2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben hiç görmedim herade ön yargı fazla seçenek yok gibi geliyo bana 2. adresim güneşlidir bnim babamın evi orda eğer sanada uyarsa bigün oralara gidelimmi alışveriş için

milkshake
o hissettiğin bebeğin canım.bende farklı şekillerde hissediyorum bazen farklı taraflarda.bebişin kendini hissettirmeye çalışıyor canım

teşekkür ederim helincim.... artık çözmeye çalışıyoruz her hareketi vücudumuzdaki farklı bir gelişmeyi.....şükürler olsun içim rahatladı biraz kaç gündür biraz endişelenmedim desem yalan olur hatta sabah yataktayken bile birkaç yerde pıt diye sanki birşey vurup geri çekiyor gibi oldu kızım uyandırdı annesini desenedelikafadulden

tek endişem 4 boyutlu ultrason kaldı allahın izniyle onu da bir atlatsak.... ya her ay muayene oluyoruz dr. a gidip allah korusun bir aksilik olsa onlar anlamıyorlarmı illa 4 boyutludamı bakılması gerekiyor bunlar kafamı karıştırıyorkafamçokkarıştı

evet şu sigara konusuna değinmeden geçemeyceğimkötükedihüso bende günde 1-1.5 paket içiyodum arkadaşlarım hamile iken içiyodu tanıdıklarımda ya diyodum nasıl içiyonuz vicdan hiçmi yapmıyonunuz diye...sen bi hamle kalda baklaım bırakabilcenmöi büyük konuşma diye nasıl ya bunu yapmam ben diyodum allahım çokmu büyük kkonuşuyrum diyodum allahım öyle büyükki ben15 ay bebk istedim deliler gibi en son reglim bitti ben sigarayı bıraktım yeter dedim ya hamile kalırsam bebğime hazırlık yapmalım ha zor olmadımı oldu elimn gitti olmas dedim 2 hafta sonrada tiskindim zati kokusu gelmesin istedim meğer hamileymişim çok şükür allahıma yanımda içirtmiyorum asla sokakta bile içenlerden uzak duruyom duman bana gelmesin diye....asla alsa bunu yapmam ben bebeğime...allahım bebklerimzi sağlıkjla hayırla bize bağışalsın:Saruboceq:

Kızlar yaa 4 saat ders anlattım, öldüm bittim. Daha da 3 saatim var. Yarın da böyle ama, yarın sınavlarımı yapıcam. Çok yorulmayacağımı sanıyorum. Ama bu ne yorgunluğu böyle yaaa... ( İyi ki, 19 saat dersim var. Nevin' e kolaylıklar diliyorum. Kızcağız 26 saate giriyormuş.

Petrikcim sanırım üçlü için bebişleri karın çapı, şakaklar arası ölçümü ve şapka ölçüsü dediğimiz; alın ile kafanın arkası arasındaki ölçüler alınıyor diye biliyorum. Nasıldı Elif :)

Çok iyi fikir. Benim kardeşim de endüstriyel tasarımcı ama grafik tasarımı da yapıyor. Ona söyledim "bana bir şey tasarla" diye. Şu aralar biarz yoğun kendisi :) Sanırım daha sonra yapacak.. Size de gönderirim olmazsa :)

ÇİNGENESRA çok güzelmiş o sondan ikinciye ben de bayıldım valla...

Pinky onlardan Eminönünde olması lazım bulamazsan anneme sipariş veririz annem orada şuan : ) ama tekstil urfaya burdan gidiyor kesin vardır

ben hiç görmedim herade ön yargı fazla seçenek yok gibi geliyo bana 2. adresim güneşlidir bnim babamın evi orda eğer sanada uyarsa bigün oralara gidelimmi alışveriş için

Tuanacım bende en çok güneşliden alışveriş yapıyorum bahsettiğin yer outler mağazalarının oldugu yer değilmi, ama oraya arabayla gitmek lazım, benim şöförlüğüm yok :) gidelim tabi ama nasıl ?

ben geçen hafta böle bişi gördüm daha büyüjkce idi çok güseldi profilnun girşinde solda mağanın adına bakmadım 40 tl idi bna ucuz gelmişti pinky senin gösterdiğin daha uygunmuş ama ulşımı var ..bende böyle şeylere seviyorum kıyafetlerde de...pon ponlu oyuncaklı olsun hep istiyom bulmaya çalışcam bakalım

canım fasulye istediiiii hemde çoook
tazecik saol ölçtü galiba bişeyler : ) iyiydi Elif neşeli, sağlamcı bol bol test yaptırdı herşeyi tane tane anlatıyor saol tekrar
Kolay gelsin sana

ıSTANBULLU ARKADASLAR

hatırlatma olsun diye arada yazıyoruz:)
11 nisan cumartesi saat 13,00 yer bakırkoy mado.

BULUSUYORUZ.

benim şöferliğim vargamyoncuiremsu ama ehliyetim yok-tatlicadiarzu-... cnm sen metronun oralardan mı bahsediyosun çünkü güneşlide cadde stünde öle mağaza yok eğer öle ise fazlada uzak diil

tuana çok alemsin yahuu soforlugu olup ehliyeti olmayan pek az insan vardır heralde genelde tam tersi bolca mevcut toplum içerisinde
neden almıyorsun gidip ehliyet ??

tuana çok alemsin yahuu soforlugu olup ehliyeti olmayan pek az insan vardır heralde genelde tam tersi bolca mevcut toplum içerisinde
neden almıyorsun gidip ehliyet ??

ah ah ben neler neler yapcamda şu sallamalarım var y benim en büyük olayım ne biliyonmu dişimin dolgu olması gerekiyoduve ben bebk istiyom aman nede olsa hamile kalmıyom dedim bi bakmışım hamilyim ve ben dua ediyorum şimdi zorlamasın beni diye 4 ay kaldı şura biraz daha sabır...gitcem inşallah bebem kocaman kıs olur bakasrın beraber gideriz-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu

ist buluşamsına gelecekler kaç kişi... comelly istiyodu buluşmaya katılmak ama bu aralar girmiyo sanırım

kızlar
bluzlerden konu acılmısken demin pinar altug hamile bluz vs yazdım bir yer daha buldum fiyatlar 40-50 gibi ama bakmak isteen olursa sayet

, | POPYMAM Hamile & Bebek Giyim ve Hediyelik ler , | Burçlara göre bebek hediye leri, burca göre bebek hediye ler i,burca özel bebek hediyesi,Hamile ve Bebek Kıyafetleri, Hamile kiyafetleri,mesajlı bebek kiyafeti,Hamile Giyim,Bebek Giyim,Hamile için

ayrıca comly ye ozelmesaj yollasak bakarmı acaba
evris comely nin sende kontak bilgileri varmı ??

kızlar
bluzlerden konu acılmısken demin pinar altug hamile bluz vs yazdım bir yer daha buldum fiyatlar 40-50 gibi ama bakmak isteen olursa sayet

, | POPYMAM Hamile & Bebek Giyim ve Hediyelik ler , | Burçlara göre bebek hediye leri, burca göre bebek hediye ler i,burca özel bebek hediyesi,Hamile ve Bebek Kıyafetleri, Hamile kiyafetleri,mesajlı bebek kiyafeti,Hamile Giyim,Bebek Giyim,Hamile için

ayrıca comly ye ozelmesaj yollasak bakarmı acaba
evris comely nin sende kontak bilgileri varmı ??

Malesef tatlım.. onun yok bende.. köyde karda mahsur kalmıstı en son.. bı o mesajını hatırlıyorum,bırımıze ıletmıstı.

Taze..
eskiden ıyyghh!! dediğim bazı yiyecekleri bile hapur hupur götürür oldum...sevdiklerimi hiç sölemiyeyim..sebze yemeklerini tenceresiyle götürcem nerdeyse...
bende de 20. haftadan itibaren nasıl bir iştah sorma..zor tutuyorum kendimi..
anam yandıkk aslan oğlum en gürültülü şekilde geliyo desenizeee gelsindee varsın gürültü etsinnn benim hayat merkezim ooo
ne güzel dışa dönük enerjik aslan çocuğu ben de aslanım oradan bilirim..annem çocukları içinde en çok benden memnundur
başakım sarı fırtınam çok geçmiş olsun..ben de sosisli sandiviçe aşerdim ve iyice kaynatıp yemiştim bir şey olmadı..ama yine istiyor canım..senin bu olayından sonra ne yaparım bilmem
kizlar sizde yemek sonrasi benim kadar sislik yasiyor musunuz??,nefes alamiyorum, sanki midem portluyor disardan...cok da yemiyorum, dikat ediyorum((
şişlik ne kelime noraa sanki infilak edeceğim.özellikle akşam oluyor ve yatana kadar geçmiyor..yatıyorum daha beter.dün gece sabahı sabah ettim yani..az az sık sık yiyorum ama nafile..bir de su içince tamam..nasıl geriliyor karnım..kalbim boğazımda atıyor kulaklarımın iöçinde kalp atış seslerim..dün gece dedim gidiyorum resmen..
utanmadan arlamadan bir de başlık açmışlar ha..sanki kiloyla ölçülüyor hasarın boyutu..kendi zevki için günahsız sabilere zarar vermek nasıl bir mantıktır yarabbim..demiyorlar bu çocukların kalp,ciğer sorunu olabilir.bağımlı doğabilirler..girmeyeyim oraya çok fena olur..bırakamıyorsan doğurma çocuk o zaman..bu kadar net.
eftelya ne güzel di mi? insan bir mutlu hissediyor ki kendini..
canım ya valla nedir senin bu başına gelenler...çok geçmiş olsun bir daha sorun yaşamazsın inşallah..şerit neydi canım? anlamadım ben:1no2:

evriş yaaa inan senin bu velet acayip neşelendirdi beni valla resmen ve resmen gülüyor yahu..muzur şey..Allah keyfini bozmasın..mutluluğu daim olsun

kayra çok geçmiş olsun..

evros hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…