canm sen merak etme gönlünü ferah tutu ben hep dua ediyorum hemde ismen dua listeem yazdım ama koik oluyo aftabru norra tazefasulye esrako dide falan..aslında isimlerle tanısaydık daha mı kolay olurdu ama şimdiden sonra hiiç değiştirmem bunlara alıştım valla...
bu arada ben en son 12+4 de tartılmıştım malum tam bulantı ve kusmalarımın bittiği haftaydı ve -3 kilo çıkmıştı.. bu sabah tartıldım hala aynıyım..ben abartılı yemiyorum.çok su içiyorum doktoruma sordum en fazla 10 almak için ne yapmam lazım diye oda bana makarna hamurişi ve ekmegi az tüket bol su iç dedi bende aynen uyguluyorum...malum bu yıl evdeyim kös kös oturuyorum o yuzden şişmememe lazım....ama benm eşim şunu ye bunu ye demiyor aksine o benden dah açok yiyor inan onun göbegi daha çok çıktı:CüvCüv:..herakşam eve gelirken bissürüü bişiiler alıyor ben bunlar ne nie aldın diye sorunca belki canın çekmiştir falan diyor adama beni bahane ederek homini gırtlak ooooooohhh valla..bu arada az önce aramış dioki (........) yemeye gidelimmi?cokacimcoook ben nie dedim oda belki bebeğin canı istemiştir sen farketmemişsindir diyor:roflol:
bu arada kuzeninn bebeğiyle ilgili yazdıklarını okudum aman Allahım maşşallh kullandıgı kelimelere bak ya..bizimkiler nasıl olcak acaba..ben şimdiden ingilizce seviyorum onu etrafımdaki olayları ingilizce anlatıyrum cocuk şarkıları söyluyorum ona ingilizce... babası turkçe konusuyor dolayısıyla bebiş 2 dile birden bagışıklık kazanarak dogcak herhalde..kaydirigubbakcemile2
ama ben öle konuskan bebekleri ççççok severim...inş saglıkla kavusturur hepimizi Rabbim
Canım burko olayı şahane özetlemiş diline sağlık:) İyi haberlerle geliceksin inşallah nazınla.Daha öncede demiştim sana gözünden kaçmıştır belki kandırıkçı senin bu kızın o iğneyi yakalayacak gibi yapıp bırakmasından belli :) Aklına kötü şeyler getirme annesi. Dualar tabiki sizinle.
Pardon ,
Yani ben farklı bakıyorum sanırım..haklısın....uyardığın için teşekkürler...Özür dilerim eğer daha çok tedirgin ettiysem Aftabru
evrim bitanem haklısın allaha havale ettim...ama artık üzülmüyorun inan gerekeni yapıyorum...
Bebişimizi tabii ki aklımızdan çıkarmıyoruz. Kötü düşünceleri aklımızdan çıkarıyoruz. Şimdi şööyle şırıl şırıl bir dere kenarındayız. Etrafımızda sarı, pembe, mor çiçekler dolu tarlalar, karşımızda ucu karlı dağlar...... Çok mu kaptırdım kendimi nedelikafadulden
yok yok, uçsuz bucaksız masmavi bir deniz kenarındayız. ayaklarımı kızgın kumlara gömmüşüm parmaklarımı kıpırdatıyorum. etrafta palmiyeler, ılık ılık rüzgar esiyor, yaprakların sesinden müziği zor duyuyorum. eşim sırtıma yağ sürüyor. kucağımda bir koca kase, içinde kiraz, erik, çilek, yenidünya.... bilimum yaz meyvesi.... ilerlerde de NAZ hanım kovasına kum doldurup doldurup boşaltıyor. puantiyeli bikinisinin üstü kaymış memiş uçları ortada.... saçlar da iki kuyruk.... birazdan babası gidip kızına ve baa dondurma alacak. offfff be BURKO galiba ben biraz fazla kaptırdım...
allahım ya hayale bak muhteşem ayy inşallah bu gunleride yaşarsın saglıcakla...bu arada kızınn tom biş olması lazım malum zayıf çocukların bikinisinn üstü kaymıyor..ayyy yerim ben onun memesini yaaaaa...kucağımda bir koca kase, içinde kiraz, erik, çilek, yenidünya.... bilimum yaz meyvesi.... ilerlerde de NAZ hanım kovasına kum doldurup doldurup boşaltıyor. puantiyeli bikinisinin üstü kaymış memiş uçları ortada.... saçlar da iki kuyruk.... ...
yok yok, uçsuz bucaksız masmavi bir deniz kenarındayız. ayaklarımı kızgın kumlara gömmüşüm parmaklarımı kıpırdatıyorum. etrafta palmiyeler, ılık ılık rüzgar esiyor, yaprakların sesinden müziği zor duyuyorum. eşim sırtıma yağ sürüyor. kucağımda bir koca kase, içinde kiraz, erik, çilek, yenidünya.... bilimum yaz meyvesi.... ilerlerde de NAZ hanım kovasına kum doldurup doldurup boşaltıyor. puantiyeli bikinisinin üstü kaymış memiş uçları ortada.... saçlar da iki kuyruk.... birazdan babası gidip kızına ve baa dondurma alacak. offfff be BURKO galiba ben biraz fazla kaptırdım...
Ay dur ben bu sahneyi daha çok sevdim. Senin hayaline misafir olabilir miyim, yan şezlong boş mu?delikafadulden
baş canım, gel otur. hatta eşlerimiz tavla oynayıp bira içerler. çocuklar da beraber oynarlarken kavga etmeye başlarlar. sonra biz ikimiz birbirimize gireriz çocuklar yüzden. adamlar kafalaını kaldırıp bakmaz bile.... ayyyy nasıl p...ç ettim hayali di mi?
sorma PİNKY bu topikte herkesin canı çekiyor eriği.... biraz daha depreştireyim dedim.... hadi bakalım atlayın üstüme.
hamileliğim boyunca istediğim tek şey eriktiiiiii... okudum bende sevindim nerdeymiş bu nerik diye ne yaptın sen aftabru:))
Hşşt! Dokunmayın arkadaşımaklava:Ona bu haftasonu herşey serbest. Ama pazartesi akşamı için söz veremem tabii.:jeyyar:O zaman gelsin, hep birlikte çullanacağız üstünekaydirigubbakcemile
hamileliğim boyunca istediğim tek şey eriktiiiiii... okudum bende sevindim nerdeymiş bu nerik diye ne yaptın sen aftabru:))
akşama erik diye tutturursam ararım seni o zaman burkocum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?