2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy nazancım ne kadar tatlısın bebişkenn şimdiki fotolara bakıyorumda çok fark yok arada ifade aynı tabii 11 inde görcezz asıl ifadeyii :)) sanal dünyayı aşıcaz artıkkk biz daha kalabalık olcazz hadii istanbullular izmirliler 5 kişii biz 10 olcazz iki katıı :sm_cool:
angel sağol tatlım tüm arkadaşlar hepinize çok tşkler iyiki varsınızz sizi çok seviyorum benim yüzümü güldürüyor bana huzur veriyorsunuz..

pinky dikkat et canim ,benim gibi siyatik cikmasin sende de, bugun tekrar doktoru aradim, gecmedi hala diye( fizik tedavi onerdi son care ve uzun bir muddet gecmeyebilirmis, cok sik gorulurmus hamilelrde...

şimdi endişlendim bak..aslında bişii taşımadım yurumedm falan ...akşam üzeri oldu bu agrı..hafifden böle..çok şiddetli değil ama biliyorum orda duruyor yani.. hmm yarın gecmesse kendi doktorumamı gideyim yoksa ortopediyemi?:uhm:

canim bende hic bisey tasimdaim, durduk yere once kalca eklemim agriyor sandim sonra arkadan belime dogru cikti, sonrada bacagima dokru yayildi, 2 gunde yuruyemez hale geldim(( kendi doktoruna bi danis once, once muayene edip o seni yonlerndiri gecmezse, umarim degildir, seni korkutmak istemem, cunku 1 haftadir cok cekiyorum(ve malesef minoset disinda bisey alamiyorsun, oda ise yaramiyor(

gülistann senide alırız alışverişe giderkenn senmi demiştin güneşlide outletler var diye geçmişte bulamam şimdi hem rehberde lazım olcekk :))

çalmak ne demek güzelim? beğenirseniz kullanın diye koydum zati buraya... bir de nerde yaptırabileceğimiz bulsak

teşekkürler, PİNKY, güzel yorumların için.
evet ben üşümüyorum artık. demir hapına başladığımdan beri incecik dolaşıyorum. yoksa havalar ısınmadı...
yemeğim pişti şeker. çok severim. soğan sarmısak familyasına hayranımdır, iştahımı açar... bol zeytinyağlı yaptım. azcık ılısın da bir tabak yerim...
sen de yarın yap afiyetle yiyin... bir tatlı kaşığı şeker atıyorsun di mi?

tek tek yüklemeyi denesene. ben de 3lü yüklemek istediğimde izin vermedi, aynı hata mesajını verdi şeker....

esra ben ve petrik yafrımmm...lcw wenice kanz ne istersen hepsinn outleti varmış....:)

aftabru tek de izin vermiyo yine aynı şey çıkıyo anlamadım vede uğraşmaktan sıkıldım bende yukarı yolladım napim ..

nazancım şekersiz olmas tabee.. benm annem süpper bi ahçıdır saolsun nekadar lezzetli yemek varsa ne kadar püf noktası varsa ögretmiştir bana hep..:)evde en küçük çocuk benm ablamlar ve abim evlendikden sonra ben tek kaldıgım için butun bilgilerini aktardı bana saolsun canım annem..pek bi hamaratımdır..aklına ne gelrise...bi kça şey secrim tabiiii..

kizlar aklinizla bin yasayin, yaptim pudingimi simdi sgumasini bekliyorum, hemide sukulataliiiiii....

ohhhh afyet balşeker olsun, yarasın löplöp yağ olsun, kötükedihüso

ne mutlu bize.... sen de iyi ki varsın....

kız angel send ene kalça var nede basen ...ayhh maşşallah direk göbek yani...tam hayalimdeki gibiiiiiikaydirigubbakcemile5

canım önce kendi dr git o seni şikayetin doğrultusunda yönlendirir geçmiş olsun

kızlar ben geldım tabıkı yıne vaktım yok cıkıcam hemen ya istanbul hamişler buluşması ne zaman acıl cvp beklıyorum nerede bende gelıcem kambersız düğün olurmu hiççç HEPıNıZı COK ÖZLÜYORUM AMA VAKıT BULAMIYORUM EVE GELDIM ARTIK GıRERıM

hosgeldin canim benim, osledik seni coookkkk...a.s.

allahım bu ne farklı bir göbek yauwww :1shok: sadece senin göbeğin yukarıda angeleyes.... dimdik.... hiç popo filan çıkmamış. benim basenlerim genişledi adeta.... sen aynı filmlerdeki sahte hamileler gibi duruyorsun. sanki yastık sokmuşlar karnına.... yanlış anlama, çok şirin, kıskançlığımdan öle diyorum...:jeyyar:

hoşgeldin istanbul buluşması 11 nisan c.tesi saat 13 00 de bakırköy mado

SENSİZ OLUR MU HİÇ COMELY?
11 nisan 13:00 de bakırköy MADO da. mutlaka gel. nasılsın buarada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…