2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar canim deli gibi tatli istiyor, ay ne yesem bilemedim??usenmeyip yapasim var ...

ay valla tv de hic bisey yok, ama niye bos ki burasi, hadi benim kocam iskolik ancak gelir eve 9 gibi, diger kizlarr napiyoo, kocisleriyle mi ilgileniyor acaba??

ben hiç tv karşısına geçmedim bile. yoksa uyuyup kalıyorum çünkü.
eşim de müzik çalışmasına gitti. şimdi aradı arkadaşlarıyla yemeğe çıkmışlar çalışma bitince. galiba bunlar müziği bahane ediyorlar erkek erkeğe gezip tozmak için. haftada bir gün stüdyo çalışması diyorlar ama .... neyse.....
senin eşin de mi araştırmacı?

ansiz firmasinda yonetici olar

yok hayir cok farkli bizim alanlarimiz:)) o suan bi fransiz firmasinda yonetici, guvenlik sistemleri uzerine calisiyorlar..ne yazikki hafta ici pek gorusme firsatimiz olamiyor, eve gec geliyor, yemek yiyip tekrar bilgisayar basinda calismaya devam;1 saatini ancak ayirabiliyor bana( o yuzden muzigi yapmasini aryik istemiyorum, hafta sonuda arkadaslarina ayirsa, bosanalim daha iyi:))) ( allah korusun canim lafin gelisi)

Nazan bu super guzelmisss, cok begendimm:))
bu arada puding fikrinide begendim, bi bakayim stockta ne var, cukulatali varsa super...

ayyy bu kez de çok büyük olmuş. ama olsun, öğrendim işte imageshack i. meğer ben resize yaparken çok küçük boyut seçiyormuşum.

gözün aydın bende bişey olmayacagını biliyodum ama içini bizlerden ziyade dr rahatlatırdı çok sevindim ikea konusunda ise katılıyorum çok güzel şeyler oluyo hemde uygun ben kızıma ordan oda almıştım büyük ihtimalle oğlumada ordan alıcam memnunum çünkü ayrıca avrupa yakasında oturanlar içinde bayrampaşa ikea var ....
evet aftabru kilolar doğumdan sonra çabuk gidiyo eger normal olursa dahada hızlı gider sezaryen olursan daha geç sezaryanda spor yapma şansın pek yok dikişlerden dolayı uzun bir süre ben kızımı sezaryen doğurdum ama hamileliğim boyumca 13 kilo almıştım vermek zor olmamıştı bundada daha 3 kilo aldım bu zamana kadar sanırım buda fazla olmayacak gibi gözüküyo iştahım pek yok çünkü ...
kizlar canim deli gibi tatli istiyor, ay ne yesem bilemedim??usenmeyip yapasim var ...

noracım aftabrunun dediği gibi en pratik puding yada dolabında dondurma türü şeyler bulunduruyosan oda işe yarar:teytey:

ayyy evet çok fena. insan hamileyken daha çok ilgi bekliyor. neyse ki benim eşim çok yoğun çalışmıyor. aslında çok yoğun olurdu ama bu aralar kriz sebebiyle işleri durgun. işyerlerimiz yakın, mesai saatlerimiz de. makina mühendisi ama fabrikada filan değil. bir ingiliz firmasının tr ofisinde. temiz iş yani.
ben haftada bir ya da iki akşam arkadaşlarıyla takılmasına ses çıkarmıyorum. hatta teşvik ediyorum. yıllarca bekar yaşamış biri olarak bazen özlüyorum evde tekil takılmayı. örneğin o bu akşam evde olsaydı ben bu fotoları çekip koyamazdım. çok dalga geçiyor zira bu durumla....

teşekkürler ANGELEYES.... çocukluk fotolarımı çok seviyorum. kızımın da bol bol fotosunu çekeceğim. bizim zamanımızda çok yaygın değilmiş fotolar. neyse ki babam fotoğrafçılığa meraklıymış, karanlık odası varmış, kendisi tab edermiş.... yoksa 35 sene önce nerde zırt pırt foto çekeceksin....

nazancım telle aramıştım geçen hafta dedilerki telde randevu 3 aydan önce vermiyoruz e dedim o zaman doğururum anca randevu alırım kızda güldü tabii dedi buraya gelin birebir görüşün doktorla size randevu verir dedi,yani telde veriliyor ama aylar sonraya çok kalabalık bi hastane olduğundan..birde vapur bana çok ters canım mecbur araçla gittim ama çok güzel yerlermiş gezdim oralarıda :))

Gypsy...ben o sitede hamile modasını göremiyoruuummm...bakar körmüyüm nedir??
mercimekim sana siteyi vereyim orda eğlenceli tşörtler var oraya girersin diğerleride çeşitli hamiis kıyafetleri
Hamile Giyim - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

nesrincim biz bii buluşalım orda program yaparız müsait olduğun bi gün gideriz alışverişe sen b.evlerde oturyodun sanırım alırım senin belli bi yerden?ben sana şöförlük yaparım hemde gezmiş olurum,güneşliye bende gitmek istiyorum gidicek kimse bulamıyorum bütün arkadaşlarım çalışıyor cumarteside dahil olmak üzere e bi pazar var ondada kocişle gitmek zorunda kalıyorum bi erkekle ne derece alışveriş yapılır tahmin edersin artık..

nazancım maşallah güzel prensesinee nazar değmesinn ama bende talibim o güzel prensese haberin olsunnn haniii talipler falan demişsinn evriş içinnn hem evriş uzak annesii izmirleremii vericenn kızınıı biz yakınızz sanaa :jeyyar:

ayyy dideemmm sen çok yaşa güll güll öldüm bittim yaa harikasın senn ya bu kadar güzel anlatır durumumuzz dedğin gibi çiş beyinde adamm ne dertte bide bizimki okşuyo göbişi sonra uyuya kalıyo uyuyunca eli bi ağırlaşıyoo sanki elli kiloo ayy zorla kaldırıyorum adamın elini kolunu üstümdenn sengözlerimebaksanab

deryacım umarım bebişin o bahsettiğin çizgiye değmez canım umarım sağlıkla gelir bebişin sorunsuz sıkıntısızz

canım geçmiş olsun bu iltihaplanma gereçkten büyük sıkıntı ve ne kadar dikkat etsende hijyen olsanda olabiliyor vücut kendisi bakteri üretebliyormuş canım tekrar geçmiş olsun

nazan çok güzellk yaa hemen çaldım o resmii baskı için çok ideall delikafadulden

slm bende geldim..eşim çok yorgun oldugu için uyumaya gitti odaya bende geçtim pc başına..
tvde hiiiç bişi yok islicek sıkıntıdan paladım.foruma geldim belki birileri vardır diye..içim açıldı...:)kaydirigubbakcemile2
gypsy coook sevindim güzel haberleine gözun ayıdn..

gelgit yafrıım geçmiş lsun..
ya kızlar benmde sag kalçamın üstünde kemik agrısı gibi bi agrı var..umarım çok muhim değildir..

nazan fotolarına baktım ..sen herhalde dümdüz göbekdin ki bu haline çok çıkmış diosun.maşallah NAZ ben burdayım dio artık...bu arada ya ben hiç ince bişii giyemiyorum üşüyorum çok ama sen hep kısa kollusun resmlerde.ev de sıcaklık 25 in altına düşmüyo.eşim nerdeyse şortla gezcek sıcak diye ama ben üşüyorum..kan sayımımda çok güzeldi nedenki üşümem acep??
bu arada nazan senn küçüklük resmin resmen şimdiki halinin minyatürü.yada junior hali diyelim çok şirinsin..şimdideöle cammaşalllh..

ayhh başka ne yazcaktım..hee aklıma geldi..kız nazan güya yaptıgın yemegn adını yazmamışssın okadar ayrıntılı yazmışsınki anlamam mumkun değil sanırım..yarın eşim pazar alışverişi yapıcak ve listede var :)bizde zeytinyaglıları çok sevioruz.ben bu yıl evdeyim ya zeytinyagı ne varsa yapiorum..

ben kolejde çalişiodum çok yogun oluyoduk hep bi önceki akşmadan yapardım yemeklerimi..zeytnyaglı yapamazdım ozamanlr...öle işte hepsini bi seferde yazmıyım bari..bi kaç mja yayayım...

doğru söylüyosun mesala benim çok azdır çocukluk fotom bu yüzden ben kızımın doğduğundan bu yana her durumunu fotoğraflamışımdır büyüyünce doya doya baksın bu arada bişey sorucam albüme bende resim koymaya çalışıyorum bir türlü olmuyo bağlantı sıfırlandı diyo sen nerden ekliyosun bende mi sorun var çözemedim..

kizlar aklinizla bin yasayin, yaptim pudingimi simdi sgumasini bekliyorum, hemide sukulataliiiiii....

cmts akşam eşimle bir film izledik. çok eski bir film. belki bilirsiniz 9 months. hugh grant başrolde. 30lu yaşlarında hamile kalan bir kadınla sevgilisinin doğuma kadar geçen komik hikayeleri. izleyen her hamile eminim kendisinden bişeyler bulacaktır. ha bir de robin williams var bak, o çok komik... rus bir doktor rolünde, müthiş... 2 aydan sonra ilk defa sevişeceklerdi beceremediler, aklıma NORRAA sen geldin. izlemediysen izlemeye çalış. ama dediğim gibi eski bir film.

bu arada nazan t-shrt için baskı remsi çoooooook güsell..bayıldım...
ya kıslar siz arac kullanıyomusunuz..aman benm pimpirikli eşim 9 haftadan sonra aldı anahtarımı..:)bişey olurmuş yok sıkışırmış falan filan...alışverişe bi erkekle gitmek ne kadar acııı.....zaten hemen sıkılır hele kalabalıksa hatta üstüne bide kasada sıra varsa ayhhh tutmak imkansız..:)

pinky dikkat et canim ,benim gibi siyatik cikmasin sende de, bugun tekrar doktoru aradim, gecmedi hala diye( fizik tedavi onerdi son care ve uzun bir muddet gecmeyebilirmis, cok sik gorulurmus hamilelrde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…