senin cinsiyeti bellimiydi canım unutum....valla benm etrafımda 3 anne var 3 de hamileliğini farketmeden çiğköfte aşermişler ve şimdi 3 nünde oglu var...pinkycim bende seninkine benzer birşey yaşadım hamile kaldığımı bilmiyordum,bi akşam canım çiğköfte istedi ama nasılll anlatamammm ölcem resmen,ben güzel yoğururum çiğköfteyi akşamın 9u çıktım çiğköftelik et almaya carrefourda yokk migrosta yok hazırda yemek istemiyorum bulamadım ama delircem eşimi aradım oda mesaideydi yolda bi yerlerden almış gelmiş ama bi almış kaç porsiyonluk saat gece 11 bi yedim bi yedim ertesi gün yine aldırdım böle 3 gün yedim bir hafta sonra hamile oldumu öğrenince çok korktum çünkü çiğ et çok zararlıı inş bebişime zarar vermez hala onun korkusu var o günden beri çiğköfte görmeye bile dayanamıyorum midem kalkıyo resmennn benneyaptımki
kız al birini vur ötekinr... kız siz tam sopalıksınızaftabru; kaydirigubbakcemile :mymeka:klava: alacağın olsun.. kızım ayıp değil mi nan? hem dur önce çağla var :)
...
aftabru; kaydirigubbakcemile :mymeka:klava: alacağın olsun.. kızım ayıp değil mi nan? hem dur önce çağla var :)
Aaa hiç istemiyo dersem yalan olur. Sabah çok sinirlendim gene bişilere, resmen canım istedi.. Ama en fazla 10 sn sürmüştür. Ama korkum yok.. Asla içmem bebişim karnımdayken de, emzirirken de...
kızlar geldimmmm... bebişimiz kocaman olmuş.pek hareketli deildi. uyuyordu arada bacaklarını salladı.erkek olduğu kesinleşti.yani artık %100sengözlerimebaksanab
sigaraya gelince günde 1 1 buçuk paket içiordum ve yani hergün bırakmak istedim.10 senedir içiordum. yan etkileri gözükmeye başlamıştı. hamile olduğumu çğrendiğim gün bıraktım. canım istedi bir süre ama şu an aklımdan temelli çıktı. allah bir daha başlatmasın. tat almam bile deişti. sabahları temiz bir genizle kalkmak gibisi yokmuş. kimse de yanımda sigara içemez. bırakın aynı evde mutfakta bile imkansız.isteyen balkona çıkar kapasını kapatır. donar ve gelir. kahve çay herşei bıraktım bebişim için kimseye izin vermem zarar versinler miniğime.,,
cinsiyet konusu haricinde bebek gayet iyi imis 15+6 dayım bebek 17+4 imis dr bunun pekiyi birsey olmadgını uzun uzun anlattı yani soyle diyim bebegin ileri gtimesi değli yanlıs anlasılması
ben bu ay 4 kilo almısımbir ayda
dr a gore tabi bana gore evdeki tartıma gore 2,5 kilo aldım hos her ikiside fazal 1 kilo almalıydım ama dr a ilkkez tok karnına gittim ilk kez cizme giyip gittim hep hafifspor ayakkabı giyyiordum bgun çıkısta biryerlere gideceğim diye ole giyindimneyse dr u ikna edemedim tabi kilo alısımla ilgili iki saat soylendi caydırmaya calısıyor tabi çok yiyen anneler ihaklıkendince bir yontem soyleniyor amaben pek kaale almıyormu baktı dedi bebek bu kadar çok onde iyi birseymi sanıyorsun herseyinnormal zamanlıgitmesi gerek sen4 kiloalmısın bebek de olmus 204 griyi deil dedi
bence bunu beni korkutup yememem kilo çok almamam için dedi ama yinede zaten farkındayım fazla aldım çokyedim bu ara frenliycem sonuç olarak 15+6 yım bebek 204 gr ,
lal cimmm ayyy gözun aydın çok sevidnim...ne guzel büyümüş kocaman sparta olmus yani...tamma senn ogluşun olcak.artık ona kocaman dudulu kız muamelesi yapmak yok tamammı kızlar......
bugun 2ci değişen cinsiyet hadi hayırlısı bakalım...:bbo:merhabalar,
bugun dr kontrolum vardı ve sok olmus vaziyette dondum,geçen hafta gittigim ve 4 boyutlu ultrasonla bakan dr %90 kız oldugnu soylerken bugun gittigim asıl takiplerimi yapan kendi dr um 2 sboytulu siyah beyaz ultrasonda baktı ve erkek simdilik ama kordonu onunde kesin demiyorum dedi. ben nası yani falan oldum tabi diyemiyorum baska dra gittim okız dedi falan diye boyle bir an elim ayagım kesildi nası yani diye, dr lar gnelde pozisyon vermezse bebek pipi goremezse kiz derler niye erkek dedi bu adam net gormedi ise onuda anlamadım. simdi hangisine inanacagım kesinlikle bilmiyorum
kız diyen dr 15-20 dk renkli ultrasonda baktı etti bunu dedi
bu dr ise siyah beyaz ultrasonda 4-5 dk baktı bakmadı erkek gibi dedi bilmiyorum yani su an cinsiyetini bilmiyormusm gib idusunuyorum yani belirskiz hala hersey, haftaya 4 boyutlu ilebakan kiz diyen dr a tekrar kontrole gidecğim bakalım haftaya ne diycek ikihafta geçmisolacak ustunden kız deyisinin ustunden
siteye simdi girdim hemen bunu yazayım dedim simdi okuyacagım yazdıklarınızı
bugun dr agidecek baska arkadaslarda vardı umarım onlarda yazmıslardır
Kızlar hepinize selamlar...
Bir sparta annesi olarak yazıyorum bugün :) Doktor kontrolümüz vardı, birkaç dakika uğraştı doktor görebilmek için ve bebişim göstermedi ama doktor teyzesi ne yaptı ne etti öğrendi. MAŞALLAH %100 Erkek dedi bir de... Hayırlı Sağlıklı olsun da inşallah, benim için kız erkek farketmiyordu. 193 grammışız. 3lü, 4lü test yaptırmamaya karar verdik doktorumla birlikte, renkli dopplerle bakılacak 1 ay sonra. Bunun dışında beslenme ile ilgili konuştuk biraz. Yeri geldikçe yazarım.
Esrako, senin doktor kontrolünü okuyabildim henüz. Sağıklı olmasına sevindim. Cinsiyette de belki kordondur bu dr'un gördüğü.
Geçmişe de bakmaya çalışacağım. Şimdilik haber vereyim dedim size :)
Kızlar hepinize selamlar...
Bir sparta annesi olarak yazıyorum bugün :) Doktor kontrolümüz vardı, birkaç dakika uğraştı doktor görebilmek için ve bebişim göstermedi ama doktor teyzesi ne yaptı ne etti öğrendi. MAŞALLAH %100 Erkek dedi bir de... Hayırlı Sağlıklı olsun da inşallah, benim için kız erkek farketmiyordu. 193 grammışız. 3lü, 4lü test yaptırmamaya karar verdik doktorumla birlikte, renkli dopplerle bakılacak 1 ay sonra. Bunun dışında beslenme ile ilgili konuştuk biraz. Yeri geldikçe yazarım.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?