2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Tesekkur ederim Didomm.. benı de korkunc mutlu edıor bu velet.. mutlulugumuz daim olsun, bır cocuk daha dogamadan annesıne bu kadar haz verır mı bılmem.. ama ben onunla olmaktan sonsuz haz duyuyorum. Rabbimm bizi uzun bir omur bırbırımızden ayrımasın.. hiç bir anneyi de evladından..

ağzına sağlık evrimim...aminnn milyonlarca kere aminn.bu arada ben de üç gündür hissediyorum kuzumu...çok güzel bir duyguymuş..çok farklı ve eşsiz

tekrar merhaba. doktordaydım yeni geldim. kontrole gitmiştik. NAZ kızımı görüp geldim teyzeleri. çok tatlıydı. gözlerini yumup yumup açıyordu. ağzı sürekli açılıp kapanıyor. önceki gidişimizde de öyleydi. ya çok çenesi düşük olacak ya da çok iştahlı... çok komikti. bu cuma da detaylı usg için gideceğiz prof murat yaylaya. o zaman fotojenik bir poz yakalarsak eklerim buraya.

maşallah kızımıza...hangi ara gittin geldin..hızlısın bakıyorum..

oh oh ne güzel nazan..sendeki iştah ona da mı geçti? inşallah benim kuzumda iştahlıdır..ayrıntılı usg 23. haftada mı yapılıyor? benim doktorum bahsetmedi bundan..sadece şekr yüklemesinden ve anti_d den söz etti taaa mayısta

kizlar selam ay ancak yazabildim, cok yogunum bugun( bi de nasil uykum var((
bugun kuzumu cok hissettim, sabah seminerde hickirik tuttu sanirim, nasil arka arkaya pit pit yapti bana, sonrada tekmeledi anne kurtar bu sikici seminerden beni der gibi:)))bu sefer cok kuvvetli hissettim..

sıkılmıştır bence de biz bile yetişkin olarak zor tahammül ediyoruz

gozun aydin nazancim, ya sizi cok kiskaniyorum, bende kuzumu gormek istiyorum artik, hep ruyamda gormekten biktim(

çok güzel. sipariş versene bundan. ama bu hamile kalıbı değil di mi?
ben de akşam eklerim eşimin tasarladığını.

ist buluşamsına gelecekler kaç kişi... comelly istiyodu buluşmaya katılmak ama bu aralar girmiyo sanırım

ESRAKO, AFTABRU, PETRİK, GYPSY, ANGELEYES, TUANA, PİNKY, ..... HADİ TAMAMLAYALIM ŞU LİSTEYİ. EZELİM KIZLAR İZMİR GRUBUNU....

maşallah kızımıza...hangi ara gittin geldin..hızlısın bakıyorum..

benim doktor yürüyerek 5 dakikalık mesafede şeker. işyerim acıbadem kozyatağına çok yakın. öğle paydosuna denk getiriyorum genelde randevularımı.

ayyy aman aman iştahı bana benzemesim. ben beslenmem gereken yıllarda ağzıma lokma koymayıp 15 imden sonra ( kızların formuna dikkat etmeye başladı yaş) iştahı açılan bir tipim. kızım bari küçükken yesin de ergenliğe ulaşınca homini gırtlak olmasın.

kızım 384 gr olmuş. 21+2 imişiz. 22. haftaya girerken detaylıya girmiş olacağım. şeker yüklemesini 1 ay sonra yapalım dedi doktor. şimdi erkenmiş. kilomu beğendi. iyi gidiyorsun dedi. bebek de çok sağlıklı görünüyormuş. valla kızlar değmeyin keyfime...

kalın sesleri duymuyorlarmış..bir nevi koruma kalkanı gibi..tiz sesleri mesala anneleri gibi daha kolay duyuyorlarmış..

bir de sen diyordunya hep canım hamurişi çekiyor..aynen ben de senin gibi oldum ...her gün yesem doymam..zor tutuyorum kendimi

ağzına sağlık evrimim...aminnn milyonlarca kere aminn.bu arada ben de üç gündür hissediyorum kuzumu...çok güzel bir duyguymuş..çok farklı ve eşsiz

Bende yenı yenı hıssetmeye basladım Didommmm.. cıddı cıddı bellı edıyor kendını artık, resmen yuzumde acaip bir gülümseme olusuyor.. eşim hemen anlıyor halımden:)) Oğluş mu dıye ?? :)))

Masallahhh Naz ıma.. boyle fırsat olsa da sıkıldıkca gıdıp gorebılsek ama o cıhazlara da maruz kalmak ıyı degıl ıste.. sık sık olmamasının tek avantajı da bu sanırım.

gozun aydin nazancim, ya sizi cok kiskaniyorum, bende kuzumu gormek istiyorum artik, hep ruyamda gormekten biktim(

NORRAA cım en güzeli kıpırtıyı hissetmek. hiç boşuna bizi kıskanma. görsen öle çirkin görünüyorlar ki usg de. (dur şimdi diğer kızların bebeklere çamur atmayalım, benimki çirkin görünüyor) bölee heryanı yumru yumru.... hiç kıskanma şeker.
bi de zaten artık bebek büyüdüğü için görüntü hep parçalar halinde oluyor. eskiden çok tatlı görünüyordu bir bütün olarak hareketlerine bakıyorduk. şimdi yok karnı bu, yok şu ayağı, yok şu kafası.... valla eski sevimliliği cazibesi kalmadı bence usg nin. şu kıpırtılar çok daha heyecan verici.

hareketleri bir hissetsem de bir sorun mu var paranoyaklığımdan kurtulsam.

yok canım ya, senin için daha çok erken. 2 hafta sonra başlar en erken. sen şimdi ancak seğirme şeklinde hissedebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…