AFTABRU öyle plaza isimleri aklımda kalmaz benim belki biliyorum amaben b.köy meydandan başlayan uzun bi cadde var istiklal caddesi gibi oradan bahsediyorum, çok pasaj var orda neyse gidice gösteririrm ben size ama indiirm mağazası istiyorsan güneşli outlet mağazalarından daha ucuzu yoktur
milkshake
o hissettiğin bebeğin canım.bende farklı şekillerde hissediyorum bazen farklı taraflarda.bebişin kendini hissettirmeye çalışıyor canım
c.tesi günü 3'lü için kan verdim Elif hn. ikna etti : ) vee cinsiyetimizde kesinleşti % 100 erkek dedi hihoyyyt gösterdi oğlum, SAT la birebir uyumluyuz 225 gram olmuş 10 gün önce 150 gramdı maşallah bayağı kilo almış :) boyunuda söyledi ama unuttum heyecandan :)) idrar yolu enfeksiyonuda yok çok şükür 6 aydır ilk kez temiz çıktı
3'lü testin sonucunu perşembe günü alıyorum
size bir sorum var 3lü yaptıranlar sadece kanmı verdiniz yoksa 2li gibi uzunca inceledimi bebeği :uhm: sanki sadece cinsiyetine baktı nasıl yapıldıgını bilmiyorum anlatırsanız sevinirim
Süpersin ESRAKO. biz de eşimle dün epey bir araştırdık "images maternity funny" diye aradık tonla desen çıktı. eşim de photoshopta bunlardan esinlenerek "kopyala yapıştır" imkanlarıyla kendi dizaynını yaptı. ben çok beğendim. akşam eklerim siteye siz de bakarsınız. "baby under constructıon, please check back in July" yazıyor ve bir de çok şirin bir bebek resmi var.
ayyy kızlar çok şirin bi alt açma minderi gördüm...ya çok şirin dur resini koymaya çalişiyım...pembe mavi yeşil ve sarı renkleri varmış... ayhh cinsiyetimiz belli olsun hemen alcam.. bu arada internetten bulmuşlar yada urfada varmış 15 tl miş fiyatı urfadan birni bulup istemek lazım..hmmm bi düşünelim bizim sınıftan urfaya kimlern tayini çıkmıştı acep???
[/URL][/IMG]
ben hiç görmedim herade ön yargı fazla seçenek yok gibi geliyo bana 2. adresim güneşlidir bnim babamın evi orda eğer sanada uyarsa bigün oralara gidelimmi alışveriş için
ayyy kızlar çok şirin bi alt açma minderi gördüm...ya çok şirin dur resini koymaya çalişiyım...pembe mavi yeşil ve sarı renkleri varmış... ayhh cinsiyetimiz belli olsun hemen alcam.. bu arada internetten bulmuşlar yada urfada varmış 15 tl miş fiyatı urfadan birni bulup istemek lazım..hmmm bi düşünelim bizim sınıftan urfaya kimlern tayini çıkmıştı acep???
[/URL][/IMG]
Kızlar yaa 4 saat ders anlattım, öldüm bittim. Daha da 3 saatim var. Yarın da böyle ama, yarın sınavlarımı yapıcam. Çok yorulmayacağımı sanıyorum. Ama bu ne yorgunluğu böyle yaaa...( İyi ki, 19 saat dersim var. Nevin' e kolaylıklar diliyorum. Kızcağız 26 saate giriyormuş.
Petrikcim sanırım üçlü için bebişleri karın çapı, şakaklar arası ölçümü ve şapka ölçüsü dediğimiz; alın ile kafanın arkası arasındaki ölçüler alınıyor diye biliyorum. Nasıldı Elif :)
Tuanacım bende en çok güneşliden alışveriş yapıyorum bahsettiğin yer outler mağazalarının oldugu yer değilmi, ama oraya arabayla gitmek lazım, benim şöförlüğüm yok :) gidelim tabi ama nasıl ?
tuana çok alemsin yahuu soforlugu olup ehliyeti olmayan pek az insan vardır heralde genelde tam tersi bolca mevcut toplum içerisinde
neden almıyorsun gidip ehliyet ??
evriş cnm iletişlim bilgilermi göndermiştim aldınmı?
kızlar
bluzlerden konu acılmısken demin pinar altug hamile bluz vs yazdım bir yer daha buldum fiyatlar 40-50 gibi ama bakmak isteen olursa sayet
, | POPYMAM Hamile & Bebek Giyim ve Hediyelik ler , | Burçlara göre bebek hediye leri, burca göre bebek hediye ler i,burca özel bebek hediyesi,Hamile ve Bebek Kıyafetleri, Hamile kiyafetleri,mesajlı bebek kiyafeti,Hamile Giyim,Bebek Giyim,Hamile için
ayrıca comly ye ozelmesaj yollasak bakarmı acaba
evris comely nin sende kontak bilgileri varmı ??
bende de 20. haftadan itibaren nasıl bir iştah sorma..zor tutuyorum kendimi..Taze..
eskiden ıyyghh!! dediğim bazı yiyecekleri bile hapur hupur götürür oldum...sevdiklerimi hiç sölemiyeyim..sebze yemeklerini tenceresiyle götürcem nerdeyse...
ne güzel dışa dönük enerjik aslan çocuğu ben de aslanım oradan bilirim..annem çocukları içinde en çok benden memnunduranam yandıkk aslan oğlum en gürültülü şekilde geliyo desenizeee gelsindee varsın gürültü etsinnn benim hayat merkezim ooo
başakım sarı fırtınam çok geçmiş olsun..ben de sosisli sandiviçe aşerdim ve iyice kaynatıp yemiştim bir şey olmadı..ama yine istiyor canım..senin bu olayından sonra ne yaparım bilmemselam kızlar biraz rahatsızlandım anlatınca bana çok kıazacaksınız eminim cuma günü akşam yedigim börekten zehirlendim resmen ölümden döndüm hata bende sabah ısıttıgım böregi akşam üzeri yedim tabi içindeki sucuk ve sosis bakteri ürettiginden bende aynen görüntü tahtalı köye bilet almışım haberim yok yarım saat sonra migde bulantısı kusma ve baş dönmesi oldu hemen bir kısmını çıkarttım ama ben mahfoldum resmen ilk anda anlamadım zehirlendigimi sonradan yediklerimi düşününce anladım eşime söyliyemedim zehirlendigimi korktum sakladım sanki anlıyamıyacakmış gibi agrı kesici içtim yattım ama o kadar çok ögürmüşümkü kasıklarım patlıyacakmış gibi agrıdı agrı hiç geçmedi sabaha kadar cumartesi bebegim hiç kıpırdamadı taki bu akşama kadar hiç yemek yiyemedim haliyle oda aç kaldı dün sadece ayran içtim anneme bebegin kıpırdamadıgını söyleyince oda endişelendi gittigim bütün dr aradım ama hiçbirine ulaşamdaım hastaneye gitmedim kötü bir haberle karşılaşırım diye korktum hep ben bu bebegi kaybedersem kendimi affetmem diyordum kendime dün akşam annem canım ılık şekerli süt iç bu bebegi rahatlatır dedi eger yine kıpırdamassa hemen dr gideriz dedi tecrübe konuştu yani hemen sütü içtim sonra yattım bir baktım kızım yavaş yavaş kıpırdıyor saki o an hayatta tekrar döndüm işte böyle kızlr bir anlık hatam hem kendi hemde bebegimin canından olacktım yarın ilk iş olarak dr gidip kızımı görmek olacak
şişlik ne kelime noraa sanki infilak edeceğim.özellikle akşam oluyor ve yatana kadar geçmiyor..yatıyorum daha beter.dün gece sabahı sabah ettim yani..az az sık sık yiyorum ama nafile..bir de su içince tamam..nasıl geriliyor karnım..kalbim boğazımda atıyor kulaklarımın iöçinde kalp atış seslerim..dün gece dedim gidiyorum resmen..kizlar sizde yemek sonrasi benim kadar sislik yasiyor musunuz??,nefes alamiyorum, sanki midem portluyor disardan...cok da yemiyorum, dikat ediyorum((
utanmadan arlamadan bir de başlık açmışlar ha..sanki kiloyla ölçülüyor hasarın boyutu..kendi zevki için günahsız sabilere zarar vermek nasıl bir mantıktır yarabbim..demiyorlar bu çocukların kalp,ciğer sorunu olabilir.bağımlı doğabilirler..girmeyeyim oraya çok fena olur..bırakamıyorsan doğurma çocuk o zaman..bu kadar net.Ya hamilelerden soru ve sorunlar kısmına kadının bırının actıgı baslıga bakın: sıgara kullanan annelerın bebeklerı kac kılo dogdu.??? Bu nası bişidir yaaa.. böyle agızlarından gırıp burunlarından cıkasım geldı aama dedımm neyse.. hamıle olmasalar sıteden atılacakmısım, veya baska bısı farketmess.. inanın yazardım ben bir kac söz!!! Nasıl bır vıcdansızlıktır, nasıl bır analıktır bu.. sıgara ıcıyorlarmıs hamileyken.. Rabbimmmm sen buyuksunn,sen buyuksunn... sana havale edıyorummm
eftelya ne güzel di mi? insan bir mutlu hissediyor ki kendini..kızlar herkese günaydın şimdi doktordan geldim tetonoz aşımıda oldum oğluşumda gayet iimiş gözlerini burnuşunu fln gösterdi doktor 368 gr teyzeleri ama gayet iimiş tekrar kalp atışını fln dinletti bide 20+4 günlük dedi çok şükür sizler nasılsınız:CüvCüv:
canım ya valla nedir senin bu başına gelenler...çok geçmiş olsun bir daha sorun yaşamazsın inşallah..şerit neydi canım? anlamadım ben:1no2:merhaba kızlar .geceden başlayan bir sancıyla acil doktora gittik yeni geldim.korkulacak bişey yokmuş bebek gayet iyi kan idrar tahlili yapıldı temiz ama ağrım çok doğru düzgün yürüyemiyorum .parol verdi doktor birde balık yağı hapı.
aynı zamanda sinüzit olmuşum k.k.b muayene oldum antibiyotik verdi .çok korktum şükür kuzum iyi.
YANLIZ AMNİYOTİK SIVI İÇİNDE ŞERİT KESİNLEŞTİ VAR YANİ ŞİMDİLİK BU KADAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?