2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aftabru sonuçlar çok iyi çıkacak inşallah arkadaşım, sen kendini üzme, yorma.
Dualarımız seninle ve sonuç bekleyen herkesle.

Benim de sizler ıcın temennim budur..

Teşekkürler Evriş güzel temennin için...

Öyle ya bir de şöyle düşünelim, bizim beklediğimiz bu minik mucizeler, daha biz yüzlerini görmeden bizleri kötülüklerden, tehlikelerden uzak tutmaya çalışır bir haldeler. Onları daha şimdiden ne kadar seviyoruz ve bizim için gösterdikleri bu çabanın hakkını vermemiz gerekir. Naçizane fikrim bu... kaydirigubbakcemile5

Kayra, canım sen kayınvalidene şunu açıkla ki:

Eğer 20 günlükken bebeği senden alırsa bebek illa ki başka bir besinle beslenmek zorunda kalacak ve başka besine alışan bebekler bir daha anne sütünü içmiyorlar bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla bebeğin rızkı senin göğsünden akarken bebeğin başka yerde olması ne mantıksız bir iş. Anlamaz boşuna anlatmayayım diyeceksin belki ama sen gene de söyle bu şekilde. Belki anlar... İyimser ve ütopik olmaya çalışıyorum...

Evriş özel mesajdan tel numaramı gönderdim ama gelmemiş de olabilir. İnşallah yanlış bi yere göndermedim. :uhm: Okundu onayı varmış, onu da son anda gördüm, keşke işaretleseydim, ama sen okundu onayını buradan da verirsin değil mi hihoyyyt

Arkadaşlar, 4. ay bitiyor ve doktorum artık sırt üstü yatmayacaksın dedi. Yan yatmamız gerekiyor ve gerçekten ihmale etmeyelim. Bilginiz olsun.

Arkadaşlar, 4. ay bitiyor ve doktorum artık sırt üstü yatmayacaksın dedi. Yan yatmamız gerekiyor ve gerçekten ihmale etmeyelim. Bilginiz olsun.

evet benm dr da söyledi özellikle sol tarafa yat dedi bebek için de önemliymiş ileriki aylarda şimdiden alıştır kendini dedi yan yatmaktan bir hal oldum.:roflol:

aaa ben sırt üstü rahat yatıyorum genelde sag tarafıma yan yatıyorum arada sol tarafa döneyim diyorum alışmadım uyku tutmuyor birde yan yatınca hafif yüzükoyun pozisyonunda yatıyorum bebek solda olsa gerek o tarafa yatamıyorum biradaha göbekler büyüyünce mecbur yana yatacagız verdigin bilgiler için sagol canım :1hug:

zehraa cım beim bebiş sol tarafta yatamıyorum ne yapcam şimdi ben kızımda doguma gittigimde sancı odasında hep sol tarafa yatırdılar hataımın en zor anlarıydı sol tarafa yatmak benim işim zor galiba

Ben zaten yan yatarak uyuyanlardanım. Ama sırt üstü yatıp şöööyle güzelce gerinmeyi özlüyorum. Belimden altımı ayrı geriyorum, üstümü ayrı :) Sırtüstü yatmayı da severim. Hepten mi yasak yaa..

başakcım valla bilmiyorum ki..Ama rahatsız oluyorsan yatma tabiki yavaş yavaş alışmaya çalış bende senin gibi hafif yüzünkoyun yatıyotum yoksa çok rahatsız oluyorum. allah yardımcımız olsun valla zor..

DIDECIM, ESRAKO, 3K1M,LALECE bebislerinizden iyi haberlerle gelmenize cok sevindim, cinsiyet degisimleri cok hos allah gonlunuze gore versin ama muhim olani saglikli versin...

AFTABRu canim hic korkma pazartesi sonuclarin cok iyi cikicak..

BURKO gule gule giy cicilerini, ben cok rahat ediyorum o pantolonlarla, dogumdan sonra bile giyebilirim...
KAYRACIM kayinvlideni buradan el ve agiz birligiyle allaha havale ediyoruz....

ay baska unuttuguùm yoktur insalah, misafirim vardi daha yeni gitti, beynim buzustu yorgunluktan...

yan yatmaya ben alismaya basladim ama gece bi uyaniyorm yine sirt ustu yada sag taraftayim elimde olmadan..tekrar sol yana donuyorum...

AFTABRU

pazartesi dr a mı gidiyorsun telefonla falanmı alacaksın sonuçları?
hayırlhı haberler alırsın insallah
uçlusonucumu bende heyecanla bekliyorum,

MİNİK KELEBEK

MİNİK KELEBEK

akıl karı deil iki sene sonra sigaraya baslamak demissin ama sigarayı içmek baslı basına akıl karı bir is olmadıgı için ben bu kondua kendime asla guvenemiyorum emzirirken içmek hamile iken içmekten daha zararlı imis bebek için direk geçiyormus emzirirken bir nefes bile almam buyuk konusmayayım yine ama sonrası için bilemyorum:)

fuar sorusunu kim sordu emin olamadım geleneksel her sene nisan ayında hiltonda bebek fuarı oluyordu dedim son bir iki yildir dikkatimi cekmedi ondan evel takpi ediyor ve gidiyordum ama oglum buyudukce ilgi alanımdan cıktıfuar ve hala devam ediyormu bilmioyum
bebek sitelernide haberni alırız yada arada google da arama yaparız bebek fuar 2009 falan yazarak

ben oglumahamile likten once hep sirtiustu olu gibi dumduz yatardım ellerim gogsumde kenetlenmis sekilde oyle vucudumun dinlendigni hissederdim, ama gebelikten sonra yan yatmaya alıstım sonrasında pek sırt ustu yatamaz oldum sag solfarketmez benim için yatarım her sekil ama solumda esim yatıyor sakata gğelebilirim sayet meshurdur gece dirsek atmaları suratıma karnımada her an biryeri gelebilir ya yatakda yer değiscez ben huzurla yatacam yada saga yatmaya devam edeceğim )

rica ederim başakcım. mecburen evet yan yatacağız...

hepten yasak canım... tehlikeliymiş... ben de bazen belden üstü ayrı altı ayrı geriyorum ama gerinmesek daha iyi... zaten çoğunlukla yan yatarım ama yine de yan yatmama yardımcı olacak bir yastık koymayı düşünüyorum, bakalım eneyeceğim...

yan yatmaya ben alismaya basladim ama gece bi uyaniyorm yine sirt ustu yada sag taraftayim elimde olmadan..tekrar sol yana donuyorum...

yastık deneyelim norraa en iyisi, ben de bilincim olmadan uyku halinde sırt üstü yatmaktan çekindim...

içmek de akıl karı değil ama ben mesela kesinlikle özenti yüzünden başladım. Ve genelde de başlangıç böyle oluyor... özenti... ama bir kere elimize bırakma fırsatı geçmiş, doğumdan ve emzirme döneminden sonra da içmezsiniz inşallah... Ben hamilelik dolayısıyla bırakmadığım daha önce bıraktığım için özellikle hamilelikten dolayı bırakanlara sesleniyorum, içmeye yeltenirseniz buradan biz yeşilay kadınlar kulubü ağustos anneleri şubesi olarak kapınıza dayanır, gerekeni yaparız klava: yerimseniben

gerekirse dirsek at ama yeme kaydirigubbakcemile3

ticker imi renkli yecevirmeye calısıyorum olmuyor pembe de takılıp kaldı bu bir isaretmi acaba:))))))) kafayı yedim kabul ediyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…