2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1agustos _____________________ ERKEK
4.Esin123…………………………….....2 ağustos
5.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
6.ASLI………..…………………..........2 ağustos
7.entelliye…………………………........2 ağustos
8.Caninuss.......................................2 ağustos
9.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
10.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
11.Arda..............................................3 ağustos
12.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
13.Badibade......................................4 ağustos
14.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
15.essraa.........................................5 agustos
16.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
17.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
17.calimero 26..................................6 agustos
18.kacakkedi....................................6 agustos
19.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
20.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
21.dlkltn...........................................8 agustos
22.ebruska.......................................8 agustos
22.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
23.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
24.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
25.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
26.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
27.güzel edirnem..............................9 agustos
28.angeleyes_3...............................10 agustos
29.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
30.3karanlık1mucize.........................10 agustos
31.maibeyaz.....................................10 agustos
31.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
32.Milk shake..................................11 ağustos
33.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
34.nazlı_03......................................13 agustos
35.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
36.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
37.başak35……………………......…..14 ağustos
38.figen............................................16 agustos
39.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
40.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
41.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
42.comely 08..................................17 agustos
44.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
45.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
46.tazefasulye................................18 agustos
47.masmavi....................................18 agustos
48.prenses.....................................19 agustos
49.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
50.cadu.......................................... 20 agustos
51.sampuan....................................21 agustos
52.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
54.sal_der......................................24 agustos
55.dnzyildizi84...............................25 agustos
56.emis..........................................25 augstos
57.sedaa........................................25 agustos
58.seerni........................................25 agustos
59.tuana3434..................................26 agustos
60.siney.........................................26 agustos
61.İrem34.......................................26 ağustos
62.darknessfire...............................26 agustos
63.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
63.Pınky_42...................................26 agustos
64.tugbaözen.................................26 agustos
65.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
66.desdona....................................27 agustos
67.selena.......................................27 agustos
68.flawlessd...................................28 agustos
69.sünger53...................................28 agustos
70.ukalam......................................29 agustos
71.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
72.burko........................................30 agustos

sagol canim insallah

iyi haberlerle geliceksin guzelim, korkma...

ayyy ne çok çenem düştü..kimseye anlatamadığım için size yazdım..hani teyit edin sen normalsin bunlar sakat diye..canlarım benim

didecim sen gayet normalsin canim, ama ben bu insanlari anliyamiyorum bi turlu..dun bi tek moralimi duzelten sey oldu, gorumcemi aradik, bebisime yelek ormus, cok duygulandim, agladim telde bide dugun tarihlerini bizim icin erteliyceklermis, oncelik bebiste dedi, dedim icimden bu ailede bebegimi onemseyen birileri varmis demek, cok mutlu oldum...bide anneleriyle babalarina bakiyorum esimin ve gorumcemin, dunya umurlarinda degil, kaldi ki kendi cocuklari bile umurlarinda degil...allah akil fikir versin, ellerindeki guzellikleri kaciriyorlar hayata dair...

kizlar tetanoz konusuna gelince burada oyle bir uygulama yok(

Merhaba nasılsnızı bebişler nasıl? kızlar ben eylül annesiyim herkes cinsiyetini öğrendimi sizlerden merak ettim

cogumuz öğrendık,listede ismi olan ve ugramayan okadar cok arkadas varkı onların durumlarını bılmıyoruz.ama süreklı siteyı takıp edenler ögrendık az kişi kaldı öğrenmeyı bekleyen

NAZLI03 mrb sende uzuzn zamandır ugramıyorsun yada ben denk gelemedım hersey yolundamı se öğrendımınmı pekı cınsıyetını

helincim basın sagolsun çok meraklandırdın bizi herkes soylemis zaten bende yinelemiyim. Genc olumler çok acı oluyor allah hepinize sabırlar versin.

seerni valal oyle arkadasım bu dr da erkek dedi bilmiyorum hangisine inanayım .

ya sorma behiye iste . Ama ilal 4 boyutluda gormeye gerek yok sonuçta 4 boyutlu çok yeni bir cihaz. Iyi birdr ya emin ollmadan konusmaz bence yada gorunce değisme ihtimali pek olmaz . Hos değil boyle seyler insanın duyguları allak bullak oluyor. Bir haftadır kıza alıstırmamaya calısıtm kendiim ama ister istemez alısıyor insan. Ctesiye gore simdi daha iyiyim erkek densin onada alısırım hemen ama densin bir yani kesin diye:) denmiyor su an için.

aftabru hayırlı haberlerle geleceksin insallahh kacta sonucu alacaksınkıı ??

ya bakalım milkshake iste haftaya tekrar 4 boyutluya kız diyene gidecğim ne diycek bakalımm

neyse kızlar ben cıkıyım tetenoz aşım var bugun.noraa cım doktoruna bı sor belkı yapan bıyer vardır.bız sanırım ilk 2 aşıyı olcaz sonra hersene olcaz 5 ası bıtınce ömür boyu bagısıklık k azanmıs oluyoruz sanırım

Bizim dr bu gidişte bahsetmedi tetanozdan... Bir daha dr a gittiğimizde kısmetse 5. ay bitiyor olacak, geç mi kalmış oluruz tetanoz için?

Bizim dr bu gidişte bahsetmedi tetanozdan... Bir daha dr a gittiğimizde kısmetse 5. ay bitiyor olacak, geç mi kalmış oluruz tetanoz için?

canım zaten benım doktorumda sölemedı,çünkü bu aşı işi saglık ocaklarına devredıldıgı için,aile doktorunun sölemseı lazım.kayıt yaptırmadınmı saglık ocagına?eger yaptırmadıysan gıdıp yaptır,hem tansıyon kılo takıbıde yapıyolar ve bebek dogduktan sonra düzenlı asılarını yıne saglık ocakları yapıyor sanırım

kızlar selamsss
ben drdan geldim simdi minik kusum gayet iidi 211 gr olmus. kalsiyum vedi 2 ay kullanıcam foligi bırakıyorum multivitamin+kalsiyuma devam. ucak raporu yazdı rahat bineyim diye. ayrıcada kuzumum bacakları kapalıyıd ama kıza benzio dedi :) suanda degisiklik yok
gecmisi okumadım bi okiyim.
albume bakacak arkadaslar taleplerinizi kabul ettim listeme ekledim

esrakocum cidden bende çok şaşırdım söylediklerine. birde geçen hafta diyordun ya cumartesi kendi doktorum erkek derse diye... sen genede 1 hafta bekle sonra başka bir doktora git en iyisi. tabikide kız veya erkek olması değil insanı ikilemde bırakan. haklısın cnm ama sağlığı yerinde olsunda...

canımsın yaaa
evet insan şaşırıyor..sanki bundan önceki karnımdaki bebiş farklıydı o gitti kız geldi..oysa ikisi de aynı bebiş.
sağol canım ya.çoğumuz da aynı dertler değil mi? insan anlam veremiyor..şöyle cazgır bir gelin olsam.anlayacağım.oğulları aramaz ben arattırırım..annene hediye al babana hediye al derim.araları iyi olsun isterim..çok samimiyim bu konu da ama iyilik yaptıkça mecbursun sanıyorlar..eneyi bu diyorlar herhalde..
ayy onların doğum hikayeleri bitmez..benim görümcem de ahkam keser dayanmalı insan herşey allhtan..ağlmayacağım doğururken derdi..çok bağırıp ağlamış annesi de onunla birlikte tabii.benim annemin doğumuma gelmesi bile şüpheli..bir de bunlar görümcem kocası kaynanam kaynatam yengeler falan gelmeyi düşünüyorlar..kimse olmasın yanımda daha iyi..inşallah annem gelebilir de bunlara gelmeyin derim

görümceni de tebrik etmek lazım..bak benimkine hiç bir faaliyette bulunuyor mu? istemem zaten de..bir de çemkiriyor bana niye almadınız.yüzsüz şey.koca toto( diye diye kendim de koca toto olacağım)

Minik kelebeğinde dediği gibi sağlık ocaklarıyla alakalı ya kayıt yaptırmadıysan yaptır kaydını orda bilgilendirirler herhalde. Mercimekimle konuşmuştuk onada 5. ayda gel demişler. Tedirgin olma hemen.

baby bisi sorcam, ucak raporu yazdi dedin ya, biz kacinci haftaya kadar ucaga binebiliyoruz bi bilgin varmi?? bununla ilgili bisey soyldi mi doktorn?? 28. haftaya kadar rapora ihtiyac yok diye biliyorum ama demekki garanti olsun diye yapmis doktor..

Ay ay sefsinler bebişini gramlardamı alırmış :ecrin_bebek: Sizi iyice meraklandırmak istiyo demekki az daha oyalıycak sonra birden ceee diye açıp göstericek herhalde hihoyyyt

DİDECİM,

seninki yine erken soylenmis 12. haftada diyorsun.a ma pipi gosterdi ise size gormedinizmi siz net olarak ??

benim 14+6 da kız dendi 15+6 da erkek dedi baska dr tabi. yani çok erken donemde sormadımkı bu karısıklık olmasın diye iste ama korkutgu basına gelir ya insanın.

evet aftabru benim durum simdilik bu :) yani bu da kesin değil ama dr kesin deil dedi bizim bebis kordonu onunden ayırmıyor hiçççç tam ortasında bacak arasının tamm ortasından kordon geçiyorr yaa .

aftabru nasılsın nasıl gidiyor. seninle konuşmuştuk bir ara. sana birşey soracaktım iğneye neden devam ediyorsun. artık büyüdükçe insan tırsmaya başlıyor.kendine ii bak.

göbeğimden devam ediyorum arkadaşım. göbeğim iyice gerilmeye başladı. o yüzden canım yanıyor. hatta dün vurduğum yer kanadı. bazen de morarıyor. ama bacağa geçmek için de erken galiba. bir ay kadar daha göbekten devam ederim herhalde.

aftabru hastaneden online mi bağlısın bize:) hadi bekliyoruz güzel haberlerini

yok güzelim ben bankadayım şuan. telefonla öğreneceğiz sonucu. eşim aradı , henüz çıkmamış sonuç. bakalım inşallah bugün çıkar.

baby gozun aydın seninde,
ya benden baska multivitamin + kalsiyum veren biri daha çıktı çok sukur:)
ben ctsi dr um ayine sordum kalsiyma gerek varmı dedim içimden kimse vermiyor bi siz dedim :)) bence var dedi kesti attı:) yani neden var niçin var anlatmak yok bizimkinde:)

evet banucum durum bu ,:) korktugum hep basıma gelmistir zaten ve ben acıkcası artık bu dr a guvenemez oldum iyicene. çok kısa konusuyor bana gostermedi bile bak burası olabilir pipi vs diye yani ben merakla agzının içine bakıyorum o gitti oturdu yerien erkek gibi falan dedi . ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…