2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aynen oyle evrim yani. sen ne kadar sosyal guleryuzlu dısa donuk olursan ol çocugun tam bir yabani olabiliyor. biz daha yeni yeni yanıt vermeyi nasılsın diyenlere falan ogretebildik oyle ki dilimizde tuy biterdi anlatmaktan. eskiden olsa aa ne bicim aile yetistirmemisler anlatmamıslarçocuga hiç ne diyeceğini falan der ana babayı suclardım ama basına gelince anlıyorsun sen ne yaparsan yap bir karekter var ve o ayrı bir birey soz geçiremiyorsun çogu zaman. aman ha buyuk konusmayalım derim ben
hep buyuk konustum hayatamıa dair pek çok konuda ve hala yutmaya devam ediyorum konustuklarımı:))))

Ahh canım ya agzımdan alafı aldın hheee.tam onlara bakınıyodum.hep isimlerını yazıdırıp yazdırıp tüğmüşler.inşallah atabıkıde hepsi iyidir ama hiç ugramayan okadar kişi varkı.ve ben coguyla yazıstıgımı dahı hatırlamıyorum.

kızlar nedersınız silsekmı ne yapsakkk

evrim biz senle iyi muhalefet grubu olusturuyoruz valla:) her tur sivri laf ya senden ya benden çıkıyor genelde:))))
ya benim epeydir aklımda da hani ne bilim bazı arkadaslar der ayıptır silmeyelim ince dusunen hassas bakan olur.

Ya sezeryan da gayet rahat bır dogum seklı.. bebek ıcın en rahat olanı sezeryandır, hıc bır baskıya sıkıntıya maruz kalmadan, hırpalanmadan doguyor cocuk.. ama normal dogumda anne ıcın ıyı tabıkı.. ben mıyom amelıyatımdan dolayı sezeryan olmus gıbı oldum.. o kadar da sıkıntılı bısı deıl.. kendını bu konuda sartlama.. olanı da zora sokarsın kuzum.

bu araad burko ve mavis in cinsiyetler belli oldu diye biliorum .
zaten cinsiyet belli olmasa bile adını hatırladıgım gorunce birkaçkisi oldu
mesela entelliye. yazıyor arada okuyor aramızda biliyorum mesela. cinsiyet belirtmemis belki gorulmedi belki onu yazamıd onları demyorum ama adını hiç duymadıgım var mesela
ilk gunden beri bu gruptayım ben ilk sayfalardan beri
mesela esin123 aslı caninus

burcu begum var mesela cinsiyet yazılı ama hiçç adını duydugum hatırlamıyorum
ya biz bize kalalım iste
gelipde listede niye yokum diyen olursa update ederken ses çıkarmayanları sildik deriz nolcak :)

Yaw tamam bisde inceyis, hassasıs ama gercek te gercektir yafrum... ne yapalım sımdı, ha olur da akıllarının bir yerlerıne bir gün düşeris dıye, pırasa sapı gıbı olmus lıstede adını hıc gormedıgım ınsanların lısteyı ısgal etmesı de abese iştigal dir.. sölerim de falla.

Herkes bızı bılıyor artık.. "niyetimiz iyidir"..o yüzden ne soylesek mübahtır bu topıkte.

pişşşşşşşttt istanbullular yahu 11 nisan benim için özel dogum gunum ayhh ben koçum ya... valla bugun eşim sölemese unutmuştum...pasta yeriz..:)şöle kocaman bitane ortaya malum toplam 12 kişi olsakda 24 kişilik bi grup olcas.....

eevet tabıkıde yapı meselesı ama bunun%50sınınde elımızde oldugunu düşünüyorum.belkı gülücükler sacan bı cocuk elımızde olmayabılır ama paylasmayı bılen ve bırazda dısa dönük olması elimizde die düşünüyorum.gercı nasipse ilk defa anne olucam ama cevremde gördüğüm ve edındıgım fikir bu yönde.özgüven kazandırılması ve paylasımı öğrenmesı şartyerimseniben tabı dedıgın gıbı bol bol dua aynı zamanda:Saruboceq:

bende öle düşünmüştüm ama dile gelitimemiştim haklısın bence

deryacım bizde buluşalım ankarada başka kim varki ankaralı behiye ve ebrar olabilirmi belki eftelya yazın kızlar izmirin üstüne birde istanbul çatlar gideriz buralarda :jeyyar:

tetanoza dikkat ayrıca kendisi ağlama sendromu yapıyormuş bunu duymamıştım birde o olsaydı belkide oldu bilemiyorum doktora ikinci kez gittim topu topu "baş aşağı görünce bebeğimi çok endişelendim dediğiniz gibi dinlendim pozisyonunu değiştirmişmi tekrar görmek istiyorum' demek çok zamanımı aldım böğürerek söylemeye çalıştım olmadı annem durum izah etti doktorda anladı

ben doğumu ankarada yapmayı düşünüyorum birde testlerle ilgili imkanlar burda yok ultrason cihazı bile çok eski doktorum iyi ama fiziki şartlar zor hastanedede öyle eğer olabilirse tabi ankara ailemde ankarada annem çalışıyor doğumdan sonrada onu sinopa kaçıracağım için öncesinde iznini almayıp sonraya saklamasını istiyorum. burdaki doktorum rahat aslında seviyorum onu bebek bu aşağıdada durur yukarıdada canı nerde isterse orada dururmuş sadece plasentanın aşağıda durması bir rahatsızlığa işaretmiş ve sakıncalıymış 8 ay orada yaşayabilirmişde:))))))) bacakları uzatıp dinlenmek kesinlikle iyi geliyor çok yürümemek lazım kızını al gel otur evde şekercimmm kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlarrr...umarim herkes iyidir...

günaydın nurdancım çok geçmiş olsun canım en sonunda çekmediğim dertler çile kalmadı şarkısına döneceğiz böyle giderse umarım zaman hepimiz için hızla akıp geçer ve bunların hepsini unuturuz...

Benım bır arkadasım da tedavı gormus sırf bu agrılar yuzunden hamılelıkten sonra.. kıyamam yaaa.. ne noktaya gelıyor yerı gelınce.. Allah yardımcın olsun kuzum.Çok gecmıs olsun.

evrimcim teşekkür ederim hepimizin daim olsun keyfimiz boya bilgileri için teşekkürler benimde çok rahatsız edici değil toplamadığım sürece sorun yok ama son aylarda boyayım istiyorum

yaknız ben bırazdancıkıyorum kızlar siz silineceklerı ayarlayın bana özelden msj atın ben yarın falan girdiğim gibi hemen listeyı temızlerım olurmu.yanı zahmet olmıycaksa size.evdeolsam yaparımda eşiminb yanında dükkandayım eve gıdıcem şimdi

Ben hallederım kuzum.. sen git, muck.

haklisiniz kizlar, hakkimizda hayirlisi diyelim:)) sezeryanda olsa, normalde olsa sag saglim gelsin:))
liste konusuna katiliyorum, uzun suredir irtibatta olmayanlari cikarabiliriz...
valla ben kucukken biraz yabaniydim, sonradan 180 deredce dondum, simdi daha sicak kanliyim, ama o ada iyi elektrik aldigim insanlara, eger bi insandan kotu bi elektrik alsam, assalar selam vermem, annem cok kizar bu huyuma:)))bazi arkadaslarini gicik ederdim, ama napimm, cok uyuz kadinlardi:))) annem de tam tersi gulucukler sacan bir tip, yani biraz yapi meselesi...

cnm silincek dedğin onlar belli zaten hiç girmemiş ben 3.5 aydır bgu topikteyim hiç görmedğim kişler var gelmiyolar onlar cnm sen bilirsin zaten hani kimler onlin onlar belli olur en ezından zaten sonradan gelmek isteyen eklenir gelen olursa

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
8.entelliye…………………………........2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK (KUZEY)
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ (BURÇıN)
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK (DENıZ)
]56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
67.ırem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
72.lalece........................................27 agustos ______________________ ERKEK
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ (BUSE)

Son düzenleme:
evrimcim gayet guzel canim, bikac isim daha var ama onlar ara ara giriyor, bu haliyle kalsin, sonra alinmasinlar, eger 1-2 hic girmezlerse cikaririrz onlarida..buarada baya varmisiz yaw...

evriş cnm ellerine sağlık neden titizsin ..ince bi temilik yapmışın..liste seri görünüyo şiimdi göüzüme

Tesekkur ederım.. her gün gıren bırısı olarak göz asınalıgı olan tum ısımlerı bıraktım.. arada gırenler cok uzulurlerse yenıden eklerıs..

Burcum, bitti mi dersin? Var mı ogleden sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…