2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

amaaaan zehra, senin de dert ettiğin şeye bak, erik ilk olarak adanada çıkacak, yani içimizde ilk sen yiyeceksin. yat kalk şükret. gerçi ben de sipariş verdim ailelem, çıkar çıkmaz gönderecekler adanadan..

gönderirim arkadaşım sana da..dört gözle bekliyorum valla çıksada yesem diye.. burkocum tamam aramayacam seni de:roflol: canınızın istediği olursa söylersiniz be yollarım size de kaydirigubbakcemile3

aşermek konusunda en ilginç aşerme bendedir herhalde..kurban bayramı sonrası tabii benim haberm yok hamileliğimden canm aşırı derecede çiğ köfte çekti ama nasıl anlatamm.resmen gözumun önune geldi yaa....:bbo:.eşim yapmayı bildiği için hemen mutfaga gittik bu arada saat akşam 11..baktık isot kalmamış..ee onsuz olmas dedik çıktık dışarda acık çiğköfteci aryoruz bu arada etli değil tabiikide ben yiyemem öle biz patatesli yapioruz..neyhse gittik aldık..eve gelirgelmes ben bi oturdum başına ama nasıl yiyorum cokacimcoookahayatımda hiç o lezzeti aldıgımı hatırlamıyorum...eşim bana bakakalmıştı noluyor iyimisin diye..en son kalan bi kaç parcayı ertesi gune sakladım ama ertesi gun ve sonrasında hiiiiiiiiiiiiçç aklıma bile gelmedi...:1no2:

doktorun verdiği broşürde yazıyor.....
Aş erme; hastalık değil, anne ve çocuğa şefkat ve merhametin açık bir tecellisinin sahnelendiği fizyolojik uyum hâdisesidir

ayy canım yaaa boşver kudursun dursun,sen aynen dedıgını yap ve konyada annenın yanında dogur.ohh oda catır catır catlasın hırsından.40ın cıkana kadar durursun annende,sonrada gıdersın evıne bakarsın bebegıne miss gibioldu 9 ay karnında taşı canından bı parcayı hem hiç sevmedıgın hemde güvenmedıgın cadı kaynana bırak.yok artık
ayy canım sana hamile hamıle kolay gelsın valla,sen ver rüşvetı kap ön sırayı delikafadulden hadı güzel haberlerle dön inşallah
HELİN den bugün de ses yok. kimse haber alamadı değil mi arkadaşlar?

ayy kuzucum tabıkı pzt gunu güzel habeler alcaksınız.ve sen sevıncten bize bıle yazmayı unutcan bı müddet.kuzum senın risk yasından dolayı cıktı,ee laboratuvardakıler nerden bılsın senın aslında 25ten öte olmadıgını :1hug:
HELİN yok.. hala yok, bu kadın tam brı haftadır ortalarda yok.. artık ıyı seyler dusunemıyorum, çok endıselenıyorum
:1no2:maalesef yok haka yok.bende artık pollayannacılıktan cıktım ve hiç iyyi seyler düşünemıyorum maalesef

aman Allah ım şu hayalın güzelliğinede bak yaa,öpüyorum yanakların.bende bıanda bebişimle mavi sularda hayal ettım kendımıdelikafadulden saol canım daldırdınız benı süper bı hayale

E nasıl aldın yaaaaa(( Ben alamıyorum

canım önceden almıştım ben yaklaşık 10 gün önce zaten fuar başladıktan sonra netten vermiyolar

nereden aldın canım davetiyeyi ben bulamadım özelden link versene

Kayra Allah sabır versin canım ya sabır bol sabır

[ CNR EXPO] CNREXPO, CNREKSPO, CNR, ITF, FUAR, FUAR MERKEZİ, Sine, Ekspotur, Expotour, Dünya Gıda, Standart,fuarlar, IF, Autoshow, Tatef, Moda, Texgate, Natural Stone, Ef, Ideco, Ef, Endustri, Gıda, Ipack, Promoturk, Hediyelik Eşya, Milyoner, million ama alamazsın canım süresi doldu yaron son gün

ay şimdi gitmiyosan bebişle biraz zor giderisn :))) düşünsenee 6-7 olcakk fuarlarda emzirmen gerekcekk ay ne harika yaa benim içime oğluşun olcak gibi geliyo ayrıca bu kadar heveslenme göbişee özellikle kalçaa ve basene bende fazlası ile olduğuu içinn

var canım var süresi dolduğundan öyle diyolar

ayy hadi hayırlı olsun canım çok şaşırdım yaa acaba bizimkde değişirmiii bende bissürü şeyler aldımm ördüm aman sağlıklı olsundaaa

canım birşey sorucam hiç sigara içmiyomusun yani hiç sürmüyosun ağzına?

aftabrucum ya bu midye dolmayı bende yiyorum bazen hemde istiklale çıkınca her köşede midye dolmacıı ayyy aklım kalıyo yiyorum ama tek tük yani önceden bizim adamla yarış yapardık patlayana kadar yerdik cokacimcoook

geçmiş olsun canım

kayracım peki eşin ne olucak oda gelebilickemi konyaya seninle yoksa onsuzmu yapıcan doğumu (

önce annem için sölediklerin için teşekkür ederim.eski toprak ve gerçekten yanılmıyor tahminlerinde.canım eşim allahın bana verdiği en güzel şeylerden biri.ben ne dersem o..eşim pilot benim ve bazen aylarca olmadığı oluyor şimdide öyle bir söylenti var eğer o giderse bende okuldan rapor alacağım gideceğim.gitmezsede haziranın sonunda eşim yıllık izine ayrılacak gideceğiz inşallah...

Merhaba kısslar,

En son 2 gün önce girmiştim. Oku oku bitiremedim geçmişi dayanamıycam yazıcam önce dedim... Bugün annem ve bebişimle gezmeye çıktık ve kendime çok hoş bir elbise, bir tunik ve tayt aldım.. Yalnızca tunik öle bol değil de dar gibi yani göbüşüm top gibi çıkıyor ortaya... Ay çok hoşuma gitti ama hamileler normalde hani böle bol bol giyinirler ya o mantığa aykırı mı acaba die düşünmeden edemedimmsırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:

canım güzel olucak sonucun ben hissediyorum rabbim büyük dua et bol bol sende..

pardon bir ayrıntıyı yazmayı atlamışım; erikleri tuza banıp banıp yiyorum sonra da çekirdeğini kumlara püskürtüyorum. organik çöp ne de olsa.... kiraz çekirdeklerini de yutuyorum.

ayyy susss eriiikk 1 aydırr erik arıyoruz bulamıyoruz zaten unutmuşken yine aklıma getirdiniz kızlarr yaaa bide tuza banıpp banıpp demişsinnnn senağlama

burko seninde hayal gücüne hayran oldummm :teselli:

gypsyesra;

Yazın sonlarında günde yaklaşık 1 paket içiyordum. Sonra ağustos ayında hamile kaldığımı öğrenince, yani test sonucumu alır almaz bırakmıştım. Ama kaybedince günde 5-6 tane gibi gene içmeye başlamıştım.

Bu bebişi planlamaya başladığımızda da günde 4 - 5 tane yakıp 2'şer nefeste atıyordum. (Günde 1 sigara gibi) Gene pozitif sonucu görür görmez 1 nefes bile çekmedim. Yanımda kimse içmiyor, annem kapıyı kapatıp mutfakta içse bile rahatsız oluyorum. İnşallah bir daha da barışmayız sigarayla.

Bir öğrencimin annesi vardı, nasıl babandan gizli gizli içersin ya, aynen öyle kızından gizli gizli içiyordu. Kızı annesinin sigara içtiğini hiç görmemiş hayatında. Çok iyi fikir. Ben de çocuğumun benim ya da babasının elinde görmesini istemem.

Aftabru, ne hoş bir şey seni hafta sonu da burada görmek :) Kuzenine selam söyle, cimcime kızını benim için poposundan ısır. Sıpaya bak sen, neler söylüyormuş.. :)

Kayramm, bende seni cok sevıyorum kuzum.. yüzün hep gülsün inşallah.

Yafrum, özel mesaj butonu zaten yukarıda mevcut nickimizin altında yazıyor bak,onu tıkladın mı cok rahat yazabılırsın, hatta ben sana bır tane atıcam, sen bana gerı gondererek basla denemelere kuzum.

fasulyem bende hamile kalmadan önce günde 1 paket içiyordum sonra kaldıktan sonra bi tiksindim midem bulandıı içemedim bidaha ama bie haftadır nedense canım istiyor mide bulantılarım geçince sanki yine bünyem istemye başladı çok korkuyorum ama irademe sahip çıkıyorum resmen arkadaşlarımla görüşmek bile istemiyorum hepsi sigara içiyo canım ister diye korkuyorum Çok üzgünüm çoook

pardon bir ayrıntıyı yazmayı atlamışım; erikleri tuza banıp banıp yiyorum sonra da çekirdeğini kumlara püskürtüyorum. organik çöp ne de olsa.... kiraz çekirdeklerini de yutuyorum.

aftabru; kaydirigubbakcemile :mymeka: klava: alacağın olsun.. kızım ayıp değil mi nan? hem dur önce çağla var :)

Aaa hiç istemiyo dersem yalan olur. Sabah çok sinirlendim gene bişilere, resmen canım istedi.. Ama en fazla 10 sn sürmüştür. Ama korkum yok.. Asla içmem bebişim karnımdayken de, emzirirken de...

kızlar geldimmmm... bebişimiz kocaman olmuş.pek hareketli deildi. uyuyordu arada bacaklarını salladı.erkek olduğu kesinleşti.yani artık %100sengözlerimebaksanab

sigaraya gelince günde 1 1 buçuk paket içiordum ve yani hergün bırakmak istedim.10 senedir içiordum. yan etkileri gözükmeye başlamıştı. hamile olduğumu çğrendiğim gün bıraktım. canım istedi bir süre ama şu an aklımdan temelli çıktı. allah bir daha başlatmasın. tat almam bile deişti. sabahları temiz bir genizle kalkmak gibisi yokmuş. kimse de yanımda sigara içemez. bırakın aynı evde mutfakta bile imkansız.isteyen balkona çıkar kapasını kapatır. donar ve gelir. kahve çay herşei bıraktım bebişim için kimseye izin vermem zarar versinler miniğime.,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…