ESRAKO gidiyordu bir de değil mi? ama o ancak akşam yazabilecekmiş. inşallah herkes çok mutlu döner doktordan.
kızlar ne olur bizim için de dua edin, pzts günü öğreneceğiz amniyo sonucunu. o kadar endişeliyim ki anlatamam.
Benim de sizler ıcın temennim budur..
Evriş özel mesajdan tel numaramı gönderdim ama gelmemiş de olabilir. İnşallah yanlış bi yere göndermedim. :uhm: Okundu onayı varmış, onu da son anda gördüm, keşke işaretleseydim, ama sen okundu onayını buradan da verirsin değil mi hihoyyyt
Demamdır kuzu.. emin ellerde :))
Arkadaşlar, 4. ay bitiyor ve doktorum artık sırt üstü yatmayacaksın dedi. Yan yatmamız gerekiyor ve gerçekten ihmale etmeyelim. Bilginiz olsun.
Arkadaşlar, 4. ay bitiyor ve doktorum artık sırt üstü yatmayacaksın dedi. Yan yatmamız gerekiyor ve gerçekten ihmale etmeyelim. Bilginiz olsun.
aaa ben sırt üstü rahat yatıyorum genelde sag tarafıma yan yatıyorum arada sol tarafa döneyim diyorum alışmadım uyku tutmuyor birde yan yatınca hafif yüzükoyun pozisyonunda yatıyorum bebek solda olsa gerek o tarafa yatamıyorum biradaha göbekler büyüyünce mecbur yana yatacagız verdigin bilgiler için sagol canım :1hug:
Ben zaten yan yatarak uyuyanlardanım. Ama sırt üstü yatıp şöööyle güzelce gerinmeyi özlüyorum. Belimden altımı ayrı geriyorum, üstümü ayrı :) Sırtüstü yatmayı da severim. Hepten mi yasak yaa..
yan yatmaya ben alismaya basladim ama gece bi uyaniyorm yine sirt ustu yada sag taraftayim elimde olmadan..tekrar sol yana donuyorum...
MİNİK KELEBEK
akıl karı deil iki sene sonra sigaraya baslamak demissin ama sigarayı içmek baslı basına akıl karı bir is olmadıgı için ben bu kondua kendime asla guvenemiyorumemzirirken içmek hamile iken içmekten daha zararlı imis bebek için direk geçiyormus emzirirken bir nefes bile almam buyuk konusmayayım yine ama sonrası için bilemyorum:)
ben oglumahamile likten once hep sirtiustu olu gibi dumduz yatardım ellerim gogsumde kenetlenmis sekilde oyle vucudumun dinlendigni hissederdim, ama gebelikten sonra yan yatmaya alıstım sonrasında pek sırt ustu yatamaz oldum sag solfarketmez benim için yatarım her sekil ama solumda esim yatıyor sakata gğelebilirim sayet meshurdur gece dirsek atmaları suratıma karnımada her an biryeri gelebilir ya yatakda yer değiscez ben huzurla yatacam yada saga yatmaya devam edeceğim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?