tazefasulyem cok ama cok haklısın dusuncelerinde
bende bebek odası yapmıycam el kadar cocuk ne anlasın kı odadan
hemde hevesim yok simdiden
bende ogretmen cocguyum annemde hemsire tipik memur cocugu yani
hicbizaman sıkıntı cekmedim ama sımarıkta yetistirilmedim o yuzden kıymet bildik
biraz buyusun aklı ersin hayalleri olsun istekleri olsun istiyorum
yoksa bolluk icinde mutsuz olur hayali istegi olmaz herseye istemeden sahip olur ve bunu cok normal zanneder. bilmiyorum nacizane dusuncelerim. bde bizim cocugumuz zaten gec oldu o yuzden dogar dogmaz deilde bisure 6-7 aylık olunca bırakmayı dusunuyoruz calısmaları 2. icin. ins Allah ikinciyi erken nasip ederde pespese buyurler ozaman paylasmayıda ogrenirler. benim kardesimle aramda 16 ay var okadar buyuk destek oldukki birbirimize calısan bir ailenin cocukları olarak hic arkadasa ihtiyacımız olmadı.ins benim cocuklarımda oyle olur
Çocuğun başına kakmak gibi değil ama, ben neler yaşadım, o neler yaşıyor, bilsin isterim. Aslında en nefret ettiğim şeylerden biri de babamın "ben senin yaşındayken" deyip durmasıydı. Bu nedenle bu kalıba çok dikkat edeceğim. Devir tabii ki aynı olmayacak, kuşak çatışması yaşayacağız. Fakat senin de dediğin gibi bolluk içinde mutsuz olsun istemem..
Demek peş peşe istiyorsun bebişleri? Evet çok fazla yaş farkı olmamalı. Kardeşimle benim aramda 6 yaş var mesela. Ben çok zorluk çektim. Kardeşim çok rahat etti o ayrı. Ama kardeşim üniyi kazandığında bir çocuk yetiştirmiş gibi hissediyordum. AÇıkçası ben de büyüğümün bu kadar sorumluluk altına girmesini istemiyorum. Kardeşimin psikolojik rahatsızlıkları olmuştu lisedeyken. Ben hep annemlerle kardeşim arasında köprü görevi gördüm. Belki öyle olmasa kardeşim toparlayamazdı. Çünkü annem çok zor bir insandır. Çok zor zamanlardı. Belki bu kadar uzun süre bebiş istememe sebebim buydu.. (5 sene boyunca korunduk, çünkü ben istemedim) Aman 1. leri sağlıkla dünyaya getirelim, 2. yi sonra.. :)
kızlar günaydın herkese
didecim bende epilasyona gidiyom mecbur bıraktım siz iğneliyemi gidiyosunuz çok acımıyomu ben kaşımı cımbızla aldırmaya bile dayanamıyorum sonra ağdaya döndüm ama şimdi yeni birşey buldum sizinlede paylaşim gerçi bilenler vardır belki aranızda hamamtozu diye bişi suyla karıştırıyon çamur gibi sürüyosun biraz bekletip spatula ile temizliyorsun tüy dökücü kremler gibi değil çabuk çıkartmıyor en azından göbiş iice büyüdüğünde rahatlık olur aktarlarda satılıyor tavsiye ederim hemde paketi 2 ytl :))
Bebiş ben de epilasyona gidiyordum. Bazı yerlerde çok işe yaradı, koluma bacağıma aylardır dokunmadım, gene de çoook incecik tüy gibiler. Ama koltuk altıma ve genitale dokunmadan olmazdı, o nedenle onları eski haline getirdim neredeyse. Seneye devam edeceğiz artık. Mecburen genitale ağda ile devam edeceğim. Buarada güvendiğim, temiz bir kuaför var hem de çok güzel temizliyorlar. Kalanları da cımbızla tek tek temizliyor kız. Oraya gideceğim. Hamam tozu güvenilir bir şey mi, emin misin? Onu yapacağına jilet yap, ne olduğunu biliyorsun. Nacizane fikrim..
İstanbulda olan arkadaşlar bu hafta cnr yeşilköyde de bebek fuarı var bilmem haberiniz varmı ben yarın fuara gidiyorum fırsatı olan bence mutlaka gitsin derim telkırmacım sende ikedan önce fuara uğrayabilirsen uğra bence anne-bebek fuarı düşünsenize birsürü fikirrr ben biraz fuar hastasıyımdırda evlenmeden öncede yok mobilya fuarı yok gelinlik fuarı adamı sürüklemiştim şimdide bebek fuarııı delikafadulden
Okulum Yeşilköy'de idi. Okul çıkışı giderdim. BÖhüüüü.... senağlama senağlama İZmir çok iyi, keyfim çok yerinde ama, arkadaşlarımı ve öğrencilerimi çok özledim..
günaydın kızlarrr... bir haftadır yoğunum tek tük yazıp çıkıorum okuorum bir de zaten o bile 1 saat alıor nerdeyse. ben de doktora gideceğim bugün. 2 hafta sonra da izmirdeyim.burda yılbaşı tatili var yani nevruz. 2 hafta tatil var. o sırada gidip gelicem. herkes ii bakıorum izmir buluşması kesinleşio gibi. çok heycanlı.herkes fotolardaki cicilerini giysin. saçlar da aynı olsun. hiç yabancılık çekmeyiz.
cinsiyet öğrenenler kim var bir de mq nassıl kullanılıor biri açıklar mı ince ince :)
Olmaz ki, ben saçımı kestirdim. Bi de benim fotolar hep yazlık, totom donar kız :)
bide su bakimsizlik olayina katiliyorm, kendimi dehset saldim, aynada hic begenmiyorum...icimdende hic suslenmek gelmiyor, halbuki hep hayal derdim haile olsam cici cici giyinicem gobusumle diye, ne bilim tokalar, bandanalar takicm ama nerdeeee...
Sorma yaa, geçen gün saçımı kestirdim, fön çektirdim, kaşımı gözümü aldırdım da azcık insana benzedim :) Ama doktor boyaya "kesinlikle hayır" dedi. Sanırım ben 1-2 ay sonra, hamişliği yarıladıktan sonra yani, dibine değdirmeden boyatıcam. Zaten artık her şeyi dibine değdirmeden yapmaya alıştık
Yaa şu hamile elbiseleri de KOCAMAN :CüvCüv: gösteriyor. Gören ben 5-6 aylık sanıyor. Pantolon desen çuval. Ne güzel daracık pantolonlarım, topuklu botlarım, kalem eteklerim.. İYice kaybettim kendimi. (Bana bak sıpa! her şey senin için! Artistlik yapma, akıllı akıllı otur içerde!