günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.
herkese merhaba geçmişi ouyup bir sür alıntı yaptıma am erik muhabbettinin başladığı yerde okumayı bıraktım..fene oldum bu sefer çok canım istedi..insafsız hamişler sizi.
gizze yoktu gelmiş hoşgelmiş.kayra ben burdayım canikom yazışalım.
bu arada tebrik eden herkese teşekkürler..ebruska benim zıpır da yüzüstü yatıyır biliyımusun?seninle biz aynı gün dığurursak şaşmam hani..
ben 4 boyutluya gideceğim arkadaşlar.iki ayrı doktor iki ayrı cinsiyet söyledi gerçi haftalar farklıydı ama..bakalım gideceğim doktor ne diyecek
[evet insafsızlar erik bi yana çağlada beni mahvetti allahım şu yaz hayırlısıyla bi gelse hangi meyve olursa olsun alıp yiycem ama çağlanın yeri ayrı kilolorca alıp yiycem inşallah.
neyse güzel düşünelim iyi olsun.korkuyorum.inşallah sorun yoktur...
hayırlı olsun canımm bi paşa daha geliyooo gr çok güzel maşallah rabbim sağlık versin
günaydın kızlar.
3k1m canım hayırlı olsun oğluşun. spartalılar çoğaldı baya. oğluşlarımıza kısmet bulmakta zorlancaz. kızlar karaborsa. hihoyyyt
kızlar erkek patlaması var ama bir de hamile patlamsı var galiba. benim çevremdeki herkes hamile kalıo. her ay birimiz hamile kalıoruz. apartmanda 4 aileyiz. 4 bayanda hamile. ayağımı sürüdüm hihoyyyt görümcem 2 kuzenimde hamile kaldı. üreme yılı galiba.hihoyyyt nüfus patlaması olcekkkkkk
Gözün aydıınnn.
3k1m canım seninde oğluşun hayırlı olsun...
günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.
gunaydiiiinnnnnn guzell hamisleerr....
kubrali gozun aydin canim...
nasilsiniz kizlar????
buarad dun aksam kayin validem misafirlige geldi bir arkadasiyla caya, aksamda biz de kalmadi erkek kardesine geri dondu, hatta kalan birkac parca esyasini da aldi:)))
ne torununu sordu, ne bisey, hatta gelen arkadasi bebege hediye getirmis, dedim annemde bisuru sey aliyor, oruyor, kayinvalidede tik yok..bi e demezmi cok fazla almayin, cok hediye glir..kadinda en ufak bir heyecan kipirtisi yok ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?