amaaaan zehra, senin de dert ettiğin şeye bak, erik ilk olarak adanada çıkacak, yani içimizde ilk sen yiyeceksin. yat kalk şükret. gerçi ben de sipariş verdim ailelem, çıkar çıkmaz gönderecekler adanadan..
ayy canım yaaa boşver kudursun dursun,sen aynen dedıgını yap ve konyada annenın yanında dogur.ohh oda catır catır catlasın hırsından.40ın cıkana kadar durursun annende,sonrada gıdersın evıne bakarsın bebegıne miss gibioldu 9 ay karnında taşı canından bı parcayı hem hiç sevmedıgın hemde güvenmedıgın cadı kaynana bırak.yok artıklalciğim sağol bitanem desteğin için.ama eminim hiç iyi şeyler düşünmüyordur.doğuma gelirim annene gerek yok.20 günlük oluncada bebek izmire götürürüm diyor.fikir almak yok.
ama bir gitsin ona çok güzel sürprizlerim var.basıp annemin yanına gideceğim doğumuda konyada yapacağım.
ayy canım sana hamile hamıle kolay gelsın valla,sen ver rüşvetı kap ön sırayı delikafadulden hadı güzel haberlerle dön inşallahkızlar ben doktora çıkıorum. ultrason yani sadece. gelir gelmez yazarım tabi geç geliriz.randevu sistemi yok sekretere biraz rüşvet biraz yabancı numarasınumara deil gerçi yabancıyım burda ama anlamıomuş ayakları yapıp sıra kapıcam. çok eğlenicez anlayacağınız. bakalım pipim duruo mu hala. yoksa koca dudulu muyuz hihoyyyt
HELİN den bugün de ses yok. kimse haber alamadı değil mi arkadaşlar?
ayy kuzucum tabıkı pzt gunu güzel habeler alcaksınız.ve sen sevıncten bize bıle yazmayı unutcan bı müddet.kuzum senın risk yasından dolayı cıktı,ee laboratuvardakıler nerden bılsın senın aslında 25ten öte olmadıgını :1hug:ESRAKO gidiyordu bir de değil mi? ama o ancak akşam yazabilecekmiş. inşallah herkes çok mutlu döner doktordan.
kızlar ne olur bizim için de dua edin, pzts günü öğreneceğiz amniyo sonucunu. o kadar endişeliyim ki anlatamam.
:1no2:maalesef yok haka yok.bende artık pollayannacılıktan cıktım ve hiç iyyi seyler düşünemıyorum maalesefHELİN yok.. hala yok, bu kadın tam brı haftadır ortalarda yok.. artık ıyı seyler dusunemıyorum, çok endıselenıyorum
yok yok, uçsuz bucaksız masmavi bir deniz kenarındayız. ayaklarımı kızgın kumlara gömmüşüm parmaklarımı kıpırdatıyorum. etrafta palmiyeler, ılık ılık rüzgar esiyor, yaprakların sesinden müziği zor duyuyorum. eşim sırtıma yağ sürüyor. kucağımda bir koca kase, içinde kiraz, erik, çilek, yenidünya.... bilimum yaz meyvesi.... ilerlerde de NAZ hanım kovasına kum doldurup doldurup boşaltıyor. puantiyeli bikinisinin üstü kaymış memiş uçları ortada.... saçlar da iki kuyruk.... birazdan babası gidip kızına ve baa dondurma alacak. offfff be BURKO galiba ben biraz fazla kaptırdım...
E nasıl aldın yaaaaa(( Ben alamıyorum
nereden aldın canım davetiyeyi ben bulamadım özelden link versene
Kayra Allah sabır versin canım ya sabır bol sabır
bu yıl onlne davetiye bulamadım ben.. giriş sanırım 10 tl miş..bende çok gitmek istedim ama eşim bugunçoook yogun ayyyh pazar gunu hiiç çekilmez herkes tıklım tıkış....napalım bizde seeneye bebişimle gideriz...(ayy ogluşum diycektim nerdeyse.. agzım alışmış malum agustos anneleri hep erkekçi ya.....bu arada dun akşam babası bebişimizi severken canım oglum benm diye sevdi bende yaaa öle deme belki kızdır çocugun psikolojisini bozma dedim.. adamın içine doguyomuş..ahh bide benim içime dogsa bişiiiler.. ben hariç herkes etrafımda yorum yapıyor...ama bi arkadasm benden 3 hafta geride onun maşallah hem göbek belli hemde kalça ve basenler almış başını gidio! bende hiç bi belirti yok akşamları kocaman bi göbüşşş :CüvCüv:sabahları oda yok...bu hafta içi inş görürüm bebişimin pipisini yada pıtışını...:roflol:
canım busene onlıne bılet satısı yokmus ben
arastırmıstım olurda belı gıdebılırz die.busene girişlte alıncakmıs bıletlet 10liraymıs.herkez tepkı gösteriyodu 5 kişi gitsek 50liramı bayılcaz die.ama keske orda olsaydım ve keske gidebıulseydım :çok üzgünüm:
Kizlar gunaydin hepinize...
Gypsy ben hic duymamistim o hamamtozunu, ama teyzem bu yaz bana karinca yumurtasi kremi diye bisi onerdi, agda sonrasi suruyosun, killari azaltiyomus, ama hmilelikten once 1 kere denedim, hamile kalincada korktum denemedim, bakalim bebis sonrasi deniycem, tezem cok faydasini gordum dedi...
nooracım bende tereddüte düştüm doktoruma sordum birşey olmaz dedi o karınca yumurtası olayını bende kullandım yağ gibi bişiii ayy hiç bi işe yaramadı epilasyon ve ağdadan sonra sürüyosun yada benim kıllar maşallahı var kar etmediii
canım annem malesef konyaya gitti....
kayracım senin anneyide üya yapalım herkes çok seviyo sengözlerimebaksanab
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
kızlaaaar canlaaaar yoldaşlar! herkes bu mesajı okusun istiyorum.doktora gittim geldim.biraz şoke ıldum..duygularım karman çırman..doktır kendinden emin ne olsun bu zıpır kız olsun mu dedi? bende nasıl yani dedim? kız dedi yahu kızmış doktor çok emindi..brn adını bil kıymuştum arabalı battaniye tulum almıştım..ama kız dedi ya..hep bir kızım olsun istemiştim ama 1 ayı aşkın bir zamandır erkek diye bildiğimizden çık şaşırdık..şimdi kocacım kızım kızım demeye başladı.cinsiyeti merak etmeyen adam..4 boyutluya gidelim dopplere gidelim diye tutturdu.free hcg değerim 50nin altındaydı.çin takvimi erkekti.ama belli olmuyor işte..oynak çıktı bu velet .miniş kelebek sen beni değiştir listede yada değiştirme sana bırakıyorum..takıl kafana göre..kızlar bir tuhaf oldum..ama ç sağlıklı bebişim maşallah..yerim ben onu.spartalı hemşehrilerim aranızdan ayrılıyorum ama dönebilirim..miyomlarımdan büyümemiş
geldim canım haberler güzel
Kızlar 2 gündür 2 şarkıya taktım. 1) Zeki Müren - sevgimizin aşkımızın üstünden (Bu şarkı geçen hafta Canım Ciğerim adlı dizide çalmıştı. Çok güzel bir sahnedeydi, resmen gözlerim dolmuştu) 2) Erkin Koray - Anma Arkadaş (Bu şarkıyı hep sevmiştim zaten)
Bunları dinleyip dinleyip efkarlanıyom ama, efkarımı dindirecek bir süt olsun, yanına kavun - peynir olsun. yok yokkkk. Eski bir sigara bağımlısı olarak bana en sık sorulan soru "sigarayı arıyor musun?" Hayır, sigarayı değil, rakıyı, birayı arıyorum. Haftada 1 yediğim balığı kuru kuru yemeye utanıyorum. Balığa karşı ayıp oluyor :))
selam kızlar. yine kaynatmışsınız. benim izmirden kuzenim geldi o yüzden giremedim. bir de 2 yaşında şirin mi şirin bir kızı var. biz de sinanla idman yapıyoruz onu izleyerek. ama ayda çok akıllı ve uslu bir kız. konuşmasını bir duysanız. "üstelik" , "genellikle" "yapılabilir" "gelemeyebilirim" gibi bizlerin bile zor kullandığımız kelimelerle cümleler kuruyor. bayılıyoruz ona. çok zeki maaşallah. kuzenim hamileyken 9 kilo almış, 1.73 boyunda. doğurduğu hafta 60 kiloya düşmüştü. ve hamileyken midye dolma bile yemiş. hani biz tartışıyoruz ya konserve balık yenir mi diye... o açıdan yazdım. ona da şaşırdım gerçi, normalde aşırı titiz ve pimpirikli bir kızdır. nasıl yemiş anlayamadım. benim gibi bir pis boğaz bile yemiyor...
selam kızlar diş dr gittim ama malesef dişime herhangi bir işlem yapılamazmış kritik bir zamandasın agrı kesicilerle idare edicez ilerliyen aylarda dayanılmayacak gibi olursa sinirleri alıp dişin içini boşaltıp kapatırım dedi iyide oldu orada beklerken ay bir karnım acıktıki sormayın içim kıyıldı resmen eyvah dedim çekilirse 2 saat birşey yemek yok öldüm o zaman dedim neyse çıktık kızımıda götürmüştüm biraz onu gezdirdim oradan dogru bebişe mama yedirmeye gece uyumadıgım için uykum var kızlar müsadenizle biraz uzanayım agrı kesici aldım belki faydası olur.
ne yapıyım kızlar.ya dedim ya o hayal kursun ben sadece ona zaman gelince hepinizle tek tek konuşacam dedim.yeri geldiği zamanda lafımı esirgemiyorum artık...temmuzda gelmeyi planlıyor ya allhım bana o günleri bir göstersin daha ne isterim....
ESRAKO gidiyordu bir de değil mi? ama o ancak akşam yazabilecekmiş. inşallah herkes çok mutlu döner doktordan.
kızlar ne olur bizim için de dua edin, pzts günü öğreneceğiz amniyo sonucunu. o kadar endişeliyim ki anlatamam.
pardon bir ayrıntıyı yazmayı atlamışım; erikleri tuza banıp banıp yiyorum sonra da çekirdeğini kumlara püskürtüyorum. organik çöp ne de olsa.... kiraz çekirdeklerini de yutuyorum.
aşermek konusunda en ilginç aşerme bendedir herhalde..kurban bayramı sonrası tabii benim haberm yok hamileliğimden canm aşırı derecede çiğ köfte çekti ama nasıl anlatamm.resmen gözumun önune geldi yaa....:bbo:.eşim yapmayı bildiği için hemen mutfaga gittik bu arada saat akşam 11..baktık isot kalmamış..ee onsuz olmas dedik çıktık dışarda acık çiğköfteci aryoruz bu arada etli değil tabiikide ben yiyemem öle biz patatesli yapioruz..neyhse gittik aldık..eve gelirgelmes ben bi oturdum başına ama nasıl yiyorum cokacimcoookahayatımda hiç o lezzeti aldıgımı hatırlamıyorum...eşim bana bakakalmıştı noluyor iyimisin diye..en son kalan bi kaç parcayı ertesi gune sakladım ama ertesi gun ve sonrasında hiiiiiiiiiiiiçç aklıma bile gelmedi...:1no2:
doktorun verdiği broşürde yazıyor.....
Aş erme; hastalık değil, anne ve çocuğa şefkat ve merhametin açık bir tecellisinin sahnelendiği fizyolojik uyum hâdisesidir[/QUOTE
pinkycim bende seninkine benzer birşey yaşadım hamile kaldığımı bilmiyordum,bi akşam canım çiğköfte istedi ama nasılll anlatamammm ölcem resmen,ben güzel yoğururum çiğköfteyi akşamın 9u çıktım çiğköftelik et almaya carrefourda yokk migrosta yok hazırda yemek istemiyorum bulamadım ama delircem eşimi aradım oda mesaideydi yolda bi yerlerden almış gelmiş ama bi almış kaç porsiyonluk saat gece 11 bi yedim bi yedim ertesi gün yine aldırdım böle 3 gün yedim bir hafta sonra hamile oldumu öğrenince çok korktum çünkü çiğ et çok zararlıı inş bebişime zarar vermez hala onun korkusu var o günden beri çiğköfte görmeye bile dayanamıyorum midem kalkıyo resmennn benneyaptımki
EVRİŞ, kuzum ben özel mesaj butonu bulamıyorum. yani bakıyorum da mesajları sanki herkes okuyor. arkadaşlar sorun değil de, bazen hiç tanımadığım kişiler de bakıyorlar ya profile. örneğim benim fotolarım herkese açıktı, bir sürü tanımadğım kişilerden yorumlar gelmiş. neden bakmışlarsa, bi de üşenmeden yorum yazmışlar garip garip... ben de albümümü arkadaşlara açık yaptım. ama şimdi kontrol edip tüm arkadaşları eklemem lazım.
pardon bir ayrıntıyı yazmayı atlamışım; erikleri tuza banıp banıp yiyorum sonra da çekirdeğini kumlara püskürtüyorum. organik çöp ne de olsa.... kiraz çekirdeklerini de yutuyorum.
fasulyem bende hamile kalmadan önce günde 1 paket içiyordum sonra kaldıktan sonra bi tiksindim midem bulandıı içemedim bidaha ama bie haftadır nedense canım istiyor mide bulantılarım geçince sanki yine bünyem istemye başladı çok korkuyorum ama irademe sahip çıkıyorum resmen arkadaşlarımla görüşmek bile istemiyorum hepsi sigara içiyo canım ister diye korkuyorum Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?