2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aynen ole.. hay ben o cay bardagının................................................. töbe töbeeeeeeeeeeeeeee

Didom, genc yasında tontiş mi oldun sen :)))

valla ben ctsi ilk defa 4 ay aradan sonra kola ictim, canim o kadar istedi ki bu sefer dayanamadim, 1 kutunun yarisini dikiverdim:))
dunde burnuma turk kahvesi kokusu geldi, sut kaynattim icine bi gidim koydum bari nefsimi koreltsin, yoksa catliycam...:1no2:

doktor bana 1 ay sonra 1,5 kilo al gel dedi.Ertesi gün yemeğe gittik eşimle ben daha o akşam aldım 1,5 kilo)))))) iştahım çok açık ben daha şimdiden 75 kiloyum ya, sonra nolcam bilmem,
Allah sonumuzu hayır etsin kuzuummm kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle öyle Nazancım..En önemlisi sağlıklı olması, gerisi sadece merak yerimseniben
Naz kızımıza uzun, sağlıklı ve güzel ömürler versin allahım.. İnşallah perşembe günü bende sevincimi paylaşırım sizlerle :Saruboceq: Sağol canım ii dileklerin için a.s.

akşama hain planlarım var....gözüm döndüüüü.....silip süpürücem ne varsa...:jeyyar:
kimse tutamaz biziiiii....dimi oğlum?:CüvCüv:

kizlar ama siskinlik ve su toplama konusuna katiliyorum, dun okudum kilo disinda doku araliklarinda vucudumuz su toplayabilirmis..dun yattigim yerden karnima krem suruyordum, nasil anlatsam sanki icinde su var blink blink ediyor bestirdikca, tuhaf bi sekilde yumsak?? bence bu kilolarin bi kismi vucudumuzdaki odem...

benim de hiç sevmediğim halde canım kahve istedi..içtim içmez olaydım..midem o kadar ağrıdı ki tövbe bi daha..
evriş hay sen o bardağının...... gerisini de getir yolur merak ettik...belki de canın kahvehane ortamı çekmiştir karıştırıyor olmayasın:))
boyumda sizin gibi değil yuvarlanırım tontiş olursam

benim eşim o yumuşaklığın hastası işte sürekli eli göbeğimde..yok öpücem der yok gece uyanırım zaten çişim beynime kadar çıkmış bir de bunun eli göbeğimde baskı yapıyor..göbek fetişisti oldu herif

gözün aydın nazan ya bu detaylı ultrasona girdiğimizde ultrason fotosu verirler dimi internetten incelediğim kadarıuyla çok güzel çıkıyorlar
evriş ya insanın canı da çay çekermi bende senin aksine hiç sevmem çayı ama canım çok çekiyorsa kendini çok kasma iç birazcık vücudun herşeye ihtiyacı var
bazen kalp atışı gibi hisseder gibi oluyorum karnımda ama sonra heyacanlanıyorum sanırım ,kalbimde güm güm diye atınca birbirine karışıyor kayboluyor
bende hissediyorum pelin aynısını doktora sordum o bizim nabızımızmış yani bebekle alakası yokmuş

kızlar çikolata yiyince bebekleriniz ultrasonda daha fazla hareket ederken gördünüzmü ben bi kere yemiştim dr ye giderken tam ters etki yaptı hiç hareket etmedi şaşırdım vallaa

bu arada bende doymuyorum bi türlü evin içinde kendime yemek yetiştiremiyorum arada üşenmessem hamur işi şeyler yapıyorum ama hemen bitiyo zaten ayakta durup onlarla uğraşmasıda zor geliyo artık

:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey cok yasa emi, cisim beynime cikmis koptum burda......

puuuuuuuuuaaaaaaaaahhhaaaahhhhhhaaaaaaaaaaaaa.....:))))))))))) ne alem gadınsın.....öldüm gülmekten..:))))))))))

ya hakkaten kıslar bende bu aralar o kadar çok tuvalete çıkıyorumki anlatamam habire wcdeyim evim oldu orası artık sabahları bi uyanıyom karnım patlayacak nerdeyse bu sorun hamileliğin sonuna kadar devam edermi acaba

Serniimm, içiyorum canım günde bir bardak.. ama içinde teen maddesı yüzünden dolayı doya doya ıcemıyorum çünkü o madde bebegın gelısımını yavaslatıyor ((

akşama hain planlarım var....gözüm döndüüüü.....silip süpürücem ne varsa...:jeyyar:
kimse tutamaz biziiiii....dimi oğlum?:CüvCüv:

Yerim senii yaaaa kaydirigubbakcemile3

Getiremem, siteden atılırım felan, bensiz kalırsınız fallaaa :)))

sana sölüyemem.........amaa ...eskilerden bi ipucu verebilirim....taze ve evrim burunlarını batıra batıra yemişlerdi..............:)))))))))))))) yerimseniben

Annadım ben..... söliyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lülülülülülü

:roflol: Allamm yaaa, ne alemsinizz yaffff

sana sölüyemem.........amaa ...eskilerden bi ipucu verebilirim....taze ve evrim burunlarını batıra batıra yemişlerdi..............:)))))))))))))) yerimseniben

uf benimde canim bi kac sey istiyor iclerinden eleme yapip birini secicem:)))zaten dana gibim olmusumcokacimcoook

Petrik gelemeye çalışıcam canım, çok isterim sizlerle tanışmak.. İnşallah nasip olur yerimseniben

gel şekerim gel, bizde seni tanımak isteriz 11 nisanı rezerve et şimdiden : )

dide süpersin çok güldürdün kaydirigubbakcemile3

artik aserme boyutlarini da astik eskiden hadi bisey isterdi, simdi bikac seyi ayni anda istiyor, iclerinden eleme yapiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…