2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba kızlar .geceden başlayan bir sancıyla acil doktora gittik yeni geldim.korkulacak bişey yokmuş bebek gayet iyi kan idrar tahlili yapıldı temiz ama ağrım çok doğru düzgün yürüyemiyorum .parol verdi doktor birde balık yağı hapı.
aynı zamanda sinüzit olmuşum k.k.b muayene oldum antibiyotik verdi .çok korktum şükür kuzum iyi.
YANLIZ AMNİYOTİK SIVI İÇİNDE ŞERİT KESİNLEŞTİ VAR YANİ ŞİMDİLİK BU KADAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ

sabah sabah ben de şu sigara içenler topiğine girdim..dellendim resmen...bu ne yaaa...klava:klava:

Derya dur anam.. neryee gıdıosun?? Serıt kesınlesmesı nedır? anlamadım ben orayı.. rahım genıslıyor, onun kasılması mıymış??

geçmiş olsun güzelim....dikkat et kendine...peekiii bu şeritin bi sakıncası oluyomuymuş?? ne dediler o konuda??

evet canım ben biliyorum orayı, yeri çok kolay, vapurla gel, haydarpaşada in, ister yürü ister taksiye bin. çok yakın. ama bence taksiye bin çünkü hava soğuk. randevu almak için neden hastaneye gidiyorsun ki anlamadım? telefonla vermiyorlar mı randevu? bir yaşıma daha girdim.

PETRİK, ben bakırköyün alışveriş imkanını hep duyardım arkadaşlarımdan. hep ne kadar ucuz olduğunu anlatırlardı ama hiç gitmedim. bir kaç kere bakırköydeki bir otelde kaldık eşimle, o işteyken ben dolaşayım demiştim çarşısında ama çok küçük gelmişti bana. herhalde bilmediğim yerleri vardır. ben "crown plaza" civarındaki çarşıya gitmiştim. başka çarşılar da mı var? ben orayı çok beğenmemiştim de....

Derya geçmiş olsun ben anlayamadım? AMNİYOTİK SIVI İÇİNDE ŞERİT nedir bu ? sancı yapan bu şeritmi? geçmiş olsun tekrar

8 doğuran kadın değilmi bu ? nasılda büyümüş karnı :1shok:

petriiiiik özel mj yasdım sana yahuu bi baksan...

AFTABRU öyle plaza isimleri aklımda kalmaz benim belki biliyorum ama ben b.köy meydandan başlayan uzun bi cadde var istiklal caddesi gibi oradan bahsediyorum, çok pasaj var orda neyse gidice gösteririrm ben size ama indiirm mağazası istiyorsan güneşli outlet mağazalarından daha ucuzu yoktur

geçmiş olsun derya. söylemiştim di mi bende de var o banttan. takip edildiği sürece korkulacak bişey değilmiş. sen kendine iyi bak da...

Sıyrık ya.. psıkolojısı bozuk ınsan tipi.. hangı mantıga sıgıyor kı bu durum?? Enik yavrusu mu bunlar, habıre kedı gıbı dogur dogur!!!

ayyyy ıığğğkkkkkk. ne bu yaw? ciddi misiniz? ben linke bakamadım henüz ama okumak bile yetti. ne demek iki kerede 14 bebek mi yapmış kadın?

galiba aynı çarşıdan bahsediyoruz. crowne plaza dediğim orda sahilde bir otel var ya, holiday inn crown plaza. onu mutlaka biliyorsundur. deniz otobüslerinin orada. işte ben de oralardaki mağazalara bakmıştım. ama belki de ben alışveriş modumda değildim o gün... otelin hemen önünde bir alışveriş merkezi vardı bak orası çok güzeldi. çok büyük, adı neydi hatırlayamadım, galeria olabilir mi?

hay allahım ya korkutup duruyor bizi bu bebisler vallahi çok geçmis olsun.
serit dedigin daha once bahsetmistin hani ilk sezaryanda da olabilir geçiriler karın ameliyatlarındada yapısıklık tarzı onu diyorsun dimi?

petriiiiik özel mj yasdım sana yahuu bi baksan...

baktım canım cevap yazdım kroki bakıyorum şimdi sana :)

Aftabru evet belki senin bahsettiğin galeria dır ama o b.köy meydana biraz uzak sayılır
sahildeki oteli biliyorumda isimler aklımda kalmaz benim, sahile yakın mağazalara bakmışsın ben bahsettiğim carusel ve capacity alışveriş merkezine yakın pasajlar var, Mado'nun sokağından yukarı doğru gidicez oralarda çok mağaza var

ayyy kızlar çok şirin bi alt açma minderi gördüm...ya çok şirin dur resini koymaya çalişiyım...pembe mavi yeşil ve sarı renkleri varmış... ayhh cinsiyetimiz belli olsun hemen alcam.. bu arada internetten bulmuşlar yada urfada varmış 15 tl miş fiyatı urfadan birni bulup istemek lazım..hmmm bi düşünelim bizim sınıftan urfaya kimlern tayini çıkmıştı acep???

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…