2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kayra42,

Karışmak istemem ama laf sokmak falan çözüm olmaz aranız bozulur o kadar. Her dediğine hıhı deyip kendi bildiğini okuyacaksın. Sen ne istiyorsan onu yapacaksın. Çünkü yaşlı insanlarla bakış açılarımız farklı. Kim bilir o neler düşünüyor. Sinir hastası olursun o başka. Eşinin sana çok destek olması gerek. Unutma hıhı de kendi bildiğini yap, hiç polemiğe ya da tartışmaya girme. Aynı yönden bakmıyosunuz ki nesine tartışacaksın demi...

Allah kolaylık versin. Temizlik konusunda da ver eline bezi, ben yapamıyorum sen yapsana de. Uğraşsın dursun, iki günde kaçar...

ESRAKO gidiyordu bir de değil mi? ama o ancak akşam yazabilecekmiş. inşallah herkes çok mutlu döner doktordan.
kızlar ne olur bizim için de dua edin, pzts günü öğreneceğiz amniyo sonucunu. o kadar endişeliyim ki anlatamam.

göründüğü gibi değil malesef...temizlikmi yapma güzelim sürekli hastayım diyor...

bugün LALECE dışında kimler doktora gidiyordu?

Beeen akşam gideceğim. İkili testin kan sonuçları pzt. günü çıkmış, hala alıp doktorumla görüşmedim inanabiliyo musunuz. Biraz fazla mı rahatım sizce...Ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmadı ya o yüzdendir benimkisi:)

sana yazmıştım ama gözden kaçmış adı NAZ nazlı olacak...hiçbir sorun çıkmayacak duyduğumdan beri dua ediyorum...allah yardımcın olsun...

Amniyo mu? O ne ki? Yenir mi, içilir mi?yerimsenibenNe yapıyoruuz...Böyle şeyleri aklımıza getirmiyoruuuuz. Kendimize yapacak eğlenceli birşeyler buluyoruuuz, keyfimize bakıyoruuuz. Moralimizi hiiiiiç bozmuyoruuuuz. Pazartesi doktorumuza gitceez, bebişimizi görceeez, sevinceeez. Hepsi o kadar işte. Aaaaaklava:

Aftabru endişelenme lütfen...

Olumlu düşünmelisin...Hem sağlıksız bir bebek olacaksa (ki Allah korusun) şimdiden öğrenip aldırman daha iyi değil mi, öyle doğmasından. Diğer türlü zaten sonuç iyi çıkarsa sağlıklı bir bebeğin olacak demektir, muhteşem..Ki ben ikincisi olacağına eminim..

canım yanlış anlama ama sonuç bekleyen bir anneye aldırmak falan demesek...sakın yanlış anlama...ama o şimdi tedirgin o...çünkü bana yazıldığında çok üzülmüştüm....

sana yazmıştım ama gözden kaçmış adı NAZ nazlı olacak...hiçbir sorun çıkmayacak duyduğumdan beri dua ediyorum...allah yardımcın olsun...

teşekkürler kızlar, iyi düşünüyorum genelde ama arada aklıma kötü şeyler de esmiyor değil. biran önce güzel haber alıp bir OHHHH çekmek istiyorum.

canm sen merak etme gönlünü ferah tutu ben hep dua ediyorum hemde ismen dua listeem yazdım ama koik oluyo aftabru norra tazefasulye esrako dide falan..aslında isimlerle tanısaydık daha mı kolay olurdu ama şimdiden sonra hiiç değiştirmem bunlara alıştım valla...
bu arada ben en son 12+4 de tartılmıştım malum tam bulantı ve kusmalarımın bittiği haftaydı ve -3 kilo çıkmıştı.. bu sabah tartıldım hala aynıyım..ben abartılı yemiyorum.çok su içiyorum doktoruma sordum en fazla 10 almak için ne yapmam lazım diye oda bana makarna hamurişi ve ekmegi az tüket bol su iç dedi bende aynen uyguluyorum...malum bu yıl evdeyim kös kös oturuyorum o yuzden şişmememe lazım....ama benm eşim şunu ye bunu ye demiyor aksine o benden dah açok yiyor inan onun göbegi daha çok çıktı:CüvCüv:..herakşam eve gelirken bissürüü bişiiler alıyor ben bunlar ne nie aldın diye sorunca belki canın çekmiştir falan diyor adama beni bahane ederek homini gırtlak ooooooohhh valla..bu arada az önce aramış dioki (........) yemeye gidelimmi?cokacimcoook ben nie dedim oda belki bebeğin canı istemiştir sen farketmemişsindir diyor:roflol:

bu arada kuzeninn bebeğiyle ilgili yazdıklarını okudum aman Allahım maşşallh kullandıgı kelimelere bak ya..bizimkiler nasıl olcak acaba..ben şimdiden ingilizce seviyorum onu etrafımdaki olayları ingilizce anlatıyrum cocuk şarkıları söyluyorum ona ingilizce... babası turkçe konusuyor dolayısıyla bebiş 2 dile birden bagışıklık kazanarak dogcak herhalde..kaydirigubbakcemile2

ama ben öle konuskan bebekleri ççççok severim...inş saglıkla kavusturur hepimizi Rabbim

Canım burko olayı şahane özetlemiş diline sağlık:) İyi haberlerle geliceksin inşallah nazınla.Daha öncede demiştim sana gözünden kaçmıştır belki kandırıkçı senin bu kızın o iğneyi yakalayacak gibi yapıp bırakmasından belli :) Aklına kötü şeyler getirme annesi. Dualar tabiki sizinle.

aklımaza böle şeyler getirmiyor muyuz? ilahi BURKO, hiç aklımdan çıkmıyor ki.... çoğunuz yaptırmayacaksınız amniyosentez, ve bu heyecanın nasıl bişey olduğunu inşallah hiç anlamayacaksınız. inşallah sadece sakaleyn ve benimle kalır, sayımız artmaz.
ama haklısın, kafayı dağıtmak lazım. ben de durup durup film izliyorum.

Pardon ,

Yani ben farklı bakıyorum sanırım..haklısın....uyardığın için teşekkürler...Özür dilerim eğer daha çok tedirgin ettiysem Aftabru

ahh taze fasulye bende özledim daracık giyinmeyi bide şimdi skiny jean modası çıkmış kocama tutturdum ben skiny jean istiyorum diye

Yerim senin skiny jean modanı :)) sis efenim bisler gibi üstü kalın don lastıklı jean modasına takılceksınız, fuyrun..kaydirigubbakcemile3

Ay resmen manyak bu kadınkötükedihüsoİyi sabrediyorsun canım ya. Ben herhalde şimdiye ya kendim hastanelik olurdum, ya onu gönderirdim. Sabır küpüm benima.s.

Ya Burko ben Kayra ya yazacagımı yazdım, neredeyse bir aydır biz bu meseleyi konusuyoruz, ekmeğini o mu veriyor senin Kayra.. bildiğim kadarıyla meslek sahıbı kadınsın, evinizi o mu gecindiriyor.. yoooooooooo, e ne kardesim, kov evden gitsin, ha oglu cok mu darıldı, bayılıyorsa böyle psıkopat bır anaya o da gitsin arkasından.. ne bu be.. 20 gunluk cocugu alacakmıs da gidecekmiş, sormuyor musun sen kimsin diye?? kimsin ki kendi evladın üzerinde hak iddia ediyor ve de ettriyorsun Kayra!! Herkes ınsan evladı.. kimsenin kimseye ezıyet etme hakkı yoktur, bana bu yapılsa, gerekeni alasıyla yaparım. Hayat boyle yarım akıllı ınsanların elıne bırakılmayacak kadar kıymetlı birsey bence.

Eyvahlar olsun.. umarım senı uzmeden 4 ayı atlatırsın kuzum, gecmıs olsun, agzından karanfılı düşürme, bir nebze seni rahatlatır.

Bebişimizi tabii ki aklımızdan çıkarmıyoruz. Kötü düşünceleri aklımızdan çıkarıyoruz. Şimdi şööyle şırıl şırıl bir dere kenarındayız. Etrafımızda sarı, pembe, mor çiçekler dolu tarlalar, karşımızda ucu karlı dağlar...... Çok mu kaptırdım kendimi nedelikafadulden

HELİN yok.. hala yok, bu kadın tam brı haftadır ortalarda yok.. artık ıyı seyler dusunemıyorum, çok endıselenıyorum

HELİN yok.. hala yok, bu kadın tam brı haftadır ortalarda yok.. artık ıyı seyler dusunemıyorum, çok endıselenıyorum

Sorma, ben de ciddi ciddi endişeleniyorum kaç zamandır.Bilgisayarı bozulsun, tatile çıksın, evinin elektriğini kesmiş olsunlar lütfen:1no2:

evrim bitanem haklısın allaha havale ettim...ama artık üzülmüyorun inan gerekeni yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…