Al benden de o kadar....:içelim:
AFTABRU, gözün aydın canım.... 2nizede kocaman bir MAŞALLAH
Hadi gözün aydın canım, ne mutlu sanacanım tickerın doğruysa 18. haftadasın o sebepten endşelenme..20 ve sonrasında hissedilebileceğini söylüyor doktorlar..ben de son 3 gündür hidssediyorum..gerçi onlar hep kıpırdıyorlar ama biz en şiddetli hareketlerini duyuyoruz
Canım benimde perşembe saat 10:00 da.. Öncelikle sağlıklı olduğunu öğrensek sonra da cinsiyetinii..Gelsek burada paylaşsak sevincimizi daha sonra hihoyyyt Kilo konusunda ise, zaten aldığımı bildiğim için onu öğrenmeme gerek yok.. hatta doktor hiç kilomu tartmazsa, kilodan bahsetmezse çok da memnun olurum açıkcası kaydirigubbakcemile3oo nazan gözun aydın...darısı başıma.perşembe sabah 9.45 de randevum kızlar dua edin inş. cinsiyetde ögreniriz.bebişimde saglıklı sıhhatlidir... ve umarım çok kilo almamışımdır...şimdiden heycan bastı ya...
bir de sen diyordunya hep canım hamurişi çekiyor..aynen ben de senin gibi oldum ...her gün yesem doymam..zor tutuyorum kendimi
Masallahhh Naz ıma.. boyle fırsat olsa da sıkıldıkca gıdıp gorebılsek ama o cıhazlara da maruz kalmak ıyı degıl ıste.. sık sık olmamasının tek avantajı da bu sanırım.
kızım 384 gr olmuş. 21+2 imişiz. 22. haftaya girerken detaylıya girmiş olacağım. şeker yüklemesini 1 ay sonra yapalım dedi doktor. şimdi erkenmiş. kilomu beğendi. iyi gidiyorsun dedi. bebek de çok sağlıklı görünüyormuş. valla kızlar değmeyin keyfime...
Petrik gelemeye çalışıcam canım, çok isterim sizlerle tanışmak.. İnşallah nasip olur yerimsenibenhttp://www.kadinlarkulubu.com/bulus...09-agustos-anneleri-istanbul-bulusmasi-3.html
iremcim bu başlığa göz at 11 nisanda b.köyde buluşma var sende gel
Ay inşallah canım yaa...saglıklı sıhhatli lsun inş. bu haftalarda el parmaklarını açıp kapatıyomuş gözler yine açılıp kapnıo .emmeyi ögrenmiş falan büyümüş olcak sıpam..:)hayırlısıyla ögrenelimde saglıklı oldugunu...
sorma yaw, ben hala aynı durumdayım. bi de ilk 3 ay canım tatlı istemiyordu, şimdi acayip bir bisküvi düşkünlüğü oldu bende. hep abur CUBUR YıYESıM VAR. MANTIYI, MAKARNAYI, TOSTU, SANDVıÇı (NEYSE UZATMAYAYIM BıLıMUM HAMURıŞLERıNı) söylemeye gerek bile duymuyorum. o konuda bir değişiklik olmadı. dün akşam balık yiyecektik, plan oydu. resmen bir türlü acıkmadım. ama aklıma hamurişi yemekler gelince karnım adeta kazınıyor. oysa ben ne kadar çok severdim balığı..... neyse zorla da olsa götürdüm bir büyük levreği.... kızıma yarasın diye diye....
saol evriş teyzesi. güzel bir poz yakalasak da görücüye çıkarsam :kızımıdelikafadulden:
sizler gibi dünür adaylarını kaçırmamak lazım. :jeyyar:
oo nazan gözun aydın...darısı başıma.perşembe sabah 9.45 de randevum kızlar dua edin inş. cinsiyetde ögreniriz.bebişimde saglıklı sıhhatlidir... ve umarım çok kilo almamışımdır...şimdiden heycan bastı ya...
Canım benimde perşembe saat 10:00 da.. Öncelikle sağlıklı olduğunu öğrensek sonra da cinsiyetinii..Gelsek burada paylaşsak sevincimizi daha sonra hihoyyyt Kilo konusunda ise, zaten aldığımı bildiğim için onu öğrenmeme gerek yok.. hatta doktor hiç kilomu tartmazsa, kilodan bahsetmezse çok da memnun olurum açıkcası kaydirigubbakcemile3
büyümüş Naz'ına maşallah
amin canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/bulus...09-agustos-anneleri-istanbul-bulusmasi-3.html
iremcim bu başlığa göz at 11 nisanda b.köyde buluşma var sende gel
büyümüş Naz'ına maşallah
Dide negüzel hissediyorsun kuzunu ne mutlu sana darısı başımıza
ben erzurumlu bir çay bardağıyam olan reklam mı? alem kadınsınTurkcelll reklamından nefret edıyorum ben yaaa.. resmen sanki çayın reklamını yapıyorlar.. hıc dusunmuyorlar kardesımmmmmmmmmmmmmmmmm benıııııııııııııııııııııııı
Deli olucammm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
aynen aynen.ben yerken anladım açlığın kalacağını..şimdi dakika sayıyorum..hafta sonu kalsiyumdan zengin herkesin sevdiği bir şey yaptım onun hayalini kuruyorum şimdi....ne olacak bizim bu halimiz..ben böyle değildim hamişken oldummmofff...evden yemek getirmiştim...sabah yeticeğini düşünmüştüm...hepsini götürdüm bi güzell..
ama açım halaaaa....sanki hiç yememişim gibi....cokacimcoook...:bbo:
doktor bana 1 ay sonra 1,5 kilo al gel dedi.Ertesi gün yemeğe gittik eşimle ben daha o akşam aldım 1,5 kilo)))))) iştahım çok açık ben daha şimdiden 75 kiloyum ya, sonra nolcam bilmem,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?