yazık eşine..ama inanıyorum ki harika bir baba olacak noracığım.önemli olan da bu.biz değer verelim yeter onlara..kayinpeder de geldi, o da annesinde kaliyor:)) kayinvalideyle aralari iyi degil, oda bebegi merak etmiyr, kendi dertlerinden bebege sira gelmiyor, bazen takmiyorum ama bazende cok zoruma gidiyor(( sanki cocugu baskasindan peydahladim...gerci benden cok esimin zoruna gidiyor, beni merak etmiyolarki cocugumu merak etsinler diyor...
Zehraa, senin de oğluşun olacakmış hayırlı olsun canım.. 3lü testin inş ii çıkacak...kaydirigubbakcemile3
3K1M, öncelikle tebrik ediyorum seni Sparta Annesi. Biz de Ispartalı anneler olarak çoğalıyoruz sanırım.. Kız bebeklerimiz de arttı...hihoyyyt Bu arada önemli bilgiler topiği süper bir fikir olmuş. Öğrendiğim bir çok şeyi buradan öğrenmiştim. Şimdi hepsine toplu halde ulaşabileceğiz. Süper!!
Sarmaşığım, senin de oğlun hayırlı olsun... Bir kızın vardı değil mi? Doğru hatırlıyorum değil mi? Ayyy karıştı mı yoksa. Kusura bakma
Ufacikminicikeller, aramıza hoşgeldinn.. Kızın hayırlı olsunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2. Bu arada sana kısaca ne diyebiliriz??? Nickin biraz uzun da..
Didecim, burdayım ama önce geçmişi okuyayım dedim.. Ben biraz geriden takip etmek zorunda kalıyorum, hiçbirşeyi de kaçırmak istemiyorum çünkü... Bu arada kızın hayırlı olsun tatlım... Ama çok şaşırdım ben de.. Erkek iken kız olması. Muhtemelen kordondan kaynaklanıyordur cnm.. Bu arada druna sordun mu ağrılarını? Bişey dedi mi?
teşekkürler canım..sordum fıtıksa bile yapılacak bir şey yok dedi.üçlü test sonucumu aldığımda ilaç da yazacakmış..ağrı kesici
Gypsyesra, ben kaçırdım galiba. Sen yeni mi Sparta annesi oldun yoksa önceden biliyor muydun? Neyse hayırlı olsun oğluşun... Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz bebeklerimizi...kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin aramıza Ayşecik...
Tülay74, senin de hayırlı olsun oğluşun canım.
Comely, sınavlarında başarılar.. Güzel sonuçlarla gelip geçersin inş hepsini...
Kayracım, inan çok üzülüyorum senin adına... Üff ne demekmiş sen çalışıyormuşmuşsunda bebek ziyan olurmuşmuş da asıl senden ayrı kalırsa ziyan olur yavrum.. Anadan ayrı olur mu hiç? Ne diyeceğimi bilemiyorum walla. Ama sanırım en iisi bir arkadaşında dediği gibi tamam anne deyip bildiğini okumak.. Yani tartışmaya girsen hem seni anlamaz hem daha çok üzülürsün.. O yüzden tamam de geç.. Bir kulağından girsin öbüründe çıksın di mi?
Ebruska, senin de kızın hayırlı olsunkaydirigubbakcemile2 Bu gidişle dide ile ikiniz aynı gün aynı saatte doğuracaksınız gibi görünüyor gerçekten...kaydirigubbakcemile3
Kübrali, senin de hayırlı olsun kızın. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Ohhhh kızlar da geliyor.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu arada Helin için ben de çok meraklanıyorum :sm_confused: Ama sanki ben ram da çalışıyorum die birşey yazmıştı mesajlarında. helin mi yazmıştı başkası mı yazmıştı hatırlamıyorum ama Ram yazmıştı biri. Mesajlarını kontrol edicem.. İnşallah oradan birley çıkar..
Aftabrum, ben senin ve sakaleynmaster'ın sonuçlarınızın iyi çıkacağına çok inanıyorum. Hatta bir yazı okumuştum sizinle paylaşmak istedim bu yazı Türk Perinatoloji derneği tarafından hazırlanmış ve bir bölümünde şöyle diyor:
"Yine ultrasonografi yardımıyla 11-14. haftalar arasında bebeğin burun kemiğinin görülüp görülemediğine bakılmaktadır. Down sendromlu bebeklerde burun kemiğinin kemikleşmesi gecikmekte ve bu da ultrasonda görülebilmesini engellemektedir. Anne kanında
bakılan PAPP-A ve Free Beta HCG hormonlarıyla birlikte, ense saydamlığı ölçümünün artışı ve burun kemiğinin görülememesi %90 olasılıkla Down Sendromu’nu tespit etmektedir.
Bu testin yanı sıra, 11-14 hafta muayenesi zamanı kaçırıldığında ya da yaptırılmadığında, 16-20.gebelik haftalarında anne kanında AFP, HCG, Estriol bakılması esasına dayanan 3’lü tarama testi uygulanmaktad›r.Bu testin tek başına
Down Sendromunu tespit olasılığı %64’tür. Ancak hem 11-14 hafta tarama testi hem de Üçlü testin birlikte yapılmasının
yararı yoktur ve daha çok karışıklığa yol açacaktır."
Son bölüm özellikle güzel açıklıyor sanırım.. Güzel haberlerle gelin ianşşalh kızlar:CüvCüv:
Esrako, senin de inşallah gönlüne göre olur. Tabi sağlıklı lması öncelikli ama sana da kız annesi yakışırhihoyyyt
canım benim karışıklık oldu galiba.ramda çalışan benim helin diyarbakırda çalışıyor..bu arada 12+3'de doppler için gittiğim doktor erkek dedi pipi gösterdi.17 'de gittim kendi doktorum emin bir biçimde kız dedi..şaşkınlığım geçmiş değil..birine alıştırmak istiyorum kendimi..didee sen demi iki ayrı dr a gittin ve ayrı haftalarda peki,?
yazarmısın hangi haftada gittin erkek dediler hangi haftada gittin kız dediler;?
ben 14+6 da gittim 4 boyutluda bakıldı kız dendi
15+6 da gittim 2 boyutlu eski cihazla baklıdı erkek dendi
helinciğim tüm diyar bakır bismildeki okullara baktım netten bir şey çıkmadı..adanaya gittiğini tahmin ettim.annesini özledi dedim herhalde..neyse ki iyisin..başın sağolsun..selam kızlar
biliyorum beni çok merak etmişsinizdir.geçen hafta pazar günü acı bi haberle adanaya gitmek zorunda kaldım.halamın 32 yaşındaki oğlu vefat etti.duyar duymaz ağlayarak yola koyldum.biz onunla birlikte büyümüştük.çok yakındık.çok acılı bi ortamdı kızlar.adana 8 saatlik uzakta.günlerce yorgun bitkin ve üzüntülüyüm.yas yerine resmen ateş düşmüş.iki küçük çocuğu var.anne baba eş perişandı.neyse sizleri daha fazla hüzünlendirmeyeyim.cuma günü kendime gelince doktora gidip bebeğimi görmek istedim.çok şükür bebeğim iyiydi.bugün biraz önce geldim yorgunum uzun ve yorucu yolculuk sonrası birazda endişeliyim ama şimdi iyiyim
kızlar minik kelebek ve aidaa özelden de mesaj yollamışsınız.sizleri kaygılandırdığım için üzgünüm tekrar aranıza döndüm
Arkadaşlar dün canımı sıkan bir şey oldu..hala da sinirleniyorum..dün kayınvalidemler msnden görüşmek istediler neyse açtık..görümcem de var tabii..bir de 1,5 yaşında oğlu var.kaynanam süveter örmüş onu gösterecekmiş..gösterdi güzel olmuş ellerine sağlık..sonra dediki bana sen de aldıklarını göster..ben de görmemişlik olmasın dedim iki tane pembiş tulum aldım doktor kız deyince onları gösterdim..görümcem bir hayırlı olsun diyeceğine ne dese beğenirsini " benim oğluma niye almadınız" ben ne dedin anlamdaım dedim? "ben hamileyken niye benim oğluma da almadınız dedi..ben de istedin mi? dedim ne diyeyim..çok şaşırdım.hevesimi kursağımda bıraktı..annesi babası da gülüyorlar..öyle bir şımartmışlarki onu, herkes ona bir şeyler almak zorunda sanıyor..oysa ben kadın süveter örmüş diye ezilip büzüldüm..bir de giitiğimizde neler almıştık oğluna.bu kadar nankörlük olur mu? oğlunu da nasıl severim.kızlar acayip bir durum değil mi bu? bir de herkes onun bu davranışlarını normal karşılıyor..kaynanamlar buraya geldiklerinde hergün onun çocuğu için alışveriş yaptılar ve koca bir koliyi kıyafet doldurup gittiler.ben de aldım hediye diye bir kaç bir şey bir teşekkür bile etmedi..bundan sonra ben de kendi çocuğum diyeceğim hep..benim gibi sallamaz bir tipi bile çileden çıkardı..
ayy canım valla başakcıgımın öle takıldıgının bıle farkında degılım ben espiri olsun die dedımAz sonra ekliyorum kelebekim.. yok yok azarlayan yok canım.. aksine Basakım bana takılıyor, yakında asker kıyafetlerıne kadar bırakmıycaksın dıye :))) ondan dedim Başakım bi görse simdi bunları da.. evrim damatlıkları ne zaman alacaksın diyecek?? delikafadulden
Arkadaşlar dün canımı sıkan bir şey oldu..hala da sinirleniyorum..dün kayınvalidemler msnden görüşmek istediler neyse açtık..görümcem de var tabii..bir de 1,5 yaşında oğlu var.kaynanam süveter örmüş onu gösterecekmiş..gösterdi güzel olmuş ellerine sağlık..sonra dediki bana sen de aldıklarını göster..ben de görmemişlik olmasın dedim iki tane pembiş tulum aldım doktor kız deyince onları gösterdim..görümcem bir hayırlı olsun diyeceğine ne dese beğenirsini " benim oğluma niye almadınız" ben ne dedin anlamdaım dedim? "ben hamileyken niye benim oğluma da almadınız dedi..ben de istedin mi? dedim ne diyeyim..çok şaşırdım.hevesimi kursağımda bıraktı..annesi babası da gülüyorlar..öyle bir şımartmışlarki onu, herkes ona bir şeyler almak zorunda sanıyor..oysa ben kadın süveter örmüş diye ezilip büzüldüm..bir de giitiğimizde neler almıştık oğluna.bu kadar nankörlük olur mu? oğlunu da nasıl severim.kızlar acayip bir durum değil mi bu? bir de herkes onun bu davranışlarını normal karşılıyor..kaynanamlar buraya geldiklerinde hergün onun çocuğu için alışveriş yaptılar ve koca bir koliyi kıyafet doldurup gittiler.ben de aldım hediye diye bir kaç bir şey bir teşekkür bile etmedi..bundan sonra ben de kendi çocuğum diyeceğim hep..benim gibi sallamaz bir tipi bile çileden çıkardı..
Arkadaşlar dün canımı sıkan bir şey oldu............bundan sonra ben de kendi çocuğum diyeceğim hep..benim gibi sallamaz bir tipi bile çileden çıkardı..
günaydın kızlar, çok duramayacağım, geçmişi de okuyamıyorum. yoğunum. bugün amniyo sonucumu alacağım, sonuç iyiyse hemen haberiniz olur, yoksa biraz geç haberdar olursunuz. merak etmeyin ama mutlaka haber vereceğim.
HELİNcim başınız sağolsun, allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. senin iyi olmana çok sevindim. istisnasız herkes seni çok merak etti. ben belinden dolayı giremediğini düşünüyordum hep, böyle bişey gelmemişti hiçbirimizin aklına. tekrar başın sağolsun canım.
ayyy inanmıyorum didecim allah sabır versin sana.....
ne demek ya onun oğluna şimdi niye alacakmışsınki..... senin bebeğin olacak insan özene bezene birşeyler alıyor görümce çık ordan benim oğluma niye almadın almak zorundamıyım ya.... benim kendi çocuğum varken sana niye alayım ki bayram değil seyran değil.... o sana niye birşey almıyor yapmıyor şimdi onun çocuğunun bir dünya eşyası vardır senin ki daha yeni doğacak birine birşey alınması gerekiyorsa bu öncelik senindir bence.... ne kadar bencil insanlar var şu dünyada...... neyse daha diyecek çok birşey varda..... ben olsam ona inat her aldığımı gösterirdim çatlasın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?