2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım yarın ayrıntılı randevum sabahtan. ama tam gun izin aldım aksam eve gelince yaprak dokumu sonrası sizlere yazarım:))

slm arkadaşlar.hepinizi hayırlı günler diliyorum.işlerimin yogunlugu nedeniyle fazla giremiyorum ama takip ediyorum . doktorumla bu hafta görüştük, bebişim % 80 kızmış..haberiniz olsun liste için ok. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

sağol ya evriş bende de çok beyaz var rezilleri oynuyorum artık sen mi evde boyuyosun yoksa kuaföremi sorucaz bunu yada nerden bulabiliriz aydınlatırsan sevinirim

Canım Loreal markasının amonyaksız boyası.. tüm parfumerıcılerde rahatlıkla bulabılırsın, satılıyor, kendın evde boyaybılırsın, sac boyatmak ıcın kuafore gıtme, kuaforler bızde organık var, gel boyayalım falan dıyeceklerdır, bu sozlerıne kanma.. bızım amonyak kokusuna maruz kalmamız gerekıyor.. o yuzden evde boyamalısın.

Tesekkur ederım kuzum yaa.. bende cok arzuluyorum, cok dua edıyorum keyifli, mutlu bır cocuk olsun, herkese gülümsesin, yabani bir tip olmasın dıye.. kendisiyle barısık bır cocuk olsun ıstıyorum.. hep dualarım bu yuzden.. uzulmemek, ıncınmemek adına 6 aydır kendıme duvar ordum evın ıcınde, sırf o etkılenmesın, gerılmesın dıye.. gücüm yettiğince onu koruyup kollamaya calısıyorum, umarım arzu ettıgım gıbı mutlu bır cocuk yapabılırım onu.

Defnecim, keyfinin yerine gelmesıne sevındım arkadasım.. daim olsun ınsallah.

ayy canım gözünaydın güzel haberle dönmüşsün.gecmısı okuyamadıgım için kacırdım.hadıgözünaydın şekerim

canım doktor cok ciddi bır durum demedıyse takma kafana.cogu kişiden duydum 9 ay kasık agrısı cektıklerıni, sanırım bebek aşagıda oldugu için.senınde öyle birdurum olabılır.ama tabı bebişin inşallah enrahat ettıgı yerde durur senıde üzmeden tabı.hem bak sen üzülme die gülümsüyormus bıle hemde

iyiyiz nurdancım sende iyisin insallahh

pek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((

eylemcim alanyada olan mercimekimmmm behiye ankarada :))

Biliyorum güselim Behiye güneşli bir Ankara sabahı gibi bi cümle kurduğu için bende Alanyadada hava öyle güsel dedim. Mercimekimin Alanyada olduğunu biliyorum aynı dr a bilemek gidiyoz :CüvCüv:

pek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((

Benım bır arkadasım da tedavı gormus sırf bu agrılar yuzunden hamılelıkten sonra.. kıyamam yaaa.. ne noktaya gelıyor yerı gelınce.. Allah yardımcın olsun kuzum.Çok gecmıs olsun.

ayy canım aynen ya,yabani cocukları hıc sevmıyorum Allah affetsın.inşallah bebişim bana benzer ve cok cana yakın bı cocuk olursırnaşık şey.aslında cocukları yabanı yaban bırazda anneler dıe düşünüyorum.cocuk uzun süre evde kalınca ve paylasmayı asla öğrenmeyınce,hersey hep ona hep ona oldugunda bu hale geldıgını düşünüyorum.nacizane fikrim yanı ,Allah hepimizin gönlüne göre versın inşallah tabı herseyden önce basta saglık

cok yorma canım kendını.neyse hadı hayırlı olsun bebişin prensesın

Canım çok geçmiş olsun annemdede fıtık var ama onunki ilerlemiş geçen sene ameliyat oldu ama maalesef kar etmedi neler yaşadığını tahmin edebiliyorum Allahtan seninki ilerlememiş ve inşallah fizik tedaviyle halledilir canım Allah şifanı versin tez zamanda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

OOOOO.... Kızlar ne güzel, hepiniz burdasınız yaaaa. Ben pek bu saatlerde giremediğim için demek kimseyle karşılaşamıyordum.
Şimdi biraz geçmişi okumaya çalışacağım ama sizinle sohbet etmek de çok güzel doğrusu...

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2 agustos ______________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
15.Che.............................................. 4agustos
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
17.Badibade......................................4 ağustos
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
19.essraa.........................................5 agustos
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
22.calimero 26..................................6 agustos
23.beatrise.......................................6 agustos
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
27.dlkltn...........................................8 agustos
28.ebruska.......................................8 agustos
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
34.güzel edirnem..............................9 agustos
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
36.CEMRESı……………………...……10 ağustos
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
38.maibeyaz.....................................10 agustos
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
46.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
46banuu...........................................16agustos ___________________ KIZ
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK
54.masmavi....................................18 agustos
55.prenses84..................................19 agustos ______________________ ERKEK
56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
57.cadu.......................................... 20 agustos _________________________ KIZ
58.sampuan....................................21 agustos
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
60.sal_der......................................24 agustos
61.dnzyildizi84...............................25 agustos
62.emis..........................................25 augstos
63.sedaa........................................25 agustos
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
66.siney.........................................26 agustos
67.ırem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
71.tugbaözen.................................26 agustos
72.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
73.desdona....................................27 agustos
74.selena.......................................27 agustos
75.flawlessd...................................28 agustos
76.sünger53...................................28 agustos
77.ukalam......................................29 agustos
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ

neler oldu hiç bilmiyorum ama bı listeyi güncelliyim dedim,kızlar cinsiyet ögrenen varsa bana bı yazsın burdayken eklıyım listeye.

Son düzenleme:
cok uzuldum nurdancım yaa ( dr un onay verdi ise yaptırcaksın mecburen fizik tedavi yani alah yardımcın o lsun arkadasım ne diyim .

kaçakkedi ben genelde gunduzler mesai saatlerinde hep buralardayım. arada ygunlasıp kapatıyorum yarım saatlik falan ama. aksamda evden pek girmeye vakit olmuyor tv ye dizilere vs dalıyorum :)

cok sagolun kizlar, dun doktorumla tekrar konustuk, gecse bile hamilelik sonuna kadar tekrarlar ve surer dedi, anam bu cocuk neresini dayadi bu sinire??o yuzden fizik sartmis, umarim gecer...en buyuk ,korkum normal dogumu engellemesi, bel fitigi ve sinir basisi normal doguma engelmis, ben normal dogurmak istiorum( yoksa sezeryan olucakmisim..

minik kelebek

listede hiç adını bile duymadgıımız kisilerin isimleri var. hiç gruba katılmamıs belki birkere yazmıs ve listeye yazılmıs kisiler var mesela. onları silsek ayıp olurmu acaba ?
ben aktif olarak grupta olanların listede bulunmasını tercih ederim ayda bir bile olsa girenlerin yazanların. sahsen diger kisilerni cinsiyet bilgileride bos zaten iletisim olmadıgı bielli bilmiyorum herkes ne der ama .

ya nurdan uzulme b ukadar normal dogurcam diye. ben sezaryan oldum bana gore baska bir dogum sekli yok epidural sezaryan tek tercihim derim hep. ha sen ve birçok kisi dogumu normal yapmak isteyebilir ama sezaryanında guzellikleri var buna sakın uzulme . tabi orda sezaryan kosulları nasıl bilmiyorum tr de çok konforlu valla.
pazar gunu bir arkadasıma gitim cumartesi dogum yapmıstı ve hiç dogum yapmıs havası yoktu çok çok iyiydi. ki aneztezili yapmıs sezaryanı. yani korkma sezaryan bu kadarurkunç birsey değill

Hay cok yaşa.. aklımdan o gecıyordu.. sen yazmıssın.. bencede ayıp mayıp olmaz,sonucta ıletısım halıne olmayan ınsanların lısteyı ısgal etmesı yer kaplamadan baska bır ıse yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…