2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sen çok yaşa hemi niye kıskanıyosun seninde güzel yaww senin ki kız daha yayık olması normal benimde öyleydi kızmda ist buluşmasında yakından görürsün arkadaşımm

ben kaçtım fıstıklar... hamilelik dönemindeki uyku alışkanlııg bebge geçiomuş..o yusden gece uyumak lazım...öptüm hepinizi göbekleirnizdende birer makas...:CüvCüv:

ben kaçtım fıstıklar... hamilelik dönemindeki uyku alışkanlııg bebge geçiomuş..o yusden gece uyumak lazım...öptüm hepinizi göbekleirnizdende birer makas...:CüvCüv:

hadi ya? e o zaman durduğumuz kabahat. ben de kaçtım kızlar. COMELY geliyorsun di mi? yazabildiğin kadar yaz şeker, yarın sabah okurum. biraz bebekten de bahset. herşey yolunda mı? sınavlar nasıl geçti? puanlar belli oldu mu? kayınvaliden nasıl? anlat herşeyi girmişken.

comelyy gel mutlaka canım 11 nisan cumartesi bakırköy mado
hamilelikteki uyku düzenii bebeğimii geçiyoo ay hiç duymadım böle bişii ben çok düzensiz yatıyorum yaa olamazzzz :1shok:
angell çok şirin göbişinn yaa varya poposu büyümemiş göbeği büyümüş tiplere bayılyorummm
benn dört bi yandann genişimmm yaa

nazann yaa albümüne baktım şimdii çok kıskandım senii ne kadar güzell fiziğin var yaa yani senin boyunun 1.60 larda olduğuna hiç inanamıyorum sanki uzun boylu bi manken gibi duruyo fotolarda bakalım görcez gerçekten kısamısın anacm sen kaç kilo aldın tam olarak hamilelik boyunca?

Değil mi kusum.. annelik nelere kadir.. sıgara püfürdeten ana bozuntularına bak.. bır de bize. Anne dıyesım gelmıyor o kadınlara acıkcası. Bende cok acık içiyorum günde bır tane, yemekten cok cok sonra.. onunla ıdare edıyorum acıkcası.. almam gereken demır mıktarı ayrıca demır hapı, bır de multıvıtamın aldgıım ıcın ısın acıkcası, içim biraz rahat ıcıyorum.. ama soyle keyıfle hele hele kahvaltıdan sonra 2-3 duble ıcme gunlerım "mazi kalbimde bir yaradır" kıvamında.

Fuyrun ben varım.. loreal ın amonyaksız boyasıyla boyadım, korkunc beyas var bende.. oyle durulabılecek gıbı degıl.. doktorum onerısı bu ıdı.. onunla sacımı bıraz olsun toparladık kuzum.Sac boyasında bebege zararlı olan amonyak.. o da bu boyanın ıcınde yok.

Nazan hanımın aldıgı kılo 6 dır su ana dek.. ama kendısı o kadar ınceki 6 kıloyu nereye almıs şaibeli, gıcığımmmmmmmm kadına, resmen gıcıgımmmm,ay elıme gecırsem yolaceğim kendilerini nazıkceeeeeeeeee kötükedihüso ben 7 kılo aldım, gayet "er meydanı gıbı" ortada :bbo:

sağol ya evriş bende de çok beyaz var rezilleri oynuyorum artık sen mi evde boyuyosun yoksa kuaföremi sorucaz bunu yada nerden bulabiliriz aydınlatırsan sevinirim

bu arada yeni cicilerimizi ekledim haberiniz ola hanımlar sanırım kimselerde kalmamışşş kendii kendime yazıyorum galibaaa aloooo

annem bana erkek çocukları tembel olur kızlar kıpır kıpır derdi de inanmazdım.benimki gerçekten tembel.iki gün hareket etse üç gün izdivaya çekiliyor sanki

Canım ben erkek çocukların daha hareketli olduklarını duymuştum ve de daha erken hareket ettiklerini.

Başak geçmiş olsun canım. Ama sen salam sucuk sosis ne kadar sakıncalı bilmiyor musun çok kızdım valla... Dikkat et kendine lütfen...

inşallah bişley olmazda norracım sağlıklı şekilde alırız kucağımıza hepimiz ben ilk bebeğimi düşürdüm de çok korkuyorum o yüzden

Evroş, biz seninle aynıymışız, yeni farkettim tickerını. Ben ilk defa dün 20+3 bebişimin hareketlerini hissettim. Sen hissettinmi ya da ne zaman hissettin. Cinsiyeti belli mi?

Esra'cığım gördün demek. Nasıl beğendin mi? Daha cicilerin sitesine girip yorumlara bakamadım. Şimdi de geç oldu artık, yarın bakacağım inşallah...

Ben hiç kelebek kıpırtısı felan hissetmedim. İlk önceleri kelebek çırpıyor gibi hissedersiniz diyordu. Ama ben ilk defa dün senin hissettiğin gibi hissettim ve bi anlam veremedim. Daha doğrusu anlayamadım. Ama bugün de gene aynı saatlerde aynı vuruşları hissedince onun bebişimin seslenişi olduğuna karar verdim. Onlar bebişinin sesleri canım.
Ben de senin gibi inanamadım ama öyle ÇOOOOOKKKK GÜZEL DEĞİL Mİ???
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Canım bana doktor dört aydan sonra bitki özlü boyalarla boyatabilirsin dedi. Ben de boyatmayı düşünüyorum, ama bir ay daha bekleyeyim diyorum. Doğumumda kötü görünmek istemiyorum çünkü. Ama en fazla 6.ayın sonunda boyatırım diye düşünüyorum çünkü benim erken doğum riskim var.
Kuaförüme de sordum. Sanırım adı TİGERS mıydı neydi T ile başlayan bir ismi vardı. Sarı yuvarlak plastik bir şişe. Bitkisel boyaymış ısı ile boyanıyormuş. Başka bi kuaför de gene aynı marka boyayı söylemişti. Dolayısıyla onunla boyatmayı düşünüyorum. Ama tabii onlar da da az miktarda kimyasal oluyormuş. Bide biraz daha pahalı malesef.

aftabru
ya sen nerene aldın o altı kiloyu.çok hoş bi hamilesin canım hala çok zarifsin.bende 6 kilo almıştım ama 10 gün önceydi.şimdi kaç kiloyum bilmiyorum sadece doktorda tartılıp bi yerden takip etmeye çalışıyorum

angeleyes
harika görünüyorsun canım ne popo ne basen var sadece göbek

kaçakkedi
benim bildiğim erkek çocuklar daha önce hareket ederler ama hareketler yavaş ve ağırdır.ben o seğirmelere pıt pıt kalp atışlarını çok çok önceden hissediyordum.kızlar geç hareket edip hareket şiddeti sıklığı erkekleri geçermiş.

Kızlar günaydın.
3 gündür siteye giremedim. Bu arada buluşma tarihini ayarlamışsınız, ben de beylikdüzünden kolayca gelirim zaten kayınvalidemlerde bakırköy de oturuyorlar. Benim için süper bir mekan seçimi olmuş.
Bu arada başak geçmiş olsun bir tek seni gördüm zehirlenmişsin geçmiş olsun. Aman dikkat kızlar.Hastalar varsa okuyamadığım geçmiş olsun.
Ayın 31 inde detaylı ultrasonum var 21 haftalıkken gitmiş olacağım.

herkese günaydın arkadaşalar. ünaşli bir ankara sabahından herkese merhabalar. GYPRSESRAIM OĞLUŞUNUN ıYı OLMASINA ÇOOOKK SEVıNDıM. ANGELCıM GÖBÜŞÜN AYNI BENıMKı GıBı. TABıı BENıMKı DAHA SENıNKı KADAR BÜYÜMEDı AMA BENıM BÜYÜDÜKÇE DAHA ÇOKK HOŞUMA GıDıYOOOOR...kaydirigubbakcemile2

Günaydın arkadaşlar günaydın Behiye. Alanyadada hava şahane bu havada çalışılır mı yahu tam yürüyüş ve iskele turu zamanı ah ahhhhh tepemizden paralar yağsada çalışmasak ne güsel olur :)))

Başta Başak35 olmak üzere bütün rahatsızlanan arkadaşlara çok geçmiş olsun , iyi haberler alan arkadaşlarında gösü aydınnn.

selam kuzularrrrr.herkez nasıl iyidir inşallah.ayy 2gun yokum nasılda kaynatıyorsunuz ayyooollll :)) gecmısi okuyamıycam baya uzun gözüktü gözümee.suan bebişim kıpır kıpır etti cok mutlu ooldum.dün pek kımıldamamıstı.gece düşünmekten kac kere uyandım.ama sımdı ben burdayım dio resmen.

inşallah herkez iyidir ben şu listeyibı güncellıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…