2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Son düzenleme:
lalciğim sağol bitanem desteğin için.ama eminim hiç iyi şeyler düşünmüyordur.doğuma gelirim annene gerek yok.20 günlük oluncada bebek izmire götürürüm diyor.fikir almak yok.
ama bir gitsin ona çok güzel sürprizlerim var.basıp annemin yanına gideceğim doğumuda konyada yapacağım.

ya ben bu insanları anlamıorum. o doğurmuş.büyütmüş zevkini almış.artık niye bırakmıorlar sıra bizlerde
yapışıolar yaşamamıza izin vermiolar. allahım böyle olmayız inşallah. biz görürüz hatalarımızı inşallah. canım bebek senin koca da snein canın nerde doğurmak istiosa orda doğurcan. bi de soktuğu lafları başkalarının yanında söle. bebek 20 günlükken götürcekmiş ya. yanınızda komşu olsu biri olsun farketmez. ya anne ya sen dedin ya bebeğimi götürcen yok annen gelmesin filan diye. ya ben düşündüm hem sen çok yorulursun. bir de süt bebeği öle yollara çıkarılmaz. doktoruma soraım bence.bilmeden iş yapmayalım filan de. herkes duysun bilsin neler dediğini.sen onu ortada salak kızlar gibi ifşa edersen korkar sana laf sölemeye. ne bilim.benim taktikler. tek başınayken soktuğu laflara sonra aptal kız rolünde yanımızda biri varken cevaplıorum.bakakalıo. hemen tabi kızım sen nasıl istersene dönüo laf. inşallah sende de tutar

Ay resmen manyak bu kadınkötükedihüsoİyi sabrediyorsun canım ya. Ben herhalde şimdiye ya kendim hastanelik olurdum, ya onu gönderirdim. Sabır küpüm benima.s.

selam kızlar diş dr gittim ama malesef dişime herhangi bir işlem yapılamazmış kritik bir zamandasın agrı kesicilerle idare edicez ilerliyen aylarda dayanılmayacak gibi olursa sinirleri alıp dişin içini boşaltıp kapatırım dedi iyide oldu orada beklerken ay bir karnım acıktıki sormayın içim kıyıldı resmen eyvah dedim çekilirse 2 saat birşey yemek yok öldüm o zaman dedim neyse çıktık kızımıda götürmüştüm biraz onu gezdirdim oradan dogru bebişe mama yedirmeye gece uyumadıgım için uykum var kızlar müsadenizle biraz uzanayım agrı kesici aldım belki faydası olur.

ne yani BABY, dönmeyebilir misiniz? e hani sevmiyordunuz oraları? maddi olarak daha mı tatminkar ordaki işler? eşin tr den baksın iş bence. neyse canım, sen beni boşver, hayırlısı olsun hakkınızda.

aman da aman, öğrencimiz de var aramızda. hadi allah zihin açıklığı versin. iyi geçsin sınavın inşallah.

hadi ya? 3 kilo mu verdin? galiba en çok ben aldım? nerdeyse 5 kilo. ona rağmen eşim çok üstüme geliyor. "onu da ye, bunu da ye, şunu da ye, onları da ye, bunları da ye, şunları da, ye babam ye...." tiksindiğim halde aldım arkadaşlar 5 kilo. düşünebiliyor musunuz şu adamın bana yaptığı eziyeti?

gözünaydın didecim. ben de şaşırdım şimdi. genelde kız tahminleri değişiyor ama senin ki de fena olmamış. hayırlı evlat olsun, gerisi boş.

güle güle burko. çok ucuz almışsın. 2 pantolon bir bluza 58tl. gerçekten çok iyi. ben bir tek pantolona 40tl verdim. onu da daha giymedim bile. inşallah giymek nasip olur.

kızlar ben doktora çıkıorum. ultrason yani sadece. gelir gelmez yazarım tabi geç geliriz.randevu sistemi yok sekretere biraz rüşvet biraz yabancı numarası numara deil gerçi yabancıyım burda ama anlamıomuş ayakları yapıp sıra kapıcam. çok eğlenicez anlayacağınız. bakalım pipim duruo mu hala. yoksa koca dudulu muyuz hihoyyyt

didenin kızımı olacak arkadaşlar benmi yanlış gördüm listede geçmişi okumadım daha he he benim kız olursa talip olacaktı şimdi ben ona talip olayım benimki erkek olursa birde banada kız derlermi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kayracım , ben senin şu kayınvalide hikayelerini hep kaçırıyorum. ama diğer arkadaşlar da çok sinirlendiklerine göre gerçekten fitil etmiş seni. bence de biraz taktik uygula. yani demek ki senin davranış şeklin pek işe yaramıyor. o halde strateji değiştir. ne diyeyim, allah sabır versin.

ne yapıyım kızlar.ya dedim ya o hayal kursun ben sadece ona zaman gelince hepinizle tek tek konuşacam dedim.yeri geldiği zamanda lafımı esirgemiyorum artık...temmuzda gelmeyi planlıyor ya allhım bana o günleri bir göstersin daha ne isterim....

Ne denirki şimdi bu insana ne desen boş insangillerden.Valla bencede yap öyle arada güzel süprizler hakediyo çünkü. Allah sabır versin arkadaşım.

hikaye değil be güzelim gerilim raomanı :1shok:bol yağlısından laf sokuyor bana taşıyıcı anne muamelesi yapıyor...bebeğimi alma planları kuruyor...aman anlatsam dedim ya korku romanı olur.anlamıyor güzelim ne desen boş.aman çokta umrumda deyip geçiyor...az kaldı inşallah....gün sayıyorum...:Saruboceq:

evet canım erkek kıza dönmüş.ben çok umutlandım.belki ben çok istiyorum diya kayınvalide belam başımdan gider diye rabbim bizim oğlanıda kız yapar...yani doktor yanılmıştır demek istedim.inşallah.ay o gün bayram ilan edeceğpim kendime...

KAYRAcım senin kayınvaliden kaç çocuk büyütmüş? yani doymamış hala? valla benim annem de eşimin annesi de hiç "biz bakarız" demiyorlar. sadece tatile filan gidecek olursak nazı eşimin annesine bırakabilirz bir hafta kadar. 2 yaşından sonra tabi. iyi bakacağından eminim. ama uzun süreli bırakmayı, ne biliim bakımına müdahaleyi filan kabul edemem. ha tabiki fikir verecekler, benim annem de onun annesi de, ama kırmadan halletmeyi düşünüyorum. çok karışılmasını istemem açıkçası.

saç boyatma konusunu konuşmuşsunuz, geçmişi okudum da biraz.... bakımsızlıktan ağdadan filan epey kaynatmışsınız.
benim doktor saç boyatmaya kesinlikle karşı. hatta bitkisele bile güvenme diyor. daha doğrusu gereksiz buluyor boyatılmasını. eski doktorlardan, belki de ondandır.
ağdaya gelince, benim tüyler zaten çok cılız, çok uzadılar ama belli bile olmuyorlar. yine de ben bu sabah küçük bir sir operasyonu yaptım. sonra da bir güzel yağlandım.
bakımsızlık konusunda ben de sizler gibiyim. sadece ruj ve rimel. hatta çoğu kez sadece ruj.

3 tane canım.ben anlamazmışım bakmaktan.çalışıyormuşumda ziyan olacakmış.ama bende ona kayınbiraderimi evlendirip onun çocuğuna bakmasını söyledim...kimseyi karıştırmayacağımıda ekledim...anlamıştır umarım...

Hadi güzel haberlerle gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…