2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2 agustos ______________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
15.Che.............................................. 4agustos
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
17.Badibade......................................4 ağustos
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
19.essraa.........................................5 agustos
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
22.calimero 26..................................6 agustos
23.beatrise.......................................6 agustos
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
27.dlkltn...........................................8 agustos
28.ebruska.......................................8 agustos
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
34.güzel edirnem..............................9 agustos
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
36.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
38.maibeyaz.....................................10 agustos
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
46.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
46banuu...........................................16agustos ___________________ KIZ
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK
54.masmavi....................................18 agustos
55.prenses84..................................19 agustos ______________________ ERKEK
56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
57.cadu.......................................... 20 agustos
58.sampuan....................................21 agustos
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
60.sal_der......................................24 agustos
61.dnzyildizi84...............................25 agustos
62.emis..........................................25 augstos
63.sedaa........................................25 agustos
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
66.siney.........................................26 agustos
67.İrem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
71.tugbaözen.................................26 agustos
72.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
73.desdona....................................27 agustos
74.selena.......................................27 agustos
75.flawlessd...................................28 agustos
76.sünger53...................................28 agustos
77.ukalam......................................29 agustos
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos

neler oldu hiç bilmiyorum ama bı listeyi güncelliyim dedim,kızlar cinsiyet ögrenen varsa bana bı yazsın burdayken eklıyım listeye.

evrimim buarada eşlimle bebişin hakkında baya bı yorum yaptık,eşim önce pek anlamadı ama sonra ıkna oldu, kocaman bı gülüşü olduguna.inanki cok seker cıkmıs.valla senın oğlun cok mutlu bı cocuk olcak inşallah.zaten gülücükler saçan cocuklara bayılırımmm

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese

Gelgit geçmiş olsun bol su iç

Tazecik ne mutlu sana hissediyorsun aramızda 1 hafta var bende hissetmek istiyorum

ne zaman acaba ne yemek yapsam diye düşünsem aklıma ilk gelen sebzedir kendisi haftada 2 kez yeriz eşim bıktım demese daha çok pişiricem ama en çok onu aşeriyorum : )

Esracım çok sevindim bebeğin iyi olmasını keyfin böyle devam der inş.
evet buluşunca program yapalım birlikte gidelim hihoyyyt bende hep eşimle gidiyorum onunda limiti var limitim doldu diyip duruyor : )
belli bir kısma kadar çok iyi biliyorum ama yolları karıştırma ihtimalimde var kocişten yardım alırım

maşallah sanada yavrunada ama ilk dikkatimi çeken süt kaynakları : )

pinky canım ben araba kullanıyorum hergun servise binmek için 2-3 km mesafeye gelip oraya park ediyorum mecburen kullanıyorum ve son ana kadarda kullanmayı dusunuorum aksi bir durum olusmassa tabi. oglumdada son gune kadar kullanmıstım. boyum bacaklarım uzun olduu için direksiyonla karnım arasında rahat mesafe kalıyor ve tabi daha dikkatli kullanıyorum. ama ben alısmısım ozgurce arabama atlayıp gezip tozmaya birileri beni biraksın alsın vs yada dolmus taksi vs ugrasamam .

CANIM BENİM BEBİŞ KIZ OLMAKTAN VAZGEÇİP ERKEK OLMAYA KARAR VERDİ ENSON.SANA SÖLEMİŞTİM AMA UNUTTUN SANIRIM CANIM. DEĞİŞTİRİRSEN SEVİNİRİM CANIMsırnaşık şey:teytey:

nazancım

evet yarın a izin aldım s abah 9,45 de arda beyle detaylı ultrason randevum var bakalım nasıl gececek. esimde izinli oglum okulda tum gun ordan çıkıp karı koca bas basa takılcaz cinsiyet olayı birkere daha kesinlesir insalah ve belki birseyler alırım bende bebise alısveris yaparız yani birlikte.

nazan
merakımı cezbetti smidi niye hep banyoda resim çekiyorsun:)
esim çekmiyor dedin makinayı ayarlayıp kendi kendimei çekiyorsun bu pozları:)

o gri esofman senin karnını sıkmıyormu mesela ? esnek mi ?
benim lcralı olmayan esofmanlar bile rahatsız ediyorkarnımı

geçen gun lc waikikiden xxl esofman aldım ince harika esnek kumasları var aklınızda olsun fiyatlarıda uygun 20-25 ytl civarı. hatta lacivert duz ir tane aldım viskon gibi kuması penyesi çok çok guzel ustune uzun tunik le bugun ise giydim kimse esofman oldugun anlamıyro:))

behiyeee senin ikinci bebis miydi bu ? kız diye seninle yazısıyorduk erkek oldugundan benim haberim yok kaçırmısım sanırım anaaaa..

günaydın hepinize kızlarr bu sabah oğlum bi hareketlendii inanamadım yaa sabahın 6 sında bi uyandım yarıyüzüstü yatyorum içimde birşeyler dönüp duruyorr ayy dedim çocuğun üstüne yatmışız meğer hemen düzelttim kendimi ay baktm kıpır kıpır resmen tekme hissediyorum valla naptım biliyomusunuz kocişi uyandrdm adam uyku sersemi kalk dedim koy elinide bak oda ayıldı hemen şok oldu ay vurdu ay hissettim siz bizi görsenin çocukk gibiyiz bizi soytarı yaptı şimdiden kendinee..yarında kocişin d.günü çıkıp birşeyler almam gerek gelince yine göz atıcamm sizeee..

gypsesra
canım gözünaydın çok sevindim.sapasağlam alacaksın bebeğini kucağına .biz inanıyoruz buna
sağolasın helincim iyiki varsınız hep yanımdaydınız sağolasın..ve dedğin gibi benim oğlumda çok tembel bi oynuyo iki gün ses yok erkek çocukları kızdan daha sakin olurmuş zaten benim annemde öyle söyledi

sağol behiyecimm burdada hava güneşlii şimdii çıkıp gezicemm alışveriş yapıcamm bide mercimekim için bi sahil yapıcamm hani o çalışıyo gezemiyo yaa hemdee anlanyalardaa en güzell mekanda oyy oyy laelaelaelaelae
eylemcim alanyada olan mercimekimmmm behiye ankarada :))

adascım gozun aydınn olsunn
randevu almaya gidip fetal eko yu çektirip birde guzel sonuçla donmek super olmus. pek hayırlı bir gunmus dun senin için desene. gozun aydın insalah takiplerdede bir sorun scıkmaz boylelikle atlatırsınız.

istanbul buluşması için tekrar bi liste yapalım

*esrako
*aftabru
*petrik
*pinky
*maviş
*angeleyes
*comely
*fasulyeko
*gizze
*irem34
*tuana3434
*gypsyesra

eksikler varmı kızlar??bide telkırma gelebilse ne güzel olurdu o girmiyo sanırım bikaç gündür iyidir inşallah,gelmek isteyen istanbull hamisleri varsa bende gelicem desinn,şimdilik 12 kişiyiz fire vermeyelim hatunlar ona göree klava:

behiyeee senin ikinci bebis miydi bu ? kız diye seninle yazısıyorduk erkek oldugundan benim haberim yok kaçırmısım sanırım anaaaa..

YOK CANIM BENİM İLK BEBEĞİM AMA 16 HAFTAYA KADAR DR KIZA BENZİYO DEDİ. SONRA 19. HAFTAMDA AYRINTILIYA GİRDİM ORDA DA ERKEK OLDUĞU ORTAYAÇIKTI. SENİN AKLINDA O YÜZDEN KIZ OLARAK KALMIŞTIR. BENİMKİ ERKEK OLMAYA KARAR VERDİ. sırnaşık şey AMA BENCE SENİN Kİ BARİZ KIZ GÖBEKLER ÇOK FARKLI DA.:1hug:

sağol tatlım aynen dedğin gibi bizim için çok güzel bir gündü herşey olurunda gitti takır takır aksilik olmadan umarım hiçbirimiz hiçbizaman aksilk yaşamayız sende yarın hayırlısı ile bebişini gör sağlıkla canım e bide artıkk öğren bakalım prensmi prensesmi netleştirelimm oğlumun kısmetleri çoğalsın

kızlarrr selammmm

ben geldim bir iki gündür okumaya çalışıyorum olmuyor bitmiyor sonra devam edeceğim

bebeklerini görenler gözünüz aydın hepsine

ankaradaydım geçen hafta doktor ve hastane aradım sanırım buldum daha doğrusu en son akay hastanesiyle görüştüm karar verdim gibi ama bu kez giderken yolda çok yoruldum iki tane dağı tırmandığımız için arabayla gidemiyoruz henüz karla kaplı her yer otobüste uzun ve yorucu oluyor birde aksilik yola çıkacağım gün tetanoz aşısı yaptırdım yaptıranları ayırıyorum ama yaptırmayanlar bir kez daha düşünsün hala kolum inanılmaz ağrıyor ve o gece sabaha kadar uyuyamadım ve kaç tane doktorla görüştüysem hepside gereksiz olduğunu söyledi kendimi çok kötü hissettim tabi :1no2: bu kadar gereksiz denen birşey için bu kadar acı çekmek ve gereksizse neden kim çıkardı bunuuuuu sinir oldum ertesi günde doktora gittiğimde bebeğin başaşağı durduğunu söyledi rahim ağzına kafasını sokmuş öylece gülümsüyo delirdim tabi yorgunluk uykusuzlukk ve başaşağı durmanın ortaya çıkardığı kasık ağrısı hepsi bir araya gelince felaketti.. zaman zaman kasık ağrılarım oluyordu ama herkesin mutlaka farklı nedenlerledir esranın sanırım öyle bir sorunu olmuş belki oda hissetmiştir benim hissettiğim meğer ondanmış yani neyse yorgunluktandır geçer dedi bende 3 gün yattım kıpırdamadan sonra tekrar gittim yine aynı yerde sıpa ya kıpırdamamış bile yine gülümsüyo aylarca öyle kaldığı olabiliyormuş rahat ettiği sürece sorun yok dedi sadece kasık ağrıların fazla olacaktır erken doğum riskin olacaktır dedi ama panik yaptım ya bir kere aylardır sakin olan ben uykularım kaçtı neyse kızlar sıkmadan sizleri sinopa döndüm dün koşarak burdaki doktoruma gittim yan dönmüş miniğim sıkılmış bu durumdan demekki kaydirigubbakcemile3 şu anda sorun yok
bir ay sonra şeker için tekrar gideceğim ankaraya doğum içinde sezaryan dedi zaten benim içimden geçende oydu

başakcım çok geçmiş olsun sanada burçinede dikkat et onlar zaten zararlı yeme hiçbirini
lütfennn a.s

başak 35 çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir.
istanbul buluşma listesi süper ya biz burda boynu bükük kaldık olmadı yokmu ankaralı hamişler bizde buluşalım tanışalım kızlar.
esarko canım ayrıntılıya girdinmi ne yaptın

defnedamla aynı kasık ağrısı durumu bendede mevcut ve aynen bebiş kasığımda .doktor için neden ankaraya geliyorsun canım ta oralardan daha önce yazdıysan kaçırmışım
bebğin dönmesine sevindim canım rahatlamışssındır.tetanoz aşısını bana henüz yaptırmadı doktorum bişeyde söylemedi.
kızlar ben kaçar kızımı okuldan almaya gideceğim sonra görüşürüz.hepinizi öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…