canım gözun aydın bak ne güzel haberlwerle gelmişssin ayhh darısı başımıza.. bu arada önce erkek denipde sonradan kız demeleri sanırım kordonu pipi zannetmeleriyle alakalı...inş. saglıkla kavusursun bebişine...kızlaaaar canlaaaar yoldaşlar! herkes bu mesajı okusun istiyorum.doktora gittim geldim.biraz şoke ıldum..duygularım karman çırman..doktır kendinden emin ne olsun bu zıpır kız olsun mu dedi? bende nasıl yani dedim? kız dedi yahu kızmış doktor çok emindi..brn adını bil kıymuştum arabalı battaniye tulum almıştım..ama kız dedi ya..hep bir kızım olsun istemiştim ama 1 ayı aşkın bir zamandır erkek diye bildiğimizden çık şaşırdık..şimdi kocacım kızım kızım demeye başladı.cinsiyeti merak etmeyen adam..4 boyutluya gidelim dopplere gidelim diye tutturdu.free hcg değerim 50nin altındaydı.çin takvimi erkekti.ama belli olmuyor işte..oynak çıktı bu velet .miniş kelebek sen beni değiştir listede yada değiştirme sana bırakıyorum..takıl kafana göre..kızlar bir tuhaf oldum..ama ç sağlıklı bebişim maşallah..yerim ben onu.spartalı hemşehrilerim aranızdan ayrılıyorum ama dönebilirim..miyomlarımdan büyümemiş
Sorma yaa, geçen gün saçımı kestirdim, fön çektirdim, kaşımı gözümü aldırdım da azcık insana benzedim :) Ama doktor boyaya "kesinlikle hayır" dedi. Sanırım ben 1-2 ay sonra, hamişliği yarıladıktan sonra yani, dibine değdirmeden boyatıcam. Zaten artık her şeyi dibine değdirmeden yapmaya alıştık
Ne alem kadınsın sen ya :) Yok senin için fesat yanlış anladın deme yemezler
Sorma yaa, geçen gün saçımı kestirdim, fön çektirdim, kaşımı gözümü aldırdım da azcık insana benzedim :) Ama doktor boyaya "kesinlikle hayır" dedi. Sanırım ben 1-2 ay sonra, hamişliği yarıladıktan sonra yani, dibine değdirmeden boyatıcam. Zaten artık her şeyi dibine değdirmeden yapmaya alıştık
TAZEFASÜLYE Ne alem kadınsın sen ya :) Yok senin için fesat yanlış anladın deme yemezler
kızlaaaar canlaaaar yoldaşlar! herkes bu mesajı okusun istiyorum.doktora gittim geldim.biraz şoke ıldum..duygularım karman çırman..doktır kendinden emin ne olsun bu zıpır kız olsun mu dedi? bende nasıl yani dedim? kız dedi yahu kızmış doktor çok emindi..brn adını bil kıymuştum arabalı battaniye tulum almıştım..ama kız dedi ya..hep bir kızım olsun istemiştim ama 1 ayı aşkın bir zamandır erkek diye bildiğimizden çık şaşırdık..şimdi kocacım kızım kızım demeye başladı.cinsiyeti merak etmeyen adam..4 boyutluya gidelim dopplere gidelim diye tutturdu.free hcg değerim 50nin altındaydı.çin takvimi erkekti.ama belli olmuyor işte..oynak çıktı bu velet .miniş kelebek sen beni değiştir listede yada değiştirme sana bırakıyorum..takıl kafana göre..kızlar bir tuhaf oldum..ama ç sağlıklı bebişim maşallah..yerim ben onu.spartalı hemşehrilerim aranızdan ayrılıyorum ama dönebilirim..miyomlarımdan büyümemiş
geldim canım haberler güzel
bu arada benmsaclarım iğrenç ooldu..kızıl vardı ama şimdilik adece uclara dogru indi 4 ay gecsin hemen gidip boyatmam lazım ayyhhh çok kötu bi görünüm o yuzden sürekli topluyorum topuz halinde...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
canım gözun aydın bak ne güzel haberlwerle gelmişssin ayhh darısı başımıza.. bu arada önce erkek denipde sonradan kız demeleri sanırım kordonu pipi zannetmeleriyle alakalı...inş. saglıkla kavusursun bebişine...
kızım valla biz fesad değiliz sen resmen yazmışssın alıştık dibine degdirmememeye diye....:roflol:
bu arada benmsaclarım iğrenç ooldu..kızıl vardı ama şimdilik adece uclara dogru indi 4 ay gecsin hemen gidip boyatmam lazım ayyhhh çok kötu bi görünüm o yuzden sürekli topluyorum topuz halinde...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
Kızlar 2 gündür 2 şarkıya taktım. 1) Zeki Müren - sevgimizin aşkımızın üstünden (Bu şarkı geçen hafta Canım Ciğerim adlı dizide çalmıştı. Çok güzel bir sahnedeydi, resmen gözlerim dolmuştu) 2) Erkin Koray - Anma Arkadaş (Bu şarkıyı hep sevmiştim zaten)
Bunları dinleyip dinleyip efkarlanıyom ama, efkarımı dindirecek bir süt olsun, yanına kavun - peynir olsun. yok yokkkk. Eski bir sigara bağımlısı olarak bana en sık sorulan soru "sigarayı arıyor musun?" Hayır, sigarayı değil, rakıyı, birayı arıyorum. Haftada 1 yediğim balığı kuru kuru yemeye utanıyorum. Balığa karşı ayıp oluyor :))
Maskara diye seni gözüme sürerim nan.. neredesin sen?? Yazıp cıksana be kızım.. Burada bize takla attrıyorsun, kızlar yazdı da rahatladım.. yapma bir dahaklava:
Hatay'da Güzelyalı Tansaş'a yakın Marka Dünyası var canım. Ortalığa koymamışlar. Ben de bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim. Spor pantolonlar var hep, kot çeşidi çok mesela. Ben okula da giyebileceğim birşeyler aradım. Ancak iki tane bulabildim. Onlar da spor aslında da en azından önlük giyince farkedilmez:jeyyar:burkocum çok uygun fiata almışsın güle güle giy nerden aldın canım benimde bir tane pantolon dışında olmuyor digerleri almam gerek ama üst çok malum kiloları kapatmak için biraz geniş alıyordum onlarda sorun yok şimdilik
Kulağı delik olmak lazım. İstanbul'da daha da iyisi bulunabilir gibi geliyor banaCADIARZUSen de umarım iyi haberlerle gelirsin doktordan canım. Hadi bakalım:teytey:burko çok ucuzalmıssın yahuu istanbulda bir parca o fiyatayani,gule gule giyyy
Heeeyt!Benim bir kızım olacak ki, babamı tanımam isim konusundayasakkelimeKız olursa isim belli. Erkek olursa fikir alabilirim belkifisfisfisFikir alıyordur kadın yaw, biz Hatice secsek ne olacak.. yine de o içine sineni sececek, o noktaya gelelım, bizde birbirimize sorarız emin ol... Didoooooooooooooo kahvaltı yapmadın mı sen??? Gel kahvaltı yapalım bırlıkte.. Baybmide al gecerken..
hadi gözün aydın Burkocum...cicilerini de güle güle giyin...
Sağolun kızlar. Daha iyileri size olsuna.s.Burko cicilerini güle güle giy çok uygunmuş fiyatı
bebişini kıpır kıpır dönüp dururken görde gel :)
mutlu olacağım hiçbir şey bırakmadı...sabredeceğim bişey kalmadı artık...
zor be güzelim,çok zor..geçmiyor,gitmiyor...
Lalcim güzel haberlerini bekliyoruz....
bide su bakimsizlik olayina katiliyorm, kendimi dehset saldim, aynada hic begenmiyorum...icimdende hic suslenmek gelmiyor, halbuki hep hayal derdim haile olsam cici cici giyinicem gobusumle diye, ne bilim tokalar, bandanalar takicm ama nerdeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?