nazan valla fıstık gibisin arkadaşım. Bayılıyorum senin fiziğine..
ne güzel canım yorumumda albümün içinde hala çıtrlığını koruyosun bence gayet güzel benim suratımda öyle ruh gibi niye böyle oluyo anlamadımm..saçlarla ilgili pek bir sorunum yok, boyatmayı düşünmüyorum o yüzden. beyazlamadı değil ama dert edilecek kadar değil. sivilcelere gelince; ben de felaket durumdayım. hem sivilcelerim arttı, hem de sanki suratım pörsüdü. ben botokslu gibi olacağım diye beklerken daha beter söndü suratım. görenler "hasta mısın" diye soruyor. makyaj da yapamıyorum ya... nadiren yapıyorum, sadece özel durumlarda...
benimkiler artık kapanmıyo toplasamda bir yerlerden çıkıveriyo çok bakımsız duruyo araştırıyorum ama kararsızım...ya ben boya işini "kel amcalar" gibi hallediyorum. 2 tutam saçlarını olmayan yere kapatıyorlar ya, ben de beyazlarımı siyahlarımla kapatıyorum. Ama hiç memnun değilim.. Boyamak istiyorum. Biraz daha geçsin, "dibine değdirmeden" -tatlicadiarzu- boyayacağım..
canim o sivilceler benim basimin belasi, ergenlikte yasamadim bu kadar sivilce inan, alnim, cenem leke leke oldu yolmaktan(isin ilginci vucudumdaki deri bi yumsadi bi guzellesti, pamuk gibi, yuzum tam tersi sivilce atiyor (ne temizleme losyonu, ne jel bi ise yaramiyor...
nazan valla fıstık gibisin arkadaşım. Bayılıyorum senin fiziğine..
ya ben boya işini "kel amcalar" gibi hallediyorum. 2 tutam saçlarını olmayan yere kapatıyorlar ya, ben de beyazlarımı siyahlarımla kapatıyorum. Ama hiç memnun değilim.. Boyamak istiyorum. Biraz daha geçsin, "dibine değdirmeden" -tatlicadiarzu- boyayacağım..
nazan lacivert ve pembe tisortler cok guzel, baski yapinca cok hos olur...
valla tazeme katiliyorum, lal gibi sanada hamilelik cok yakisiyor, ince fiziginiz sagolsun, masallah tuu tuu tuuuuu...
ya bende cok istiyorum o baskili bodylerden, annem trden ebru giyimden bi suru sey aalip yollamis, dedim, keske bi tanede o baskili tisortlerden alsaydin, hattta bi pantolon olmamisti geri yolamistim kayinpederimle, degistirmis ama yine baskisiz bluzlerden almis(burda da yaptiramiyorum, oyle baskici yok ki ((tr'ye gelince yaptirirm olmazsa..
kızlarrr herkese selamm
bugün siyami ersek kalp hastanesine gittim fetol eko için randevu alıcaktım ancak doktor dedi 22 haftalıksın şu andada kalbe bakabiliriz dedi ve bebişimin kalbini uzuun uzuun inceledi ve dediki kalpte herhangi bir sorun risk vs teşkil eden bir durum yok içiniz rahat olsun dedii,ama damardaki tıkanıklık konusu için kadın doğumcunuzun gözetiminde olun ancak kalbi etkileyen bir durum yok dedii..o kadar rahatladımki anlatamam hepinizin desteği duası ve buradaki mükemmel enerjinin çok büyük etkisi var buna gönülden inanıyorum...
hastaneden öyle ike ümraniyeye geçtimmm kızlarr süperr şeyler var yaa eğer bebek odası vs almayı düşünüyorsanızz mutalaka uğrayınn oraya çok güzel fikirler uygun fiyatlar bittim resmen ben oradan alıcam odamızı büyük ihtimalle,şöyle kaba bi hesap yaptımm dolap-karyola-altaçma ünitesi çekmeceleri ile ortalama bi oda 1000 tl civarına geliyor ve gayette güzel ve kaliteli modeller..mama sandalyesi bile 30 tl bebek küveti 15 tl yani aklıma gelmiyor daha bir sürü şey var fiyatlar uygun valla incik cıncıkk gezdim ikeayıı bir perdeler var öyle güzelki 27 tl halılar felan uygun fiyatlarda bir lambalar var öyle güzelkii kurbağlı felann ay bittim yaa bornozlar vs oyuncaklarda öyle toys ros gibi ateş pahası değil bilerek ayrıntılı yazdımki gitmek isteyen olursa fikir olsun gidenler zaten biliyordur..
anlıyacağınızz keyfim yerindeeeşöle bi geçmişi okuyayım
kızlarrr herkese selamm
bugün siyami ersek kalp hastanesine gittim fetol eko için randevu alıcaktım ancak doktor dedi 22 haftalıksın şu andada kalbe bakabiliriz dedi ve bebişimin kalbini uzuun uzuun inceledi ve dediki kalpte herhangi bir sorun risk vs teşkil eden bir durum yok içiniz rahat olsun dedii,ama damardaki tıkanıklık konusu için kadın doğumcunuzun gözetiminde olun ancak kalbi etkileyen bir durum yok dedii..o kadar rahatladımki anlatamam hepinizin desteği duası ve buradaki mükemmel enerjinin çok büyük etkisi var buna gönülden inanıyorum...
nazan albümüne baktım çok hoşsun canım sen kaç kilo aldın
angel sağol canım birahat yüzü göremedim ama yavrumun canı sğolsun hepsi bitecek ahyırlısıyla hele kucağıma alayım herşey geçiyor
saç ben boyatmıyorum hiç beyazım yok zevk için renk değişikliği yapıyordum am hamislikten oda beklemede şimidlik.
evet bi arastirayim, carrefour gibi buyuk magazalarda vardir belki baski kagitlari.internetten sipariş versen NORRAA. belki yurtdışına da postalıyorlardır. gerçi çok pahalıya gelir o zmaan, geri alıyorum önerimi. ama inanamıyorum orda olmamasına. googledan araştırsana biraz. ne zaman geliyordun tr ye?
kızlarrr herkese selamm
canım benimde boy 1.60 şu anda 9 kilo almış durumdayım .ben heryerimden kilo aldığım için tatlı duruyorum ama sonu ne olur bilemem kızmda 20 kilo almıştım bundau 15 geçmemeye çalışıcam şu ağrılarım bitsin yürüyüşe başlıyacağım.
carrefour da kesinlikle var, biz de ordan almıştık eskiden....evet bi arastirayim, carrefour gibi buyuk magazalarda vardir belki baski kagitlari.
bu akşam meşhur bir dizi filan mı var yaw? neden çok az katılım var? ben yemeğimi yapıp geldim topu topu birkaç mesaj yazılmış. ben de acele acele yaptım, kızlar şimdi kaynatıyorlardır diye.. eş zamanlı yazışamıyorum sizle hiç.
SAKALEYN senin göbek fotonu görmedik ama yanlış hatırlamıyorsam eşin istemiyordu di mi eklemeni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?