buarad dun aksam kayin validem misafirlige geldi bir arkadasiyla caya, aksamda biz de kalmadi erkek kardesine geri dondu, hatta kalan birkac parca esyasini da aldi:)))
ne torununu sordu, ne bisey, hatta gelen arkadasi bebege hediye getirmis, dedim annemde bisuru sey aliyor, oruyor, kayinvalidede tik yok..bi e demezmi cok fazla almayin, cok hediye glir..kadinda en ufak bir heyecan kipirtisi yok ya...
al birini vur ötekine.aman çokta tın alsa ne almasa ne.sağlıkla gelsinlerde kuzular gerisi boşşşşşşşşşşş
Aman norracım, bırak heyecan duymasın. Sana eziyet etmesin de.. senin, eşinin ve anneciğinin heyecanı yeter.. Kimi insan öyle oluyor.. Boşverrr, tabii anneciğim, de. Hiiiç sinirini bozma, kendi bildiğini okumaya devam et..
Kızlar benim annem çok çabuk sinirlenen ve unutmayan bir kadın. Bİraz kinci yani. Sabah babama kızmış bir sebepten, nasıl söyleniyor.. Tam da kahvaltı sofrasındayız. "Anne bak seneye buraya bir de mama sandalyesi eklenecek, ağzı burnu yumurta olacak sapsarı" dedim. :) (Allaam inşallah bize o günleri de gösterecek) Annemde ne gam kaldı, ne kasavet, pamuk gibi oldu :))
Bu arada bugün, kendimce son gün helinin gelmesi için. Yani en geç bugün yazmalıydı. Annesine gidip orada kaldı herhalde. İnternet de yoksa...
kayinpeder de geldi, o da annesinde kaliyor:)) kayinvalideyle aralari iyi degil, oda bebegi merak etmiyr, kendi dertlerinden bebege sira gelmiyor, bazen takmiyorum ama bazende cok zoruma gidiyor(( sanki cocugu baskasindan peydahladim...gerci benden cok esimin zoruna gidiyor, beni merak etmiyolarki cocugumu merak etsinler diyor...
MErhaba burkocuğum, nasılsın... Cuma yapalım diyorum bizim toplantıyı, baktın mı diğer başlığa?
slm burko.dal bakalım muhabbete...
selam burkocum...ohh simdi bi pazar kahvesi olucakti ortasekerli...
Tabii tabii lalece 13-14-15-16 demişti yanılmıyorsam. Hem o gün erken çıkıyorum okuldan. Keopsun randevusu kaçta?
buarad dun aksam kayin validem misafirlige geldi bir arkadasiyla caya, aksamda biz de kalmadi erkek kardesine geri dondu, hatta kalan birkac parca esyasini da aldi:)))
ne torununu sordu, ne bisey, hatta gelen arkadasi bebege hediye getirmis, dedim annemde bisuru sey aliyor, oruyor, kayinvalidede tik yok..bi e demezmi cok fazla almayin, cok hediye glir..kadinda en ufak bir heyecan kipirtisi yok ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?