kızlar ayrıca comly ye ozelmesaj yollasak bakarmı acaba
evris comely nin sende kontak bilgileri varmı ??
kızlar
ayrıca comly ye ozelmesaj yollasak bakarmı acaba
evris comely nin sende kontak bilgileri varmı ??
tekrar merhaba. doktordaydım yeni geldim. kontrole gitmiştik. NAZ kızımı görüp geldim teyzeleri. çok tatlıydı. gözlerini yumup yumup açıyordu. ağzı sürekli açılıp kapanıyor. önceki gidişimizde de öyleydi. ya çok çenesi düşük olacak ya da çok iştahlı... çok komikti. bu cuma da detaylı usg için gideceğiz prof murat yaylaya. o zaman fotojenik bir poz yakalarsak eklerim buraya.
tekrar merhaba. doktordaydım yeni geldim. kontrole gitmiştik. NAZ kızımı görüp geldim teyzeleri. çok tatlıydı. gözlerini yumup yumup açıyordu. ağzı sürekli açılıp kapanıyor. önceki gidişimizde de öyleydi. ya çok çenesi düşük olacak ya da çok iştahlı... çok komikti. bu cuma da detaylı usg için gideceğiz prof murat yaylaya. o zaman fotojenik bir poz yakalarsak eklerim buraya.
sıkılmıştır bence de biz bile yetişkin olarak zor tahammül ediyoruz
kızlar
bu sitede urun dizayn edip komisyon kazanarak dizaynları satabiliyormusuz. yani normal fiyatın ustune komisyon bedeli ekleniyor hani zevk için bile yapılır çok keyifli:) ben birtane yaptım bile:) oylesine tabi ozel dusunulmus birsey degil bakın :)
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
ist buluşamsına gelecekler kaç kişi... comelly istiyodu buluşmaya katılmak ama bu aralar girmiyo sanırım
maşallah kızımıza...hangi ara gittin geldin..hızlısın bakıyorum..
oh oh ne güzel nazan..sendeki iştah ona da mı geçti? inşallah benim kuzumda iştahlıdır..ayrıntılı usg 23. haftada mı yapılıyor? benim doktorum bahsetmedi bundan..sadece şekr yüklemesinden ve anti_d den söz etti taaa mayısta
Al benden de o kadar....:içelim:hareketleri bir hissetsem de bir sorun mu var paranoyaklığımdan kurtulsam.
ağzına sağlık evrimim...aminnn milyonlarca kere aminn.bu arada ben de üç gündür hissediyorum kuzumu...çok güzel bir duyguymuş..çok farklı ve eşsiz
gozun aydin nazancim, ya sizi cok kiskaniyorum, bende kuzumu gormek istiyorum artik, hep ruyamda gormekten biktim(
hareketleri bir hissetsem de bir sorun mu var paranoyaklığımdan kurtulsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?