Kayra42,
Karışmak istemem ama laf sokmak falan çözüm olmaz aranız bozulur o kadar. Her dediğine hıhı deyip kendi bildiğini okuyacaksın. Sen ne istiyorsan onu yapacaksın. Çünkü yaşlı insanlarla bakış açılarımız farklı. Kim bilir o neler düşünüyor. Sinir hastası olursun o başka. Eşinin sana çok destek olması gerek. Unutma hıhı de kendi bildiğini yap, hiç polemiğe ya da tartışmaya girme. Aynı yönden bakmıyosunuz ki nesine tartışacaksın demi...
Allah kolaylık versin. Temizlik konusunda da ver eline bezi, ben yapamıyorum sen yapsana de. Uğraşsın dursun, iki günde kaçar...
bugün LALECE dışında kimler doktora gidiyordu?
ESRAKO gidiyordu bir de değil mi? ama o ancak akşam yazabilecekmiş. inşallah herkes çok mutlu döner doktordan.
kızlar ne olur bizim için de dua edin, pzts günü öğreneceğiz amniyo sonucunu. o kadar endişeliyim ki anlatamam.
ESRAKO gidiyordu bir de değil mi? ama o ancak akşam yazabilecekmiş. inşallah herkes çok mutlu döner doktordan.
kızlar ne olur bizim için de dua edin, pzts günü öğreneceğiz amniyo sonucunu. o kadar endişeliyim ki anlatamam.
aftabru endişelenme lütfen...
Olumlu düşünmelisin...hem sağlıksız bir bebek olacaksa (ki allah korusun) şimdiden öğrenip aldırman daha iyi değil mi, öyle doğmasından. Diğer türlü zaten sonuç iyi çıkarsa sağlıklı bir bebeğin olacak demektir, muhteşem..ki ben ikincisi olacağına eminim..
sana yazmıştım ama gözden kaçmış adı NAZ nazlı olacak...hiçbir sorun çıkmayacak duyduğumdan beri dua ediyorum...allah yardımcın olsun...
Aftabru endişelenme lütfen...
Olumlu düşünmelisin...Hem sağlıksız bir bebek olacaksa (ki Allah korusun) şimdiden öğrenip aldırman daha iyi değil mi, öyle doğmasından. Diğer türlü zaten sonuç iyi çıkarsa sağlıklı bir bebeğin olacak demektir, muhteşem..Ki ben ikincisi olacağına eminim..
Amniyo mu? O ne ki? Yenir mi, içilir mi?yerimsenibenNe yapıyoruuz...Böyle şeyleri aklımıza getirmiyoruuuuz. Kendimize yapacak eğlenceli birşeyler buluyoruuuz, keyfimize bakıyoruuuz. Moralimizi hiiiiiç bozmuyoruuuuz. Pazartesi doktorumuza gitceez, bebişimizi görceeez, sevinceeez. Hepsi o kadar işte. Aaaaaklava:
ahh taze fasulye bende özledim daracık giyinmeyi bide şimdi skiny jean modası çıkmış kocama tutturdum ben skiny jean istiyorum diye
Ay resmen manyak bu kadınkötükedihüsoİyi sabrediyorsun canım ya. Ben herhalde şimdiye ya kendim hastanelik olurdum, ya onu gönderirdim. Sabır küpüm benima.s.
selam kızlar diş dr gittim ama malesef dişime herhangi bir işlem yapılamazmış kritik bir zamandasın agrı kesicilerle idare edicez ilerliyen aylarda dayanılmayacak gibi olursa sinirleri alıp dişin içini boşaltıp kapatırım dedi iyide oldu orada beklerken ay bir karnım acıktıki sormayın içim kıyıldı resmen eyvah dedim çekilirse 2 saat birşey yemek yok öldüm o zaman dedim neyse çıktık kızımıda götürmüştüm biraz onu gezdirdim oradan dogru bebişe mama yedirmeye gece uyumadıgım için uykum var kızlar müsadenizle biraz uzanayım agrı kesici aldım belki faydası olur.
aklımaza böle şeyler getirmiyor muyuz? ilahi BURKO, hiç aklımdan çıkmıyor ki.... çoğunuz yaptırmayacaksınız amniyosentez, ve bu heyecanın nasıl bişey olduğunu inşallah hiç anlamayacaksınız. inşallah sadece sakaleyn ve benimle kalır, sayımız artmaz.
ama haklısın, kafayı dağıtmak lazım. ben de durup durup film izliyorum.
HELİN yok.. hala yok, bu kadın tam brı haftadır ortalarda yok.. artık ıyı seyler dusunemıyorum, çok endıselenıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?