2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba kızlar
HELİNciğim başın sağolsun Allah başka acı göstermesin. Seni gerçekten çok merak etmiştik.

Buarada geçmişi incelerken birşey gördüm ve çok hoşuma gitti.
Yukarıdaki linkte de benim bebişin görüntüsü var.

kızlar selam nasılsınız
biraz geçmişi okudum ve geldim
öncelikle helinin gelmesine çok sevindim ama acı haberine üzüldüm başın sağolsun helin rabbim başka acılar vermesin..

bugün fuardaydım yoruldum vallahi ama çok güzeldi gidebilenler olduysa ne mutlu,yok yoktu yani birsürü dergi broşür aldım bunun yanısıra birazcıkta ciciler aldım dayanamayıppp :))

kaçakkedi çok güzel bi site değilmi bende hemen yazdım tarihi çok zevkli oluyo ekranı büyütüp uzun uzun baktım sanki benim bebişim :))

Geçmişi çok fazla okuyamadım ama yararlı bilgiler diye bir topic acmayı düşünüyordu 3M1K.
Açtıysanız adresini öğrenmek isterim.
ÇOk kısa süreli girdim çünkü çok kötü öksürüyorum, fena grip oldum.
Evriş senin arkadaşlığını kabul etmeyi çok isterim, çok sevindim. Ama bu siteyi kullanmakta biraz cahil olduğumu sanırım artık herkes öğrendi. Kabul etmeye çalıştım. Ama inşallah edebilmişimdir.
Şimdi çıkmak zorundayım. Eşim kızıyor hasta olduğum için zaten zor girebildim. Kalp rahatsızlığımdan dolayı bana grip olmak yasak zaten.

Kızlar geçmişi pek okuyamadım ama inşallah hepinizin sağlıkları ve bebişleri iyidir.
Hepinize iyigeceler...

Helin tekrar başınsağolsun...

Kayra verdiğin ihtiyaç listesine bayıldım, hep aradığım ama bulamadığım birşeydi.

kaçakkedi çok güzel bi site değilmi bende hemen yazdım tarihi çok zevkli oluyo ekranı büyütüp uzun uzun baktım sanki benim bebişim :))

Seninle sohbet etmeyi çok isterdim ama kociş sinirleniyor. Yatıp dinlenmem ve şu öksürüğü biran önce atlatmam lazım. Çok üzgünüm.

En iyi geceler sizin olsunnn...:a015:

Kayra listen harika hemen pc ye kopyaladım çok teşekkürler

bu arada kızlar hayvanlarınızı niye veriyorsunuz anlamadım bebeğe zararlımıki bence tam tersi bebeğin hayvan beslenen bir evde büyümesi hayvan sevgisi ile büyümesi demek ve psikolojik olarak çok büyük bir artı vermeyin onları nasıl kıyarsınızzzz

canim benim kedise normalde bile alerjim var, hatta astim zemininde, arada ventolin kullaniyorum nefes darligi icin,allerji doktorum cok kiziyor asil, ama sirf askimdan kiyip veremiyorum, ama bebise de allerji acisindan zararli, immun sistemi yeterli derecede gelismeden, ayrica bide bazi hayvanlar kiskanclik gosterebiliyor, bizimki resmen cocuk gibi, ilgi ondan baskasina gitsin istemez, bebise bi zarar verebilir isteyerek yada istemeden, yada aksam o uyurken onun yanina uyumak icin gidebilir, cunku her aksam koyun koynuna yarat bizle; o yuzden nasil tepki verecegini bilmiyorum acikcasi..belki bebeis biraz buyudukten, bilincli olduktan ve immun sistemi gelistikten sonra baska bir hayvan daha aliriz...ama simdilik bebisin sagligi icin boylesi dah iyi..

Evet hastalanmamız lazım, öksürüyorsun anladıgım kadarıyla.. buyuk sıyah turplardan bul kendıne, kara turp dıyede gecıyor, kırmızı falan olur mu deme, sıyah olanı makbul, sıyah turpun ustunu kapak gibi kes, ıcını oy, sonra ıcıne bal koy,yarısına gelecek kadar.. o kestiğin turpun kapağını üstüne kapat, en az ıcınde 6 saat kadar beklet, turp kendını suyunu salıp bal ıle karısacaktır,sonra tekrar ıcıne bal koy ve beklet, aynı turpla 3-4 gun aynı ıslemı yapabılırsın. o suyu ıc.. oksurugunu kesecektır. Bır bardak altının ıcıne bır buyuk kasık bal koy, içine yarım buyuk kasık karabıber at, ıyıce macunlastır ve agzında yaya yut, bogazındakı mıkropları yakacaktır. Bunlar benim hayatımı kolaylastıran ayrıntılar.. çünkü cidden hasta olmam yasak. Senın de ısıne yarayacaktır.

Son düzenleme:

Ya madem oyle neden koymuyorsunuz aldıklarınızı.. bir ben kendi kendime koyuyorum, baslıgı da değiştiricem zaten bu gidişle.. "evrimin oglunun cicileri" diyee

Herkes alıyor ama bir ben koyuyorum aldıklarımı, nedennnnnnnnnnnnnklava:

kızlar iyi akşamlar nasılsınız size bir şey sormak istiyorum herkes sağlık ocağın kayıt olup tetenoz aşısı oldumu benim randevum haftaya c.tesi kendi doktorumla o zman sorcam gereklimi die ama 19.haftanın sonu oluyor siizce geç kalmış olurmuyum bi fikrinizi alayım dedim

Bir bilgim yok arkadasım.. bende sorup ogreneyım yarın doktoruma.Aklımdan cıktı bu tetenoz asısı.

evrişim ne kadar ilginç turp ve bal olayıı bendede öksürük var ama ben üşerinim uğraşamam valla bununla,ben ıhlamura bal katıyorum içiyorum yumuşatıyo biraz..cicileride üşeniyorum çekmeye resimlerini ay ne üşengeç oldum yaaa parmamı oynatasım yok yarın çeker koyarım artık

entelliye bende olucam aşı doktoruma sordum olabilrsin dedi 18.haftamdayım 10 gün sonra randevum kendileri o tarihe göre çağırdı geç olsa çağırmazlardı sanırım

kızlar ben yatar,evrişim yarın söz çekip koyucam cicileri senin cici zevkin kadar güzel değil ama olsun sen kızmaa bende koyucam cicilerimizi Allah rahatlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…