Turkcelll reklamından nefret edıyorum ben yaaa.. resmen sanki çayın reklamını yapıyorlar.. hıc dusunmuyorlar kardesımmmmmmmmmmmmmmmmm benıııııııııııııııııııııııı
Deli olucammm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
Allah sonumuzu hayır etsin kuzuummm kaydirigubbakcemile3doktor bana 1 ay sonra 1,5 kilo al gel dedi.Ertesi gün yemeğe gittik eşimle ben daha o akşam aldım 1,5 kilo)))))) iştahım çok açık ben daha şimdiden 75 kiloyum ya, sonra nolcam bilmem,
Kesinlikle öyle Nazancım..En önemlisi sağlıklı olması, gerisi sadece merak yerimsenibenevet iremcim, ben de doktora önce kalbini göster diyorum her gidişimde... ondan sonra içime su serpiliyor öle bakıyorum boyuna posuna. yoksa valla hiç umrumda değil tipi... yeter ki sağlığı yerinde olsun. kalpatışı 153 dü. iyiymiş.... sen de çok güzel haberlerle gelirsin inşallah....
akşama hain planlarım var....gözüm döndüüüü.....silip süpürücem ne varsa...:jeyyar:
kimse tutamaz biziiiii....dimi oğlum?:CüvCüv:
kizlar ama siskinlik ve su toplama konusuna katiliyorum, dun okudum kilo disinda doku araliklarinda vucudumuz su toplayabilirmis..dun yattigim yerden karnima krem suruyordum, nasil anlatsam sanki icinde su var blink blink ediyor bestirdikca, tuhaf bi sekilde yumsak?? bence bu kilolarin bi kismi vucudumuzdaki odem...
gözün aydın nazan ya bu detaylı ultrasona girdiğimizde ultrason fotosu verirler dimi internetten incelediğim kadarıuyla çok güzel çıkıyorlartekrar merhaba. doktordaydım yeni geldim. kontrole gitmiştik. NAZ kızımı görüp geldim teyzeleri. çok tatlıydı. gözlerini yumup yumup açıyordu. ağzı sürekli açılıp kapanıyor. önceki gidişimizde de öyleydi. ya çok çenesi düşük olacak ya da çok iştahlı... çok komikti. bu cuma da detaylı usg için gideceğiz prof murat yaylaya. o zaman fotojenik bir poz yakalarsak eklerim buraya.
evriş ya insanın canı da çay çekermi bende senin aksine hiç sevmem çayı ama canım çok çekiyorsa kendini çok kasma iç birazcık vücudun herşeye ihtiyacı varTurkcelll reklamından nefret edıyorum ben yaaa.. resmen sanki çayın reklamını yapıyorlar.. hıc dusunmuyorlar kardesımmmmmmmmmmmmmmmmm benıııııııııııııııııııııııı
Deli olucammm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
bende hissediyorum pelin aynısını doktora sordum o bizim nabızımızmış yani bebekle alakası yokmuşbazen kalp atışı gibi hisseder gibi oluyorum karnımda ama sonra heyacanlanıyorum sanırım ,kalbimde güm güm diye atınca birbirine karışıyor kayboluyor
ohh afiyet olsun, neymis o planlar??
benim eşim o yumuşaklığın hastası işte sürekli eli göbeğimde..yok öpücem der yok gece uyanırım zaten çişim beynime kadar çıkmış bir de bunun eli göbeğimde baskı yapıyor..göbek fetişisti oldu herif
:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey cok yasa emi, cisim beynime cikmis koptum burda......
benim eşim o yumuşaklığın hastası işte sürekli eli göbeğimde..yok öpücem der yok gece uyanırım zaten çişim beynime kadar çıkmış bir de bunun eli göbeğimde baskı yapıyor..göbek fetişisti oldu herif
akşama hain planlarım var....gözüm döndüüüü.....silip süpürücem ne varsa...:jeyyar:
kimse tutamaz biziiiii....dimi oğlum?:CüvCüv:
benim de hiç sevmediğim halde canım kahve istedi..içtim içmez olaydım..midem o kadar ağrıdı ki tövbe bi daha..
evriş hay sen o bardağının...... gerisini de getir yolur merak ettik...belki de canın kahvehane ortamı çekmiştir karıştırıyor olmayasın:))
boyumda sizin gibi değil yuvarlanırım tontiş olursam
sana sölüyemem.........amaa ...eskilerden bi ipucu verebilirim....taze ve evrim burunlarını batıra batıra yemişlerdi..............:)))))))))))))) yerimseniben
sana sölüyemem.........amaa ...eskilerden bi ipucu verebilirim....taze ve evrim burunlarını batıra batıra yemişlerdi..............:)))))))))))))) yerimseniben
Petrik gelemeye çalışıcam canım, çok isterim sizlerle tanışmak.. İnşallah nasip olur yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?