2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yafrum.. cocugu dogurmaya üşenmezsin di mi? kaydirigubbakcemile3 Üşenmeyip yaparsan balgamını söküp öksürüğünü keser kuzucum.O öksürüğün ilerlememesi lazım ki balgamdan dolayı sürekli mikrop yutmayasın, di mi canım benim.. haydii totolarrr havaya Esrammm... havaya havayaaaaa Esrammm toto havayaaaaaa muckkkk a.s.

İyi geceler diliyorum.. yarın görüşmek üzere inşallah, bebişlerinizle Allaha emanet olsun yarına kadar.

kızlar ben yatar,evrişim yarın söz çekip koyucam cicileri senin cici zevkin kadar güzel değil ama olsun sen kızmaa bende koyucam cicilerimizi Allah rahatlık versin..

Ne demek Esram.. kabul etmem öle bir seyi.. hepimiizn zevki kendince güzeldir, zevk görecelidir. Senın de kendınce güzeldir. benimkileri güzel bulmak ta senin yüregının gusellıgıdır.Tesekkur ederim iltifatın için.. tekrar ıyı geceler kuzum.

entelliye bende olucam aşı doktoruma sordum olabilrsin dedi 18.haftamdayım 10 gün sonra randevum kendileri o tarihe göre çağırdı geç olsa çağırmazlardı sanırım
saol canım bende gidecektim sağlık ocağına gidecektim ama doktorumun fikrini almaya karar verdim çünkü şimdiye kadar hiç bahsetmedi

helin başınsağolsun canım.neysekı sen ve bebeğin iyisiniz.aman kendıne iyi bak gelir gelmez bizede haber verdiğin için sağol.

entelliye ben tetanoz aasısını 10 gun once yaptırdım.kayıt için sağlık ocağına gittim yapalım dediler yaptılar 2.sini 1 ay sonra yaptıracağım.

helin çok şükr senden bi haber aldık.başınsagolsun.Allah daha buyuk acılar yaşatmasın inş. sen ve bebiğinn iyi olmasına ayrıca sevindim..

herkese günaydın ve iyi haftalar arkadaşlar

maibeyaz ekledim canım seni listeme

babymom benide ekle benide eklehihoyyyt

helincim allah rahmet etsin sana da sabır diliyorum kendine ve bebeğine iyi bak...

kaçak kedicim çok geçmiş olsun çabucak iyileş :1rolleyes:

helinim başın sağolsun tatlım. Allah başka acı göstermesin. Hepimiz çok merak ettik seni gerçekten. Gerçek ismin helin mi diye birbirimize sorduk. Ona göre diyarbakır ram personelinden bulacaktık seni vs. Zaten geçmişi okuyunca sen de görürsün. Moralini yüksek tutmaya çalış. Allah mekanını cennet etsin kuzeninin:Saruboceq:

Benim kuş bu evrişim:

Alışverişte de ben de başaktan geri kalmam. Daha bir çöpü para verip almışlığım yok bebiş için, söylemedi demeyerimseniben

Canım kendim için konuşayım, kıydığımdan değil kıyamadığımdan veriyorum kuşumu:1no2:Çünkü o çoook duygusal. Etrafındaki insanlar onunla normalden daha az ilgilendiğinde çat çat tüylerini yoluyor. İçim gidiyor onu öyle görüncesenağlamaBebiş gelince illa ki ev halkının ilgisi bebişin üzerinde olacak. O da bebişten uzak bir odada tek başına durmak zorunda kalacak çünkü heryerde tüyleri uçuşuyor. Ağzımıza burnumuza giriyor tüyler. Bize zararı yok ama bebiş buna nasıl dayansın:çok üzgünüm:İkisinin de iyiliği için vermek zorundayım tatlım. Yoksa hiç ister miyimsenağlama

kaçakkedi sana da geçmiş olsun canım. Bugün benim de boğazım berbatkafamçokkarıştı

kızlar tetanoz aşınızı ihmal etmeyin... nerde nasıl doğum yapacağımız belli olmaz... hem bi zararı da yok...

Günaydın herkese,
Helin allah sabır versin..Çok üzücü bir durum...

Burku,
Papağanına bayıldım, çok güzelmiş. Bizde oğluş doğduktan sonra ona papağan almayı düşünüyoruz. (Ondan çok kendim için tabi:) Eski günler aklıma geldi. Dayımın bir papağanı vardı. Kuş konuştuğunda dayım evde sanırdık. Aileden biriydi. Dayım iflas edince ağlayarak papağanını satmak zorunda kalmıştı

Sen kuşunu geçici olarak biyere versen, bebeğin ayaklanınca geri alsan olmaz mı. O zaman her ikisiyle de ilgilenebilirsin belki.. Bilmiyorum belki...

Başın sağolsun canım.bir haftadır meraklardaydık inşallah iyidir diye.ÇOK ŞÜKÜR SENİN VE BEBŞİN İYİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK.
ÖLEN YAKININA ALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALANLARINDA SABIR VERSİN.
herkese günaydın ve iyi haftalar arkadaşlar

GÜNAYDIN sanada iyi haftalar.

Yok canım onu da düşündük de, sonradan bencillik olacağına karar verdik. Ben şimdi en az bir sene onu geri alamam. E gariban tam yeni evine alışmışken tekrar düzenini bozmak bencilce olur. Alacak olan da çok heveslendi zaten. Umarım mutlu olurlar birlikte:çok üzgünüm:

kızlar ben geçen yaz küçük bir kaza geçirmiştim ve bana tetanoz aşısı yapılmıştı.5 yıl koruma özelliği var denildi şimdi gebelikte gereklimiki.doktora gidince sorayım bi bakalım.

Günaydın deryacığım. Ben bugün berbat bir boğaz ağrısıyla uyandım.senağlamaGece de horlamışım, kociş yan odaya kaçmışSen nasılsın?

Günaydın deryacığım. Ben bugün berbat bir boğaz ağrısıyla uyandım.senağlamaGece de horlamışım, kociş yan odaya kaçmışSen nasılsın?

iyiyim canım benimde bi kırgınlığım var.Geçmiş olsun canım portakal filan ye yat dinlen kışı bitirdik az kaldı .Bu hafta sonu baya bi ısınacak aman dikkat edelim .

günaydın burko telkırma nasılsınız kızlar.

Günaydııın..
Bugün biraz yorgun hissediyorum. Pzt sendromu olabilir. Dün bebek fuarına gittik, ordan ikeaya falan epeyce yorulmuşum. Bu arada fuara gelemeyen arkadaşlar üzülmesin, benim beklediğim gibi çıkmadı. Zaten toptancılara yönelik bir fuar olmuş. Farklı ve yeni birşeyle karşılaşmadım..Ama hava inanılmaz güzeldi.

Bu arada haklısın Burko, benciilce davranmayışın onu en az çocuğun gibi sevdiğini gösterir....Yeni ailesine verdiğinde onlarla mutlu olsun papağan.

Herkese günaydın arkadaşalr ve herkese iyi haftalar. Helin cim başın sağolsun öncelikle.çok üzüldüm adına. Esrakom ve dide cinsitet değişiklikleri duyunca iyice şaşkına döndüm. Ben daha hiç 4 boyutluya girmedim. Bana daha bir kere cinsiyet tahmini yapıldı. Ondada kız denildi. 4. Boyutluya daha bu hafta giricem. Yani benimkinin de değişme ihtimali var yani. O zaman bende 4 boyutludan önce güvenmeyeyim dimi...arkadaşlar allah gönlünüze göre sağlıkla versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…