başak 35 çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir.
istanbul buluşma listesi süper ya biz burda boynu bükük kaldık olmadı yokmu ankaralı hamişler bizde buluşalım tanışalım kızlar.
esarko canım ayrıntılıya girdinmi ne yaptın
sağol ya evriş bende de çok beyaz var rezilleri oynuyorum artık sen mi evde boyuyosun yoksa kuaföremi sorucaz bunu yada nerden bulabiliriz aydınlatırsan sevinirim
evrimim buarada eşlimle bebişin hakkında baya bı yorum yaptık,eşim önce pek anlamadı ama sonra ıkna oldu, kocaman bı gülüşü olduguna.inanki cok seker cıkmıs.valla senın oğlun cok mutlu bı cocuk olcak inşallah.zaten gülücükler saçan cocuklara bayılırımmm
ayy canım gözünaydın güzel haberle dönmüşsün.gecmısı okuyamadıgım için kacırdım.hadıgözünaydın şekerimsağol tatlım aynen dedğin gibi bizim için çok güzel bir gündü herşey olurunda gitti takır takır aksilik olmadan umarım hiçbirimiz hiçbizaman aksilk yaşamayız sende yarın hayırlısı ile bebişini gör sağlıkla canım e bide artıkk öğren bakalım prensmi prensesmi netleştirelimm oğlumun kısmetleri çoğalsın
kızlarrr selammmm
ben geldim bir iki gündür okumaya çalışıyorum olmuyor bitmiyor sonra devam edeceğim
bebeklerini görenler gözünüz aydın hepsine
ankaradaydım geçen hafta doktor ve hastane aradım sanırım buldum daha doğrusu en son akay hastanesiyle görüştüm karar verdim gibi ama bu kez giderken yolda çok yoruldum iki tane dağı tırmandığımız için arabayla gidemiyoruz henüz karla kaplı her yer otobüste uzun ve yorucu oluyor birde aksilik yola çıkacağım gün tetanoz aşısı yaptırdım yaptıranları ayırıyorum ama yaptırmayanlar bir kez daha düşünsün hala kolum inanılmaz ağrıyor ve o gece sabaha kadar uyuyamadım ve kaç tane doktorla görüştüysem hepside gereksiz olduğunu söyledi kendimi çok kötü hissettim tabi :1no2: bu kadar gereksiz denen birşey için bu kadar acı çekmek ve gereksizse neden kim çıkardı bunuuuuu sinir oldum ertesi günde doktora gittiğimde bebeğin başaşağı durduğunu söyledi rahim ağzına kafasını sokmuş öylece gülümsüyo delirdim tabi yorgunluk uykusuzlukk ve başaşağı durmanın ortaya çıkardığı kasık ağrısı hepsi bir araya gelince felaketti.. zaman zaman kasık ağrılarım oluyordu ama herkesin mutlaka farklı nedenlerledir esranın sanırım öyle bir sorunu olmuş belki oda hissetmiştir benim hissettiğim meğer ondanmış yani neyse yorgunluktandır geçer dedi bende 3 gün yattım kıpırdamadan sonra tekrar gittim yine aynı yerde sıpa ya kıpırdamamış bile yine gülümsüyo aylarca öyle kaldığı olabiliyormuş rahat ettiği sürece sorun yok dedi sadece kasık ağrıların fazla olacaktır erken doğum riskin olacaktır dedi ama panik yaptım ya bir kere aylardır sakin olan ben uykularım kaçtı neyse kızlar sıkmadan sizleri sinopa döndüm dün koşarak burdaki doktoruma gittim yan dönmüş miniğim sıkılmış bu durumdan demekki kaydirigubbakcemile3 şu anda sorun yok
bir ay sonra şeker için tekrar gideceğim ankaraya doğum içinde sezaryan dedi zaten benim içimden geçende oydu
başakcım çok geçmiş olsun sanada burçinede dikkat et onlar zaten zararlı yeme hiçbirini
lütfennn a.s
iyiyiz nurdancım sende iyisin insallahh
eylemcim alanyada olan mercimekimmmm behiye ankarada :))
pek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((
ayy canım aynen ya,yabani cocukları hıc sevmıyorum Allah affetsın.inşallah bebişim bana benzer ve cok cana yakın bı cocuk olursırnaşık şey.aslında cocukları yabanı yaban bırazda anneler dıe düşünüyorum.cocuk uzun süre evde kalınca ve paylasmayı asla öğrenmeyınce,hersey hep ona hep ona oldugunda bu hale geldıgını düşünüyorum.nacizane fikrim yanı ,Allah hepimizin gönlüne göre versın inşallah tabı herseyden önce basta saglıkTesekkur ederım kuzum yaa.. bende cok arzuluyorum, cok dua edıyorum keyifli, mutlu bır cocuk olsun, herkese gülümsesin, yabani bir tip olmasın dıye.. kendisiyle barısık bır cocuk olsun ıstıyorum.. hep dualarım bu yuzden.. uzulmemek, ıncınmemek adına 6 aydır kendıme duvar ordum evın ıcınde, sırf o etkılenmesın, gerılmesın dıye.. gücüm yettiğince onu koruyup kollamaya calısıyorum, umarım arzu ettıgım gıbı mutlu bır cocuk yapabılırım onu..
slm arkadaşlar.hepinizi hayırlı günler diliyorum.işlerimin yogunlugu nedeniyle fazla giremiyorum ama takip ediyorum . doktorumla bu hafta görüştük, bebişim % 80 kızmış..haberiniz olsun liste için ok. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
pek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((
cok uzuldum nurdancım yaapek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((
OOOOO.... Kızlar ne güzel, hepiniz burdasınız yaaaa. Ben pek bu saatlerde giremediğim için demek kimseyle karşılaşamıyordum.
Şimdi biraz geçmişi okumaya çalışacağım ama sizinle sohbet etmek de çok güzel doğrusu...
ayy canım aynen ya,yabani cocukları hıc sevmıyorum Allah affetsın.inşallah bebişim bana benzer ve cok cana yakın bı cocuk olursırnaşık şey.aslında cocukları yabanı yaban bırazda anneler dıe düşünüyorum.cocuk uzun süre evde kalınca ve paylasmayı asla öğrenmeyınce,hersey hep ona hep ona oldugunda bu hale geldıgını düşünüyorum.nacizane fikrim yanı ,Allah hepimizin gönlüne göre versın inşallah tabı herseyden önce basta saglık
Ah kuzum yaa.. bırazda yapı meselesı ıste.. elımızde oldugu kadar bıs dısa donuk yetıstırırız ama.. yapısı geregı bole ıse yırtsan kendını degısmezler ıste.. ondan dua edıp duruyorum :)))
minik kelebek
listede hiç adını bile duymadgıımız kisilerin isimleri var. hiç gruba katılmamıs belki birkere yazmıs ve listeye yazılmıs kisiler var mesela. onları silsek ayıp olurmu acaba ?
ben aktif olarak grupta olanların listede bulunmasını tercih ederim ayda bir bile olsa girenlerin yazanların. sahsen diger kisilerni cinsiyet bilgileride bos zaten iletisim olmadıgı bielli bilmiyorum herkes ne der ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?