2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Al benden de o kadar....:içelim:
AFTABRU, gözün aydın canım.... 2nizede kocaman bir MAŞALLAH

canım tickerın doğruysa 18. haftadasın o sebepten endşelenme..20 ve sonrasında hissedilebileceğini söylüyor doktorlar..ben de son 3 gündür hidssediyorum..gerçi onlar hep kıpırdıyorlar ama biz en şiddetli hareketlerini duyuyoruz

bazen kalp atışı gibi hisseder gibi oluyorum karnımda ama sonra heyacanlanıyorum sanırım ,kalbimde güm güm diye atınca birbirine karışıyor kayboluyor

Hadi gözün aydın canım, ne mutlu sana Evet biliyorum didecim, biraz erken daha ama işte ben sabırsızııımmm delikafadulden en kısa zamanda bende hissederim inş:Saruboceq:

oo nazan gözun aydın...darısı başıma.perşembe sabah 9.45 de randevum kızlar dua edin inş. cinsiyetde ögreniriz.bebişimde saglıklı sıhhatlidir... ve umarım çok kilo almamışımdır...şimdiden heycan bastı ya...

Canım benimde perşembe saat 10:00 da.. Öncelikle sağlıklı olduğunu öğrensek sonra da cinsiyetinii..Gelsek burada paylaşsak sevincimizi daha sonra hihoyyyt Kilo konusunda ise, zaten aldığımı bildiğim için onu öğrenmeme gerek yok.. hatta doktor hiç kilomu tartmazsa, kilodan bahsetmezse çok da memnun olurum açıkcası kaydirigubbakcemile3

bir de sen diyordunya hep canım hamurişi çekiyor..aynen ben de senin gibi oldum ...her gün yesem doymam..zor tutuyorum kendimi

sorma yaw, ben hala aynı durumdayım. bi de ilk 3 ay canım tatlı istemiyordu, şimdi acayip bir bisküvi düşkünlüğü oldu bende. hep abur CUBUR YİYESİM VAR. MANTIYI, MAKARNAYI, TOSTU, SANDVİÇİ (NEYSE UZATMAYAYIM BİLİMUM HAMURİŞLERİNİ) söylemeye gerek bile duymuyorum. o konuda bir değişiklik olmadı. dün akşam balık yiyecektik, plan oydu. resmen bir türlü acıkmadım. ama aklıma hamurişi yemekler gelince karnım adeta kazınıyor. oysa ben ne kadar çok severdim balığı..... neyse zorla da olsa götürdüm bir büyük levreği.... kızıma yarasın diye diye....

Masallahhh Naz ıma.. boyle fırsat olsa da sıkıldıkca gıdıp gorebılsek ama o cıhazlara da maruz kalmak ıyı degıl ıste.. sık sık olmamasının tek avantajı da bu sanırım.

saol evriş teyzesi. güzel bir poz yakalasak da görücüye çıkarsam :kızımıdelikafadulden:
sizler gibi dünür adaylarını kaçırmamak lazım. :jeyyar:

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...09-agustos-anneleri-istanbul-bulusmasi-3.html
iremcim bu başlığa göz at 11 nisanda b.köyde buluşma var sende gel

büyümüş Naz'ına maşallah

Dide negüzel hissediyorsun kuzunu ne mutlu sana darısı başımıza

ya benm evdeki baskülüm digital diiil ya o yusden malum doktordaki digital gram gram ölçüyo bakalım ne kadar aldım..:) saglıklı sıhhatli lsun inş. bu haftalarda el parmaklarını açıp kapatıyomuş gözler yine açılıp kapnıo .emmeyi ögrenmiş falan büyümüş olcak sıpam..:)hayırlısıyla ögrenelimde saglıklı oldugunu...

Turkcelll reklamından nefret edıyorum ben yaaa.. resmen sanki çayın reklamını yapıyorlar.. hıc dusunmuyorlar kardesımmmmmmmmmmmmmmmmm benıııııııııııııııııııııııı

Deli olucammm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:klava:klava:

offf...evden yemek getirmiştim...sabah yeticeğini düşünmüştüm...hepsini götürdüm bi güzell..
ama açım halaaaa....sanki hiç yememişim gibi....cokacimcoook...:bbo:

Ahh ah.. o hamurıslerı yok mu??!!! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,yaktın benı Nazannnnnnnn

Bu arada ne mutlu oglusumaa vallahi.. seref duyduk bu sozlerınden, tesekkur ederiss..

doktor bana 1 ay sonra 1,5 kilo al gel dedi.Ertesi gün yemeğe gittik eşimle ben daha o akşam aldım 1,5 kilo)))))) iştahım çok açık ben daha şimdiden 75 kiloyum ya, sonra nolcam bilmem,

SEN DE BİR ALEMSİN, KİLO ALIP ALMADIĞINI KENDİN BİLMİYOR MUSUN Kİ? YANİ SEN DOKTORDAN DOKTORA MI KİLONUN ÖĞRENİYORSUN?
GÜZEL HABERLERLE DÖNECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEM YOK ŞEKER....

evet iremcim, ben de doktora önce kalbini göster diyorum her gidişimde... ondan sonra içime su serpiliyor öle bakıyorum boyuna posuna. yoksa valla hiç umrumda değil tipi... yeter ki sağlığı yerinde olsun. kalpatışı 153 dü. iyiymiş.... sen de çok güzel haberlerle gelirsin inşallah....

büyümüş Naz'ına maşallah

teşekkürler teyzesi....

kız nazan ilahi evdede tartılıyorum tabii sonradan açıklamasını ayptım ama okumadın sanırım..doktorda digital baskül ya malum gramını bile baz alıyor doktor hanımcım.mesela en son gittiğimde evde tartıldım 58 dim...doktorda 58.7 çkınca 59 diye not aldı o yusden diyorum bakalım kaç çıkacaz orda diye..çarşamba akşamı çok abartmamak lazım yemeği... ve sabahdan tok karnına çikolata yiyip gitmeliyim...

amin canım
ben erzurumlu bir çay bardağıyam olan reklam mı? alem kadınsın

offf...evden yemek getirmiştim...sabah yeticeğini düşünmüştüm...hepsini götürdüm bi güzell..
ama açım halaaaa....sanki hiç yememişim gibi....cokacimcoook...:bbo:
aynen aynen.ben yerken anladım açlığın kalacağını..şimdi dakika sayıyorum..hafta sonu kalsiyumdan zengin herkesin sevdiği bir şey yaptım onun hayalini kuruyorum şimdi....ne olacak bizim bu halimiz..ben böyle değildim hamişken oldummm
doktor bana 1 ay sonra 1,5 kilo al gel dedi.Ertesi gün yemeğe gittik eşimle ben daha o akşam aldım 1,5 kilo)))))) iştahım çok açık ben daha şimdiden 75 kiloyum ya, sonra nolcam bilmem,

yuh be canım abartmayalım lütfen..kendimize haksızlık etmeyelim.şişkinlik olmuştur :dance:

ben de bu son bir haftadır hızla kilo alıyorum..hafta başında 57 idim bu sabah 58 çıktım hayatımda 55'ten yukarısını görmedim..hem hoşuma gidiyor hem biraz garipsiyorum ve ne yalan söyleyeyim hep tontiş kalacağım diye de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…