allahım bu ne farklı bir göbek yauwww :1shok: sadece senin göbeğin yukarıda angeleyes.... dimdik.... hiç popo filan çıkmamış. benim basenlerim genişledi adeta.... sen aynı filmlerdeki sahte hamileler gibi duruyorsun. sanki yastık sokmuşlar karnına.... yanlış anlama, çok şirin, kıskançlığımdan öle diyorum...:jeyyar:
ben kaçtım fıstıklar... hamilelik dönemindeki uyku alışkanlııg bebge geçiomuş..o yusden gece uyumak lazım...öptüm hepinizi göbekleirnizdende birer makas...:CüvCüv:
evrişim
canım benim.seni ne kadar iyi anlıyorum bilemizsin.ben resmen bi çay tiryakisiyim daha doğrusu tiryakisiydim.okulda en fazla çay parası ödeyen evde akşama kadar çay içen ben şimdi haftada 2-3 bardak içiyorum.bu hamileliğin sonrasında bbebek kadar nerdeyse özgürce çay içmeninde hayalini kuruyorum.bu annelik nelere kadirmiş gören arkadaşlarım bildiklerinden irademe şaşıyorlar
kızlar saçını boyatan varmı düşünüyorum valla ne yapsam diye bu beyazlar beni öldürüyo dr da 22. haftadan sonra boyat dedi boyatan varsa fikir verin bana nasıl bir boya kullanıldı imdatttttt bide bu sivilceler benim peşimi bırakmıyo yawww hala benim gibi sivilce sıkıntısı çeken varmı ve uyguladığınız özel bir metod yardımmm..................
nazann yaa albümüne baktım şimdii çok kıskandım senii ne kadar güzell fiziğin var yaa yani senin boyunun 1.60 larda olduğuna hiç inanamıyorum sanki uzun boylu bi manken gibi duruyo fotolarda bakalım görcez gerçekten kısamısın anacm sen kaç kilo aldın tam olarak hamilelik boyunca?
Değil mi kusum.. annelik nelere kadir.. sıgara püfürdeten ana bozuntularına bak.. bır de bize. Anne dıyesım gelmıyor o kadınlara acıkcası. Bende cok acık içiyorum günde bır tane, yemekten cok cok sonra.. onunla ıdare edıyorum acıkcası.. almam gereken demır mıktarı ayrıca demır hapı, bır de multıvıtamın aldgıım ıcın ısın acıkcası, içim biraz rahat ıcıyorum.. ama soyle keyıfle hele hele kahvaltıdan sonra 2-3 duble ıcme gunlerım "mazi kalbimde bir yaradır" kıvamında.
Fuyrun ben varım.. loreal ın amonyaksız boyasıyla boyadım, korkunc beyas var bende.. oyle durulabılecek gıbı degıl.. doktorum onerısı bu ıdı.. onunla sacımı bıraz olsun toparladık kuzum.Sac boyasında bebege zararlı olan amonyak.. o da bu boyanın ıcınde yok.
Nazan hanımın aldıgı kılo 6 dır su ana dek.. ama kendısı o kadar ınceki 6 kıloyu nereye almıs şaibeli, gıcığımmmmmmmm kadına, resmen gıcıgımmmm,ay elıme gecırsem yolaceğim kendilerini nazıkceeeeeeeeee kötükedihüso ben 7 kılo aldım, gayet "er meydanı gıbı" ortada :bbo:
iyi geceler güzel anneler öpüldünüz hepiniz..
annem bana erkek çocukları tembel olur kızlar kıpır kıpır derdi de inanmazdım.benimki gerçekten tembel.iki gün hareket etse üç gün izdivaya çekiliyor sanki
selam kızlar biraz rahatsızlandım anlatınca bana çok kıazacaksınız eminim cuma günü akşam yedigim börekten zehirlendim resmen ölümden döndüm hata bende sabah ısıttıgım böregi akşam üzeri yedim tabi içindeki sucuk ve sosis bakteri ürettiginden bende aynen görüntü tahtalı köye bilet almışım haberim yok yarım saat sonra migde bulantısı kusma ve baş dönmesi oldu hemen bir kısmını çıkarttım ama ben mahfoldum resmen ilk anda anlamadım zehirlendigimi sonradan yediklerimi düşününce anladım eşime söyliyemedim zehirlendigimi korktum sakladım sanki anlıyamıyacakmış gibi agrı kesici içtim yattım ama o kadar çok ögürmüşümkü kasıklarım patlıyacakmış gibi agrıdı agrı hiç geçmedi sabaha kadar cumartesi bebegim hiç kıpırdamadı taki bu akşama kadar hiç yemek yiyemedim haliyle oda aç kaldı dün sadece ayran içtim anneme bebegin kıpırdamadıgını söyleyince oda endişelendi gittigim bütün dr aradım ama hiçbirine ulaşamdaım hastaneye gitmedim kötü bir haberle karşılaşırım diye korktum hep ben bu bebegi kaybedersem kendimi affetmem diyordum kendime dün akşam annem canım ılık şekerli süt iç bu bebegi rahatlatır dedi eger yine kıpırdamassa hemen dr gideriz dedi tecrübe konuştu yani hemen sütü içtim sonra yattım bir baktım kızım yavaş yavaş kıpırdıyor saki o an hayatta tekrar döndüm işte böyle kızlr bir anlık hatam hem kendi hemde bebegimin canından olacktım yarın ilk iş olarak dr gidip kızımı görmek olacak
inşallah bişley olmazda norracım sağlıklı şekilde alırız kucağımıza hepimiz ben ilk bebeğimi düşürdüm de çok korkuyorum o yüzden
kızlarr bebişlerin cicilerii bölümüne bi bakarmısınızz kaçakedii bebişin odasınıı yapmışş kademe kademe foto çekmişşş süper yaaa bebek odası hazırlıcak herkes böyle yapsın fikir vermesi açısından çok güzel olurr..
bebeğin hareketleri hisseden arkadaşlar bir değişiklik oldumu hareketlerinde????
ben daha önce hep sağ kasığımda sadece akşamları sol tarafıma yatınca böyle bir kıpırtı kalp atışı bir hareketlilik hissediyordum ama 2 gündür bir değişiklik var gün içinde sanki tekme atıyor gibi birşey hissediyorum karnımın farklı bölgelerinde birkaç dakika arayla sanki bir kere karnıma vuruyor geri çekiyor gibi oluyor tam olarak anlatamadım ama değişik birşeyler oluyor bana bebeğimin hareketlerimi bunlar anlayamıyorum yaaaa offfff kafam karıştı:.............
kızlar saçını boyatan varmı düşünüyorum valla ne yapsam diye bu beyazlar beni öldürüyo dr da 22. haftadan sonra boyat dedi boyatan varsa fikir verin bana nasıl bir boya kullanıldı imdatttttt bide bu sivilceler benim peşimi bırakmıyo yawww hala benim gibi sivilce sıkıntısı çeken varmı ve uyguladığınız özel bir metod yardımmm..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?