2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben 4-5 yıldır yemiyorum zaten beyaz ekemk.çavdar ve kepek ekmek yiyorum..arada yenilebilir bence beyaz ekmek de..çok severim ama formuma dikkat etme vedalaştık kendisiyle.

haklısın helinciğim..normalde hiç sallmam.zaten laf anlatma zahmetine de girmem..bundan sonra da avuçlarını yalasınlar zaten..hassaım bebişim konusunda ondan böyle çok sinirlendim..hala sinirliyim

ayyyyhhh cok komikler ,bosver ya.enıyyısını yapıp susmussun onların sevıyesıne ınıpte kendınımı küçültcen.hep öle olur kımseyı begenmezler hep secmek isterler sonrada böle secılırler ve hep dedıklerı lafları yerler cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gülde gec arkadasım

petrik, teşekkür ederim canım :)

dide, ben daha önce bilmiyordum beyaz ekmeğin tavsiye edilmediğini, geçen gün öğrendim. Bundan sonra biz de sadece çavdar ekmeği yiyeceğiz gibi görünüyor...

petrikçiğim evet kızım olacakmış.doktor öyle dedir..bir aydan fazladır erkek sanıyorduk biz de..

Darılma ama hatalısın,
35,5 mu çok komik 47 falan giymelisin..Ya bebişini kaybetmişsin ne yatıyosun olacak şey değil.Git biraz gez toz eğlen..Hem yemek yedin mi arkadaşım kilo alacaksın. Pıt pıt et lüp lüp yağ olacak..Hımm çalıştığın parayı da eşine vereceksin. Hatta o hiç çalışmayacak sen çalışacaksın evi geçindireceksin ve bunu yüzüne asla vurmayacaksın..Duymamış olayım neden beyaz ekmek yemiyosun, aaaa git fırına şöööyle kocaman bi trabzon ekmeği al bi oturuşta ye bitir.
Yok yok haksızsın ne diyim...

didecim ya sizinki de ilginç olmuş, bir cinsiyete alışıp da farklı bir sonuçla karşılaşınca insan neler hisseder tahmin edebiliyorum. Ama sanırım 3. ayın sonlarında öğrenenlerin bir kısmı 4. ayın sonlarına doğru değişiyor yani sağlıklı tahmin 4. ayın sonuna doğru yapılabiliyor. Ben de 3. ay sonunda sormuştum, hatta ultrasonda biz erkek diye görmüştük eşimle ama dr. tahmin için daha 1 ay olduğunu söyledi. Biz de hafiften görmüş olmamıza rağmen erkek çocuk diye düşünmedik yine de... Kız da olabilir dedik, gerçi erkekmiş...

didecim sen normalsin ve sonuna kadar haklısın.... baksana seviyesiz insanlar oldukları belli her sözlerinden her laflarından....hani derler ya kötü söz sahibine aittir diye boşverr....dilli düdük gibi konuşup duruyorlar işte.... bırak onlar lak lakla geçirsinler ömürlerini..... iki kuruşluk insanların laftalarına takılıp canım kendinide bebeğinide üzme.... allahtan uzaktaymışsın ve eşin yanında destekçiymiş sen eşinle mutlu ol gerisi boş.....

Merhaba nasılsnızı bebişler nasıl? kızlar ben eylül annesiyim herkes cinsiyetini öğrendimi sizlerden merak ettim

petrikçiğim evet kızım olacakmış.doktor öyle dedir..bir aydan fazladır erkek sanıyorduk biz de..
hayırlı olsun tekrar didecim

düşüncesiz insanlara gelince, laf anlatılmaz onlara, başkası dese öyle denirmi diye ne var canım nededimki der hep haklılardır
dün bize eeşimin halası yengesi ve annesi geldi, yengesi başladı doğum hikayelerine dedim anlatma karnım kaskatı kesildi gerildim, korkma sende diyor, yok naz yapma ben naz yapanları sevmem ays gelde delirme , bebeğin alışverişinede onunla gidecekmişim tanıdık ucuz bir yer varmış hı hı dedim ne diyeyim insanın hevesini kursagında bırakırlar ne yapıcam ben bunlarla

Hemen hemen yarımızdan fazlamız öğrendik. Geri kalanlar da aslında foruma pek sık girmeyenler ya da haber vermek için dahi girmeyenler sanırım.

bu arada esrako canım senin bebeğin cinsiyeti çelişkide bırakmış seni yeni gördüm.... benim bir arkadaşım 4 lüye girdi ve orda kızın olacak demişler daha sonra kendi dr.u ondada 3 boyutlu var sanırım ben bunca yıllık dr.um erkek olacak bu demiş ve evet oğlu olacak şimdi.... ne bilim biranlık birşey yanıltabiliyor demek ki .... aman boşver canım sağlıklı olsunlarda rabbim ömür versinde kız erkek farketmez...ama insan kafasında netleştirmek istiyor asıl sorun bu kendine ona göre hazırlıyor, bebeğini ona göre seviyor vs.... biz daha tahmini olarak bile öğrenemedik kızmı erkekmi diye bekliyoruz bakalım daha 2 hafta var......

Merhaba nasılsnızı bebişler nasıl? kızlar ben eylül annesiyim herkes cinsiyetini öğrendimi sizlerden merak ettim

merhaba... ben öğrenemedim malesef:çok üzgünüm: ama çoğumuz öğrendi siteyi takip edipte öğrenemeyen birkaç kişi kaldık diyebilirim.... erkek çocuk patlaması var ağustosta çoğunun oğlu olacak azınlık olarak kızlar var bakalım biz daha beklemedeyiz.....

aftabru nasılsın nasıl gidiyor. seninle konuşmuştuk bir ara. sana birşey soracaktım iğneye neden devam ediyorsun. artık büyüdükçe insan tırsmaya başlıyor.kendine ii bak.

ya pardon neden değil nereden diyecektim. göbekten devamı ediyorsun yoksa bacağa geçtinmi diye..

helin başın sağolsun..geride kalanlara allahım kuvvet versin dayanma gücü versin....senin ve bebğin ii olmasına sevindim cnm
aftabru güsel haberlerle gelceksin inşallh

aftabrum inşallah sonuçların çok iyi çıkacak hayırlı haberlerler döneceksin dualarımız seninle.....

aftabru, iyi haberlerini bekliyoruz inşallah....

Günaydınlar
AFTABRU güzel haberlerle gelirsin inşallah

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR, BEKLİYORUZ BAKALIM. HER 15 DAKİKADA BİR WC YE GİDİYORUM. HEYECANDAN SÜREKLİ ÇİŞİM GELİYOR.

ESRAKO nun cinsiyet değişikliği mi olmuş? kız değil miymiş?

tüm bebekler sağlıklı olur inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin

aftabru hastaneden online mi bağlısın bize:) hadi bekliyoruz güzel haberlerini

Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin,mekanı cennet olsun. Senin ve bebeğinin iyi olmasınada çok sevindim.herkes çok meraklanmıştı.Tekrar başın sağolsun.

evet cnm öğrenmek lazım doğum yapan arkadaşlarımdan olan var olmayan var gerekli değilmi anlayamadım dr a sorucam c.tesi bakalım

kızlar ben geçen yaz küçük bir kaza geçirmiştim ve bana tetanoz aşısı yapılmıştı.5 yıl koruma özelliği var denildi şimdi gebelikte gereklimiki.doktora gidince sorayım bi bakalım.

Benim bildiğim kadarıyla bebeklerimizin aşılarınıda sağlık ocakları yapacağından mutlaka en yakın sağlık ocağına kayıt yaptırmalıyız ve tetanoz aşısınıda olmalıyız. Bende 2007 Mayısında elimi kesmiştim sakaleynmaster önceden 1 kere iğne yapılıyordu ama artık 5 doz yapılıyo Aralıkta 4. iğnem yapılAcaktı ama hamileliğinin 4. ayında gel dediler sağlık ocağındakiler drumda öyle söylemişti.Bi sorup soruşturun.
dide canım sallamamaya devam et bazılarına ne desen boş ya anlaşılan bunlarda onlardan hemde canı dayak isteyengillerden bunlar kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…