didee sen demi iki ayrı dr a gittin ve ayrı haftalarda peki,?
yazarmısın hangi haftada gittin erkek dediler hangi haftada gittin kız dediler;?
ben 14+6 da gittim 4 boyutluda bakıldı kız dendi
15+6 da gittim 2 boyutlu eski cihazla baklıdı erkek dendi
sakalen nası yani seninde erkek olmama durumum vardı ?
ama dr sonuçta aa burda cıkıntı var bu erkekmis dedi
allah gostermesin bende dunpek bi fena oldum sonra kendime kızdımy ani allah korusun uçlu sonucu kotufalan çıksa nası kendime gelip silkelenirim boyle bir nedene mi illa gerek var esra kendine gel dedm neyse ne takılma sabret ogreneceksin, ama yaa geçen hafta sabah uyandıgımda bile kiz olcak diye ayrı bir nese ve heves içindeydim erkek oldugu netlesse ona gore kendimi alıstırıp onuda aynı hevesle beklerim amakesin hiç bir sey yok su an sabredip bekleyeceğiz,,,
[/QUOTE]cok fena bacaklarım kasınıyo hani size demistim ya gobusumde puturler cıktı diye bacaklarım nasıl bil bilseniz ozeliklede dizkapagı cevrem kasıya kasıya yara yaptım sizde varmı oyle kasıntı
selam kızlar
biliyorum beni çok merak etmişsinizdir.geçen hafta pazar günü acı bi haberle adanaya gitmek zorunda kaldım.halamın 32 yaşındaki oğlu vefat etti.duyar duymaz ağlayarak yola koyldum.biz onunla birlikte büyümüştük.çok yakındık.çok acılı bi ortamdı kızlar.adana 8 saatlik uzakta.günlerce yorgun bitkin ve üzüntülüyüm.yas yerine resmen ateş düşmüş.iki küçük çocuğu var.anne baba eş perişandı.neyse sizleri daha fazla hüzünlendirmeyeyim.cuma günü kendime gelince doktora gidip bebeğimi görmek istedim.çok şükür bebeğim iyiydi.bugün biraz önce geldim yorgunum uzun ve yorucu yolculuk sonrası birazda endişeliyim ama şimdi iyiyim
kızlar minik kelebek ve aidaa özelden de mesaj yollamışsınız.sizleri kaygılandırdığım için üzgünüm tekrar aranıza döndüm
Yani akşam dediğimiz, iş çıkışı işte. Kime hangi saat uyarsa. Ben 5ten sonra gelebilirim ne saat derseniz.
Muhabbet kuşuyla jako da çok farklı gülüm ya, senin vermene hiç gerek yok ki. O garibimin eti ne budu ne. Benimki müthiş ilgi ve zaman ayırma istiyor. Bir de her gün temizlikkafamçokkarıştı
ayy süper süper,eklede hemen görelım.vala bayılıyorum bebek giysilerıne bakmaya hihoyyyt hele bı azarlayan olsun evrişimi karsısında benı bulur Çok üzgünüm çoook
Ya evriiş, sonra bir de alışveriş günü yapsak diyorum benyerimsenibenİşin uzmanı var bizim elimizde yahudelikafadulden
selam kızlar
biliyorum beni çok merak etmişsinizdir.geçen hafta pazar günü acı bi haberle adanaya gitmek zorunda kaldım.halamın 32 yaşındaki oğlu vefat etti.duyar duymaz ağlayarak yola koyldum.biz onunla birlikte büyümüştük.çok yakındık.çok acılı bi ortamdı kızlar.adana 8 saatlik uzakta.günlerce yorgun bitkin ve üzüntülüyüm.yas yerine resmen ateş düşmüş.iki küçük çocuğu var.anne baba eş perişandı.neyse sizleri daha fazla hüzünlendirmeyeyim.cuma günü kendime gelince doktora gidip bebeğimi görmek istedim.çok şükür bebeğim iyiydi.bugün biraz önce geldim yorgunum uzun ve yorucu yolculuk sonrası birazda endişeliyim ama şimdi iyiyim
kızlar minik kelebek ve aidaa özelden de mesaj yollamışsınız.sizleri kaygılandırdığım için üzgünüm tekrar aranıza döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?