merhaba kızlar .geceden başlayan bir sancıyla acil doktora gittik yeni geldim.korkulacak bişey yokmuş bebek gayet iyi kan idrar tahlili yapıldı temiz ama ağrım çok doğru düzgün yürüyemiyorum .parol verdi doktor birde balık yağı hapı.
aynı zamanda sinüzit olmuşum k.k.b muayene oldum antibiyotik verdi .çok korktum şükür kuzum iyi.
YANLIZ AMNİYOTİK SIVI İÇİNDE ŞERİT KESİNLEŞTİ VAR YANİ ŞİMDİLİK BU KADAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=11994&d=1237803680
Allaammmmmmmmmmm şuna bir bakınnn :1shok:
merhaba kızlar .geceden başlayan bir sancıyla acil doktora gittik yeni geldim.korkulacak bişey yokmuş bebek gayet iyi kan idrar tahlili yapıldı temiz ama ağrım çok doğru düzgün yürüyemiyorum .parol verdi doktor birde balık yağı hapı.
aynı zamanda sinüzit olmuşum k.k.b muayene oldum antibiyotik verdi .çok korktum şükür kuzum iyi.
YANLIZ AMNİYOTİK SIVI İÇİNDE ŞERİT KESİNLEŞTİ VAR YANİ ŞİMDİLİK BU KADAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ
hımm o zaman yamuk koyarsak yamuk gelir tam göbeğe oturtmak gerekk anacımm yaa neyse ben bununla akşam bi ilgileneyim bakalım tşkler canım
ben hazırlanayım siyami ersek hastanesine gidicem fetal eko için randevu alıcam 2 hafta sonraya bulabilirm inşallah haydarpaşadaymış karşıda oturanlar biliyodur yerinii ben karşıyı pek bilmedğimden benneyaptımki
AFTABRU ebruda vardı esprili tşörtler uzun kollularda indirim vardı 39 TL di fiyatı şimdi ne kadardır bilmiyorum, almasak bile gezeriz çok hamile mağazası var b.köyde
Bu arada Güneşlide indiirm mağazaları var duymuşsundur wenice e gitmeni tavsiye ederim çook ucuz, erkek yeni doğan için çeşit az ama kızlar için harika şeyler var içim gitti : ) kanz var sonra LCW nin koca faberika mağazası var çok büyük hemde ucuz
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=11994&d=1237803680Allaammmmmmmmmmm şuna bir bakınnn :1shok:
ayyy..o kadında bir manyakktı....8 iz....daha önce de 6 ız doğurmuşşş....
PETRİK, ben bakırköyün alışveriş imkanını hep duyardım arkadaşlarımdan. hep ne kadar ucuz olduğunu anlatırlardı ama hiç gitmedim. bir kaç kere bakırköydeki bir otelde kaldık eşimle, o işteyken ben dolaşayım demiştim çarşısında ama çok küçük gelmişti bana. herhalde bilmediğim yerleri vardır. ben "crown plaza" civarındaki çarşıya gitmiştim. başka çarşılar da mı var? ben orayı çok beğenmemiştim de....
Sıyrık ya.. psıkolojısı bozuk ınsan tipi.. hangı mantıga sıgıyor kı bu durum?? Enik yavrusu mu bunlar, habıre kedı gıbı dogur dogur!!!
AFTABRU öyle plaza isimleri aklımda kalmaz benim belki biliyorum amaben b.köy meydandan başlayan uzun bi cadde var istiklal caddesi gibi oradan bahsediyorum, çok pasaj var orda neyse gidice gösteririrm ben size ama indiirm mağazası istiyorsan güneşli outlet mağazalarından daha ucuzu yoktur
petriiiiik özel mj yasdım sana yahuu bi baksan...
ben bu modellerden istiyorum acaba oraya yollasam basarlarmı adaşım?
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?