evrişim ne kadar ilginç turp ve bal olayıı bendede öksürük var ama ben üşerinim uğraşamam valla bununla,ben ıhlamura bal katıyorum içiyorum yumuşatıyo biraz..cicileride üşeniyorum çekmeye resimlerini ay ne üşengeç oldum yaaa parmamı oynatasım yok yarın çeker koyarım artık
kızlar ben yatar,evrişim yarın söz çekip koyucam cicileri senin cici zevkin kadar güzel değil ama olsun sen kızmaa bende koyucam cicilerimizi Allah rahatlık versin..
evet cnm öğrenmek lazım doğum yapan arkadaşlarımdan olan var olmayan var gerekli değilmi anlayamadım dr a sorucam c.tesi bakalımBir bilgim yok arkadasım.. bende sorup ogreneyım yarın doktoruma.Aklımdan cıktı bu tetenoz asısı.
saol canım bende gidecektim sağlık ocağına gidecektim ama doktorumun fikrini almaya karar verdim çünkü şimdiye kadar hiç bahsetmedientelliye bende olucam aşı doktoruma sordum olabilrsin dedi 18.haftamdayım 10 gün sonra randevum kendileri o tarihe göre çağırdı geç olsa çağırmazlardı sanırım
maibeyaz ekledim canım seni listeme
helinim başın sağolsun tatlım. Allah başka acı göstermesin. Hepimiz çok merak ettik seni gerçekten. Gerçek ismin helin mi diye birbirimize sorduk. Ona göre diyarbakır ram personelinden bulacaktık seni vs. Zaten geçmişi okuyunca sen de görürsün. Moralini yüksek tutmaya çalış. Allah mekanını cennet etsin kuzeninin:Saruboceq:selam kızlar
biliyorum beni çok merak etmişsinizdir.geçen hafta pazar günü acı bi haberle adanaya gitmek zorunda kaldım.halamın 32 yaşındaki oğlu vefat etti.duyar duymaz ağlayarak yola koyldum.biz onunla birlikte büyümüştük.çok yakındık.çok acılı bi ortamdı kızlar.adana 8 saatlik uzakta.günlerce yorgun bitkin ve üzüntülüyüm.yas yerine resmen ateş düşmüş.iki küçük çocuğu var.anne baba eş perişandı.neyse sizleri daha fazla hüzünlendirmeyeyim.cuma günü kendime gelince doktora gidip bebeğimi görmek istedim.çok şükür bebeğim iyiydi.bugün biraz önce geldim yorgunum uzun ve yorucu yolculuk sonrası birazda endişeliyim ama şimdi iyiyim
kızlar minik kelebek ve aidaa özelden de mesaj yollamışsınız.sizleri kaygılandırdığım için üzgünüm tekrar aranıza döndüm
Benim kuş bu evrişim:Annadım kusum, tabiki de oyledir, senin kusunun türünü bilemiyorum.. çok üzgünüm senin adına.
Vallahi az kaldı benim bıtıyor alısveriş.. :))) Başakı da alıp gitmek lasım aslında :)) Biri bizi durdursun kıvamında :))))
bu arada kızlar hayvanlarınızı niye veriyorsunuz anlamadım bebeğe zararlımıki bence tam tersi bebeğin hayvan beslenen bir evde büyümesi hayvan sevgisi ile büyümesi demek ve psikolojik olarak çok büyük bir artı vermeyin onları nasıl kıyarsınızzzz
Başın sağolsun canım.bir haftadır meraklardaydık inşallah iyidir diye.ÇOK ŞÜKÜR SENİN VE BEBŞİN İYİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK.selam kızlar
biliyorum beni çok merak etmişsinizdir.geçen hafta pazar günü acı bi haberle adanaya gitmek zorunda kaldım.halamın 32 yaşındaki oğlu vefat etti.duyar duymaz ağlayarak yola koyldum.biz onunla birlikte büyümüştük.çok yakındık.çok acılı bi ortamdı kızlar.adana 8 saatlik uzakta.günlerce yorgun bitkin ve üzüntülüyüm.yas yerine resmen ateş düşmüş.iki küçük çocuğu var.anne baba eş perişandı.neyse sizleri daha fazla hüzünlendirmeyeyim.cuma günü kendime gelince doktora gidip bebeğimi görmek istedim.çok şükür bebeğim iyiydi.bugün biraz önce geldim yorgunum uzun ve yorucu yolculuk sonrası birazda endişeliyim ama şimdi iyiyim
kızlar minik kelebek ve aidaa özelden de mesaj yollamışsınız.sizleri kaygılandırdığım için üzgünüm tekrar aranıza döndüm
herkese günaydın ve iyi haftalar arkadaşlar
GÜNAYDIN sanada iyi haftalar.
Burku,
Papağanına bayıldım, çok güzelmiş. Bizde oğluş doğduktan sonra ona papağan almayı düşünüyoruz. (Ondan çok kendim için tabi:) Eski günler aklıma geldi. Dayımın bir papağanı vardı. Kuş konuştuğunda dayım evde sanırdık. Aileden biriydi. Dayım iflas edince ağlayarak papağanını satmak zorunda kalmıştı
Sen kuşunu geçici olarak biyere versen, bebeğin ayaklanınca geri alsan olmaz mı. O zaman her ikisiyle de ilgilenebilirsin belki.. Bilmiyorum belki...
Günaydın deryacığım. Ben bugün berbat bir boğaz ağrısıyla uyandım.senağlamaGece de horlamışım, kociş yan odaya kaçmışSen nasılsın?
günaydın burko telkırma nasılsınız kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?