2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

saol baby...ay maşalllah çok güzel bende 3 hafta sonra böylemi olcam inş..Allahım ya ne merasklıyım göbüşe dimi....

eylemcim evet buyudukce anlıyorumki ben hamileyim anca havaya giriyorum

pinkycim evet gitgide buyuyecek 3 haftaya boyle olacaksın insallah. zaten 16.haftadan sonra atak yapıo benim oyle oldu

cok fena bacaklarım kasınıyo hani size demistim ya gobusumde puturler cıktı diye bacaklarım nasıl bil bilseniz ozeliklede dizkapagı cevrem kasıya kasıya yara yaptım sizde varmı oyle kasıntı

amanınn ya helınden hala haber yok,nasıl ulasabılecegımızıde düşünüyorum ama aklıma tık hiç bişe gelmıyo.calıstıgı okulu bulmak için arasak bıle ne adını ne dıye sorcaz.acaba gercek adı helınmıydıkı.

gögüs ucu olmayan yada emzirirken yara olunca iyileşmesi için kullanılıyor.
benim göğüs uçlarım çok küçük yani ben varım.çok zor ama önlemini alıcaz artık.
günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.
hayırlı olsun canım.

esrakonun cinisiyet değişmiş sanırım .birde yanlışım varsa düzeltin didenin .şaşırdım ama oladabiliyormuş böyle .
banada amniyo yapan doktorum acemi birisi olsa bu bebeğe erkek der hemen ben dersem ayıp etmiş olurum dedi.çok şaşırdım ama amniyonun stresinden oraya takılmadım .işlem bittikten sonra doktor bebeğe tekrar bakarken aa burda bi çıkıntı var kordondan ayrı bu bir erkek dedi.sengözlerimebaksanab sonrada ama benimde içime şüphe düştü.erkekdiyen üçüncü doktor ama

cok fena bacaklarım kasınıyo hani size demistim ya gobusumde puturler cıktı diye bacaklarım nasıl bil bilseniz ozeliklede dizkapagı cevrem kasıya kasıya yara yaptım sizde varmı oyle kasıntı

burkocum eklem yerlerınde kasıntı varsa alerjı dıe bılıyorum.yanı polen vs alerjisi değilde ya bi ilaç dokunuyo yada hanı 2 tane bıse olur ikisi aynı anda yenmez öle yiyeceklerde alerjı yapıyo.bana bıkere olmsutu ama pütürden bıraz daha buyuktu ve zaman gectıkce içi su doldu.bi ilacım vardı onu içmeden önce ciğer yemıstım 2si etkılesım yapmıs ondan öle olmusum.doktor demıstı.senınde mesele bileklerın diz kapagın ve göbek cevren kasınıyosa hatta bi zaman sonra gögüs üstü hanı gerdan bölgesı ordada kasıntı basşladıysa ve pütürler zamanla buyuyosa doktora bı sor.alerjıktır muhtemelen korkulcak bişe oldugunu sanmıyorumyasakkelime

Son düzenleme:
günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.

Hayırlı olsun prensesin kubralı....

bu arada helinin çalıştığı ilçedeki okullara baktım tam 129 okul var köyler de dahil hangisinde çalışıyor acaba? oradan öğreiebilirdik bir şeyler..rehber öğretmen olduğundan bulabilirdik

Ya Dide.. kafayı yıyeceğim bu konuda.. du bakalım bugun yarın haber gelecek mod dan.. adına kadar sordurdum, napacaklar bilemıyorum.

Çok da tınnnnnnnnnnnnnnn!! Uzak olsun onun aldıkları... boyle daha ıyı, bence hıc gelmesın, daha sahane olurşakkıdı

Bana uyar yavrumm, size uysun da ben her kılıga gırerım sızın ıcın.. Yannıs aksam olması bılmem kac kısıye uyar?? Onu da bı dusunelim.

Muhabbet kuşum var.. fıstıgımm, veremem, olmass.. dayanamam, hasta olur resmen:1no2: o benim küçük oğlum.

Gizzecim masallah yaaaa.. Allah nazarlardan saklasın.

Yok kuzum yaaa.. nıye sende bole oluyor.. bi sorsana dr una.

Bu arada ben bugun manyaklar gıbı alısverıs yaptım.. ekledikten sonra fırcalarsınız beni:1rolleyes:

Kimimizin toza, kimimizin yiyeceklere, kimimizin de hayvanlara alerjisi var. 7'den 70'e herkeste rastlanabilen alerji konusunu Dr. Gülsemin Güloğlu yazdı.

Belirgin bir maddeye maruz kaldıktan hemen sonra ortaya çıkan bazı alerjilerin saptanması kolaydır. Fakat hafif seyreden diğer hastalıklarla maskelenebilen diğer alerjilerin belirlenmesi zordur. Çocuğunuzun alerjik olduğunu düşündürecek bazı ipuçları şunlardır: Ciltte özellikle de bilekler gibi eklem yerlerinde tekraralayan kırmızı, kaşıntılı, kuru lezyonlar.
Tekrarlayan veya kronik en az 1- 2 hafta süren, her yıl aynı zamanlarda ortaya çıkan soğuk algınlığı benzeri bulgular n Burnu ovuşturma, burun tıkanıklığı, hapşırma ve gözlerde kaşıntı, yaşarman Ağız ve boğazda kaşıntı ve batma hissi n Öksürük, hırıltılı solunum, solunum güçlüğü.

ALINTIDIR AKDENIZFORUM/SAGLIK

Babymom cum senın için ekledım bı oku istersen

Yani akşam dediğimiz, iş çıkışı işte. Kime hangi saat uyarsa. Ben 5ten sonra gelebilirim ne saat derseniz.

Muhabbet kuşuyla jako da çok farklı gülüm ya, senin vermene hiç gerek yok ki. O garibimin eti ne budu ne. Benimki müthiş ilgi ve zaman ayırma istiyor. Bir de her gün temizlikkafamçokkarıştı

H

Bu arada ben bugun manyaklar gıbı alısverıs yaptım.. ekledikten sonra fırcalarsınız beni:1rolleyes:

ayy süper süper,eklede hemen görelım.vala bayılıyorum bebek giysilerıne bakmaya hihoyyyt hele bı azarlayan olsun evrişimi karsısında benı bulur Çok üzgünüm çoook

Ya evriiş, sonra bir de alışveriş günü yapsak diyorum benyerimsenibenİşin uzmanı var bizim elimizde yahudelikafadulden

didee sen demi iki ayrı dr a gittin ve ayrı haftalarda peki,?

yazarmısın hangi haftada gittin erkek dediler hangi haftada gittin kız dediler;?

ben 14+6 da gittim 4 boyutluda bakıldı kız dendi
15+6 da gittim 2 boyutlu eski cihazla baklıdı erkek dendi

sakalen nası yani seninde erkek olmama durumum vardı ?
ama dr sonuçta aa burda cıkıntı var bu erkekmis dedi

allah gostermesin bende dunpek bi fena oldum sonra kendime kızdımy ani allah korusun uçlu sonucu kotufalan çıksa nası kendime gelip silkelenirim boyle bir nedene mi illa gerek var esra kendine gel dedm neyse ne takılma sabret ogreneceksin, ama yaa geçen hafta sabah uyandıgımda bile kiz olcak diye ayrı bir nese ve heves içindeydim erkek oldugu netlesse ona gore kendimi alıstırıp onuda aynı hevesle beklerim amakesin hiç bir sey yok su an sabredip bekleyeceğiz,,,

bende HELİN ram da calısıyordu diye hatırlıyorum, ram ın acılımı nedir rehberlik arastırmamerkezi falan demek mi ??

NORACIM,

kayınvaldeni hiç takmaa bosverr garip insanlar her zman her yerde var yani senin heyecanın hevesin sana yeter ve tabi esinin, kayınvalde heeves etmesi de ayrı bir dert KAYRA nın ki miydi hemenbebegi alıp goturup ben bakarım diyen o da ayrı bir kotu,

bende HELİN ram da calısıyordu diye hatırlıyorum, ram ın acılımı nedir rehberlik arastırmamerkezi falan demek mi ??

bende bılmıyorum ama internetten bı bakıyım dedım ama hangı ildeydı kı helın.hiç hatırlamıyorum :1no2: o ildekı ram damı calısıyor yoksa herhangı bır ilçedemı onuda bılmıyoruz.o şekılde ulasmamaız cok zor zaten ,ki adınında gercekten helın olup olmadıgıda bu muamma yanı.okulu arasak ne die sorabılırızkı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…