2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

akşama hain planlarım var....gözüm döndüüüü.....silip süpürücem ne varsa...:jeyyar:
kimse tutamaz biziiiii....dimi oğlum?:CüvCüv:

ya hakkaten kıslar bende bu aralar o kadar çok tuvalete çıkıyorumki anlatamam habire wcdeyim evim oldu orası artık sabahları bi uyanıyom karnım patlayacak nerdeyse bu sorun hamileliğin sonuna kadar devam edermi acaba

Akşam akşam kahkahalarla güldürdünüz beni kızlar ya:roflol:Allah da sizi güldürsün e mi:CüvCüv:

Ben de rahatsız oluyorum karnımın üzerinde herhangi birşeyin biraz uzun durmasından. Kısa kısa okşasa sorun yok. Ama elini karnıma koyup öyle kalınca daral geliyorkafamçokkarıştı

Tuvalet benim için de büyük sorun. Bir yere gidecek olsam önce tuvaletin yerini tespit ediyorum. Gitmeden önce sıvı almamaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar. Bazen kendimi sınıftan atasım geliyor:bbo:Bir de sizde de var mı merak ediyorum. Mantıken normal bir durum gibi geliyor bana ama yine de fikrinizi alayım. Tuvaletim geldiğinde bir 15-20 dakika daha tutmam gerekirse kasıklarım acayip geriliyor ve ağrıyor. Sonra tuvalete gidip boşaltımı yapıyorum ama o sırada o gerilmiş olan kısmın gevşemesini resmen hissediyorum ve bu sefer de ters tarafta bir ağrı oluyor. Sizde de var mı bu durum?fisfisfis

normal usg yele bakılıyor sonrada kan veriyorsun bir tüp canım okadar.

maşallah annesi ben aşıyı yine sormayı unuttum:çok üzgünüm:
Derya dur anam.. neryee gıdıosun?? Serıt kesınlesmesı nedır? anlamadım ben orayı.. rahım genıslıyor, onun kasılması mıymış??
hayır ceanım resmen sol tarafta dikine bir çizgi var bu gün bizede gösterdi doktor .eğer bebeğin eli ayağı oaraya denk gelirse gelişimini etkiliyormuş.şeritin gitmesi gibi bi ihtimalde yok doğumla birlikte plesentayla birlikte çıkıyor dedi doktor.
geçmiş olsun güzelim....dikkat et kendine...peekiii bu şeritin bi sakıncası oluyomuymuş?? ne dediler o konuda??
sağol canım sakıncası varmış canım
olmaması gereken birşeymiş bu şerit.baya bi çizgi yukardan aşağıya inen .sancı sebebi bu değilmiş canım .
GERÇEKTEN SENDEDEMİ VAR BEN KAÇIRMIŞIM YA .EVET TAKİP EDİLECEK BEBEĞİN ELİ FİLAN GELİRSE GELİŞİMİNİ ETKİLİYORMUŞ SANA YA BAYA Bİ ENDİŞELİYİM ASLINDA.:1shok:
sakaleynmaster
geçmiş olsun canım bol bol dinlen yat yorma kendini ağrıar geçene kadar

CANIM SAĞOL YATINCADA GEÇMEYEN BİR AĞRI gece çok korktuk:1no2: ama yavrum oynadikça rahatladık babasıyla şutarafagitti

Hem bişiler yiyorumm, hem de sisi okuyorummm :)))) acının uzerıne tatlı yıyılebıldıgı tek zaman da hamılelık dıye dusunuyorum :)))))

ben tuvalet konusunda şuna dikkat ettim....eskiden istediğim kadar tuvaletimi tutabiliyordum..ama şimdi malesef...vaktini az geçirsem hemen kasıklarım ağrıyor...patlıycak gibi oluyorum...bi müddet etkisi devam ediyor..

Kızlar annem, teyzem ve anneannem bizde birkaç gündür. Teyzem kızına kavuşana kadar 10 senede 3 düşük bir dış gebelik yaşamış ve acayip pimpirikli biri. Benim de ilki düşük olunca şimdi annemle ikisi iki taraftan bana en ufak bir iş yaptırmıyorlarhihoyyytBu bir taraftan harika. Bol bol dinlenip hazır hazır güzel güzel yemekler yiyorum. Hamurişi bile yapıyorlar bana:jeyyar:Ama bir taraftan, durun bunu bir örnekle açıklayayım, sabah kitaplarımı aldım okula gideceğim, ki okul 2 sokak uzaklıkta, teyzem uçarak geldi yanıma "naapıyosun seen!bırrakk o kitaplarııı!!":1shok:Siz şimdi elimde dünyanın kitabı vardı sanıyorsunuz ama topu topu iki tane, orta boyutlarda kitaptı:roflol:Bu kadarı da biraz fazla oldu sanki:uhm:

gozun aydın nazancım. ya sen isten ogle arası kacıp dra gidiyorsun esin kaçırıyor goruntuleri??

b arada dr un artık dort boyutlu ile mi bakıyor agzını acıtgını falan gormussun bizim dr un siyah beyazından ben birsey secemiyorumda ..

ben detaylı için carsamba gidiyorum kismetse.

ay yapma noram yani iç o kadarcıkda. ben o kadar asla kasmıyorum cay çok icmedi isem o gun kola canım isterse yarım kut uiçiyorum arada valla. nolcak o kadardann.
onu içmessen stresi daha beter

:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey cok yasa emi, cisim beynime cikmis koptum burda......

aynen bende koptum dide ya sen çok yasa :)))

nazan maşallah naz kızımıza :teytey:.canım şerit olayı sende vardı galiba sana ne dediler maşallah bebiş iyi ama ben yine çok endişelendim ne olcak benim bu halim yananiknanikCADIARZU

burkocum bahsettigin tuvalete sıkısma halinde ve bosaltıktan sonrada aynılarını yasıyorum sanıyorum bunu yasamamız çokk normal :)

çok komiksin ya dide :roflol::roflol:sırnaşık şey

ben tuvalet konusunda şuna dikkat ettim....eskiden istediğim kadar tuvaletimi tutabiliyordum..ama şimdi malesef...vaktini az geçirsem hemen kasıklarım ağrıyor...patlıycak gibi oluyorum...bi müddet etkisi devam ediyor..

tuvaletini tutmak normalde iyi değil ama hamilelikte hiç iyi değil mercimekim bakteri üremesini hızlandırıyor sanırm benede bir kere mecburen tuttum yoldaydık aman yarabbi evin merdivenlerini bile çıkamadım.:bbo:

allaha şükür çayı hiç aramam. bizim evde hafta bir kere ancak çay demlenir. kahveyi hele, hatır için bile içmem.... o yüzden seni anlayamıyorum EVRİŞcim kusura bakma....

doktor bana 1 ay sonra 1,5 kilo al gel dedi.Ertesi gün yemeğe gittik eşimle ben daha o akşam aldım 1,5 kilo)))))) iştahım çok açık ben daha şimdiden 75 kiloyum ya, sonra nolcam bilmem,

çok komiksin PELİN. bir aylık kredini bir akşam yemeğinde kullandın demek.... pöffff

iyi de güzelim, sen evde tartıldığını kaale al, doktorda giyinik çıkıyoruz tartıya. o doğru değil ki... evde sabahları iç çamaşırlarınla tartılman gerek... en doğrusu öle....

valla ben tahmin yürütemiyorum. kalsiyum açısından zengin çok şey bilirim ama yapılmaz ki, onlar zaten yapılmıştır: süt gibi, peynir gibi, yoğurt gibi.... ayyy yoksa ayran yaptın da ona mı heyecanlanıyorsun?
dur bakiim sütlaç olabilir mi? ayyy hiç sevmem. hayatta da yemem....

akşama hain planlarım var....gözüm döndüüüü.....silip süpürücem ne varsa...:jeyyar:
kimse tutamaz biziiiii....dimi oğlum?:CüvCüv:
sil süpür şeker, kimse tutmaz seni. sen hamilesin. ye de yarasın, afiyet bal şeker olsun, ...

evet canım, veriyorlarmış artistik bir foto.
doyma konusunda da yalnız değilsin. herkes aynı durumda....

sana sölüyemem.........amaa ...eskilerden bi ipucu verebilirim....taze ve evrim burunlarını batıra batıra yemişlerdi..............:)))))))))))))) yerimseniben

neyi yemişlerdi yaw burunlarını batıra batıra... ben nasıl kaçırmışım.... oysa yemek sözkonusu olunca radar gibiyimdir....

uf benimde canim bi kac sey istiyor iclerinden eleme yapip birini secicem:)))zaten dana gibim olmusumcokacimcoook

dana gibi mi? yok artık, sanki görmedik göbek fotonu....

tuvaletini tutmak normalde iyi değil ama hamilelikte hiç iyi değil mercimekim bakteri üremesini hızlandırıyor sanırm benede bir kere mecburen tuttum yoldaydık aman yarabbi evin merdivenlerini bile çıkamadım.:bbo:

Bende artık, asla ve asla tutamıyorum.. mumkunatı yok tutmamın, mısafırlıkte bıle once tuvalete kosturduguma gore.. ınsanlar da halımı goruyorlar.

Hem bişiler yiyorumm, hem de sisi okuyorummm :)))) acının uzerıne tatlı yıyılebıldıgı tek zaman da hamılelık dıye dusunuyorum :)))))
ne yiyooossuuuuuuunnnn?????bize de veeerrrrrr bi gidimcik....cokacimcoook

Anlama sen benı Nazan.. anlama senağlama Su sıpa dogsun.. sonra bı sene emsin.. ondan sonra zaten hala daha bellekte doya doya cay ıcmek kalırsa ıcerım herhall :bbo:

ne yiyooossuuuuuuunnnn?????bize de veeerrrrrr bi gidimcik....cokacimcoook

Süleyememmemmm, nimkansıssssssssssssss, naslaaaaaaa.... delikafadulden

Ama bırazdan kalkıp yapacagım sey akıllaraaaaa zarar kötükedihüso aksam ıcın kaydirigubbakcemile3

dana gibi mi? yok artık, sanki görmedik göbek fotonu....

bu haftakini eklemedim ama, yanaklarim tombis tombis, karnim 3 boyut, kalcalar, kollar bingil bingil ben hayatimda 67 kilo olmadiimmmmm.....:1no2:ya ne yesem depo oluyor hemen, sanki kitlik cikacak doguma kadar vucut yag seklinde depoluyor herseyi....

Çok az kaldı, gelıyorum bende o kıloya.. ha geldım, ha gelecemm,fekle beni...

Süleyememmemmm, nimkansıssssssssssssss, naslaaaaaaa.... delikafadulden

Ama bırazdan kalkıp yapacagım sey akıllaraaaaa zarar kötükedihüso aksam ıcın kaydirigubbakcemile3

yaneee mercimek de sende hayalgucumu oyle tetikledinizkii, yum yemekler film seridi gibi gozumun onunden geciyor haaa....eve sag saglim bi gideyim, dalicam mutfagaa allah ne verdiyse diyerek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…