2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

herkese merhaba geçmişi ouyup bir sür alıntı yaptıma am erik muhabbettinin başladığı yerde okumayı bıraktım..fene oldum bu sefer çok canım istedi..insafsız hamişler sizi.
gizze yoktu gelmiş hoşgelmiş.kayra ben burdayım canikom yazışalım.
bu arada tebrik eden herkese teşekkürler..ebruska benim zıpır da yüzüstü yatıyır biliyımusun?seninle biz aynı gün dığurursak şaşmam hani..
ben 4 boyutluya gideceğim arkadaşlar.iki ayrı doktor iki ayrı cinsiyet söyledi gerçi haftalar farklıydı ama..bakalım gideceğim doktor ne diyecek

bu arada helinin çalıştığı ilçedeki okullara baktım tam 129 okul var köyler de dahil hangisinde çalışıyor acaba? oradan öğreiebilirdik bir şeyler..rehber öğretmen olduğundan bulabilirdik

günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.

Gözün aydınnn:)

evet insafsızlar erik bi yana çağlada beni mahvetti allahım şu yaz hayırlısıyla bi gelse hangi meyve olursa olsun alıp yiycem ama çağlanın yeri ayrı kilolorca alıp yiycem inşallah.

canım rehber öğretmen her okulda olmuyor ama gerçek adı ne acaba?

[evet insafsızlar erik bi yana çağlada beni mahvetti allahım şu yaz hayırlısıyla bi gelse hangi meyve olursa olsun alıp yiycem ama çağlanın yeri ayrı kilolorca alıp yiycem inşallah.[/QUOTE]

ağlamak istiyorum..eylem ne çağlası oyyy onu da çık seviyorum..az kaldı dayanmalıyız..ne zaman çıkar nisanda çıkar mı?:çok üzgünüm:

merkezdekilere baktım kayra okulların internet sitelerini araştırıyorum ama çoğunun yok intermnet sitesi

canım helinin gerçek adını biliyormusun?yada numaraları gönüllülele paylaşıp arayalım...ne bileyim aklıma başka bişey gelmiyor.artık iyimserlikten uzaklaşmaya başladım....

bilmiyorum ama kadın rehber öğretmeni olan okulları ararım diye düşündüm ama bir şey bulamıyorum..
belki adanaya gitmiştir annesine

neyse güzel düşünelim iyi olsun.korkuyorum.inşallah sorun yoktur...

[evet insafsızlar erik bi yana çağlada beni mahvetti allahım şu yaz hayırlısıyla bi gelse hangi meyve olursa olsun alıp yiycem ama çağlanın yeri ayrı kilolorca alıp yiycem inşallah.

ağlamak istiyorum..eylem ne çağlası oyyy onu da çık seviyorum..az kaldı dayanmalıyız..ne zaman çıkar nisanda çıkar mı?:çok üzgünüm:[/QUOTE]

Bende dide bende senağlama. Benim hiç mide bulantım( diş fırçalama zamanlarım hariç ) ve bi şeyleri canımın çekmesi olayım olmadı şükür diyodum taki "Çemberimde Gül Oya" dizisini izleyene kadar orda. Tv de yayınlandığında kaçırdığım bölümleri vardı evdede dvd si vardı izleyim dedim hay demez olaydım :1no2: Dizide Yurdanur karakteride hamileydi gecenin bi yarısı canı çağla çekti hayda düştümü aklıma ki zaten çok severim ara ara bulamadık turşusuyla yetinmeye çalıştım. Sorduk soruşturduk bu ay sonu olabilirmiş. Gel mart sonu geelll.

gunaydiiiinnnnnn guzell hamisleerr....
kubrali gozun aydin canim...
nasilsiniz kizlar????

buarad dun aksam kayin validem misafirlige geldi bir arkadasiyla caya, aksamda biz de kalmadi erkek kardesine geri dondu, hatta kalan birkac parca esyasini da aldi:)))
ne torununu sordu, ne bisey, hatta gelen arkadasi bebege hediye getirmis, dedim annemde bisuru sey aliyor, oruyor, kayinvalidede tik yok..bi e demezmi cok fazla almayin, cok hediye glir..kadinda en ufak bir heyecan kipirtisi yok ya...

hayırlı olsun canımm bi paşa daha geliyooo gr çok güzel maşallah rabbim sağlık versin

Teşekkür ederim canım benim. Sağolasın. Tüm bebeklere inşallah, Amin.

Lalece, spartalılar çoğaldı evet :) Ben bebişe bırakırım kız mevzusunu, o kimi severse benim de başımın tacıdır :) hehe kayınvalide triplerime bakın siz :)

Gözün aydıınnn.

Şu eşimin dirsek atma huyu olmasa bende bayılıyorum soluma yatmaya Allahtan uykum ağır değilde nerdeyse her hareketini hissedip uyanıyorum ama tabi uykular yetmemeye başladı en sağlıklısı yatakta yerleri değiştirmek.[/QUOTE]

Canım çok teşekkür ederim. Aman dikkat edin hamile hamile dirsek yemeyin eşlerden :)

3k1m canım seninde oğluşun hayırlı olsun...

Çok teşekkürler kayracım...

günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.

tebrik ederim canım. hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla sıhhatle...

gunaydiiiinnnnnn guzell hamisleerr....
kubrali gozun aydin canim...
nasilsiniz kizlar????

Günaydın norraa... İyiyiz çok şükür, yarın sonuç alacak arkadaşlara duacıyız. Herkes iyi inşallah, sen nasılsın?

al birini vur ötekine.aman çokta tın alsa ne almasa ne.sağlıkla gelsinlerde kuzular gerisi boşşşşşşşşşşş

[QUOTE
Günaydın norraa... İyiyiz çok şükür, yarın sonuç alacak arkadaşlara duacıyız. Herkes iyi inşallah, sen nasılsın?[/QUOTE]

iyi canim valla evde temzlik var, kadin sabahin korunde geldi, bizde kocisle bi odaya tikildik:)) birazdan disari cikicaz hava almaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…