunu pipi sanabılıyolarmıs.ondan yanılma oluyor.ya işte arada cıkıyor degısmeler yoksa senın bebıs erkektır yaneee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…