2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ya ben kendimi mi kandırıyorum diyorum ama hakkatten çok şaşırtıyor bu ufaklıklar bizi değil mikaydirigubbakcemile2Ben de kuzucuuum deyince 3 seferden ikisinde kıpırdanıyor bebişim. Beni duyabilecek kadar gelişmiş olduğunu sanmıyorum bu haftada. Ama nasıl oluyorsa, bir şekilde hissediyor sanki kendisine laf attığımı:1rolleyes::asigim:

çok geçmiş olsun gelgit. iyi ki gitmişsin doktora. bize de ders olsun, geçer diye beklemeyelim. neden olurmuş bu idrar yolları iltihabı gelgit? ben hiç olmadım galiba. soğuktan filan mı? ya da bulaşıcı mı? şimdilik allaha şükür hiç bir sıkıntım olmuyor. ilk 4 ay çektiğim kusmalar ve gaz problemi de sona erince artık kuşlar gibiyim. zaten en güzel dönem ikinci 3 aymış. belimde yavaş yavaş kendini göstermeye çalışan bir ağrı oluyor zaman zaman ama onu da hemen kovalıyorum. duymamazlıktan geliyorum. inşallah hepimiz de biran önce şikayetlerimizden kurtulup keyfini doya doya çıkarırız.

valla ben şimdiden keyfini çıkarmaya başladım bile. az önce eve gelip eşimin yokluğundan istifade giydim giydim çıkardım.... sizin için bir mini defile daha yaptım. tşört bastıracağız ya eski bluzlarımı denedim. çoğu hala oluyor. komik oluyor çok ama uzun olanlar giyilebilir durumda. aslında kısa olan bodylerim daha bi şirin duruyor ama giyemem herhalde göbeği açık, yakışık almaz koskoca kadın....klava: bence dar, vücudu saran bluzlar daha hoş gösteriyor göbeği, iyice ortaya çıkarıyor. bol tşörtler ise daha geniş daha kilolu gösteriyor. sizin de taktirinize bırakıyorum. birkaç ayrı penyeyle çekilmiş fotomu ekliyorum albümüme... bakınız lütfen.

hay allah o kadar da resize yapıyorum yine küçük yine küçük... neyse ben yine albüme ekleyeyim en kolayı...

ah be başak bize salam sosis türü şeyler yasak bide dışarda beklemesi gerçekten büyük bir geçmiş olsun sana aman dikkat et kendine ve bebişine ...
hiç böyle anlatan site bulamamıştım.doktorum bu siteden takip etmemi istedi...sizlerede aktarayım istedim...
evet çok deteylı bir site bende bu siteden takip ediyorum paylaşman güzel olmuş...
canım ya nedir senin bu çektiklerin inşallah bu sondur çook geçmiş olsun bol bol dinlen canım....
valla öyle maşallah nazına gr falanda gayet iyi allah nazarlardan saklasın yahuu....
geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin ....
hay allah o kadar da resize yapıyorum yine küçük yine küçük... neyse ben yine albüme ekleyeyim en kolayı...

ne güzel çıkmış küçük bile olsa resim artı bana diyosun seninde karnın güzell çıt pıt kadınsın valla maşallah

kızlar saçını boyatan varmı düşünüyorum valla ne yapsam diye bu beyazlar beni öldürüyo dr da 22. haftadan sonra boyat dedi boyatan varsa fikir verin bana nasıl bir boya kullanıldı imdatttttt bide bu sivilceler benim peşimi bırakmıyo yawww hala benim gibi sivilce sıkıntısı çeken varmı ve uyguladığınız özel bir metod yardımmm..................

teşekkürler angeleyes, albümdekilere mi baktın? eski olanlara baktın galiba. son eklediklerimde pek çıtı pıtı değilim ama neyse yine de teşekkürler. evet eskiden çıtı pıtıydım da şimdi balık eti oldum. göbeğim çok büyüdü ama bunun yanısıra diğer G ler de aldı başı gidiyor. yine de tabi minyon olmanın verdiği bir avantaj var.

saçlarla ilgili pek bir sorunum yok, boyatmayı düşünmüyorum o yüzden. beyazlamadı değil ama dert edilecek kadar değil. sivilcelere gelince; ben de felaket durumdayım. hem sivilcelerim arttı, hem de sanki suratım pörsüdü. ben botokslu gibi olacağım diye beklerken daha beter söndü suratım. görenler "hasta mısın" diye soruyor. makyaj da yapamıyorum ya... nadiren yapıyorum, sadece özel durumlarda...

ohhh karnımı da doyudum güzelce, hamur açısından zengin, kış sebzesi ile daha da bir zenginleştirilmiş sıcak bir şey yedim. şimdi de kalsiyum açısından zengin birşey içiyorum.kaydirigubbakcemile3

birazdan da kalkıp yarın için yemek yapacağım. salatalara koyulan uçları beyaz sonlara doğru yeşil olan, hatta "kurusu" da olan sebzenin familyasından (ama daha kalını var ya) bir sebzenin zeytinyağlı yemeğini yapacağım. ben bayılırım ona.... ama canınız çekmesin diye ne olduğunu yazmadım bak....

teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun.neysekı sonucların temiz evet enfeksiyon düşüğe swbep olabiliyor neysekı kanamam olmadı o zaman doktorumda rahtladı.

canım ya benimde ilk defa basıma geldiği için bilmiyorum.üşütmekten yada mikroptan olur sanırım ama ben dısarı bile çıkmıyorum cok soğuklarda zaten önceden bulantım cok olduğundan cıkamıyordumda terliksiz dolaşmam.wc de evde olduğum için pis yerlerde falan gitmem hiç banyomu bile ayakta yaparım herzaman hiç oturdumu bilmem.neden oldu anlamadım.alt karnım yanı kasıklaım ağrıdı gece cok ağrım oluyordu.kusmalarım hala geçmedi ama bu enfeksiyonda bulantı yaparmıs.bakalım bunda sonra nasıl olacak insallah bende en kısa zamanda sizin gibi keyfini cıkarmaya baslarım.

geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin ....

teşekkürederim kızlar hepinize......

haydaaaaa, nerdesin be kızlar? kendim çalıp kendim oynuyorum gibi geldi birden. ayyy ne zaman benim eşim evde olmasa ve ben foruma girsem millet ortalıktan tüyüyor, olmaz ki yauwwww :çok üzgünüm:

ya ben boya işini "kel amcalar" gibi hallediyorum. 2 tutam saçlarını olmayan yere kapatıyorlar ya, ben de beyazlarımı siyahlarımla kapatıyorum. Ama hiç memnun değilim.. Boyamak istiyorum. Biraz daha geçsin, "dibine değdirmeden" -tatlicadiarzu- boyayacağım..

bu arada geçmişe baktım biraz kayra gelmiş.neysekı sorun yok.genel olarak hepizmizin sağlığı iyi sanırım.
şimdi ben kaçar kızlar duramayacağım artık.kendinze iyi bakın

canim o sivilceler benim basimin belasi, ergenlikte yasamadim bu kadar sivilce inan, alnim, cenem leke leke oldu yolmaktan(isin ilginci vucudumdaki deri bi yumsadi bi guzellesti, pamuk gibi, yuzum tam tersi sivilce atiyor(ne temizleme losyonu, ne jel bi ise yaramiyor...

nazan lacivert ve pembe tisortler cok guzel, baski yapinca cok hos olur...

gerci ilerleyen donemlerde gobek biraz cikicak ama dar tisotte baski daha hos oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…