2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Pardon ,

Yani ben farklı bakıyorum sanırım..haklısın....uyardığın için teşekkürler...Özür dilerim eğer daha çok tedirgin ettiysem Aftabru

teşekkürler arkadaşlar, dua eden ağızlarınızın tadı hiç bozulmasın inşallah. endişeliyim şimdi ama pzts akşam kutlama yaparız belki, sanki hamilelik haberimi yeni almış gibi olacağım. moral verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür edrim.

evrim bitanem haklısın allaha havale ettim...ama artık üzülmüyorun inan gerekeni yapıyorum...

Ben artık senın kendını hırpalamana dayanamıyorum.. derdim o..

Benim aklıma AFTABRUM.. işin acıkcası baska hıc bır secenek gelmıyor, pazartesı guzel haberı aldıgın zaman gozunu seveyım buraya ıkı sey yaz da cık.. birde bana ıletısım adresini, tlf nunu ozelden mesaj olarak atar mısın?? Seni de listeye ekleyeyim.

yok yok, uçsuz bucaksız masmavi bir deniz kenarındayız. ayaklarımı kızgın kumlara gömmüşüm parmaklarımı kıpırdatıyorum. etrafta palmiyeler, ılık ılık rüzgar esiyor, yaprakların sesinden müziği zor duyuyorum. eşim sırtıma yağ sürüyor. kucağımda bir koca kase, içinde kiraz, erik, çilek, yenidünya.... bilimum yaz meyvesi.... ilerlerde de NAZ hanım kovasına kum doldurup doldurup boşaltıyor. puantiyeli bikinisinin üstü kaymış memiş uçları ortada.... saçlar da iki kuyruk.... birazdan babası gidip kızına ve baa dondurma alacak. offfff be BURKO galiba ben biraz fazla kaptırdım...

pardon bir ayrıntıyı yazmayı atlamışım; erikleri tuza banıp banıp yiyorum sonra da çekirdeğini kumlara püskürtüyorum. organik çöp ne de olsa.... kiraz çekirdeklerini de yutuyorum.

allahım ya hayale bak muhteşem ayy inşallah bu gunleride yaşarsın saglıcakla...bu arada kızınn tom biş olması lazım malum zayıf çocukların bikinisinn üstü kaymıyor..ayyy yerim ben onun memesini yaaaaa... Allah izin verirse seneye bebişlerimizlen gitces denizlere havuzlara .. dondurma istiycekler bizden bide....:icecream:

ayyy bide kelemiş ya tuza banıp diye ..kız naptın seeeeeeeeeenklava:
zaten gecen gun ruyamda gördüm Allah hayra çevirsin....

Son düzenleme:
sorma PİNKY bu topikte herkesin canı çekiyor eriği.... biraz daha depreştireyim dedim.... hadi bakalım atlayın üstüme.

Ay dur ben bu sahneyi daha çok sevdim. Senin hayaline misafir olabilir miyim, yan şezlong boş mu?delikafadulden

Ay dur ben bu sahneyi daha çok sevdim. Senin hayaline misafir olabilir miyim, yan şezlong boş mu?delikafadulden

baş canım, gel otur. hatta eşlerimiz tavla oynayıp bira içerler. çocuklar da beraber oynarlarken kavga etmeye başlarlar. sonra biz ikimiz birbirimize gireriz çocuklar yüzden. adamlar kafalaını kaldırıp bakmaz bile.... ayyyy nasıl p...ç ettim hayali di mi?

Olsun olsun, biz nasıl olsa tekrar barışırız çabucak. Sen devam etkaydirigubbakcemile5

Ay hayalinize içim gitti inşallah hepsi gerçekleşir - sizin kavga ettiğiniz kısım hariç - Allahım seneye bebişlerle deniz sefası yaparız inşallah

hamileliğim boyunca istediğim tek şey eriktiiiiii... okudum bende sevindim nerdeymiş bu nerik diye ne yaptın sen aftabru:))

Hşşt! Dokunmayın arkadaşımaklava:Ona bu haftasonu herşey serbest. Ama pazartesi akşamı için söz veremem tabii.:jeyyar:O zaman gelsin, hep birlikte çullanacağız üstünekaydirigubbakcemile

Hşşt! Dokunmayın arkadaşımaklava:Ona bu haftasonu herşey serbest. Ama pazartesi akşamı için söz veremem tabii.:jeyyar:O zaman gelsin, hep birlikte çullanacağız üstünekaydirigubbakcemile

akşama erik diye tutturursam ararım seni o zaman burkocum :roflol:

hamileliğim boyunca istediğim tek şey eriktiiiiii... okudum bende sevindim nerdeymiş bu nerik diye ne yaptın sen aftabru:))

amaaaan zehra, senin de dert ettiğin şeye bak, erik ilk olarak adanada çıkacak, yani içimizde ilk sen yiyeceksin. yat kalk şükret. gerçi ben de sipariş verdim ailelem, çıkar çıkmaz gönderecekler adanadan..

EVRİŞ, kuzum ben özel mesaj butonu bulamıyorum. yani bakıyorum da mesajları sanki herkes okuyor. arkadaşlar sorun değil de, bazen hiç tanımadığım kişiler de bakıyorlar ya profile. örneğim benim fotolarım herkese açıktı, bir sürü tanımadğım kişilerden yorumlar gelmiş. neden bakmışlarsa, bi de üşenmeden yorum yazmışlar garip garip... ben de albümümü arkadaşlara açık yaptım. ama şimdi kontrol edip tüm arkadaşları eklemem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…