kızlaaaar canlaaaar yoldaşlar! herkes bu mesajı okusun istiyorum.doktora gittim geldim.biraz şoke ıldum..duygularım karman çırman..doktır kendinden emin ne olsun bu zıpır kız olsun mu dedi? bende nasıl yani dedim? kız dedi yahu kızmış doktor çok emindi..brn adını bil kıymuştum arabalı battaniye tulum almıştım..ama kız dedi ya..hep bir kızım olsun istemiştim ama 1 ayı aşkın bir zamandır erkek diye bildiğimizden çık şaşırdık..şimdi kocacım kızım kızım demeye başladı.cinsiyeti merak etmeyen adam..4 boyutluya gidelim dopplere gidelim diye tutturdu.free hcg değerim 50nin altındaydı.çin takvimi erkekti.ama belli olmuyor işte..oynak çıktı bu velet .miniş kelebek sen beni değiştir listede yada değiştirme sana bırakıyorum..takıl kafana göre..kızlar bir tuhaf oldum..ama ç sağlıklı bebişim maşallah..yerim ben onu.spartalı hemşehrilerim aranızdan ayrılıyorum ama dönebilirim..miyomlarımdan büyümemiş
geldim canım haberler güzel
çok tatlısın tekerlemeni sevsinler senin.
minişim sağol.crl almıyor doktor artık.kafa çapı şakak arası femuar uzunluğu falan ölçüyor.ama 150 gr dedi.
ben de aldım çık güzel.
allah kavuştursun canım
Ebruska, tebrik ederim, hayırlı olsun kızın.
Lalece senin de gözün aydın canım..
gece kuşu 4 anne sanırım, tickerimi yapsam yatıp uyuyacağım dayapamadım henüz...
Çok teşekkür ederim 3K1M, senin de oğluşun hayırlı olsun, yesinler onun pipisini naniknanik
Kızlar hepinize selamlar...
Bir sparta annesi olarak yazıyorum bugün :) Doktor kontrolümüz vardı, birkaç dakika uğraştı doktor görebilmek için ve bebişim göstermedi ama doktor teyzesi ne yaptı ne etti öğrendi. MAŞALLAH %100 Erkek dedi bir de... Hayırlı Sağlıklı olsun da inşallah, benim için kız erkek farketmiyordu. 193 grammışız. 3lü, 4lü test yaptırmamaya karar verdik doktorumla birlikte, renkli dopplerle bakılacak 1 ay sonra. Bunun dışında beslenme ile ilgili konuştuk biraz. Yeri geldikçe yazarım.
Esrako, senin doktor kontrolünü okuyabildim henüz. Sağıklı olmasına sevindim. Cinsiyette de belki kordondur bu dr'un gördüğü.
Geçmişe de bakmaya çalışacağım. Şimdilik haber vereyim dedim size :)
tickerim oldu, ben uyur kızlar :) hepinize iyi geceler...
simdi bazılarınız banakızabilir hani bebegin saglıklı ne bukadar moral bozuklugu diye ama bilmek istiyorum
benzaten çokmeraklı içi pir pir bir insanımdır basıma felaket gelcek olsa onceden ogrenmek isterim meraktan yani bugun dr dese ki kesin erkek bu bakpipisi burda falan kabullenirdim iki oglan anası olurdum allah bunuda verdi dyie her gunsukrediyorum16 ay bekleyip hamile kalabildim ikinciye çunku arada birde laproskopi ameliyatı oldum ki etrafımda herkes bana inanamadı birtane çoc ugn var ve tekrar dogurmak için bıcak altınamı yatıyorsun delimisin diye amaben çok istedigim ikinci bir bebek allahım ne verirse kabulum elbette seveceğimesimdesuratımın indigini gorunce soylenip durdu yolda yok bebek hisseder uzulur istenmiyor sanır vs o değil anlatamadım kimseye,saskınım sadece.
Canım Allah gönlünüze göre verir inşallah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bi kızın olsun.
Kızlar hepinize selamlar...
Bir sparta annesi olarak yazıyorum bugün :) Doktor kontrolümüz vardı, birkaç dakika uğraştı doktor görebilmek için ve bebişim göstermedi ama doktor teyzesi ne yaptı ne etti öğrendi. MAŞALLAH %100 Erkek dedi bir de... Hayırlı Sağlıklı olsun da inşallah, benim için kız erkek farketmiyordu. 193 grammışız. 3lü, 4lü test yaptırmamaya karar verdik doktorumla birlikte, renkli dopplerle bakılacak 1 ay sonra. Bunun dışında beslenme ile ilgili konuştuk biraz. Yeri geldikçe yazarım.
Arkadaşlar, 4. ay bitiyor ve doktorum artık sırt üstü yatmayacaksın dedi. Yan yatmamız gerekiyor ve gerçekten ihmale etmeyelim. Bilginiz olsun.
Dide'cim, kız ya da erkek öncelikle sağlıklı ve mutlu bir bebiş olsun. Ama tabii insanın kafası karışıyor değil mi? Seninle çok ortak yanımız var demiştimm ya, bugün ben de doktora gittim veeeeee bizim kuzunun da KIZ olduğunu öğrendik hihoyyyt Sabah erkendendi randevu, sanırım bizim kız biraz uykucu, ööööyle yatıyordu yüzükoyun hem de:) Bir ay önce kıpır kıpır olan veled, şimdi bir ceee bile demedi. Ama Allah'tan doktorumuz gelişiminin haftasına göre normal olduğunu söyledi de içim rahatladı. Yoksa dert ederdim, bu kız niye öööyle yatıyor diye.. :)
DIDECIM, ESRAKO, 3K1M,LALECE bebislerinizden iyi haberlerle gelmenize cok sevindim, cinsiyet degisimleri cok hos allah gonlunuze gore versin ama muhim olani saglikli versin...
AFTABRu canim hic korkma pazartesi sonuclarin cok iyi cikicak..
BURKO gule gule giy cicilerini, ben cok rahat ediyorum o pantolonlarla, dogumdan sonra bile giyebilirim...
KAYRACIM kayinvlideni buradan el ve agiz birligiyle allaha havale ediyoruz....
ah ah ne diyeyim ki,gitseler oh diyeceğimde....
Kayra, canım sen kayınvalidene şunu açıkla ki:
Eğer 20 günlükken bebeği senden alırsa bebek illa ki başka bir besinle beslenmek zorunda kalacak ve başka besine alışan bebekler bir daha anne sütünü içmiyorlar bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla bebeğin rızkı senin göğsünden akarken bebeğin başka yerde olması ne mantıksız bir iş. Anlamaz boşuna anlatmayayım diyeceksin belki ama sen gene de söyle bu şekilde. Belki anlar... İyimser ve ütopik olmaya çalışıyorum...
canım hayal kuruyor.kursun bakalım...
günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?