ben 4-5 yıldır yemiyorum zaten beyaz ekemk.çavdar ve kepek ekmek yiyorum..arada yenilebilir bence beyaz ekmek de..çok severim ama formuma dikkat etme vedalaştık kendisiyle.Dide beyaz ekmek dedi de kızlar, ben beyaz ekmek yemiyorum artık. Doktor kesinlikle çavdar ekmeği yiyeceksin dedi, beyaz ekmek çok zararlı dedi. Evde makinada yapılan ekmekler olur mu dedim. Hayır onların da unu fırından aldığınız beyaz ekmeklerle aynı dedi. Dolayısıyla beyaz ekmeğe DUR dedik.
Bir de sırt üstü değil yan yatacaktık ya, yan yatarken de ayaklarımızı dizimizden kırıp karnımıza doğru toplayarak yatmamız gerekiyormuş...
dide
düşüncesiz insanlara laf anlatılmaz canım.boş ver takma kafana.aslında bi hala olarak kendisinin bi şeyler alması gerekiyor.benim bebişimin bi tek babaannesi var.iyiki görümce lafan yokmuş yani.benim kızkardeşlerim şimdiden yeğenlerine ne alacaklarını hesaplıyorlar.örgü örmeye başlamışlar.bi hala olarak sevincine ortak olup mutluluğunu anlamalı bence.bide didem sürekli hediyeler alıp alıştırma onu.yoksa hep çocuğuna aldığın herşeyden kendiside bekler.hep hediye beklentisi içinde olmasın.ara sıra olur ama her gelip gitmeye hediye koşuluyla bakmasın size.zamanla incelikler görevmiş gibi zorunlulukmuş gibi algılanıyor yoksa
aftabru
bizi habersiz brakma canım sonuç iyi olacak göreceksin
ahh yapabilsem keşke..ama diyorum sen üniversite okumuş insansın..boşver diyorum..bir çok şeye boşverdim..35,5 numara ayakkabı giymeme güldüler boşver dedim..ilk hamileliğimde bebişim karnımda ölmüş yatıyorum şakayla karışık oğluma naz mı yapıyorsun dediler boşver dedim..yiyiomuşum yiyormuşum kilo almıyormuşum onlar su içse yarıyormuş yazıkmış onlara deiler boşver dedim..yok ben çlışan kadınmışım benim param dermişim biz mutlu olamazmışız deiler onu da saalmadım.sonra evde kalmış kızlarını dul biriyle vlendirdiler ohh oldu onlara..kimsecikleri beğenmezlerdi..hep zengin koca isterdi öğretmenleri beğenmezdi gitti öğretmene vardı.eşim de sinir oluyor bu yaptıklarına hep benim yanımda olduğu için çekiniyorlar yoksa neler yaparlar..aman iyi ki uzaktayız da huzurluyuz..koca totolu..hamileyken kilo almayayım diye kaynar limonlu sular içerdi bir sürü kilo verdi...sonra da bana yok sen beslenmiyorsun yok beyaz ekmek yemiyorsun çocuğunda b12 eksikliği olur deyip duruyorlar.
günaydınlar güzel hamişler bizde cinsiyetimizi öğrendik KIZIMmmmm olucak inşallah.
hayırlı olsun tekrar didecimpetrikçiğim evet kızım olacakmış.doktor öyle dedir..bir aydan fazladır erkek sanıyorduk biz de..
Merhaba nasılsnızı bebişler nasıl? kızlar ben eylül annesiyim herkes cinsiyetini öğrendimi sizlerden merak ettim
canım tabıkıde güzel bı sonuc alcaksın.hem Allah korusun aksı bişe cıkarsa sakın bıanda kendını bırakma.senın 2linde cok iyyidi ultrasonda bebegınde.zaten enönemli faktör ense ve burun kemıgı.maşşalah bebişinde cok iyyi.eniyyi sonucu alıp bıze mutlu haberı verceksın inşallah :1hug:
aftabrum inşallah sonuçların çok iyi çıkacak hayırlı haberlerler döneceksin dualarımız seninle.....
aftabru, iyi haberlerini bekliyoruz inşallah....
Günaydınlar
AFTABRU güzel haberlerle gelirsin inşallah
merhaba... Ben öğrenemedim malesef:çok üzgünüm: Ama çoğumuz öğrendi siteyi takip edipte öğrenemeyen birkaç kişi kaldık diyebilirim.... Erkek çocuk patlaması var ağustosta çoğunun oğlu olacak azınlık olarak kızlar var bakalım biz daha beklemedeyiz.....
selam kızlar
biliyorum beni çok merak etmişsinizdir.geçen hafta pazar günü acı bi haberle adanaya gitmek zorunda kaldım.halamın 32 yaşındaki oğlu vefat etti.duyar duymaz ağlayarak yola koyldum.biz onunla birlikte büyümüştük.çok yakındık.çok acılı bi ortamdı kızlar.adana 8 saatlik uzakta.günlerce yorgun bitkin ve üzüntülüyüm.yas yerine resmen ateş düşmüş.iki küçük çocuğu var.anne baba eş perişandı.neyse sizleri daha fazla hüzünlendirmeyeyim.cuma günü kendime gelince doktora gidip bebeğimi görmek istedim.çok şükür bebeğim iyiydi.bugün biraz önce geldim yorgunum uzun ve yorucu yolculuk sonrası birazda endişeliyim ama şimdi iyiyim
kızlar minik kelebek ve aidaa özelden de mesaj yollamışsınız.sizleri kaygılandırdığım için üzgünüm tekrar aranıza döndüm
evet cnm öğrenmek lazım doğum yapan arkadaşlarımdan olan var olmayan var gerekli değilmi anlayamadım dr a sorucam c.tesi bakalım
kızlar ben geçen yaz küçük bir kaza geçirmiştim ve bana tetanoz aşısı yapılmıştı.5 yıl koruma özelliği var denildi şimdi gebelikte gereklimiki.doktora gidince sorayım bi bakalım.
dide canım sallamamaya devam et bazılarına ne desen boş ya anlaşılan bunlarda onlardan hemde canı dayak isteyengillerden bunlar kaydirigubbakcemileArkadaşlar dün canımı sıkan bir şey oldu..hala da sinirleniyorum..dün kayınvalidemler msnden görüşmek istediler neyse açtık..görümcem de var tabii..bir de 1,5 yaşında oğlu var.kaynanam süveter örmüş onu gösterecekmiş..gösterdi güzel olmuş ellerine sağlık..sonra dediki bana sen de aldıklarını göster..ben de görmemişlik olmasın dedim iki tane pembiş tulum aldım doktor kız deyince onları gösterdim..görümcem bir hayırlı olsun diyeceğine ne dese beğenirsini " benim oğluma niye almadınız" ben ne dedin anlamdaım dedim? "ben hamileyken niye benim oğluma da almadınız dedi..ben de istedin mi? dedim ne diyeyim..çok şaşırdım.hevesimi kursağımda bıraktı..annesi babası da gülüyorlar..öyle bir şımartmışlarki onu, herkes ona bir şeyler almak zorunda sanıyor..oysa ben kadın süveter örmüş diye ezilip büzüldüm..bir de giitiğimizde neler almıştık oğluna.bu kadar nankörlük olur mu? oğlunu da nasıl severim.kızlar acayip bir durum değil mi bu? bir de herkes onun bu davranışlarını normal karşılıyor..kaynanamlar buraya geldiklerinde hergün onun çocuğu için alışveriş yaptılar ve koca bir koliyi kıyafet doldurup gittiler.ben de aldım hediye diye bir kaç bir şey bir teşekkür bile etmedi..bundan sonra ben de kendi çocuğum diyeceğim hep..benim gibi sallamaz bir tipi bile çileden çıkardı..
günaydın kızlar, çok duramayacağım, geçmişi de okuyamıyorum. yoğunum. bugün amniyo sonucumu alacağım, sonuç iyiyse hemen haberiniz olur, yoksa biraz geç haberdar olursunuz. merak etmeyin ama mutlaka haber vereceğim.
Canım iyi sonuçla geleceksin inşallah.
ahh yapabilsem keşke..ama diyorum sen üniversite okumuş insansın..boşver diyorum..bir çok şeye boşverdim..35,5 numara ayakkabı giymeme güldüler boşver dedim..ilk hamileliğimde bebişim karnımda ölmüş yatıyorum şakayla karışık oğluma naz mı yapıyorsun dediler boşver dedim..yiyiomuşum yiyormuşum kilo almıyormuşum onlar su içse yarıyormuş yazıkmış onlara deiler boşver dedim..yok ben çlışan kadınmışım benim param dermişim biz mutlu olamazmışız deiler onu da saalmadım.sonra evde kalmış kızlarını dul biriyle vlendirdiler ohh oldu onlara..kimsecikleri beğenmezlerdi..hep zengin koca isterdi öğretmenleri beğenmezdi gitti öğretmene vardı.eşim de sinir oluyor bu yaptıklarına hep benim yanımda olduğu için çekiniyorlar yoksa neler yaparlar..aman iyi ki uzaktayız da huzurluyuz..koca totolu..hamileyken kilo almayayım diye kaynar limonlu sular içerdi bir sürü kilo verdi...sonra da bana yok sen beslenmiyorsun yok beyaz ekmek yemiyorsun çocuğunda b12 eksikliği olur deyip duruyorlar.
Yok yok bunlar tam dayaklık. Mevzu ettikleri konulara bak :CüvCüv:kaydirigubbakcemile
Merhaba nasılsnızı bebişler nasıl? kızlar ben eylül annesiyim herkes cinsiyetini öğrendimi sizlerden merak ettim
Hala öğrenmeyenlerimiz var mesela ben dr bi tahminde bulundu ama çarşamba günü kesinleşecek hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?