2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ne güzel canım yorumumda albümün içinde hala çıtrlığını koruyosun bence gayet güzel benim suratımda öyle ruh gibi niye böyle oluyo anlamadımm..

benimkiler artık kapanmıyo toplasamda bir yerlerden çıkıveriyo çok bakımsız duruyo araştırıyorum ama kararsızım...

aynen canım benimde ergenlikte hiç çıkmamıştı ilk hamileliğimdede hiç yoktu bunda niye böyle oldu anlamadım sürekli çıkıyo benimde vücüdümda yok sadece yüzümde herkesinde dikkatini çekiyo niye böyle oldun diyolar ondan sordum sadece bende mi var diye bu erkek bebekler annelerini çirkinleştiriyomu nee ne yapcaz peki bunlara yaa:1no2::1no2:

nazan valla fıstık gibisin arkadaşım. Bayılıyorum senin fiziğine..

teşekkür ederim arkadaşım. bayılıncak bir fizik değil benimki, görseniz, 1:60 ya varım ya yokum.... ölçümden ölçüme değişiyor. kilo problemim olmadı hiç bir zaman ne de olsa minyon bir tipim. ama gerçekten belki burdan anlaşılamıyordur da göbeğim çooook büyüdü.

çok komiksin TAZE... nasıl beceriyorsun anlamadım. ben haftasonları saç bandı takarak kandırmaya çalışıyorum.

nazan lacivert ve pembe tisortler cok guzel, baski yapinca cok hos olur...

ahhh keşke evdeki penyelerime bastırabilecek olsam.... keşkeeee..... bir sürü penyem var hala üzerime olan. hem sadece baskıya para vermiş olurdum ama öyle basan bir yer bilmiyorum. mutlaka kendi ürünlerine basıyorlar. bana da öle her tşört olmaz. kalıbını mutlaka denemem gerek. olmadı risk alıp bir tane medium yaptırırım.

valla tazeme katiliyorum, lal gibi sanada hamilelik cok yakisiyor, ince fiziginiz sagolsun, masallah tuu tuu tuuuuu...

şımartıyorsunuz arkadaşlar. :sırnaşık şey:

evet NORRAA aynen senin gibi düşünüyorum, hamile tşörtleri dar olunca güzel duruyor. ben zaten bu fotoları özellikle farklı tşörtlerle çektim. bence en çok üste oturanlar belli ediyor göbeği ve daha sevimli duruyorlar. örneğin o mavi tşörtlü olan pozumda hamile değilmişim de şişmanmışım gibi görünüyorum. ama siyah body ve somon tşörtle daha iyi di mi? ama ben baskıyı beyaz üstüne seviyorum. evde beyaz bodym de var ama boyu kısa, giyince göbek fırtlıyor, çok şirin duruyor bence ama daha önce de yazdığım gibi yakışık almaz koskoca kadın oldum artık....

ya bende cok istiyorum o baskili bodylerden, annem trden ebru giyimden bi suru sey aalip yollamis, dedim, keske bi tanede o baskili tisortlerden alsaydin, hattta bi pantolon olmamisti geri yolamistim kayinpederimle, degistirmis ama yine baskisiz bluzlerden almis(burda da yaptiramiyorum, oyle baskici yok ki((tr'ye gelince yaptirirm olmazsa..

internetten sipariş versen NORRAA. belki yurtdışına da postalıyorlardır. gerçi çok pahalıya gelir o zmaan, geri alıyorum önerimi. ama inanamıyorum orda olmamasına. googledan araştırsana biraz. ne zaman geliyordun tr ye?

kızlarrr herkese selamm
bugün siyami ersek kalp hastanesine gittim fetol eko için randevu alıcaktım ancak doktor dedi 22 haftalıksın şu andada kalbe bakabiliriz dedi ve bebişimin kalbini uzuun uzuun inceledi ve dediki kalpte herhangi bir sorun risk vs teşkil eden bir durum yok içiniz rahat olsun dedii,ama damardaki tıkanıklık konusu için kadın doğumcunuzun gözetiminde olun ancak kalbi etkileyen bir durum yok dedii..o kadar rahatladımki anlatamam hepinizin desteği duası ve buradaki mükemmel enerjinin çok büyük etkisi var buna gönülden inanıyorum...
hastaneden öyle ike ümraniyeye geçtimmm kızlarr süperr şeyler var yaa eğer bebek odası vs almayı düşünüyorsanızz mutalaka uğrayınn oraya çok güzel fikirler uygun fiyatlar bittim resmen ben oradan alıcam odamızı büyük ihtimalle,şöyle kaba bi hesap yaptımm dolap-karyola-altaçma ünitesi çekmeceleri ile ortalama bi oda 1000 tl civarına geliyor ve gayette güzel ve kaliteli modeller..mama sandalyesi bile 30 tl bebek küveti 15 tl yani aklıma gelmiyor daha bir sürü şey var fiyatlar uygun valla incik cıncıkk gezdim ikeayıı bir perdeler var öyle güzelki 27 tl halılar felan uygun fiyatlarda bir lambalar var öyle güzelkii kurbağlı felann ay bittim yaa bornozlar vs oyuncaklarda öyle toys ros gibi ateş pahası değil bilerek ayrıntılı yazdımki gitmek isteyen olursa fikir olsun gidenler zaten biliyordur..
anlıyacağınızz keyfim yerindeee şöle bi geçmişi okuyayım

nazan albümüne baktım çok hoşsun canım sen kaç kilo aldın
angel sağol canım birahat yüzü göremedim ama yavrumun canı sğolsun hepsi bitecek ahyırlısıyla hele kucağıma alayım herşey geçiyor
saç ben boyatmıyorum hiç beyazım yok zevk için renk değişikliği yapıyordum am hamislikten oda beklemede şimidlik.

NORRAA, sen olmadı kendin baskı yap. transfer kağıtları var ya, onlardan al istediğin resmi bastır, biz o konuda yardımcı oluruz sana, gerçi internette de zibil gibi var resimler...
ben şimdi eşimin dün akşam yaptığı resmi arıyorum, bulursam ekleyeceğim.

canım benim bak işin rats gitmiş güzel haberi almışsın çok güzel kendine ve bebişine dikkat et kaydirigubbakcemile5:teytey:

hadi gözünaydın GYPSY, çok sevindim. bişey çıkmayacağını biliyordum ama yine de seni ikna edemezdik, doktordan duyman çok iyi olmuş. artık için rahattır. tıkanıklığa gelince; gelgit ve bende alası var canım o riskin. hergün iğne vuruyoruz. yani onun da çaresi var. ne kendini ne de bebişi üzmezsin artık di mi?

teşekkürler sakaleyn. 6 kilo aldım canım. benim boyumdaki biri için biraz fazla ama doktor kilomu iyi buldu.

canım benimde boy 1.60 şu anda 9 kilo almış durumdayım .ben heryerimden kilo aldığım için tatlı duruyorum ama sonu ne olur bilemem kızmda 20 kilo almıştım bundau 15 geçmemeye çalışıcam şu ağrılarım bitsin yürüyüşe başlıyacağım.

evet bi arastirayim, carrefour gibi buyuk magazalarda vardir belki baski kagitlari.

Esracim cok sevindim, icin baya rahatlamistir, allah baska sikinti vermesin..

20 kilo alan çok kişi tanıyorum. hatta 30 kilo. ama hepsi vermişler. sen de vermişsindir, hı?
ben 12 yi geçmek istiyorum ama iddialı da değilim. çok iştahlıyım, kendime çok güvenmiyorum. alırsam da vermek için gayret gösteririm kızım 1 yaşına gelince. sportifimdir, vereceğime inanıyorum.

evet bi arastirayim, carrefour gibi buyuk magazalarda vardir belki baski kagitlari.
carrefour da kesinlikle var, biz de ordan almıştık eskiden....

bu akşam meşhur bir dizi filan mı var yaw? neden çok az katılım var? ben yemeğimi yapıp geldim topu topu birkaç mesaj yazılmış. ben de acele acele yaptım, kızlar şimdi kaynatıyorlardır diye.. eş zamanlı yazışamıyorum sizle hiç.
SAKALEYN senin göbek fotonu görmedik ama yanlış hatırlamıyorsam eşin istemiyordu di mi eklemeni?

ay valla tv de hic bisey yok, ama niye bos ki burasi, hadi benim kocam iskolik ancak gelir eve 9 gibi, diger kizlarr napiyoo, kocisleriyle mi ilgileniyor acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…