minik kelebek
listede hiç adını bile duymadgıımız kisilerin isimleri var. hiç gruba katılmamıs belki birkere yazmıs ve listeye yazılmıs kisiler var mesela. onları silsek ayıp olurmu acaba ?
ben aktif olarak grupta olanların listede bulunmasını tercih ederim ayda bir bile olsa girenlerin yazanların. sahsen diger kisilerni cinsiyet bilgileride bos zaten iletisim olmadıgı bielli bilmiyorum herkes ne der ama .
cok sagolun kizlar, dun doktorumla tekrar konustuk, gecse bile hamilelik sonuna kadar tekrarlar ve surer dedi, anam bu cocuk neresini dayadi bu sinire??o yuzden fizik sartmis, umarim gecer...en buyuk ,korkum normal dogumu engellemesi, bel fitigi ve sinir basisi normal doguma engelmis, ben normal dogurmak istiorum( yoksa sezeryan olucakmisim..
evrim biz senle iyi muhalefet grubu olusturuyoruz valla:) her tur sivri laf ya senden ya benden çıkıyor genelde:))))
ya benim epeydir aklımda da hani ne bilim bazı arkadaslar der ayıptır silmeyelim ince dusunen hassas bakan olur.
Ah kuzum yaa.. bırazda yapı meselesı ıste.. elımızde oldugu kadar bıs dısa donuk yetıstırırız ama.. yapısı geregı bole ıse yırtsan kendını degısmezler ıste.. ondan dua edıp duruyorum :)))
minik kelebek
listede hiç adını bile duymadgıımız kisilerin isimleri var. hiç gruba katılmamıs belki birkere yazmıs ve listeye yazılmıs kisiler var mesela. onları silsek ayıp olurmu acaba ?
ben aktif olarak grupta olanların listede bulunmasını tercih ederim ayda bir bile olsa girenlerin yazanların. sahsen diger kisilerni cinsiyet bilgileride bos zaten iletisim olmadıgı bielli bilmiyorum herkes ne der ama .
defnedamla aynı kasık ağrısı durumu bendede mevcut ve aynen bebiş kasığımda .doktor için neden ankaraya geliyorsun canım ta oralardan daha önce yazdıysan kaçırmışım
bebğin dönmesine sevindim canım rahatlamışssındır.tetanoz aşısını bana henüz yaptırmadı doktorum bişeyde söylemedi.
kızlar ben kaçar kızımı okuldan almaya gideceğim sonra görüşürüz.hepinizi öptüm.
gunaydin kizlarrr...umarim herkes iyidir...
Canım Loreal markasının amonyaksız boyası.. tüm parfumerıcılerde rahatlıkla bulabılırsın, satılıyor, kendın evde boyaybılırsın, sac boyatmak ıcın kuafore gıtme, kuaforler bızde organık var, gel boyayalım falan dıyeceklerdır, bu sozlerıne kanma.. bızım amonyak kokusuna maruz kalmamız gerekıyor.. o yuzden evde boyamalısın.
Tesekkur ederım kuzum yaa.. bende cok arzuluyorum, cok dua edıyorum keyifli, mutlu bır cocuk olsun, herkese gülümsesin, yabani bir tip olmasın dıye.. kendisiyle barısık bır cocuk olsun ıstıyorum.. hep dualarım bu yuzden.. uzulmemek, ıncınmemek adına 6 aydır kendıme duvar ordum evın ıcınde, sırf o etkılenmesın, gerılmesın dıye.. gücüm yettiğince onu koruyup kollamaya calısıyorum, umarım arzu ettıgım gıbı mutlu bır cocuk yapabılırım onu.
Defnecim, keyfinin yerine gelmesıne sevındım arkadasım.. daim olsun ınsallah.
Benım bır arkadasım da tedavı gormus sırf bu agrılar yuzunden hamılelıkten sonra.. kıyamam yaaa.. ne noktaya gelıyor yerı gelınce.. Allah yardımcın olsun kuzum.Çok gecmıs olsun.
yaknız ben bırazdancıkıyorum kızlar siz silineceklerı ayarlayın bana özelden msj atın ben yarın falan girdiğim gibi hemen listeyı temızlerım olurmu.yanı zahmet olmıycaksa size.evdeolsam yaparımda eşiminb yanında dükkandayım eve gıdıcem şimdi
yaknız ben bırazdancıkıyorum kızlar siz silineceklerı ayarlayın bana özelden msj atın ben yarın falan girdiğim gibi hemen listeyı temızlerım olurmu.yanı zahmet olmıycaksa size.evdeolsam yaparımda eşiminb yanında dükkandayım eve gıdıcem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?