2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aman norracım, bırak heyecan duymasın. Sana eziyet etmesin de.. senin, eşinin ve anneciğinin heyecanı yeter.. Kimi insan öyle oluyor.. Boşverrr, tabii anneciğim, de. Hiiiç sinirini bozma, kendi bildiğini okumaya devam et..

Kızlar benim annem çok çabuk sinirlenen ve unutmayan bir kadın. Bİraz kinci yani. Sabah babama kızmış bir sebepten, nasıl söyleniyor.. Tam da kahvaltı sofrasındayız. "Anne bak seneye buraya bir de mama sandalyesi eklenecek, ağzı burnu yumurta olacak sapsarı" dedim. :) (Allaam inşallah bize o günleri de gösterecek) Annemde ne gam kaldı, ne kasavet, pamuk gibi oldu :))

Bu arada bugün, kendimce son gün helinin gelmesi için. Yani en geç bugün yazmalıydı. Annesine gidip orada kaldı herhalde. İnternet de yoksa...

al birini vur ötekine.aman çokta tın alsa ne almasa ne.sağlıkla gelsinlerde kuzular gerisi boşşşşşşşşşşş

kayinpeder de geldi, o da annesinde kaliyor:)) kayinvalideyle aralari iyi degil, oda bebegi merak etmiyr, kendi dertlerinden bebege sira gelmiyor, bazen takmiyorum ama bazende cok zoruma gidiyor(( sanki cocugu baskasindan peydahladim...gerci benden cok esimin zoruna gidiyor, beni merak etmiyolarki cocugumu merak etsinler diyor...

allahım gelecekmi o günler.çok heyacanla bekliyor annemde...nasıl bir bilsenişz hergün arıyor şunu aldım bunu aldım diya.iki çuval eşyası oldu sıpamın şimdiden...

haklisin fasulyem, annemin heyecani yetiyor bi de uzaktayiz ya surekli foto cekip yolluyorum gobusumun, banada moral oluyor...cok heyecanli o..

aman be güzelim benimkiler merak ediyorda ne oluyor hayatımı zindan ettiler usandırdılar.onu yeme buna dokunma öyle oturma....offfffffffff offfffffffffffff.boşver sarıl eşine bekle bebişini....

Selam kızlar, muhabbetinize neresinden dalayım bilemedim. Ben de bir merhaba diyeyim nasıl olsa gerisi gelir dedim:CüvCüv:

selam burkocum...ohh simdi bi pazar kahvesi olucakti ortasekerli...

MErhaba burkocuğum, nasılsın... Cuma yapalım diyorum bizim toplantıyı, baktın mı diğer başlığa?

MErhaba burkocuğum, nasılsın... Cuma yapalım diyorum bizim toplantıyı, baktın mı diğer başlığa?

Baktım canım baktım.Cuma da olur bana da, lalece acaba o gün burada olacak mı? Baby Einstein dinliyorum ben de, acayip gevşedim

Tabii tabii lalece 13-14-15-16 demişti yanılmıyorsam. Hem o gün erken çıkıyorum okuldan. Keopsun randevusu kaçta?

Tabii tabii lalece 13-14-15-16 demişti yanılmıyorsam. Hem o gün erken çıkıyorum okuldan. Keopsun randevusu kaçta?

Zaten o gün de olmazsa 14ünde bensiz buluşun, sonra bir buluşma daha ayarlarız diyecektim. 14ü ben hariç herkese uyuyordu sanırım. Keopsun randevusu kaçta ben de bilmiyorum. Evriiiş, başaaaak, size uyar mı 13ü akşam gibi?

Merhaba norraa ne diyimki Allah akıl fikir versin kayınvalidene.
Göbişininde maşşallahı var :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…