2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos
Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. ılginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur. Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.

ahanda bizim bebişlerimiz....

deryacım merak etmişsin canım okudum sağol.sonucun için tebrik ederim ama ben biliyordum zaten temiz olduğunu.tosunun keyfi yerinde.allahım nazarlardan saklasın onu.

evet hemde çok merak ettim hatta korktum canım ya kötü düşünmek istemedim ama senide göremedikçe endişem arttı.hatta bu sabah bile iş yaparken aklıma geldin acaba bu gün ses varmı diye ama çok şükür geldin ve iyisin.hihoyyytkaydirigubbakcemile3
sağol canım bende baya zor günler geçirdim halada tam olarak bitmedi rahimde bi şerit görüldü stresten kaynaklanabileceği gibi daha önce kürtaj olmuştum ondanda kaynaklanabilirmiş iki hafta sonra tekrar detaylıya gireceğim..
tosunum iyi aynı senin durumdayım ağrı yönünden benimde bebişim başını sağ kasığıma dayamış durumda topallayarak yürüyorum ve sancılanıyorum onun içinde magnezyum verdi doktor canım.

vay anam yandım ben gürültücü olmasın ya sese hiç daynamam ben delikafadulden:1shok:

anam yandıkk aslan oğlum en gürültülü şekilde geliyo desenizeee gelsindee varsın gürültü etsinnn benim hayat merkezim ooo

anam yandıkk aslan oğlum en gürültülü şekilde geliyo desenizeee gelsindee varsın gürültü etsinnn benim hayat merkezim ooo
gözünüzü korkutmak isteme ama sessiz olmasın ı dileyin bence gümbür gümbür gelsinlerde gürültülü omasınlar bende demesi
değilmi yeterki zamanında gelsinler....

ilk bebişlerinizse uzaktan davulun sesi güzel gelirmiş misali kızlar arsız bebek çok zor ömrünüzü yer akıllı uslu olmasını dileyin kız.kaydirigubbakcemilebenim komşum vardı kadıncağız bebeği 6 aylık olmuştu ama gece uykusunuda unutmuştu ona göre kızlardelikafaduldenşakkıdı

Taze..
eskiden ıyyghh!! dediğim bazı yiyecekleri bile hapur hupur götürür oldum...sevdiklerimi hiç sölemiyeyim..sebze yemeklerini tenceresiyle götürcem nerdeyse...

Hıh !! Aynen, sebze yemekleri ayrı bir kategori zaten benim için (bkz rumuzum :)

EVRİMM!!! 41 kere maşallah Kuzey'e.. Yerim onun dilini ben, yerim.. Bizim gitmemize 10 gün var daha.. Gerçi geçen ptesi gittim dr a ama.. Özlüyorum yaa.. Az daha hareketlense, çok sevinicem.

kayracım elimden geldiğince yanıtlamay çalıştım ama gönderebilidimmi anlamadım mesajına yanıt alamadınsa tekrar göndereyim.

geldi canım şimdi okudum sağolasın..rahatladım..

rahatlatabildiyesem nemutlu .benim şimdi bile çok sancım var bugün eşimle ev temizledik baya uzun sürede ayakta kaldığım için yine sancım var .
kendine bebeğine iyibak canım ikinizide öpüyorum ben çıkıyorum iyi akşamlar.

merhaba arkadaşlar hoşgeldin diyenlere teşekkürler henüz alıntı yapmayı beceremiyorum kusura bakmayın :çok üzgünüm:..bugün oğluşuma alışveriş yaptım gezdim yoruldum ama uzun zamandır hiç bu kadar mutlu olmamıştım alışveriş yaparken hihoyyyt

canım tek alıntılarda alıntı yapı tıklıyorsun.çoklu alıntılarda ise MQ var almak istediklerine tıkla son mesajda alıntı yapı tıklarsan toplu almış olursun.
sağlıkla giysin meleğin...

kizlarr bugun cok guzel bir gun gecirdim:)))cok mutluyum, hava cok guzeldi, daha yeni eve geldikk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…