http://babystrology.com/tickers/bab...ent=glsm&year=2009&month=8&day=17&babycount=1
kızlar benim bebeğim şu anda böyle görünüyormuş... hihoyyytcanım benim baya büyümüş ya...
gögüs ucu olmayan yada emzirirken yara olunca iyileşmesi için kullanılıyor.Kayracım liste süper olmuşş. Ben de böyle bişi arıyordum açıkcası... Dün de göğüs koruyucular gördüm eczanede.. Plastik göğüs ucuydu. Ama ne işe yarar anlamadım. Yani neyden koruyacak?? Ben acemi olduğum için merak ettim kızlar.. Bilginiz var mı?
benim göğüs uçlarım çok küçük yani ben varım.çok zor ama önlemini alıcaz artık.Canım bilgi için teşekkür ederim.. Ama bu göğüs ucu koruyucular sert plastik değil mi canım? Bebişlerimizin onu tutması zor olmaz mı? Benim gördüklerim öyleydi sanırım...
Benim Allaha şükür göğüslerimin ucu var.. Hamilelikten önce yoktu ama hamile kalır kalmaz önce onlar belirdi. Ama olmaması çok kötüymüş sanırım. İnş kimse öyle bir problem yaşamıyordur yaşamaz da..
hayırlı olsun canım.günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.
Kızlar hepinize selamlar...
Bir sparta annesi olarak yazıyorum bugün :) Doktor kontrolümüz vardı, birkaç dakika uğraştı doktor görebilmek için ve bebişim göstermedi ama doktor teyzesi ne yaptı ne etti öğrendi. MAŞALLAH %100 Erkek dedi bir de... Hayırlı Sağlıklı olsun da inşallah, benim için kız erkek farketmiyordu. 193 grammışız. 3lü, 4lü test yaptırmamaya karar verdik doktorumla birlikte, renkli dopplerle bakılacak 1 ay sonra. Bunun dışında beslenme ile ilgili konuştuk biraz. Yeri geldikçe yazarım.
seninde hayırlı olsun canım.maşallah
Esrako, senin doktor kontrolünü okuyabildim henüz. Sağıklı olmasına sevindim. Cinsiyette de belki kordondur bu dr'un gördüğü.
Geçmişe de bakmaya çalışacağım. Şimdilik haber vereyim dedim size :)
cok fena bacaklarım kasınıyo hani size demistim ya gobusumde puturler cıktı diye bacaklarım nasıl bil bilseniz ozeliklede dizkapagı cevrem kasıya kasıya yara yaptım sizde varmı oyle kasıntı
günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.
bu arada helinin çalıştığı ilçedeki okullara baktım tam 129 okul var köyler de dahil hangisinde çalışıyor acaba? oradan öğreiebilirdik bir şeyler..rehber öğretmen olduğundan bulabilirdik
buarad dun aksam kayin validem misafirlige geldi bir arkadasiyla caya, aksamda biz de kalmadi erkek kardesine geri dondu, hatta kalan birkac parca esyasini da aldi:)))
ne torununu sordu, ne bisey, hatta gelen arkadasi bebege hediye getirmis, dedim annemde bisuru sey aliyor, oruyor, kayinvalidede tik yok..bi e demezmi cok fazla almayin, cok hediye glir..kadinda en ufak bir heyecan kipirtisi yok ya...
Zaten o gün de olmazsa 14ünde bensiz buluşun, sonra bir buluşma daha ayarlarız diyecektim. 14ü ben hariç herkese uyuyordu sanırım. Keopsun randevusu kaçta ben de bilmiyorum. Evriiiş, başaaaak, size uyar mı 13ü akşam gibi?
Ah kızlar ben bugün biraz hüzünlüyüm aslında:çok üzgünüm:Sabah 6da birden uyandım "şimdi koko gidecek miii?"senağlamadedim kendi kendime. Koko kim mi? Benim gri papağanım. İki senedir bizimleydi ve ikimiz de çok seviyoruz eşimle ama düşündük taşındık bebiş gelince onunla yeterince ilgilenemeyeceğimize karar verdik. Biriyle anlaştık. Önümüzdeki haftasonu Kokocuğu alıp götürecek.İçim bir tuhaf:çok üzgünüm:
Kızlar, ben uzun uzun herkese cevap yazmak isterken sizi kaçırdım sanırım... Bu arada 5. kutucuğa geçmişim....OLEYYYYYYYY:dance::dance::teytey::teytey:
Bebişim büyümüş artık demekki... Çok heyecanlandımmdelikafadulden Koca kafalım benimm
cok fena bacaklarım kasınıyo hani size demistim ya gobusumde puturler cıktı diye bacaklarım nasıl bil bilseniz ozeliklede dizkapagı cevrem kasıya kasıya yara yaptım sizde varmı oyle kasıntı
Bana uyar yavrumm, size uysun da ben her kılıga gırerım sızın ıcın.. Yannıs aksam olması bılmem kac kısıye uyar?? Onu da bı dusunelim.
Muhabbet kuşum var.. fıstıgımm, veremem, olmass.. dayanamam, hasta olur resmen:1no2: o benim küçük oğlum.
H
Bu arada ben bugun manyaklar gıbı alısverıs yaptım.. ekledikten sonra fırcalarsınız beni:1rolleyes:
herkese merhaba geçmişi ouyup bir sür alıntı yaptıma am erik muhabbettinin başladığı yerde okumayı bıraktım..fene oldum bu sefer çok canım istedi..insafsız hamişler sizi.
gizze yoktu gelmiş hoşgelmiş.kayra ben burdayım canikom yazışalım.
bu arada tebrik eden herkese teşekkürler..ebruska benim zıpır da yüzüstü yatıyır biliyımusun?seninle biz aynı gün dığurursak şaşmam hani..
ben 4 boyutluya gideceğim arkadaşlar.iki ayrı doktor iki ayrı cinsiyet söyledi gerçi haftalar farklıydı ama..bakalım gideceğim doktor ne diyecek
bende HELİN ram da calısıyordu diye hatırlıyorum, ram ın acılımı nedir rehberlik arastırmamerkezi falan demek mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?