Sorma yav:1no2:Ben ayda yılda bir içiyorum ya ortam çok güzel olursaBu arada göbüşüne bayıldım. MAŞALLAHHHH
Norraaam, çok tatlı olmuş kız göbişin, maşallah...
nurdancığım göbişin süper maşallah...
Merhaba norraa ne diyimki Allah akıl fikir versin kayınvalidene.
yok canım ben öle bişe demedım baskasıyla karıstı galıba :1no2: ben hepinizi tebrık etım nerdeyse hepiniz tiryakiymişsiniz ve hamıle oldugunuzu duyunca bırakmıssınız.neyse ama kim demişse dogru demıs 2 sene boyunca içmiyecegın için belkıde başlamassın.yada sadece arada keyfekeder içersin okadarMİNİK KELEBEK
akıl karı deil iki sene sonra sigaraya baslamak demissin ama sigarayı içmek baslı basına akıl karı bir is olmadıgı için ben bu kondua kendime asla guvenemiyorumemzirirken içmek hamile iken içmekten daha zararlı imis bebek için direk geçiyormus emzirirken bir nefes bile almam buyuk konusmayayım yine ama sonrası için bilemyorum:)
aaa oleyyyyyy hihoyyyt bi kızımız daha oluyor.hadı hayırlı olsun canım.günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.
aa resımlerını eklesene beişlerimizin icileri bölümüne.ben daha bişe almadım bı hafta sonra randevum var inşallah hersey yolundaysa ve cinsiyetı kesınlesırse hemen alıcam bişeler.dayanamıyorum artıkkkkkkkk Çok üzgünüm çoooksağol kayra hemen gidip bişeyler aldım kızıma dayanamıyodum öğrenir öğrenmez ne bulduysam aldım
bu arada helinin çalıştığı ilçedeki okullara baktım tam 129 okul var köyler de dahil hangisinde çalışıyor acaba? oradan öğreiebilirdik bir şeyler..rehber öğretmen olduğundan bulabilirdik
Ah kızlar ben bugün biraz hüzünlüyüm aslında:çok üzgünüm:Sabah 6da birden uyandım "şimdi koko gidecek miii?"senağlamadedim kendi kendime. Koko kim mi? Benim gri papağanım. İki senedir bizimleydi ve ikimiz de çok seviyoruz eşimle ama düşündük taşındık bebiş gelince onunla yeterince ilgilenemeyeceğimize karar verdik. Biriyle anlaştık. Önümüzdeki haftasonu Kokocuğu alıp götürecek.İçim bir tuhaf:çok üzgünüm:
günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.
Burko biz de minnosumuzu kedisimizi vericez, 5.5 sendeir bizimleydi, cocugumuz gibiydi, bende dusundukce bi tuhaf oluyorum, dedim son bikac ayida gecirelim berber mayis gibi vericez bi tanidiga...dusundukce benimde icim tuhaf oluyor...
kızlar göbiş resimlerinizi koyduğunuz bi yer varmı merak ediyorum göbişlerinizi
diyerbekır ramdan da birşey çıkmadı
buarad dun aksam kayin validem misafirlige geldi bir arkadasiyla caya, aksamda biz de kalmadi erkek kardesine geri dondu, hatta kalan birkac parca esyasini da aldi:)))
ne torununu sordu, ne bisey, hatta gelen arkadasi bebege hediye getirmis, dedim annemde bisuru sey aliyor, oruyor, kayinvalidede tik yok..bi e demezmi cok fazla almayin, cok hediye glir..kadinda en ufak bir heyecan kipirtisi yok ya...
Kayracım liste süper olmuşş. Ben de böyle bişi arıyordum açıkcası... Dün de göğüs koruyucular gördüm eczanede.. Plastik göğüs ucuydu. Ama ne işe yarar anlamadım. Yani neyden koruyacak?? Ben acemi olduğum için merak ettim kızlar.. Bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?