2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

senin cinsiyeti bellimiydi canım unutum....valla benm etrafımda 3 anne var 3 de hamileliğini farketmeden çiğköfte aşermişler ve şimdi 3 nünde oglu var...

aftabru; kaydirigubbakcemile :mymeka: klava: alacağın olsun.. kızım ayıp değil mi nan? hem dur önce çağla var :)
...
kız al birini vur ötekinr... kız siz tam sopalıksınız klava:klava:klava:ayhhhhh ne çaglası ya.... yasakkelime
benm annemelr konyada oturuyor ve ablaların çiftliği var aklınıza gelen hangimeyve varsa agacı mevcutbende tam bugun aklımdan çagla çıkarsa orda daha erken üstelikdogal...hemencik isterim diye plan yapmıştım..yeniden düşürdün aklıma yaaaaaaaklava:

lal cimmm ayyy gözun aydın çok sevidnim...ne guzel büyümüş kocaman sparta olmus yani...tamma senn ogluşun olcak.artık ona kocaman dudulu kız muamelesi yapmak yok tamammı kızlar......

merhabalar,

bugun dr kontrolum vardı ve sok olmus vaziyette dondum,geçen hafta gittigim ve 4 boyutlu ultrasonla bakan dr %90 kız oldugnu soylerken bugun gittigim asıl takiplerimi yapan kendi dr um 2 sboytulu siyah beyaz ultrasonda baktı ve erkek simdilik ama kordonu onunde kesin demiyorum dedi. ben nası yani falan oldum tabi diyemiyorum baska dra gittim okız dedi falan diye boyle bir an elim ayagım kesildi nası yani diye, dr lar gnelde pozisyon vermezse bebek pipi goremezse kiz derler niye erkek dedi bu adam net gormedi ise onuda anlamadım. simdi hangisine inanacagım kesinlikle bilmiyorum
kız diyen dr 15-20 dk renkli ultrasonda baktı etti bunu dedi
bu dr ise siyah beyaz ultrasonda 4-5 dk baktı bakmadı erkek gibi dedi bilmiyorum yani su an cinsiyetini bilmiyormusm gib idusunuyorum yani belirskiz hala hersey, haftaya 4 boyutlu ilebakan kiz diyen dr a tekrar kontrole gidecğim bakalım haftaya ne diycek ikihafta geçmisolacak ustunden kız deyisinin ustunden
siteye simdi girdim hemen bunu yazayım dedim simdi okuyacagım yazdıklarınızı
bugun dr agidecek baska arkadaslarda vardı umarım onlarda yazmıslardır

cinsiyet konusu haricinde bebek gayet iyi imis 15+6 dayım bebek 17+4 imis dr bunun pekiyi birsey olmadgını uzun uzun anlattı yani soyle diyim bebegin ileri gtimesi değli yanlıs anlasılması
ben bu ay 4 kilo almısımbir ayda
dr a gore tabi bana gore evdeki tartıma gore 2,5 kilo aldım hos her ikiside fazal 1 kilo almalıydım ama dr a ilkkez tok karnına gittim ilk kez cizme giyip gittim hep hafifspor ayakkabı giyyiordum bgun çıkısta biryerlere gideceğim diye ole giyindimneyse dr u ikna edemedim tabi kilo alısımla ilgili iki saat soylendi caydırmaya calısıyor tabi çok yiyen anneler ihaklıkendince bir yontem soyleniyor amaben pek kaale almıyormu baktı dedi bebek bu kadar çok onde iyi birseymi sanıyorsun herseyinnormal zamanlıgitmesi gerek sen4 kiloalmısın bebek de olmus 204 gr iyi deil dedi
bence bunu beni korkutup yememem kilo çok almamam için dedi ama yinede zaten farkındayım fazla aldım çokyedim bu ara frenliycem sonuç olarak 15+6 yım bebek 204 gr ,

Helal olsun sizlere.. cok takdır ettim.. ne kadınlar var.. hamileyim ama sigarayı bırakamıyorum dıye bırde baslık acıyorlar.. bende siteden atılmayı bıle göze alarak döşemiştim içimde ne varsa kac kere. ne mutlu sizlere.. sizin gibi vicdan sahibi annelere..

lal gözün aydın canım...
esrako aldırma bitanem.herşey güzel olur inşallah.kızımız gelecek.belki algılayamamıştır doktor banada aynı muameleyi yapmıştı doktorum çok sinirlendim...hakkında hayırlısı inşallah...

Masallahhhhhhhh Esrakom.. sen kendini değil resmen bebişi beslemişsin, yine de bu sogukkanlılıgını ve mantıklı yaklasımını cok sevıyorum senin.

lal cimmm ayyy gözun aydın çok sevidnim...ne guzel büyümüş kocaman sparta olmus yani...tamma senn ogluşun olcak.artık ona kocaman dudulu kız muamelesi yapmak yok tamammı kızlar......

çok güldüm dudulum yokmuş delikafadulden ayh kızlar hep aynı pozisyonda mı yatıo sizinkilerde. ayakta görmedim daha ya da ters durmuş görmedim bebişi. yatıo devamlı. hepinizin ki öle mi. şöle bi kalksa takılsa ayakta yok bizim bebişi hep bacaklar açık sırt üstü dinlenio. bu sefer doktor ayak parmaklarını da saydı. taraklı maşallah. ,,

esrako bence kendi doktoruna güvem. kordon olyı bozuo işi. kordonsuz gören doktora inan ama tabi senin haftan ileri bana göre. pipi net belli oluo. yok olabilir filan demesi pozisyondan dolayı göremeyip iddia ya da tahmin de bulanmasından olur.

19 kasım satlılar da çoğaldık bakıorum.4 taneyiz galiba.

pinkycim benim erkek yani ben 4. hatun olacağım desen :))

esrako kız olucak bencede ikinci doktorda ne kılmış yaaa

arkadaşlar ben kaçar yemek yicez gecenin ilerleyen saatlerinde bi göz atarım öpüldünüz..

bugun 2ci değişen cinsiyet hadi hayırlısı bakalım...:bbo:

saol evrişçim ama kıyamaz insan o minik benim içimde bana muhtaç. minikim benim.

saolun kızlar. çok zevkli bişi insanın bebişini görmesi. keşke hergün görsek.

esrako yediklerimiz bu kadar mı etkilio şok oldum. 4 kilo almışsın hadi 2.5 dielim. kıyafet bot filan. bebek almış ordan kendine. maşallah.

kızlar burda bebekler maksimum 2.5 kilo doğuor.nasıl beceriolar bilmiorum maşallah tüm anneler besili. tahminen tek tip yiolar pilav hergün yiolar da et de yan yemek oluor. herlade burdaki anneler de kendilerine alıorlar.bebişler sanki premature burda. çok üzücü. yazık miniklere

Gözün aydın esrako. Bebişin iyiymiş sen onu düşün sadece. Maşallahı da varmış tosuncuğunCinsiyet konusunda daha sürprizler yapabilirler tabii. Takılmamak lazım

Kızlar hepinize selamlar...

Bir sparta annesi olarak yazıyorum bugün :) Doktor kontrolümüz vardı, birkaç dakika uğraştı doktor görebilmek için ve bebişim göstermedi ama doktor teyzesi ne yaptı ne etti öğrendi. MAŞALLAH %100 Erkek dedi bir de... Hayırlı Sağlıklı olsun da inşallah, benim için kız erkek farketmiyordu. 193 grammışız. 3lü, 4lü test yaptırmamaya karar verdik doktorumla birlikte, renkli dopplerle bakılacak 1 ay sonra. Bunun dışında beslenme ile ilgili konuştuk biraz. Yeri geldikçe yazarım.

Esrako, senin doktor kontrolünü okuyabildim henüz. Sağıklı olmasına sevindim. Cinsiyette de belki kordondur bu dr'un gördüğü.
Geçmişe de bakmaya çalışacağım. Şimdilik haber vereyim dedim size :)

Yafrummmm, aramıza hoşgeldin :))

Hiç bir agustos annesinin cıkış yolu yok, herkes erkek doguracakkaydirigubbakcemile3
Arada bir prenses cıkıyor o da 10/1 işte kaydirigubbakcemile3

aman aman spartalılar cogaldı..gözun aydın 3k1m....

Teşekkür ederim Evriş'cim ya, HOŞBULDUK ! :1hug:

bekledim ya göremezsek diye ama dedim ya dr uğraştı yani, içime de erkek doğuyordu açıkçası ama yine de tam bir tahmin yapamıyordum :) Bu arada karşımdaki monitör bozuk olduğu için ben bebişi pardon oğluşu göremedim :) Ama olsun, onlar iyi olsun da...

Bir de ben de sigarayı hamile kalmadan 1 ay kadar önce bıraktım. 10 yıldır 1er paket içiyordum. Gerçi hamilelikle ilgili değildi bırakma sebebim ama denk geldi diyelim. Bıraktığım için çok mutluyum, asla da o alışkanlığı bıraktıktan sonra tekrar içmeye niyetim yok. Bebekler için ayrıca çok zararlı. Ben de sigaraya karşı olanlar grubu vardı :) Oraya döşemiştim bişeyler Evriş'cim :) Ama kızlar tam neler yazılmış okuyanmadım ama içen varsa lütfen içmeyin, bebek içinizde o zehirden kaçamaz... İçmeyenleri de tebrik ediyorum çok ama çok...

Teşekkür ederim pinky :) Sorma ya sizler yazarken hep merak ediyordum acaba ben Spartalı mı olacağım yoksa Ispartalı mı olacağım diye ama kızmet Sparta'yaymış kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
simdi ben ticker imi ne yapayım

minikkelebek adımın yanına ne yazdırayırım bilemiyorum vallahi
dr dançıktık boyle hemen birsandalyeye oturmakistedim,
bu arada adam erkek dedi konustuksonra yine dondu kilo konusuna
bana diyorki hiç pismanlıkibaresi yok yuzundenbunca laf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…