2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ahh taze fasulye bende özledim daracık giyinmeyi bide şimdi skiny jean modası çıkmış kocama tutturdum ben skiny jean istiyorum diye

canım ya hayırlı olsun.ne diyim bilemedim ki. sağlıklı olsun da .... hepsi senin. didecim ben de bundan çok korkuyorum biliyomusun. bide bana kız demişlerdi. kız larda yanılma payı daha çok olurmuş. erkeklerde pek olmazmış. şimdi sen öle diyince içime iyice kurt düştü. aman allah nası istiyosa öle olacak ama....merak bir an önce kesinşeşssin ama dimi....

canım gözun aydın bak ne güzel haberlwerle gelmişssin ayhh darısı başımıza.. bu arada önce erkek denipde sonradan kız demeleri sanırım kordonu pipi zannetmeleriyle alakalı...inş. saglıkla kavusursun bebişine...

kızım valla biz fesad değiliz sen resmen yazmışssın alıştık dibine degdirmememeye diye....:roflol:
bu arada benmsaclarım iğrenç ooldu..kızıl vardı ama şimdilik adece uclara dogru indi 4 ay gecsin hemen gidip boyatmam lazım ayyhhh çok kötu bi görünüm o yuzden sürekli topluyorum topuz halinde...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yok kuşum yaaa... SEn anladın zaten benim hangi konuda fesat olduğumu :))

Ay ne güzelmiş didecim... Hayırlı olsun kız kuşun :) Anneannem rahmetli beni "kız kuşum" diye severdi. O aklıma geldi.. :)

Ya 3 aydan sonra hiçbişey olmuyo daha geçen TV'de bi DR söyledi. İlk 3 ay önermiyorus saç boyamayı dedi. Hem cep telefonu vs vs bir sürü risk varken saç boyasındaki kimyasallar bana devede kulak gibi kalıyo. Aaaa diyeceksiniz ki senin saçlar ne durumda. Yarısı sarı yarısı kahve:)

Tazefasulyeden inciler işte e taze fasulyedir ne yapsa yeridir :CüvCüv:hihoyyyt Sevsinler seniii

ayhhh tazefasulye ne biliim alıntı yapmış gibi durmayınca bende ona ait zannettim..ama çok güldüm ya....:roflol:

dide çok umutlandım çok sevindim şimdi belki bir ihtimal bizim pipide kaybolabilir.ay kız ya deli olurum sevinçten...allahım sağlıkla versin kucağına bitanem...darısı başıma..........

Kızlar 2 gündür 2 şarkıya taktım. 1) Zeki Müren - sevgimizin aşkımızın üstünden (Bu şarkı geçen hafta Canım Ciğerim adlı dizide çalmıştı. Çok güzel bir sahnedeydi, resmen gözlerim dolmuştu) 2) Erkin Koray - Anma Arkadaş (Bu şarkıyı hep sevmiştim zaten)

Bunları dinleyip dinleyip efkarlanıyom ama, efkarımı dindirecek bir süt olsun, yanına kavun - peynir olsun. yok yokkkk. Eski bir sigara bağımlısı olarak bana en sık sorulan soru "sigarayı arıyor musun?" Hayır, sigarayı değil, rakıyı, birayı arıyorum. Haftada 1 yediğim balığı kuru kuru yemeye utanıyorum. Balığa karşı ayıp oluyor :))

E herşeyin azıyla yetiniyon ya bu aralar kokularıyla idare et annesi :CüvCüv::jeyyar:

Maskara diye seni gözüme sürerim nan.. neredesin sen?? Yazıp cıksana be kızım.. Burada bize takla attrıyorsun, kızlar yazdı da rahatladım.. yapma bir dahaklava:
Ay çok utandımE kardeşim msn'imizi de verdik sana. Bi cöö deyip çıksaydın ya sen de (hem suçlu hem güçlü insan tribi:jeyyar:) Hatay'da Güzelyalı Tansaş'a yakın Marka Dünyası var canım. Ortalığa koymamışlar. Ben de bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim. Spor pantolonlar var hep, kot çeşidi çok mesela. Ben okula da giyebileceğim birşeyler aradım. Ancak iki tane bulabildim. Onlar da spor aslında da en azından önlük giyince farkedilmez:jeyyar:
burko çok ucuzalmıssın yahuu istanbulda bir parca o fiyatayani,gule gule giyyy
Kulağı delik olmak lazım. İstanbul'da daha da iyisi bulunabilir gibi geliyor banaCADIARZUSen de umarım iyi haberlerle gelirsin doktordan canım. Hadi bakalım:teytey: Heeeyt!Benim bir kızım olacak ki, babamı tanımam isim konusundayasakkelimeKız olursa isim belli. Erkek olursa fikir alabilirim belkifisfisfis
hadi gözün aydın Burkocum...cicilerini de güle güle giyin...

Burko cicilerini güle güle giy çok uygunmuş fiyatı
Sağolun kızlar. Daha iyileri size olsuna.s.

kızlar merhaba az önce cicilerinize baktım süper valla ben henüz bişey almadım cinsiyeti belli olsun ondan sonra alıcam ama sizin aldıklarınıza bayıldım

selam kızlar. yine kaynatmışsınız. benim izmirden kuzenim geldi o yüzden giremedim. bir de 2 yaşında şirin mi şirin bir kızı var. biz de sinanla idman yapıyoruz onu izleyerek. ama ayda çok akıllı ve uslu bir kız. konuşmasını bir duysanız. "üstelik" , "genellikle" "yapılabilir" "gelemeyebilirim" gibi bizlerin bile zor kullandığımız kelimelerle cümleler kuruyor. bayılıyoruz ona. çok zeki maaşallah. kuzenim hamileyken 9 kilo almış, 1.73 boyunda. doğurduğu hafta 60 kiloya düşmüştü. ve hamileyken midye dolma bile yemiş. hani biz tartışıyoruz ya konserve balık yenir mi diye... o açıdan yazdım. ona da şaşırdım gerçi, normalde aşırı titiz ve pimpirikli bir kızdır. nasıl yemiş anlayamadım. benim gibi bir pis boğaz bile yemiyor...

bebişini kıpır kıpır dönüp dururken görde gel :)

inşallah canım ya. artık gebelik belirtilerim kalmadı göğüslerim dışında her doktor kontrolü öncesi tedirgin oluorum. inşallah hep güzel haberlerle geliriz

mutlu olacağım hiçbir şey bırakmadı...sabredeceğim bişey kalmadı artık...

zor be güzelim,çok zor..geçmiyor,gitmiyor...

hoşuna gidiodur cadının. ya nassı bu kadar bencil ve cahil olurlar.bu cahilliğin eğitimle deil insanın ruhunun kötü olmasınla alakası var. bazı insanlar kavrayamıorlar yaptıkları kötülüklerin ne kadar zarar verdiğini.senin için ne düşünüosa allah 1000 katını versin teyzeye

Lalcim güzel haberlerini bekliyoruz....

inşallah canımmm.gelir gelmez yazarım. dideye çok şaşırdım . kız olmuş erkek. bakalım bugün biz e nolcak. doktor 12. haftamda erkek dedi. ama bazen klitorisi büyük kızlar da oluomuş.sonra kesinleşir demişti. ayh heycana bak.farketmez tabi alınan onca erkek cicisi de deiştirilir. maksak bebişler sağlıklı huzurlıu olsunlar

QUOTE=babymom;5510134]su epilasyon olayı benimde basbelam
cenemin altında benimde var esrako bir iki tel sinir oluyorum
ayrıca bacaklarımda uzadı bugn hazır agda bantlarıyla halletmeye calıscam
usengeclik cok kotu zaten yuzumu yıkamaya takatim yok agdaydı fondu hepsinden gectim
iicede canımı sıkıo bu bakımsızlık tripleri offf ki off[/QUOTE]

ben de normalde bakımlı deilimdir.manikür pedikür kaş bıyık olyına hiç girmem girmedim de ama bi şekilde saçlarım hep fönlüydü. yani makyaj yaptım mı bir şeye benzerdim. 2 dk da toparlardım yüzümü kıyafetlerimle güsel olurudm. şimdi olmuo. nie böle oldu. ben de hayaller kuruardım ama fos çıktısengözlerimebaksanabdelikafadulden

Fistik simdi mjlari okurken asagida mq var cevap vermek istedigin mesajlarda ona basiyorsun en son okudugun mesajda ise alinti yapa basiyorsun ve cevap kutucugunda alintilari goruorsun alt alta..

canım çok saol ya bak sayende unutmadan yazabiliorum. çok ii oldu bu. artık teknolojiğim :)kaydirigubbakcemile5

bide su bakimsizlik olayina katiliyorm, kendimi dehset saldim, aynada hic begenmiyorum...icimdende hic suslenmek gelmiyor, halbuki hep hayal derdim haile olsam cici cici giyinicem gobusumle diye, ne bilim tokalar, bandanalar takicm ama nerdeeee...

al benden de o kadar. nerde hayaller nerde bu halim. gereksiz saldım izmire gelir gelmez toparlıcam kendimi. gerçi olan kıyafetim yok. makyaj malzemelerim bitti. burda alamıorum. anlayacağın makyaj yok. kıyafetler eşimin tshirtleri. rezil durumdaım.

cici adresi nerde bulamıorum hiç ya. sorun ben de biliorum büzüşük beynimle anlamıorum ama yani yer mi deiştirio bunlar

ya mayıs annelerimiş o . ben cidden zor durumdaım hihoyyyt kafa kalmadı .

buldum ben normal deilim ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…