kaçakkedi çok güzel bi site değilmi bende hemen yazdım tarihi çok zevkli oluyo ekranı büyütüp uzun uzun baktım sanki benim bebişim :))
kaçakkedi çok güzel bi site değilmi bende hemen yazdım tarihi çok zevkli oluyo ekranı büyütüp uzun uzun baktım sanki benim bebişim :))
geçmiş olsun kaçakkedim yat tabiki Allah rahatlık versin
Kayra listen harika hemen pc ye kopyaladım çok teşekkürler
bu arada kızlar hayvanlarınızı niye veriyorsunuz anlamadım bebeğe zararlımıki bence tam tersi bebeğin hayvan beslenen bir evde büyümesi hayvan sevgisi ile büyümesi demek ve psikolojik olarak çok büyük bir artı vermeyin onları nasıl kıyarsınızzzz
Geçmişi çok fazla okuyamadım ama yararlı bilgiler diye bir topic acmayı düşünüyordu 3M1K.
Açtıysanız adresini öğrenmek isterim.
ÇOk kısa süreli girdim çünkü çok kötü öksürüyorum, fena grip oldum.
Evriş senin arkadaşlığını kabul etmeyi çok isterim, çok sevindim. Ama bu siteyi kullanmakta biraz cahil olduğumu sanırım artık herkes öğrendi. Kabul etmeye çalıştım. Ama inşallah edebilmişimdir.
Şimdi çıkmak zorundayım. Eşim kızıyor hasta olduğum için zaten zor girebildim. Kalp rahatsızlığımdan dolayı bana grip olmak yasak zaten.
Kızlar geçmişi pek okuyamadım ama inşallah hepinizin sağlıkları ve bebişleri iyidir.
Hepinize iyigeceler...
kızlar selam nasılsınız
biraz geçmişi okudum ve geldim
öncelikle helinin gelmesine çok sevindim ama acı haberine üzüldüm başın sağolsun helin rabbim başka acılar vermesin..
bugün fuardaydım yoruldum vallahi ama çok güzeldi gidebilenler olduysa ne mutlu,yok yoktu yani birsürü dergi broşür aldım bunun yanısıra birazcıkta ciciler aldım dayanamayıppp :))
kızlar iyi akşamlar nasılsınız size bir şey sormak istiyorum herkes sağlık ocağın kayıt olup tetenoz aşısı oldumu benim randevum haftaya c.tesi kendi doktorumla o zman sorcam gereklimi die ama 19.haftanın sonu oluyor siizce geç kalmış olurmuyum bi fikrinizi alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?