2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yok yok başlamayız inşallah tickerin da olmuş rengarenk :)

edit: peki benim tickerime ne oldu ühüüü daha yeni gördüm yok, ben kaldırmadım kii bakayım yeni yapmaya çalışayım ben de...

Dide'cim, kız ya da erkek öncelikle sağlıklı ve mutlu bir bebiş olsun. Ama tabii insanın kafası karışıyor değil mi? Seninle çok ortak yanımız var demiştimm ya, bugün ben de doktora gittim veeeeee bizim kuzunun da KIZ olduğunu öğrendik hihoyyyt Sabah erkendendi randevu, sanırım bizim kız biraz uykucu, ööööyle yatıyordu yüzükoyun hem de:) Bir ay önce kıpır kıpır olan veled, şimdi bir ceee bile demedi. Ama Allah'tan doktorumuz gelişiminin haftasına göre normal olduğunu söyledi de içim rahatladı. Yoksa dert ederdim, bu kız niye öööyle yatıyor diye.. :)

Eşimin gönlünden erkek geçtiğini bildiğim için dr.dan sonra çok takıldım ona "kız babasıııı, kız babasıııı" diye :))

Neyse... Allah herkesin gönlüne göre versin, sağlıklı ve mutlu bebişler versin..

Ebruska, tebrik ederim, hayırlı olsun kızın.

Lalece senin de gözün aydın canım..

gece kuşu 4 anne sanırım, tickerimi yapsam yatıp uyuyacağım da yapamadım henüz...

Çok teşekkür ederim 3K1M, senin de oğluşun hayırlı olsun, yesinler onun pipisini naniknanik

:) teşekkürler Ebruska naniknanik cinsiyetini bilmek çok değişik bir hismiş...
değil mi...

ben yatayım canım heyecandan uyuyamadım ama artık yoruldum.
öptüm sizi de bebişleri de a.s.

hayırlı olsun canımm bi paşa daha geliyooo gr çok güzel maşallah rabbim sağlık versin

ebrucum seninde prensesin hayırlı olsun önce erkek sonra kız haberi okudum ne güzell..tatlı rüyalar hepinize kızlar..

günaydın kızlar.
3k1m canım hayırlı olsun oğluşun. spartalılar çoğaldı baya. oğluşlarımıza kısmet bulmakta zorlancaz. kızlar karaborsa. hihoyyyt
kızlar erkek patlaması var ama bir de hamile patlamsı var galiba. benim çevremdeki herkes hamile kalıo. her ay birimiz hamile kalıoruz. apartmanda 4 aileyiz. 4 bayanda hamile. ayağımı sürüdüm hihoyyyt görümcem 2 kuzenimde hamile kaldı. üreme yılı galiba.hihoyyyt nüfus patlaması olcekkkkkk

Gözün aydıınnn.

[/QUOTE]
Arkadaşlar, 4. ay bitiyor ve doktorum artık sırt üstü yatmayacaksın dedi. Yan yatmamız gerekiyor ve gerçekten ihmale etmeyelim. Bilginiz olsun.

Şu eşimin dirsek atma huyu olmasa bende bayılıyorum soluma yatmaya Allahtan uykum ağır değilde nerdeyse her hareketini hissedip uyanıyorum ama tabi uykular yetmemeye başladı en sağlıklısı yatakta yerleri değiştirmek.

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun...

Son düzenleme:
kızlar yazsanıza ya.çok sıkıldım ama.buraya kaçtım sizdede tık yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…