ya mayıs annelerimiş o . ben cidden zor durumdaım hihoyyyt kafa kalmadı .
buldum ben normal deilim ....
lalciğim sağol bitanem desteğin için.ama eminim hiç iyi şeyler düşünmüyordur.doğuma gelirim annene gerek yok.20 günlük oluncada bebek izmire götürürüm diyor.fikir almak yok.
ama bir gitsin ona çok güzel sürprizlerim var.basıp annemin yanına gideceğim doğumuda konyada yapacağım.
gunaydın canlar
bugun evdeyım bıraz kırgınlık var uzerımde
gecmisi okiyim biraz bakayım simdilik hersey yolunda
1 hafta daha ise gidicez , sonrasına bakıcaz ayın 20sine kadar kiramız verilmis durumda
ozamana kadar takılıp doneriz , ayrıldıgını duyan bıkac fırma esime goruselim demisler
belki onladan filanda olumlu yaklasırsak kalırız belki ben gelirim 1haftalıgına filan
bilmiorum ne olcak suan bekleme durumundayız acıkcası
kızlar cok teşekkür ederım ama kopamıyorum sızden hadı bu sefer gercekten cıkıyorum EVRİŞİMİDE cok özledım bı türlü denk gelmıyoruz ya AFTABRUDA yok neyse MİNİŞİM pazartesı benıde eklersın artık lısteye ya MAVI ya PEMBİŞ bakalım ölüyorum meraktan b sefer görürüm inş. MERCİMEKİM gel bana bı sor gıdıpte bı bacakları kapalı olup gerı donunce ne hıssettıgımı bılemezsın ya bakalım ne ne ne??????????????????????????????????????*
ayyy sonunda bende çektim göbüşümü hazır ilaçlarımı içerken bissürü su içtim sişko halimle ben ve gönüşüm birazdan eklerim .. bi bakım yorum bekliyorum.. bu arda henuz kilo almadım -3 kilodayım başlangıç kilomdan yani...
kızlaaaar canlaaaar yoldaşlar! herkes bu mesajı okusun istiyorum.doktora gittim geldim.biraz şoke ıldum..duygularım karman çırman..doktır kendinden emin ne olsun bu zıpır kız olsun mu dedi? bende nasıl yani dedim? kız dedi yahu kızmış doktor çok emindi..
minişim sağol.crl almıyor doktor artık.kafa çapı şakak arası femuar uzunluğu falan ölçüyor.ama 150 gr dedi.
Hatay'da Güzelyalı Tansaş'a yakın Marka Dünyası var canım. Ortalığa koymamışlar. Ben de bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim. Spor pantolonlar var hep, kot çeşidi çok mesela. Ben okula da giyebileceğim birşeyler aradım. Ancak iki tane bulabildim. Onlar da spor aslında da en azından önlük giyince farkedilmez:jeyyar:[/COLOR]
lalciğim sağol bitanem desteğin için.ama eminim hiç iyi şeyler düşünmüyordur.doğuma gelirim annene gerek yok.20 günlük oluncada bebek izmire götürürüm diyor.fikir almak yok.
ama bir gitsin ona çok güzel sürprizlerim var.basıp annemin yanına gideceğim doğumuda konyada yapacağım.
kayracım , ben senin şu kayınvalide hikayelerini hep kaçırıyorum. ama diğer arkadaşlar da çok sinirlendiklerine göre gerçekten fitil etmiş seni. bence de biraz taktik uygula. yani demek ki senin davranış şeklin pek işe yaramıyor. o halde strateji değiştir. ne diyeyim, allah sabır versin.
didenin kızımı olacak arkadaşlar benmi yanlış gördüm listede geçmişi okumadım daha he he benim kız olursa talip olacaktı şimdi ben ona talip olayım benimki erkek olursa birde banada kız derlermi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Ne denirki şimdi bu insana ne desen boş insangillerden.Valla bencede yap öyle arada güzel süprizler hakediyo çünkü. Allah sabır versin arkadaşım.
KAYRAcım senin kayınvaliden kaç çocuk büyütmüş? yani doymamış hala? valla benim annem de eşimin annesi de hiç "biz bakarız" demiyorlar. sadece tatile filan gidecek olursak nazı eşimin annesine bırakabilirz bir hafta kadar. 2 yaşından sonra tabi. iyi bakacağından eminim. ama uzun süreli bırakmayı, ne biliim bakımına müdahaleyi filan kabul edemem. ha tabiki fikir verecekler, benim annem de onun annesi de, ama kırmadan halletmeyi düşünüyorum. çok karışılmasını istemem açıkçası.
kızlar ben doktora çıkıorum. ultrason yani sadece. gelir gelmez yazarım tabi geç geliriz.randevu sistemi yok sekretere biraz rüşvet biraz yabancı numarasınumara deil gerçi yabancıyım burda ama anlamıomuş ayakları yapıp sıra kapıcam. çok eğlenicez anlayacağınız. bakalım pipim duruo mu hala. yoksa koca dudulu muyuz hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?