ay valla tv de hic bisey yok, ama niye bos ki burasi, hadi benim kocam iskolik ancak gelir eve 9 gibi, diger kizlarr napiyoo, kocisleriyle mi ilgileniyor acaba??
ansiz firmasinda yonetici olarben hiç tv karşısına geçmedim bile uyuyup kalıyorum çünkü.
eşim de müzik çalışmasına gitti. şimdi aradı arkadaşlarıyla yemeğe çıkmışlar çalışma bitince. galiba bunlar müziği bahane ediyorlar erkek erkeğe gezip tozmak için. haftada bir gün stüdyo çalışması diyorlar ama .... neyse.....
senin eşin de mi araştırmacı?
gözün aydın bende bişey olmayacagını biliyodum ama içini bizlerden ziyade dr rahatlatırdı çok sevindim ikea konusunda ise katılıyorum çok güzel şeyler oluyo hemde uygun ben kızıma ordan oda almıştım büyük ihtimalle oğlumada ordan alıcam memnunum çünkü ayrıca avrupa yakasında oturanlar içinde bayrampaşa ikea var ....kızlarrr herkese selamm
bugün siyami ersek kalp hastanesine gittim fetol eko için randevu alıcaktım ancak doktor dedi 22 haftalıksın şu andada kalbe bakabiliriz dedi ve bebişimin kalbini uzuun uzuun inceledi ve dediki kalpte herhangi bir sorun risk vs teşkil eden bir durum yok içiniz rahat olsun dedii,ama damardaki tıkanıklık konusu için kadın doğumcunuzun gözetiminde olun ancak kalbi etkileyen bir durum yok dedii..o kadar rahatladımki anlatamam hepinizin desteği duası ve buradaki mükemmel enerjinin çok büyük etkisi var buna gönülden inanıyorum...
hastaneden öyle ike ümraniyeye geçtimmm kızlarr süperr şeyler var yaa eğer bebek odası vs almayı düşünüyorsanızz mutalaka uğrayınn oraya çok güzel fikirler uygun fiyatlar bittim resmen ben oradan alıcam odamızı büyük ihtimalle,şöyle kaba bi hesap yaptımm dolap-karyola-altaçma ünitesi çekmeceleri ile ortalama bi oda 1000 tl civarına geliyor ve gayette güzel ve kaliteli modeller..mama sandalyesi bile 30 tl bebek küveti 15 tl yani aklıma gelmiyor daha bir sürü şey var fiyatlar uygun valla incik cıncıkk gezdim ikeayıı bir perdeler var öyle güzelki 27 tl halılar felan uygun fiyatlarda bir lambalar var öyle güzelkii kurbağlı felann ay bittim yaa bornozlar vs oyuncaklarda öyle toys ros gibi ateş pahası değil bilerek ayrıntılı yazdımki gitmek isteyen olursa fikir olsun gidenler zaten biliyordur..
anlıyacağınızz keyfim yerindeeeşöle bi geçmişi okuyayım
evet aftabru kilolar doğumdan sonra çabuk gidiyo eger normal olursa dahada hızlı gider sezaryen olursan daha geç sezaryanda spor yapma şansın pek yok dikişlerden dolayı uzun bir süre ben kızımı sezaryen doğurdum ama hamileliğim boyumca 13 kilo almıştım vermek zor olmamıştı bundada daha 3 kilo aldım bu zamana kadar sanırım buda fazla olmayacak gibi gözüküyo iştahım pek yok çünkü ...20 kilo alan çok kişi tanıyorum. hatta 30 kilo. ama hepsi vermişler. sen de vermişsindir, hı?
ben 12 yi geçmek istiyorum ama iddialı da değilim. çok iştahlıyım, kendime çok güvenmiyorum. alırsam da vermek için gayret gösteririm kızım 1 yaşına gelince. sportifimdir, vereceğime inanıyorum.
carrefour da kesinlikle var, biz de ordan almıştık eskiden....
kizlar canim deli gibi tatli istiyor, ay ne yesem bilemedim??usenmeyip yapasim var ...
biliyomusun çocukluk siman hiç değişmemiş çok güzelll maşallah vallabir de foto eklemeyi deneyeyim bakalım.... çocukluk fotom....
ansiz firmasinda yonetici olar
yok hayir cok farkli bizim alanlarimiz:)) o suan bi fransiz firmasinda yonetici, guvenlik sistemleri uzerine calisiyorlar..ne yazikki hafta ici pek gorusme firsatimiz olamiyor, eve gec geliyor, yemek yiyip tekrar bilgisayar basinda calismaya devam;1 saatini ancak ayirabiliyor bana( o yuzden muzigi yapmasini aryik istemiyorum, hafta sonuda arkadaslarina ayirsa, bosanalim daha iyi:))) ( allah korusun canim lafin gelisi)
evet canım ben biliyorum orayı, yeri çok kolay, vapurla gel, haydarpaşada in, ister yürü ister taksiye bin. çok yakın. ama bence taksiye bin çünkü hava soğuk. randevu almak için neden hastaneye gidiyorsun ki anlamadım? telefonla vermiyorlar mı randevu? bir yaşıma daha girdim.
PETRİK, ben bakırköyün alışveriş imkanını hep duyardım arkadaşlarımdan. hep ne kadar ucuz olduğunu anlatırlardı ama hiç gitmedim. bir kaç kere bakırköydeki bir otelde kaldık eşimle, o işteyken ben dolaşayım demiştim çarşısında ama çok küçük gelmişti bana. herhalde bilmediğim yerleri vardır. ben "crown plaza" civarındaki çarşıya gitmiştim. başka çarşılar da mı var? ben orayı çok beğenmemiştim de....
mercimekim sana siteyi vereyim orda eğlenceli tşörtler var oraya girersin diğerleride çeşitli hamiis kıyafetleriGypsy...ben o sitede hamile modasını göremiyoruuummm...bakar körmüyüm nedir??
Pinky onlardan Eminönünde olması lazım bulamazsan anneme sipariş veririz annem orada şuan : ) ama tekstil urfaya burdan gidiyor kesin vardır
Tuanacım bende en çok güneşliden alışveriş yapıyorum bahsettiğin yer outler mağazalarının oldugu yer değilmi, ama oraya arabayla gitmek lazım, benim şöförlüğüm yok :) gidelim tabi ama nasıl ?
nazancım maşallah güzel prensesinee nazar değmesinn ama bende talibim o güzel prensese haberin olsunnn haniii talipler falan demişsinn evriş içinnn hem evriş uzak annesii izmirleremii vericenn kızınıı biz yakınızz sanaa :jeyyar:kızım 384 gr olmuş. 21+2 imişiz. 22. haftaya girerken detaylıya girmiş olacağım. şeker yüklemesini 1 ay sonra yapalım dedi doktor. şimdi erkenmiş. kilomu beğendi. iyi gidiyorsun dedi. bebek de çok sağlıklı görünüyormuş. valla kızlar değmeyin keyfime...
ayyy dideemmm sen çok yaşa güll güll öldüm bittim yaa harikasın senn ya bu kadar güzel anlatır durumumuzz dedğin gibi çiş beyinde adamm ne dertte bide bizimki okşuyo göbişi sonra uyuya kalıyo uyuyunca eli bi ağırlaşıyoo sanki elli kiloo ayy zorla kaldırıyorum adamın elini kolunu üstümdenn sengözlerimebaksanabbenim eşim o yumuşaklığın hastası işte sürekli eli göbeğimde..yok öpücem der yok gece uyanırım zaten çişim beynime kadar çıkmış bir de bunun eli göbeğimde baskı yapıyor..göbek fetişisti oldu herif
deryacım umarım bebişin o bahsettiğin çizgiye değmez canım umarım sağlıkla gelir bebişin sorunsuz sıkıntısızznazan bizde sorduk doktora oda öyle söyledi ama hangi organı gelirse onde gelişme geriliği olabilirmiş riski buymuş canım ya bizimki şu anda o banta totosu dönük duruyor yani tam arkasında kalıyor bu gün çok net gördük
canım geçmiş olsun bu iltihaplanma gereçkten büyük sıkıntı ve ne kadar dikkat etsende hijyen olsanda olabiliyor vücut kendisi bakteri üretebliyormuş canım tekrar geçmiş olsunmerhaba kızlar.geçmişi hiç okumadan kendimden haber vereyım dedim.
cuma akşamı birden şiddetlenen ağrılarım oldu dr yı aradım hastaneye yatalım dedi.bende bir telaş endişe anlatamam.kesin bir bilgide vermiyor doktorum görmeden.bu seferdemi olmadı diye ağlarak hastaneye yattım.2 haftadır süren cuma gunu şiddentlenen ağrılarımın sebebi idrar yollarımdakı iltahaplanmaymış.ancak ben anlayamamısım.daha önce hiç başıma gelmediği için ağrıyı rahımı destekleyen kaslara bağladım.idrar yanmasıda olmayınca hiç ama hiç anlamadım.bugun öğleden sonra cıktım.yeni geldim sayılır eve.cok sükür oğlum gayet iyi.hergun ultrasonda baktık.hatta bir ara bana el salladıben burdayım dedi merak etme dedi bana bebeğim.
aman kızlar dikkat edin iltahaplanmada kayıplara yol açabiliyor.kontrollerinizi yaptırın ve tedbirinizi alın.benim gibi ilerlemesin.
umarım herkes iyidir ve güzel haberler vardır.şimdiden hasta olan vasa geçmiş olsun ve guzel haberlerle gelenleri tebrik ederim.biraz geçmişi okumaya calışacağım ama yorgunum pek sanmıyorum.biraz daha oyalanıp yatacağım.
teşekkürler ANGELEYES.... çocukluk fotolarımı çok seviyorum. kızımın da bol bol fotosunu çekeceğim. bizim zamanımızda çok yaygın değilmiş fotolar. neyse ki babam fotoğrafçılığa meraklıymış, karanlık odası varmış, kendisi tab edermiş.... yoksa 35 sene önce nerde zırt pırt foto çekeceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?