2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım onlar göğüslerin yara olursa bebeği daha rahat emzirebilmen için... ilk zamanlar süt az geldiği için yara olabiliyor... bir de göğüs ucun yoksa yine onları kullanıyosun...

Canım bilgi için teşekkür ederim.. Ama bu göğüs ucu koruyucular sert plastik değil mi canım? Bebişlerimizin onu tutması zor olmaz mı? Benim gördüklerim öyleydi sanırım...

Benim Allaha şükür göğüslerimin ucu var.. Hamilelikten önce yoktu ama hamile kalır kalmaz önce onlar belirdi. Ama olmaması çok kötüymüş sanırım. İnş kimse öyle bir problem yaşamıyordur yaşamaz da..

Baby, fotoğraflarına bayıldım canım. Maaşallah göbüşüne ve içindekine ne kadar da büyümüşler... Bu arada bakımsızım diye yakınıyordun ya walla bence daş gibi kadınsın canım.. Makyajsız halin pek bir güzel çok beğendim. Bir de saç rengin doğal mı? Çok güzel maaşallah. Nazar değdirmekten korktum walla

canım benim bahsettiğim bu... ben kullanmadım ama benim bildiğim uçları biberon gibi oluyo... silikon yani... öyle sert değil ki...

gizze canımsın cok ama cok tsk ederim hayatım

dun agda opererasyonundan sonra sacıma fon cektim :) su duzlestiriciler varya onlarla . anca bu hale geldim. sac rengim dogal canım ama gunestende acık gorunmus olabilir.
yarın dra gidioz bakalım ne alemde bizim bebis. cinsiyet degistirmismi digerleri gibi :))) bugun bile body aldım ama pembeli alamadım turunculu beyazlı aldım :)

canım benim bahsettiğim bu... ben kullanmadım ama benim bildiğim uçları biberon gibi oluyo... silikon yani... öyle sert değil ki...

Anladım cnm.. Benim ki de buna benziyordu ama plastik kabın içinde olduğu için sert plastik die düşünmüştüm canım.. Ben de ne garip şey ne gerek var filan demiştim.. Saol cnm açıklama için tekrar. İnş biz de ihtiyaç duymayız...

gördüm canım sağol... maşallah kocaman olmuş göbüş.. pek de yakışmış hamilelik... Allah tamamına erdirsin inşallah...

Aksine bana çok koyu geldi ve çok hoşuma gitti maaşllah.. İnş kızın (bebişin cinsiyet değiştirmezse tabi :ecrin_bebek:) da sana benzer senin gibi güzel olur cnım.. Yarın inşallah iyi haberlerle dönersin drundan da. Ben de bu cuma gitmeyi istiyorum. Ama başka bir dra... Özlüyorum kuzumu çünküyerimseniben Benim dr taaaaaaa 27 marta randevu verdi.. Uff çok uzun bekleyemem walla..

Bebişinin elbiselerini de koysana cnm topiğe merak ettimm. Ben daha hiçbirşey alamıyorum. Annem izin vermiyor:1no2::1no2:

babymoom bende teklif yolladım sana görmek için

gizze maşalllah tickerin 5.aya geçmiş. bişeyleralma konusunda ben daha bi çöp bile almadım..annem ve ablamlar saolsunlar almışlar hep ara renkleri..bende cinsiyet belli olsunda mavi yada pembeler almak için bekliyorum..

Babymom maşallah göbişinede bebişinede.canım çok yakışmış hamilelik.

Gizzem canım benim dediğinizi yapıyorum.sürekli kafa sallayan biri oldum sayesinde.aman geçecek bu günler....bebeğim zamanında sağlıkla gelsinde ne derse desin.tınnnnnnnnn

gizze benim bebisimin biseyi yokki
bugun ilk defa 3 tane bodi aldım mothercare den bi patik bi emzik okadar :))

maibeyaz- kayram cok tsk ederim canlarım

gizzem saclarımı esimle tanıstıgımdan beri hic boyamadım hic dokunmayım ister boyamıyım kesmeyim upuzun dumduz olsun ister yani kezban modeli. :))) ama ben sevmiyorum cok uzamıstı kestirdim bayramdan donunce ama yine uzadı geldi omuzlarıma hamilelikten once belime kadardı nerdeyse. kestirdigim zaman kusuyodu bana cocuk gibi :))

Pek güzel olmuş annesi göbüşün. İnsan bi hoş oluyo dimi göbek büyüyünce yani bebekler ne bilem anlatılmaz bi duygu gibi. Allah nazarlardan saklasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…