2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Esrako, daha dikkatli baktım, hamile kalıbı da var. Müjdeeeeeee

hamile kalıbı var ama duz renk degil bende onların renklerini begenmedim kenarlarında seritler var onu diyorsun dimi.
bu arada az once yolladıgım image lar ı kendim buldum google gorseller e its a girl yazarak. yani thisirt sitesinde vs var zannetmeyin. mesela ekinde pinar altug bluzlerine begeni var genelde nazar boncuu vardı karın kısmında diye hatırlıorum tv de gordugum kadarıyla bu yazılara desenlere ek alta nazar boncugu da konabilir veya arkaya ense kısmın afalan. istediginiz dizayn yapılıyor bu sitede

adascım fiyatlar dizayn et dediginde tıkliyorsun sectigin tshirte ekranın altında rakamı yazıyor
kısa kollu ince bluzler genelde 19 ytl baskı ekleyince bir adet 26 ytl oluyor. uzun kollu kalın sweat ler 31 -34 gibi rakamlara. her eklenen yazı resim ile fiyat 3-5 artıyor tabi. ama dukkanlarda satılan tek desenlerden yapınca 26 ytl + 4 ytl de kargo ediyor 30 ytl ama istedigin renk beden ve desende herseyden once sana ozgu bir model oluyor.
hatta dogmasına su kadar zaman kaldı yazıları falan var ybaancı sitelerde dizayn ekranlarında ama ona gerek yok surekli değisen birsey :)

Süpersin ESRAKO. biz de eşimle dün epey bir araştırdık "images maternity funny" diye aradık tonla desen çıktı. eşim de photoshopta bunlardan esinlenerek "kopyala yapıştır" imkanlarıyla kendi dizaynını yaptı. ben çok beğendim. akşam eklerim siteye siz de bakarsınız. "baby under constructıon, please check back in July" yazıyor ve bir de çok şirin bir bebek resmi var.

aftabru dizayn ekranında sagda var resim ekle seceneği ben deminden beri ekleyip kendmce yapıyorum birseyler:)) çok keyifli valla da karar veremiyorum

ben bu modellerden istiyorum acaba oraya yollasam basarlarmı adaşım?

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

ESRAKO, dizayn ekranına giriyorum, tşörtü ve bedenini seçiyorum, en sağdaki resimlerden de resim ekleyebiliyorum. ama kendi bilgisayarımdan bişey ekleyemiyorum. o seçeneği bulamadım. "dizayn seç" butonu var sağ üstte, "resim ekle" yok.

esracım aynı siteyi geziyoruz sanırım su anda:) aynı ikonları gordum:)
bu sekilde yollaman olmaz o deseni kendin bulup netten jpg formatında dizayn ederken tshirtu eklemen gerek. yani hani resmi gorup onlar buluruz biz derlermi pek sanmıyorum herseyi internet ortamında yapıp kendin yolluyrsun aynen yaptıgın gibi basıp yolluyorlar. ben bunu istiyorum bundan bulun denilemez sanırım. o ikonu resim olarak bulmak gerek begendiklerini karın kısmına gelcek sekilde sen hizalayıp dizayn edeceksin

nazan bu linke tıkla bak sag da resim ekle yazıyor ve fotograf makinasi ikonu var ama sayfa yeni acıldıgında var hata var ekranda sanrıım sonra yok oluyor o ikon ondan goremiyorsun anladıgım kadarıyla. ama sagda yine dizayn sec e tıklayınca fotograf ekle ikonu tekrar çıkıyor
ay anlatabildimmi:))

GYPSY, kız bunları nerden buldun? hepsi birbirinden şirin. özellikle tekme atan var ya sondan bir önceki o çok hoşuma gitti. hangi site bu? ben neden görmemişim?

hımm o zaman yamuk koyarsak yamuk gelir tam göbeğe oturtmak gerekk anacımm yaa neyse ben bununla akşam bi ilgileneyim bakalım tşkler canım
ben hazırlanayım siyami ersek hastanesine gidicem fetal eko için randevu alıcam 2 hafta sonraya bulabilirm inşallah haydarpaşadaymış karşıda oturanlar biliyodur yerinii ben karşıyı pek bilmedğimden benneyaptımki

Esra bayıldım bu gonderdıklerıne yaaa.. hepsı cok gusel.. tıpalı olan falan ne hoşş, ne espırılı :)))

Soldaki seçeneklerden "nasıl dizayn edilir" i seçince çıktı bahsettiğin butonlar. ama orda sadece nasıl yapılacağını anlatıyor. "dizayn et" dediğinde çıkmıyor o butonlar bende.

nazan esrakonun verdiği linkde sagda foto mak. resmini tıklayınca hemen altında gözat kısmı çıkıo yani p c den eklemek için...

Herkese ıyı haftalar arkadaslarım;

Petrikim, saol kuzum.. bende senın cıcılere baktım.. hepsıde cok guseller, Allahım daha gusellerını de nasıp etsın.

Evrişcim saol teyzesi amin hepimizin inşallah

AFTABRU ebruda vardı esprili tşörtler uzun kollularda indirim vardı 39 TL di fiyatı şimdi ne kadardır bilmiyorum, almasak bile gezeriz çok hamile mağazası var b.köyde
Bu arada Güneşlide indiirm mağazaları var duymuşsundur wenice e gitmeni tavsiye ederim çook ucuz, erkek yeni doğan için çeşit az ama kızlar için harika şeyler var içim gitti : ) kanz var sonra LCW nin koca faberika mağazası var çok büyük hemde ucuz

YUPPıııııı buldum buldum sonunda. akşam bi deneyelim bakalım. ama şu GYPSY nin buldukları da çok hoş. onların resmini nasıl alırız acaba? eşim belki becerebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…