Kızlar yaa sabah oğlumun 1-2 hareketini hissetmiştim. Eve geldim, duşumu aldım, yok!! Elimi karnıma koydum, "oooğğğluuuuuuuuummm" dedim içimden, ve aynen tekmeyi yedim :)) Çok güzeldi ama 2. deneme başarısız oldu :)
ah be başak bize salam sosis türü şeyler yasak bide dışarda beklemesi gerçekten büyük bir geçmiş olsun sana aman dikkat et kendine ve bebişine ...selam kızlar biraz rahatsızlandım anlatınca bana çok kıazacaksınız eminim cuma günü akşam yedigim börekten zehirlendim resmen ölümden döndüm hata bende sabah ısıttıgım böregi akşam üzeri yedim tabi içindeki sucuk ve sosis bakteri ürettiginden bende aynen görüntü tahtalı köye bilet almışım haberim yok yarım saat sonra migde bulantısı kusma ve baş dönmesi oldu hemen bir kısmını çıkarttım ama ben mahfoldum resmen ilk anda anlamadım zehirlendigimi sonradan yediklerimi düşününce anladım eşime söyliyemedim zehirlendigimi korktum sakladım sanki anlıyamıyacakmış gibi agrı kesici içtim yattım ama o kadar çok ögürmüşümkü kasıklarım patlıyacakmış gibi agrıdı agrı hiç geçmedi sabaha kadar cumartesi bebegim hiç kıpırdamadı taki bu akşama kadar hiç yemek yiyemedim haliyle oda aç kaldı dün sadece ayran içtim anneme bebegin kıpırdamadıgını söyleyince oda endişelendi gittigim bütün dr aradım ama hiçbirine ulaşamdaım hastaneye gitmedim kötü bir haberle karşılaşırım diye korktum hep ben bu bebegi kaybedersem kendimi affetmem diyordum kendime dün akşam annem canım ılık şekerli süt iç bu bebegi rahatlatır dedi eger yine kıpırdamassa hemen dr gideriz dedi tecrübe konuştu yani hemen sütü içtim sonra yattım bir baktım kızım yavaş yavaş kıpırdıyor saki o an hayatta tekrar döndüm işte böyle kızlr bir anlık hatam hem kendi hemde bebegimin canından olacktım yarın ilk iş olarak dr gidip kızımı görmek olacak
evet çok deteylı bir site bende bu siteden takip ediyorum paylaşman güzel olmuş...hiç böyle anlatan site bulamamıştım.doktorum bu siteden takip etmemi istedi...sizlerede aktarayım istedim...
canım ya nedir senin bu çektiklerin inşallah bu sondur çook geçmiş olsun bol bol dinlen canım....merhaba kızlar .geceden başlayan bir sancıyla acil doktora gittik yeni geldim.korkulacak bişey yokmuş bebek gayet iyi kan idrar tahlili yapıldı temiz ama ağrım çok doğru düzgün yürüyemiyorum .parol verdi doktor birde balık yağı hapı.
aynı zamanda sinüzit olmuşum k.k.b muayene oldum antibiyotik verdi .çok korktum şükür kuzum iyi.
YANLIZ AMNİYOTİK SIVI İÇİNDE ŞERİT KESİNLEŞTİ VAR YANİ ŞİMDİLİK BU KADAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ
valla öyle maşallah nazına gr falanda gayet iyi allah nazarlardan saklasın yahuu....kızım 384 gr olmuş. 21+2 imişiz. 22. haftaya girerken detaylıya girmiş olacağım. şeker yüklemesini 1 ay sonra yapalım dedi doktor. şimdi erkenmiş. kilomu beğendi. iyi gidiyorsun dedi. bebek de çok sağlıklı görünüyormuş. valla kızlar değmeyin keyfime...
geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin ....merhaba kızlar.geçmişi hiç okumadan kendimden haber vereyım dedim.
cuma akşamı birden şiddetlenen ağrılarım oldu dr yı aradım hastaneye yatalım dedi.bende bir telaş endişe anlatamam.kesin bir bilgide vermiyor doktorum görmeden.bu seferdemi olmadı diye ağlarak hastaneye yattım.2 haftadır süren cuma gunu şiddentlenen ağrılarımın sebebi idrar yollarımdakı iltahaplanmaymış.ancak ben anlayamamısım.daha önce hiç başıma gelmediği için ağrıyı rahımı destekleyen kaslara bağladım.idrar yanmasıda olmayınca hiç ama hiç anlamadım.bugun öğleden sonra cıktım.yeni geldim sayılır eve.cok sükür oğlum gayet iyi.hergun ultrasonda baktık.hatta bir ara bana el salladıben burdayım dedi merak etme dedi bana bebeğim.
aman kızlar dikkat edin iltahaplanmada kayıplara yol açabiliyor.kontrollerinizi yaptırın ve tedbirinizi alın.benim gibi ilerlemesin.
umarım herkes iyidir ve güzel haberler vardır.şimdiden hasta olan vasa geçmiş olsun ve guzel haberlerle gelenleri tebrik ederim.biraz geçmişi okumaya calışacağım ama yorgunum pek sanmıyorum.biraz daha oyalanıp yatacağım.
hay allah o kadar da resize yapıyorum yine küçük yine küçük... neyse ben yine albüme ekleyeyim en kolayı...
kızlar saçını boyatan varmı düşünüyorum valla ne yapsam diye bu beyazlar beni öldürüyo dr da 22. haftadan sonra boyat dedi boyatan varsa fikir verin bana nasıl bir boya kullanıldı imdatttttt bide bu sivilceler benim peşimi bırakmıyo yawww hala benim gibi sivilce sıkıntısı çeken varmı ve uyguladığınız özel bir metod yardımmm..................
geçmiş olsun .yat dinlen aslında benimde uzanmam lazım bende dün gece şiddetli bir sancıyla sabhı ettim ve haman doktora gittik şükür tahlillerim temiz çıktı ama şiddetli kasık ağrılarım vardı ağrı kesici verdi .şimdi biraz daha iyiyim ama bizra artmaya başladı bende uzanacağım.tekrar geçmiş olsun .idrar yolu enfeksiyonları düşüğe sebe olabiliyor
çok geçmiş olsun gelgit. iyi ki gitmişsin doktora. bize de ders olsun, geçer diye beklemeyelim. neden olurmuş bu idrar yolları iltihabı gelgit? ben hiç olmadım galiba. soğuktan filan mı? ya da bulaşıcı mı? şimdilik allaha şükür hiç bir sıkıntım olmuyor. ilk 4 ay çektiğim kusmalar ve gaz problemi de sona erince artık kuşlar gibiyim.zaten en güzel dönem ikinci 3 aymış. belimde yavaş yavaş kendini göstermeye çalışan bir ağrı oluyor zaman zaman ama onu da hemen kovalıyorum. duymamazlıktan geliyorum. inşallah hepimiz de biran önce şikayetlerimizden kurtulup keyfini doya doya çıkarırız.
geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin ....
kızlar saçını boyatan varmı düşünüyorum valla ne yapsam diye bu beyazlar beni öldürüyo dr da 22. haftadan sonra boyat dedi boyatan varsa fikir verin bana nasıl bir boya kullanıldı imdatttttt bide bu sivilceler benim peşimi bırakmıyo yawww hala benim gibi sivilce sıkıntısı çeken varmı ve uyguladığınız özel bir metod yardımmm..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?