2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kızlar

geçmişi okumaya çalıştım göz gezdirerek okudum çünkü ben giderken 986 da kalmış şimdi nerdeyse 1200 olmuş.
okurken duygulandım beni çok merak etmişsiniz hepiniz iyiki varsınız kızlar gerçekten burda bi aile oluşturmuşuz birbirimiz için kaygılanıyor mutluluk ve acıları paylaşıyoruz
ben şimdi iyiyim evde kalmak istemedim çalışınca kafam dağılır diye.dün yolculuk sonrası bebek için biraz endişeliydim giderken onun için endişelenmek bu kadar aklıma gelmemeişti ama gelirken endişe duydum ama şükür atlattık.
dün bide bebeğim kıpır kıpırdı.gün boyunca hareketlerini hissettim.yatağa girdim hala uyumuyordu.kızlar artık onu bayağı bayağı hissediyorum.hareketi daha şiddetli ve artık farklı yerlerde hissediyorum.bazen sağ tarafımda bazen sol tarafımda bazen göbek deliğimin hemen altında bazen daha aşağılarda.ama hergün hissetmiyorum iki üç güne bir hissediyordum ama belki bundan sonra daha sık hissederim çünkü 19. haftadayız doktora en son gitttiimde çok hareketliydi onu ilk defa bu kadar hareketli gördüm.adanada kendime ve beslenmeme su içmeme dikkat edemedim.yas yeriydi zaten.bebeğim belki biraz gerilemiş olabilir boy ve kiloda bu hafta.adanada gittiğim doktor iyi gözüküyor dedi.artık açığı kapatırız sanırım.doktorum geride demedi sadece bana 202 gr dedi sağlıklı gözüküyor kötü bi şey gözükmüyo dedi.benim içinde önemli olan sağlığıydı ama onu bir hafta ihmal ettğimin farkındayım.

kızlar çok sayfalar okudum teke tek isim olarak hatırlamıyorum hatırladıklarımıda yazarsam atladıklarım kırılabilirler o yüzden genel olarak yazayım.tüm cinsiyeti belli olan ve değişen herkese hayırlı olsun diyorum.doktordan iyi haberlerle gelenleri tebrik ediyorum.
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
kanaması olan sağlık sorunu olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum
aftabru ve sakalaynmaster sizlerin de sonuçlarınızın güzel geleceğinden eminim.ikili üçlüden daha kesin sonuçlar veriyor.ayrıca doktorlar ultrasonda sorun olup olmadığını farkedebiliyorlar.ben üçlü için gittiğimde kan vermeden önce kaygılıydım.doktorum da korkmaman gerektiğini bebekte ultrasonda herşeyin normal gözüktüğünü anormal bi durum olmadığını ikilide iyi çıktığı için %90 güzel bi sonuç çıkacağını söyleyip beni rahatlatmıştı

üçlü sonuçları güzel olanlarada hayırlı olsun diyorum

kızlar inanın sizleri kaygılandırmak istemezdim.herşey o kadar aniydiki ben de şok oldum.hiç beklenmeyen ani bi ölümdü.hepinizi seviyorum iyiki varsınz sizleri kaygılandırdıysam kusura bakmayın

başsağlığı dilekleriniz için hapinize teşekkür ediyorum

yazık eşine..ama inanıyorum ki harika bir baba olacak noracığım.önemli olan da bu.biz değer verelim yeter onlara..

canım benim karışıklık oldu galiba.ramda çalışan benim helin diyarbakırda çalışıyor..bu arada 12+3'de doppler için gittiğim doktor erkek dedi pipi gösterdi.17 'de gittim kendi doktorum emin bir biçimde kız dedi..şaşkınlığım geçmiş değil..birine alıştırmak istiyorum kendimi..
helinciğim tüm diyar bakır bismildeki okullara baktım netten bir şey çıkmadı..adanaya gittiğini tahmin ettim.annesini özledi dedim herhalde..neyse ki iyisin..başın sağolsun..

günaydın arkadaşlar.....

helincim hoşgeldin.... başınız sağolsun allah sabır versin.....

hasta olanlar geçmiş olsun hepinize.....

Arkadaşlar dün canımı sıkan bir şey oldu..hala da sinirleniyorum..dün kayınvalidemler msnden görüşmek istediler neyse açtık..görümcem de var tabii..bir de 1,5 yaşında oğlu var.kaynanam süveter örmüş onu gösterecekmiş..gösterdi güzel olmuş ellerine sağlık..sonra dediki bana sen de aldıklarını göster..ben de görmemişlik olmasın dedim iki tane pembiş tulum aldım doktor kız deyince onları gösterdim..görümcem bir hayırlı olsun diyeceğine ne dese beğenirsini " benim oğluma niye almadınız" ben ne dedin anlamdaım dedim? "ben hamileyken niye benim oğluma da almadınız dedi..ben de istedin mi? dedim ne diyeyim..çok şaşırdım.hevesimi kursağımda bıraktı..annesi babası da gülüyorlar..öyle bir şımartmışlarki onu, herkes ona bir şeyler almak zorunda sanıyor..oysa ben kadın süveter örmüş diye ezilip büzüldüm..bir de giitiğimizde neler almıştık oğluna.bu kadar nankörlük olur mu? oğlunu da nasıl severim.kızlar acayip bir durum değil mi bu? bir de herkes onun bu davranışlarını normal karşılıyor..kaynanamlar buraya geldiklerinde hergün onun çocuğu için alışveriş yaptılar ve koca bir koliyi kıyafet doldurup gittiler.ben de aldım hediye diye bir kaç bir şey bir teşekkür bile etmedi..bundan sonra ben de kendi çocuğum diyeceğim hep..benim gibi sallamaz bir tipi bile çileden çıkardı..

Allah bağışlasın, çocuğun bir günahı yok ama; görmemişin oğlu olmuş diye herhalde buna diyorlar dideciğimdelikafadulden. Takma sen böylelerini, gül geç

Gizze, sakaleynmaster, ve cinsiyetin belli oluşunu tebrik eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Herkesinki hayırlı olsun inşallah.

Helin, başınız sağolsun, Allah sabır versin. Gerçekten burada herkes endişelendi senin için ve bebişin için. Ama çok şükür sizler iyisiniz.

Burko, Norraa ve Gypsyesra arasında dönen bu evde hayvan besleme konusunda ben de şunu söylemek isterim: 1 yıldan fazla bir süredir canımın içi bir kızım var evde, canım kedim. Onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam, bebişimin ablası diyorum ona hep. Ama norraa'nın da belirttiği sebeplerden (tüy, hijyen, kıskançlık) ben de kedimi evden uzaklaştırmak zorunda kalacağım. Ama güvenli bir yere olacak inşallah. Çok üzülüyorum çook... O kadar çok seviyorum ki onu, sizler de dua edin lütfen, kedim hakkında en hayırlı olan yere gitsin, en rahat edeceği, en huzurlu olacağı yere gitsin inşallah... senağlama

Papağanın da çok şirinmiş burko yaa :çok üzgünüm: yeni yuvasında rahat eder inşallah.

Norraa, senin kedicik de yeni yuvasını sever inşallah :çok üzgünüm:

günaydın kızlar, çok duramayacağım, geçmişi de okuyamıyorum. yoğunum. bugün amniyo sonucumu alacağım, sonuç iyiyse hemen haberiniz olur, yoksa biraz geç haberdar olursunuz. merak etmeyin ama mutlaka haber vereceğim.
HELİNcim başınız sağolsun, allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. senin iyi olmana çok sevindim. istisnasız herkes seni çok merak etti. ben belinden dolayı giremediğini düşünüyordum hep, böyle bişey gelmemişti hiçbirimizin aklına. tekrar başın sağolsun canım.

ayy canım valla başakcıgımın öle takıldıgının bıle farkında degılım ben espiri olsun die dedım neyse aldıklarını ekledıysen hemencecık bakıyorum

amannn didecim böle insanlar cahıl geri kalmıs insanlar bence.hiçç kafanı takmaya üzülmeye degmez.o zaten sen gıbı ince fikirli olsa önce tesekkur ederdı.bosver salla gıtsın

buarada sakaleyncım aşı işini sormussun.bana doktor sanırım eger 10 yıl içinde olduysan gerek yok demıstı.ama sen yınede bı sor

ayyy inanmıyorum didecim allah sabır versin sana.....

ne demek ya onun oğluna şimdi niye alacakmışsınki..... senin bebeğin olacak insan özene bezene birşeyler alıyor görümce çık ordan benim oğluma niye almadın almak zorundamıyım ya.... benim kendi çocuğum varken sana niye alayım ki bayram değil seyran değil.... o sana niye birşey almıyor yapmıyor şimdi onun çocuğunun bir dünya eşyası vardır senin ki daha yeni doğacak birine birşey alınması gerekiyorsa bu öncelik senindir bence.... ne kadar bencil insanlar var şu dünyada...... neyse daha diyecek çok birşey varda..... ben olsam ona inat her aldığımı gösterirdim çatlasın.....

sorma canım hergün ne hareket yapsa rapor veriyorlar..alıştık artık..herşeyi yapıyor da bir konuşmuyor..bir de konuşsa bittik.telefon açıp hadi yengenle konuş dayınla konuş diye veriyorlar telefona.çocuğun bağırmaktan başka bildiği yok..ne konuşalım..yazık bir de cep telefonu zararlı..

Arkadaşlar dün canımı sıkan bir şey oldu............bundan sonra ben de kendi çocuğum diyeceğim hep..benim gibi sallamaz bir tipi bile çileden çıkardı..

Sanırım ilginin kendi oğlundan senin minik kızına kayacağını hissetti ve kıskandı azıcık. Krallıkta senin prensesin şımartılacak artık, yapacak bişey yok. Bırak biraz kıskansın koskoca kadın...:dance:

canım tabıkıde güzel bı sonuc alcaksın.hem Allah korusun aksı bişe cıkarsa sakın bıanda kendını bırakma.senın 2linde cok iyyidi ultrasonda bebegınde.zaten enönemli faktör ense ve burun kemıgı.maşşalah bebişinde cok iyyi.eniyyi sonucu alıp bıze mutlu haberı verceksın inşallah :1hug:

aftabrum inşallah sonuçların çok iyi çıkacak hayırlı haberlerler döneceksin dualarımız seninle.....

ahh yapabilsem keşke..ama diyorum sen üniversite okumuş insansın..boşver diyorum..bir çok şeye boşverdim..35,5 numara ayakkabı giymeme güldüler boşver dedim..ilk hamileliğimde bebişim karnımda ölmüş yatıyorum şakayla karışık oğluma naz mı yapıyorsun dediler boşver dedim..yiyiomuşum yiyormuşum kilo almıyormuşum onlar su içse yarıyormuş yazıkmış onlara deiler boşver dedim..yok ben çlışan kadınmışım benim param dermişim biz mutlu olamazmışız deiler onu da saalmadım.sonra evde kalmış kızlarını dul biriyle vlendirdiler ohh oldu onlara..kimsecikleri beğenmezlerdi..hep zengin koca isterdi öğretmenleri beğenmezdi gitti öğretmene vardı.eşim de sinir oluyor bu yaptıklarına hep benim yanımda olduğu için çekiniyorlar yoksa neler yaparlar..aman iyi ki uzaktayız da huzurluyuz..koca totolu..hamileyken kilo almayayım diye kaynar limonlu sular içerdi bir sürü kilo verdi...sonra da bana yok sen beslenmiyorsun yok beyaz ekmek yemiyorsun çocuğunda b12 eksikliği olur deyip duruyorlar.

ayyy ne çok çenem düştü..kimseye anlatamadığım için size yazdım..hani teyit edin sen normalsin bunlar sakat diye..canlarım benim

Dide beyaz ekmek dedi de kızlar, ben beyaz ekmek yemiyorum artık. Doktor kesinlikle çavdar ekmeği yiyeceksin dedi, beyaz ekmek çok zararlı dedi. Evde makinada yapılan ekmekler olur mu dedim. Hayır onların da unu fırından aldığınız beyaz ekmeklerle aynı dedi. Dolayısıyla beyaz ekmeğe DUR dedik.

Bir de sırt üstü değil yan yatacaktık ya, yan yatarken de ayaklarımızı dizimizden kırıp karnımıza doğru toplayarak yatmamız gerekiyormuş...

dide
düşüncesiz insanlara laf anlatılmaz canım.boş ver takma kafana.aslında bi hala olarak kendisinin bi şeyler alması gerekiyor.benim bebişimin bi tek babaannesi var.iyiki görümce lafan yokmuş yani.benim kızkardeşlerim şimdiden yeğenlerine ne alacaklarını hesaplıyorlar.örgü örmeye başlamışlar.bi hala olarak sevincine ortak olup mutluluğunu anlamalı bence.bide didem sürekli hediyeler alıp alıştırma onu.yoksa hep çocuğuna aldığın herşeyden kendiside bekler.hep hediye beklentisi içinde olmasın.ara sıra olur ama her gelip gitmeye hediye koşuluyla bakmasın size.zamanla incelikler görevmiş gibi zorunlulukmuş gibi algılanıyor yoksa

aftabru
bizi habersiz brakma canım sonuç iyi olacak göreceksin

Günaydınlar

geçmişin tamamını okuyamadım gözden kaçırdığım olabilir

AFTABRU güzel haberlerle gelirsin inşallah
BAŞAK geçmiş olsun, karanfil iyi geliyor diş ağrısına onu dene
DİDE kızın mı olacak hayırlı olsun canım, çok şaşırdım bizede sonradan kız denirmi acaba?, dün uçuk mavi ip aldım kayıncalidem yelek örecek atkı bere , neyse kızımda giyer ne olcak : )

HELİN başın sağolsun canım, seni çok merak ettik Allah başka acı göstermesin, senin ve bebeğinin iyi olmasına sevindim,

3k1m, Lalece hayırlı olsun oğluşunuz : )
ESRAKO belki yanılıyordur doktor hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…