helinim başın sağolsun tatlım. Allah başka acı göstermesin. Hepimiz çok merak ettik seni gerçekten. Gerçek ismin helin mi diye birbirimize sorduk. Ona göre diyarbakır ram personelinden bulacaktık seni vs. Zaten geçmişi okuyunca sen de görürsün. Moralini yüksek tutmaya çalış. Allah mekanını cennet etsin kuzeninin:Saruboceq:
Benim kuş bu evrişim:
Alışverişte de ben de başaktan geri kalmam. Daha bir çöpü para verip almışlığım yok bebiş için, söylemedi demeyerimseniben
Arkadaşlar dün canımı sıkan bir şey oldu..hala da sinirleniyorum..dün kayınvalidemler msnden görüşmek istediler neyse açtık..görümcem de var tabii..bir de 1,5 yaşında oğlu var.kaynanam süveter örmüş onu gösterecekmiş..gösterdi güzel olmuş ellerine sağlık..sonra dediki bana sen de aldıklarını göster..ben de görmemişlik olmasın dedim iki tane pembiş tulum aldım doktor kız deyince onları gösterdim..görümcem bir hayırlı olsun diyeceğine ne dese beğenirsini " benim oğluma niye almadınız" ben ne dedin anlamdaım dedim? "ben hamileyken niye benim oğluma da almadınız dedi..ben de istedin mi? dedim ne diyeyim..çok şaşırdım.hevesimi kursağımda bıraktı..annesi babası da gülüyorlar..öyle bir şımartmışlarki onu, herkes ona bir şeyler almak zorunda sanıyor..oysa ben kadın süveter örmüş diye ezilip büzüldüm..bir de giitiğimizde neler almıştık oğluna.bu kadar nankörlük olur mu? oğlunu da nasıl severim.kızlar acayip bir durum değil mi bu? bir de herkes onun bu davranışlarını normal karşılıyor..kaynanamlar buraya geldiklerinde hergün onun çocuğu için alışveriş yaptılar ve koca bir koliyi kıyafet doldurup gittiler.ben de aldım hediye diye bir kaç bir şey bir teşekkür bile etmedi..bundan sonra ben de kendi çocuğum diyeceğim hep..benim gibi sallamaz bir tipi bile çileden çıkardı..
ayyy ne çok çenem düştü..kimseye anlatamadığım için size yazdım..hani teyit edin sen normalsin bunlar sakat diye..canlarım benim
kızlar selamsss
ben drdan geldim simdi minik kusum gayet iidi 211 gr olmus. kalsiyum vedi 2 ay kullanıcam foligi bırakıyorum multivitamin+kalsiyuma devam. ucak raporu yazdı rahat bineyim diye. ayrıcada kuzumum bacakları kapalıyıd ama kıza benzio dedi :) suanda degisiklik yok
gecmisi okumadım bi okiyim.
albume bakacak arkadaslar taleplerinizi kabul ettim listeme ekledim
merhaba hanımlar...
forumunuzu çok uzun zamandır biliyorum ama ancak bugün üye olabildim. 17. haftasına bugün başlayan ve kız bebek bekleyen bir anne adayıyım. emininm burada sizlerin tecrübelerinden yararlanarak kendim ve bebeğim için çok faydalı bilgiler edineceğim....
:CüvCüv:
aftabru benimde göbek gerildi acıyor. arasıra morarıyor zaten. sertliklerde var ama olsun yeterki bebeklerimiz ii olsun. bende bugün sorarım doktora bacak için.bu arada folbiola devam ediyormusun. ben 12. haftadan beri megadyn pronotal alıyorum. kesti yani folbiolü.
İyi haftalar arkadaslarım, Aftabrum.. ıyı haberlerını alacagız, Allahım yardımcın olsun sana.. Naz ı bize bagıslayacak, inan buna.
merhaba hanımlar...
forumunuzu çok uzun zamandır biliyorum ama ancak bugün üye olabildim. 17. haftasına bugün başlayan ve kız bebek bekleyen bir anne adayıyım. emininm burada sizlerin tecrübelerinden yararlanarak kendim ve bebeğim için çok faydalı bilgiler edineceğim....
merhaba hanımlar...
Baybmmm.. bebişi lokumla mı besliyorsun sen kuzummmm.. de bakiimm arkidişineee.. maşallahh babymmmin kuzusuna daa..
Hoşgeldin Elanınannesi
NORRAA cım senin de göbek süper olmuş. cicilerin de çok hoş. çok özendim size, ben de yeni hamile tuniğimle foto eklemeliyim.
merhaba hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?