2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar şu sigara içen anne adaylarına birkaç sözde ben söyledim :jeyyar:yazık iradesizlik örneğinin bu kadarı.süprizzzzz
benim eşim 15 yıldır içiyordu gerçi başlama sebebide benim aşkımdandı ama neyse konuyu dağıtmayalım.a.skızma hamileyken çok mücadele ettim yanımızda içmemeye gayret etti ama bu bebişe karar verince önce sen sigarayı bırak öyle düşünücem dedim ve bıraktı kocişim hemde 1 günde özel bi sistem yardımıyla 45 dk seansla bıraktı çok şükür .kaydirigubbakcemile5yani bırakın kendiniz içmeyi yanımızda içilmesibile kötü.kafamçokkarıştı

Ellerıne saglık cicim....

bende bişiycikler yiyorum bir yandanda buraya yazıyorum yaf amma bağımlılık yapmışınız kısssllaaaarrrr

Şöyle söliyimm hemen: 58 ıle basladım, su an 65 deyım. Yanı düne kadar 65 tım.. :)))

yaa bende 60 ile başaldım 69 um tontiş oldum iyice kızım geçen diyorki bana anne kardeşimden dolayı tonton oluyorsunya başakaları sana tombul dese bile ben seni yine seveceğim diyor.minik prensesŞeniz ya bana tombul deme diyince tabi böyle çevirdi lafı cadı prenseskaydirigubbakcemile

hadi ben kaciyim, eve gideyim, yine topllaya topallaya ancak giderim:))sonrada mutfaga giriseyim, opuldunussss.....

nasıl bişi bu hemen bıraktı eşin darısı eşimin başına yanımda içmiyo ama her işinde içim gidio ..... tek seansla bıramış bide süper:lepi:

nasıl bişi bu hemen bıraktı eşin darısı eşimin başına yanımda içmiyo ama her işinde içim gidio ..... tek seansla bıramış bide süper:lepi:

gerçekten süper ilk gün birde gece nöbetine gitti yanında arkadaşalrı filan içmiş hiç etkilenmediği gibi miğdesi bulanmış 8 ay filan olacak çok şükür yanında içilsede umursamıyor.

çok çok çooook güldüm. alemlermiş gerçekten de....

yok güzelim, her defasında eşim de geliyor. onun iş yeri hastane ve benim işyerim tam bir üçgen. hepsi birbirine 5 dak. eş kenar üçgen yani....
artık her defasında önce 3 boyutlu, arkasından da 4 boyutlu bakıyor doktorum. 4 boyutlu sadece keyif için.... diğeri daha sağlıklı. ölçümleri 3 boyutluda yapıyor. ağız ve göz hareketleri 4d de görünebiliyor. ama vallahi çok çirkin bir görüntü yaw....

sen bu çrşb mı gidiyorsun? arda beye di mi?

nazan maşallah naz kızımıza :teytey:.canım şerit olayı sende vardı galiba sana ne dediler maşallah bebiş iyi ama ben yine çok endişelendim ne olcak benim bu halim yananiknanikCADIARZU

yok yok canım, korkulacak bişey değil o... eli filan dolanmazmış, ben de sordum doktora da.... ama tabi yine de takip edilmesi gerekiyormuş....

Anlama sen benı Nazan.. anlama senağlama Su sıpa dogsun.. sonra bı sene emsin.. ondan sonra zaten hala daha bellekte doya doya cay ıcmek kalırsa ıcerım herhall :bbo:

çay tiryakisi çok be güzelim, yani ben anlamasam da sen üzülme, seni anlayan o kadar çok hamile var ki.... bence de günde 2 bardak iç bari... ne de olsa fazla fazla kalsiyum alıyorsun.

nazan bizde sorduk doktora oda öyle söyledi ama hangi organı gelirse onde gelişme geriliği olabilirmiş riski buymuş canım ya bizimki şu anda o banta totosu dönük duruyor yani tam arkasında kalıyor bu gün çok net gördük

merhaba kızlar.geçmişi hiç okumadan kendimden haber vereyım dedim.
cuma akşamı birden şiddetlenen ağrılarım oldu dr yı aradım hastaneye yatalım dedi.bende bir telaş endişe anlatamam.kesin bir bilgide vermiyor doktorum görmeden.bu seferdemi olmadı diye ağlarak hastaneye yattım.2 haftadır süren cuma gunu şiddentlenen ağrılarımın sebebi idrar yollarımdakı iltahaplanmaymış.ancak ben anlayamamısım.daha önce hiç başıma gelmediği için ağrıyı rahımı destekleyen kaslara bağladım.idrar yanmasıda olmayınca hiç ama hiç anlamadım.bugun öğleden sonra cıktım.yeni geldim sayılır eve.cok sükür oğlum gayet iyi.hergun ultrasonda baktık.hatta bir ara bana el salladıben burdayım dedi merak etme dedi bana bebeğim.
aman kızlar dikkat edin iltahaplanmada kayıplara yol açabiliyor.kontrollerinizi yaptırın ve tedbirinizi alın.benim gibi ilerlemesin.

umarım herkes iyidir ve güzel haberler vardır.şimdiden hasta olan vasa geçmiş olsun ve guzel haberlerle gelenleri tebrik ederim.biraz geçmişi okumaya calışacağım ama yorgunum pek sanmıyorum.biraz daha oyalanıp yatacağım.

geçmiş olsun .yat dinlen aslında benimde uzanmam lazım bende dün gece şiddetli bir sancıyla sabhı ettim ve haman doktora gittik şükür tahlillerim temiz çıktı ama şiddetli kasık ağrılarım vardı ağrı kesici verdi .şimdi biraz daha iyiyim ama bizra artmaya başladı bende uzanacağım.tekrar geçmiş olsun .idrar yolu enfeksiyonları düşüğe sebe olabiliyor

Kızlar yaa sabah oğlumun 1-2 hareketini hissetmiştim. Eve geldim, duşumu aldım, yok!! Elimi karnıma koydum, "oooğğğluuuuuuuuummm" dedim içimden, ve aynen tekmeyi yedim :)) Çok güzeldi ama 2. deneme başarısız oldu :)

aftabru
gözünaydın canım maşallah kocaman olmuş naz.biz de artık önce üç boyutlu sonra 4 boyutlu görüyoruz oğlumu

gelgit
çok geçmiş olsun bol bol su iç canım.idrar yollarına en iyi gelen şey su elinden geldiğince iç

evrişim
canım benim.seni ne kadar iyi anlıyorum bilemizsin.ben resmen bi çay tiryakisiyim daha doğrusu tiryakisiydim.okulda en fazla çay parası ödeyen evde akşama kadar çay içen ben şimdi haftada 2-3 bardak içiyorum.bu hamileliğin sonrasında bbebek kadar nerdeyse özgürce çay içmeninde hayalini kuruyorum.bu annelik nelere kadirmiş gören arkadaşlarım bildiklerinden irademe şaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…