cmts akşam eşimle bir film izledik. çok eski bir film. belki bilirsiniz 9 months. hugh grant başrolde. 30lu yaşlarında hamile kalan bir kadınla sevgilisinin doğuma kadar geçen komik hikayeleri. izleyen her hamile eminim kendisinden bişeyler bulacaktır. ha bir de robin williams var bak, o çok komik... rus bir doktor rolünde, müthiş... 2 aydan sonra ilk defa sevişeceklerdi beceremediler, aklıma NORRAA sen geldin. izlemediysen izlemeye çalış. ama dediğim gibi eski bir film.
pinky dikkat et canim ,benim gibi siyatik cikmasin sende de, bugun tekrar doktoru aradim, gecmedi hala diye( fizik tedavi onerdi son care ve uzun bir muddet gecmeyebilirmis, cok sik gorulurmus hamilelrde...
şimdi endişlendim bak..aslında bişii taşımadım yurumedm falan ...akşam üzeri oldu bu agrı..hafifden böle..çok şiddetli değil ama biliyorum orda duruyor yani.. hmm yarın gecmesse kendi doktorumamı gideyim yoksa ortopediyemi?:uhm:
nazancım telle aramıştım geçen hafta dedilerki telde randevu 3 aydan önce vermiyoruz e dedim o zaman doğururum anca randevu alırım kızda güldü tabii dedi buraya gelin birebir görüşün doktorla size randevu verir dedi,yani telde veriliyor ama aylar sonraya çok kalabalık bi hastane olduğundan..birde vapur bana çok ters canım mecbur araçla gittim ama çok güzel yerlermiş gezdim oralarıda :))
iyi yapmışsın o zaman atlayıp gitmekle:dance: ne tuhaf iş ama... ağlamayana emzik yok der gibi...
nazancım maşallah güzel prensesinee nazar değmesinn ama bende talibim o güzel prensese haberin olsunnn haniii talipler falan demişsinn evriş içinnn hem evriş uzak annesii izmirleremii vericenn kızınıı biz yakınızz sanaa :jeyyar:
o ne demek güzelim... seçenek ne kadar çok olursa o kadar memnun oluruz....
nazan çok güzellk yaa hemen çaldım o resmii baskı için çok ideall delikafadulden
nazan fotolarına baktım ..sen herhalde dümdüz göbekdin ki bu haline çok çıkmış diosun.maşallah NAZ ben burdayım dio artık...bu arada ya ben hiç ince bişii giyemiyorum üşüyorum çok ama sen hep kısa kollusun resmlerde.ev de sıcaklık 25 in altına düşmüyo.eşim nerdeyse şortla gezcek sıcak diye ama ben üşüyorum..kan sayımımda çok güzeldi nedenki üşümem acep??
bu arada nazan senn küçüklük resmin resmen şimdiki halinin minyatürü.yada junior hali diyelim çok şirinsin..şimdideöle cammaşalllh..
ayhh başka ne yazcaktım..hee aklıma geldi..kız nazan güya yaptıgın yemegn adını yazmamışssın okadar ayrıntılı yazmışsınki anlamam mumkun değil sanırım..yarın eşim pazar alışverişi yapıcak ve listede var :)bizde zeytinyaglıları çok sevioruz.ben bu yıl evdeyim ya zeytinyagı ne varsa yapiorum..
ben kolejde çalişiodum çok yogun oluyoduk hep bi önceki akşmadan yapardım yemeklerimi..zeytnyaglı yapamazdım ozamanlr...öle işte hepsini bi seferde yazmıyım bari..bi kaç mja yayayım...
doğru söylüyosun mesala benim çok azdır çocukluk fotom bu yüzden ben kızımın doğduğundan bu yana her durumunu fotoğraflamışımdır büyüyünce doya doya baksın bu arada bişey sorucam albüme bende resim koymaya çalışıyorum bir türlü olmuyo bağlantı sıfırlandı diyo sen nerden ekliyosun bende mi sorun var çözemedim..
kizlar aklinizla bin yasayin, yaptim pudingimi simdi sgumasini bekliyorum, hemide sukulataliiiiii....
ayy nazancım ne kadar tatlısın bebişkenn şimdiki fotolara bakıyorumda çok fark yok arada ifade aynı tabii 11 inde görcezz asıl ifadeyii :)) sanal dünyayı aşıcaz artıkkk biz daha kalabalık olcazz hadii istanbullular izmirliler 5 kişii biz 10 olcazz iki katıı :sm_cool:
angel sağol tatlım tüm arkadaşlar hepinize çok tşkler iyiki varsınızz sizi çok seviyorum benim yüzümü güldürüyor bana huzur veriyorsunuz..
şimdi endişlendim bak..aslında bişii taşımadım yurumedm falan ...akşam üzeri oldu bu agrı..hafifden böle..çok şiddetli değil ama biliyorum orda duruyor yani.. hmm yarın gecmesse kendi doktorumamı gideyim yoksa ortopediyemi?:uhm:
http://img7.imageshack.us/img7/8712/dsc00580e.jpg
buyrun kızlar buda yeni göbişimm
kız angel send ene kalça var nede basen ...ayhh maşşallah direk göbek yani...tam hayalimdeki gibiiiiiikaydirigubbakcemile5
kızlar ben geldım tabıkı yıne vaktım yok cıkıcam hemen ya istanbul hamişler buluşması ne zaman acıl cvp beklıyorum nerede bende gelıcem kambersız düğün olurmu hiççç HEPİNİZİ COK ÖZLÜYORUM AMA VAKİT BULAMIYORUM EVE GELDIM ARTIK GİRERİM
http://img7.imageshack.us/img7/8712/dsc00580e.jpg
buyrun kızlar buda yeni göbişimm
kızlar ben geldım tabıkı yıne vaktım yok cıkıcam hemen ya istanbul hamişler buluşması ne zaman acıl cvp beklıyorum nerede bende gelıcem kambersız düğün olurmu hiççç HEPİNİZİ COK ÖZLÜYORUM AMA VAKİT BULAMIYORUM EVE GELDIM ARTIK GİRERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?