2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok pardon yanlıslıkla enter a bastım deminki mesajım yarım gitti

neyse devam edeyim
dr diyorki iste bunca laf etim kilo ile ilgili hiçbir pismanlık ifadesi yok yuzunde guluyorsun adam bilmiyorki geçen hafta baska dra gitmismi o kız demis ben onunsiniri basmıs habire guluyorum )) yok dedim kaale alcam tamam soz bi sus yeterki ben bi çikayım su odadan bi silkeleneyim:)
ya kararsızlıkçok sinirrr

bir arkadassormus unuttum kim sordu geri donup okumaya mecalım yok vallahi

demis pozisyon aynı mı sizin bebeklerin sanırım lalece sormustu, valla bizimki resmen birhafta ara ile gittik kordon onunde elinde nerdeysebacaklarının arasından geçiyor ve plesentaya yuzunu donmussarılmısgibi plesentası ile yani distan karnımabaktıgınızda yan yatıyor yani ultrason probunukoyunca bebek yan gobegimin sagından solundan bakınca bacak arası bakılabiliyor ama tam duz onden değillll,
ve dr un ultrason çıktısına bakıyorum su an
bacak arasını alttan almıs yumurtalıkmı artık kız bebgin organının dudaklarımı bilinmez ortadan kordon geçiyor yanlarda biraz cıkıntı var ama pipi var ise bile gorunemez kordon boylu boyunca bacak arasında, o yandan çıkanlar kuku nun dudaklarımı yumurtalıkmı anlamak mumkun değil , yani 4 boyutluda haftaya belki daha net çcıkar bizimçocukta hiçkimildamadan oyle yatıyormu ben anlamadımkı yaaa nası kımıldatcaz yerinden )))

maşşalah bebişine,hadi bakalım senın kesınlestı erkek oldugu.bugunlerde bıraz degısme oluyo arkadaslarda bakalım benım durum ne olcak :bbo:
ayrıca sigarayı bıraktıgın için tebrık edeıyorum gercekten anne olmak böle bişe demekkı.ben hayatımda hıc kullanmadım hiçde haz etmeyiz sigaradan ailecek.oyüzden sigaralı bır ortamda bıle bulanmam imkansız gibi bişe delikafadulden

öncelıle bebegının iyi olmasına coook sevındım,cinsiyet meselesıne gelınce,bence senın kızın olcak,ama tabı erkek olursada aynı sekılde sevecegınden hıc şüphem yok zaten.ayrıca 4 boyutluda bakan doktorun cok daha uzuzn süre baktıgını söylüyorsun,artık tabı bu bı haftada pipi türemedıyse :))
kılo mevzusuna gelınce bı paparada ben yıycem doktordan :mymeka: ilk 3 ay hiçç kılo almayan ben 3 haftada nasıl 3 kılo aldıgımı düşünüyorum kara kara.ama dıkkat ettım elevıt iştahımı açıyor sanıyorsam,artı olmayan iştahım acıldı ve agzımdakı o metalık tatda kayboldu,sanırım ondan yemege basladım ve aldım 3 kıloyu

esrakocum bence kızdır seninki.. Baksana çok da incelemeden erkek demiş, atmış. Ben kız olduğunu düşünüyorum.

3k1m, oğlun hayırlı olsun, cana yakın olsun, mert olsun inşallah..

EVRİŞim, güzel sözlerin için çok teşekkürler..

Kızlar bu akşam iştahım çok açık, her şeyleri yiyesim var..

esracım tickerinde listeedekı adında kalsın bence.çünkü 2 doktorunda eşit şekılde tahmınde bulundular galıba.sen önümüzdekı haftayı bekle.baktın 4 boyutluda kesınlessın ondan sonra düşün.şimdi nasıl allak bullaksın tahmın edebılıyorum.Allah gönlüne göre versın canım
buarada bebeği oynatmanın enıyı yolu arabadan inmeden bı muzu devir mideye,sonrada sıranı beklerken bıde fıstıklı falan bı çikolata götür,bak ozaman nasılda oynuyo bebegın

Çikolatalı süt içmiştim ben dr a giderken (hem de süt içmiş olayım bu arada dıye :)) ) bu seferde sıpa yerınde durmadı fırk fırk, fotograf bıle alamadık dogru durust, o kadar dıyeyım sana :)))

ayy maşşalah valla topiğimizde nekadar cok sigara tiryakısı olupda bırakan var.kızlar hepinizi tek tek kutluyorum bayılıyorum böle sigarayı bırakanlara.sölemesi ayıp yeşilkaycıyımda biraz kaydirigubbakcemile3

minik kelebekcim
arabada giderken yarım paket çikolata yedim :)bizimki tembel sanırım anasına cekmishele ki abisine hiçççcekmemis
oglumu ekranda zor olcerdi dr,
valla muz yesemfarkedermi bilmemçikolata yaçok birsey farketmedi

bende 4 boyutluya guveniyorum ama insan emin olamiyorkii

bu arada dr uma uçlu test yazmadınız dedim yapalımmı dedi bende evet evet dedim yazdı kan verdim bir hafta sonra sonuççıkacakmıs cuma falan dr u arar ogrenirim. vala kan verirken oyle allak bullaktım kı kolum hiç acımadı diyebilrimi anlamadım bile kannezaman aldgılra ne zaman igne battı:)))

simdi bazılarınız banakızabilir hani bebegin saglıklı ne bukadar moral bozuklugu diye ama bilmek istiyorum
benzaten çokmeraklı içi pir pir bir insanımdır basıma felaket gelcek olsa onceden ogrenmek isterim meraktan yani bugun dr dese ki kesin erkek bu bakpipisi burda falan kabullenirdim iki oglan anası olurdum allah bunuda verdi dyie her gunsukrediyorum16 ay bekleyip hamile kalabildim ikinciye çunku arada birde laproskopi ameliyatı oldum ki etrafımda herkes bana inanamadı birtane çoc ugn var ve tekrar dogurmak için bıcak altınamı yatıyorsun delimisin diye amaben çok istedigim ikinci bir bebek allahım ne verirse kabulum elbette seveceğim
esimdesuratımın indigini gorunce soylenip durdu yolda yok bebek hisseder uzulur istenmiyor sanır vs o değil anlatamadım kimseye , saskınım sadece ,

Tazefasulye teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Bu arada benim free beta hcg'm 12 civarıydı.

Esrako, bence sen bir süre hiç düşünme bu mevzuyu, dinlen, istirahat et, bir dahaki muayene yaklaşınca tekrar bir düşünürsün. Ama dedim ya bence bebişin yüzü kız bebek yüzü gibi... Erkek bile olsa, sağlıklı hayırlı olsun da... Ama Spartalılar arttı ya, şimdi kızlar atağa geçebilir belki...

Ispartalı terimini de gülü ile meşhur olmasından dolayı söyledim az önce. Kız bebek diyince gülle özdeşleştirdim sanırım bir an. Mis gibi ohhh...

Asıl ben cok mutlu olıyorum bu kadar duyarlı annelerle bir arada oldugum için..

Bu arada ben bugun benım aktara gıttım.. yeni yaptırdıgı bir karısım varmıs,adam onu sonra marka yapmıs, su an eczanelerde de satılmaya baslamıs, hemen verdi kadıncagız bana.. once bıraz deneyeyım.. sonra size markasını vereceğim. Benim ayrı ayrı surdugum bır suru yagı karıstırmıslar. Bakalım nemlilik derecesı ne kadar sürüyor.. Bu aralar acı badem kreminden oldukca memnunum, aksam sürüyorum, sabah kalkıyorum hala karnım nemli..

super zeki arkadasınız bennn 27 yasında sigara içmeye basladım, ogluma hamile iken desaclarım orjinal di en ufak bir golge bile yaptırmamıstım sac ımda beyazda yoktu anne olduktan sonra beyazlar costu gozunuzu korkutmakgibi olmasın ama
hamile iken bol bol guzel yemek yiyençocuk dileyinallahtan saglıktan sonra:)
neyse çok rahattı sigara yok sac boyasıyok dislerimdesaglıklıdır gnelde hiçsorun çıkarmadı bana gebelikte

ama bunda ilkogrendim son bir sigara içeceğim dedimsonra karalar bagladım hayat anlamsız geldi birkaçgun sonra iki hafta kadar gunde birtane iki tane içtim ama allaha dua ediyorum bir yandan tiksinti gelsin diye ve oldu da , tiksindimkokusuna dayanamaz oldum ve aylardır içmiyorum, arada içen arkadaslardan bir nefes alıyorum ama acayip kotu geliyor ama emzirme vs bitince kesin baslarım gibigliyor
benkeyif insanıyım kahve nin yanında sigara olmazsa keyif yarım kalırg ibi geliyor

ve fasulye yazmıs bira rakı diye ahh rakı değil amabira ya nası aseriyorumm
geçeng un esimden yarım bardakminik bir yarım bardak yani içtim dr o kadardanb irsey olmaz dedi ama minikyudumlarla nası az az içtimbitmesin dyie:))) yasak demeye gorsunler yani hemen canım onu istyor

Minik kelebek, ben de yeşilaycı oldum artık :) Çok şükür... Çok da mutluyum ve bırakınca farkettim ki, sigara içenler her an birlerini rahatsız ediyorlar. Hatta sonra çok üzüldüm, kim bilir ben kimleri rahatsız ettim diye... Şimdi dumanına bile tahammülüm yok, yanımda asla içirtmiyorum kimseye... Allah herkese bırakmayı ve bırakıp da tad alabilmeyi, bırakıp da gerçek yaşam, asıl yaşamak nasıl olur görebilmeyi nasip etsin. Yoksa sigaranın akibeti belli...

DİDECİM

geldim dr dan hemen yazdımn sonra okudum mesajları senin yazını gorunce çok sasırdım dedim bir cinsiyet değismi daha
oysa bugun dusunmustumkimsede cinsiyet değismii olmadı ilk ben olacagım diye sen benden onceyazmıssın, ama senin kesin mi kızolusu peki ? bacaklarını duzgun actımı?

vallabenimde içimde benimki kiz gibi geçiyor birçok arkadasımın da oyle geçiyormuss en iyisibir sure dusunmemek
alısveris isini de ertelemek
genel ortak renkler al diycekolursanzı daha evelden bir oglumoldgu için evdeki bilimum battaniye tulum vs mavi yesil ve sarı renkli orme kazaklar hırkalar vs de
dolayısıyla sayet kızım olcaksa pembe birkaç seyalmak istiyorum evdeki esyalarla ancak dengelenir ki dengelenmez bile bolca giysi vs var elimde o yuzden simdi unisex renklerde giysi almak istemiyorum .

bu arada bebek fuarına gitmeyibende dusundum sonra cinsiyet falan belli değil birseyde alamiycam vazgeçtim,
giris 10ytl ve online bilet yok diye bilyiormu bir arkadasaldıgını yazmıs nası aldı anlamadım ben çokbakkmıstımgitmeyi dusundugumde cnr sitesine

bu arada hersene geleneksel di son birkaçyıldır hiçtakip etmedim ama 0-14 yasbebek çocuk fuarı hilton da oluyordu yani istanbul harbiyede , bu sene yine varmı takip edecğim nisan ayında oluyormevsim itibari ilede guzel bir zamanlama bizim içnide alısveris içintam zamanıolursa duyanbilgileri paylasalım arkadaslar fuarlarla ilgili

Ben dolmuş şoförlerinin 1 numaralı kabusuyum artık kızlar... Benim oturduğum yer son durağa yakın olduğundan, bütün şoförlerin elinde sigara oluyor. Ya da binip hemen yakıyorlar, çıldırciiiim. Yahu zıkkımlan, öyle bin dolomuşuna sür değil mi? Yok illa direksiyon başında içecekler. Ben de bir başlıyorum söylenmeye, hemen atıyorlar :):):)

bende öle dedım onlıne bılet yoktu dıe ama arkadas ben aldım yazmıs.bende belkı gıtme ihtimalımız olur die cok arastırmıstım ama nasip olmadı.buarada nisanda da mı aynı fuar oluyor tam anlamadım.ayy nisan gibi kısmetse istanbula gelmeyı planlıyoruz belkı fuarada ugrarız delikafadulden

Esrako, 27 yaşında içmeye başlamışsın ama zaten çok geçmemiştir üzerinden, bir daha içmezsin bence, zaten emzirirken de içmemek lazım. Ayrıca hamilelik 9 ay, emzirme en az 1 yıl deseniz, 2 yıla yakın bir sürede sigara bağımlılığı kesinlikle kalmaz. Yani vücut bağımlılıktan kesin ve net kurtulur. E bu illetten kurtulduktan sonra bir daha başlamak da pek akıl karı gelmiyor bana. Zaten zamanında içmiş ve zararlarını bilen kişileriz. İçmezsin inşallah benim temennim budur :)

Benim de sizler ıcın temennim budur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…