2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gerci DIDEcim sen simdi gorumcemin iyi davrandigina bakma zamaninda az yapmadi bana abisini kiskandigi icin, ailesine bile beni kotuledi zamaninda, bana olur olmadik mesajlar atti, hatta abisiyle 1 sene kus kaldilar, ben arayi buldum baristirdim o kadar yaptiklarina ragmen, ama benden kucuk toyluguna verdim, belkide simdi beni yavas yavas taniyor ve iyi niyetimi goruyor bir de bakti ne anneden ne babadan fayda var hep abisiyle ben arkasindayiz, hersey karsilikli... o yuzden artiik ailesi olarak bizi goruyor bir nevi..

merhaba hanımlar...
forumunuzu çok uzun zamandır biliyorum ama ancak bugün üye olabildim. 17. haftasına bugün başlayan ve kız bebek bekleyen bir anne adayıyım. emininm burada sizlerin tecrübelerinden yararlanarak kendim ve bebeğim için çok faydalı bilgiler edineceğim....
:CüvCüv:

aftabru benimde göbek gerildi acıyor. arasıra morarıyor zaten. sertliklerde var ama olsun yeterki bebeklerimiz ii olsun. bende bugün sorarım doktora bacak için.bu arada folbiola devam ediyormusun. ben 12. haftadan beri megadyn pronotal alıyorum. kesti yani folbiolü.

buarad evet baby bende fotoyu gordum, tam hamile kivamina gelmissin, gobus cok seker, cok guzel olmussun...minnos buyuyor baya..

İyi haftalar arkadaslarım, Aftabrum.. ıyı haberlerını alacagız, Allahım yardımcın olsun sana.. Naz ı bize bagıslayacak, inan buna.

Ah kuzum yaaa, hakıkaten buyukmus, dogrudur be yavrum.. ne dıyeyim, sen kendın ıcın en ıyısını bılırsın.. halıyle hayvanın ıcın de.

Al bı manyak aıle daha..benneyaptımki Gerekeni yapsaydın kadının ağzının............. töbe töbeeee... ya aman Dide beee, cahil cesaretı dıye bır söz vardır, bilirsin.. cahil beyınli insanlarla muhattap olmak ta sakattır, gül-geç.. hastalık bunlar ya.

ayyy ne çok çenem düştü..kimseye anlatamadığım için size yazdım..hani teyit edin sen normalsin bunlar sakat diye..canlarım benim

Onaylanmıstır, oldukca sakattırkaydirigubbakcemile3

esrako neden öyle davranıyor doktor anlamadım. haklısın kızmakta adama. bende inan çok şaşırdım. hayret bişi ya paranla gidiyorsun adamın tepkisine bak. keşke sen deseydin ya hani hangisi kordon hangisi p...si diye.

gözün aydın baby büyümüş bebeğin maşallah

hoşgeldin elanınannesi. herhalde kızının adı ela olacak. çok güzel bir isim. ilk hamileliğin mi?

ben folbiole devam ediyorum. sürekli kullanacakmışım. doğuma kadar. hatta belki sonrasında da....

İyi haftalar arkadaslarım, Aftabrum.. ıyı haberlerını alacagız, Allahım yardımcın olsun sana.. Naz ı bize bagıslayacak, inan buna.

sağolun arkadaşlar. iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. inşallah güzel olacak sonuç.

BABYMOM, fotolarına baktım. ne kadar güzel olmuşsun yahu.... ben de kırmızı bir tunik aldım ve dün hava güzel diye dışarda bir poz verdim sizler için. tam hamile moduna girmiş görünüyorum o tuniği giyince. bu akşam eklersem görürsünüz.
kızlar ben 55 oldum. beşinci ayımda atak yaptım yani. darısı sizlerin başına.

Baybmmm.. bebişi lokumla mı besliyorsun sen kuzummmm.. de bakiimm arkidişineee.. maşallahh babymmmin kuzusuna daa..

Hoşgeldin Elanınannesi

NORRAA cım senin de göbek süper olmuş. cicilerin de çok hoş. çok özendim size, ben de yeni hamile tuniğimle foto eklemeliyim.

Hoşgeldin elanınaneesi:CüvCüv:

hoşgeldin elanınannesi:) umarım rahat bir hamilelik geçirirsin...

kızlar bu arada bebeklere aldığınız cicilere baktım ve çok kıskandım. benim kocam duymuş annesinden daha erken bebeğe nazar değer diyor :) ve tabi bişi aldırmıyor bana valla hepiniz çok güzel kıyafetler almışsınız. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp o minnacık cicişleri giydirmeyi nasip eder.

Hoşgeldiiiin

Baybmmm.. bebişi lokumla mı besliyorsun sen kuzummmm.. de bakiimm arkidişineee.. maşallahh babymmmin kuzusuna daa..

Hoşgeldin Elanınannesi

evet ya BABY, maaşallah çok iyi büyütmüşsün. haftasına göre çok güzel gelişmiş.
benim kız 4 gün önce 172 gr dı. bunun da 22 gr mı ayaktır galiba, koca ayaklı kızımın....amaaaan sağlığı yerinde olsun da 300-500 gr geriden gelsin. valla kilosunu hiç takmıycam, doğduktan sonra hepsi de büyümüyor mu bi şekilde?

NORRAA cım senin de göbek süper olmuş. cicilerin de çok hoş. çok özendim size, ben de yeni hamile tuniğimle foto eklemeliyim.

sagol canim artik bundan sonra daha hizli buyuyorlar, sende ekle biranonce gorelim...
ben hem gobus sova, hem albume de ekliyorum her cektigimi, arsiv yapicam:))...

didecim hatun şaka gibi anlaşılan kıskançlık yapmış gülüp geçmekten başka çare yok bendede 4 tane var aynısından kaçacak delik arıyorum çok korkuyorum onlardannnnn her an beni dumura uğratabiliyorlar delikafadulden eşimede belli edemiyorum çok bozuluyor onlar bir kısmı başka türleride var tabiki ama üzemem kendimi üzemem içlerinden kimsenin birşey ördüğü aldığı filanda yok benimde dert ettiğim yok hatta bende almıyorum o yüzden ciciler diye koyamıyorum çünkü annem kızkardeşim ve anneannem mağazaları talan ettiler bile birde ben alırsam işin cılkı çıkacak :1hug:

seninde kübralininde kızlarınız hayırlı uğurlu olsun

aftabrucum ve sakaleyn sonuçlarınız iyi çıkacak ve bu kadar üzüldüğünüze pişman olacaksınız sinopta ikili ve üçlü test isteyen doktor duymadım ben ultrasonda ölçüyorlar ağzını burnunu ensesini hopp tamam herşey çok güzel ama biz teknoloji varya yararlanacağız hele siz bulunduğunuz yerde yaptırıyorsunuz ben iki haftada bir 9 saat yolculuk ankaraya koş test yaptır bu haftada üçlü var 22 marttada üds sınavı var ona gideceğim kariyeride elden bırakmıyorum ya kendimede gülüyorum:sm_cool:
eminim iyi haberler vereceksin bize bugün sakaleyncim senide iki haftaya kadar bekliyoruz

elanın annesi hoşgeldin

esrako şakamı gerçekmi bilmiyorum burada birinin ikizi varmış bir kız bir erkek ama sırt sırta vermiş bunlar her ultrasonda birini görüyorlarmış doğuma yakın farketmişler buradaki cihazın tarihini düşünürsek doğru olabilirde biran önce gerçeği öğrenmeni dilerim:))))

elanınannesi hoşgeldin
babymom kırmızılar pek yakışmış bebeşinde büyümüş : ) maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…