2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ben hallederım kuzum.. sen git, muck.
saolhayatım,cıkıyorum ben şimdi
evetcanım mutlaka yapı meselesı ama bırazcıkda olsa bızlere bı pay düştüğünü düşünüyorum.ehh tabı daha anneolmadık artık kısmetse bı seensonra daha ayrıntılı konusuruzbu konuları.
Canlarım oldu mu .. gözünüze carpan yabancı ısım var mı ??
evrımım süper olmus.amaben güncellıyemıyorumlisteyı.sen senınmsjın gibi yapda bende son halını güncellıyıp cıkıyım tatlım olurmu?

GYPSYESRA, Canım fetal ekoyu çektirdiğini gördüm. Hadi gözün aydın hiçbişi çıkmamış herşey temiz. Darısı da bizim başımıza inşallah...
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, hepimizin.

GELGıT, sana da çok geçmiş olsun canım. Şimdi iyi olduğuna sevindim.

NORRAA, inşallah kısa zamanda tüm ağrıların geçer ve bebişini kucağına alıp hepsini unutacağın günleri görürsün canım...

EVRıŞ, bak şimdi kafamı karıştırdın sen benim. Ben de boya konusunu doktora sormuştum. Bana bitki özlü boyalar var onlarla boyayabilirsin demişti. Kuaförüm de bitkisel boya ile boyarız dedi. Başka bi kuaföre gittim, o da aynı boya kutusunu göterdi. T harfi ile başlayan sarı, yuvarlak plastik bir şişe. Isı ile boyanıyormuş. Yani kimyasal yok içinde dedi. Ama her boyada kimyasal var o yüzden az miktarda var sadece dedi. Kafam karıştı şimdi bak, ne yapsam acaba. Sen kaç kere boyadın saçını canım...

VALLAHİ DEFNE DAMLA AKLIMDAN GEÇENİ OKUDUN. NOLUUUURRR BİZDE BULUŞALIM. İZMİR İSTANBUL DERKEN ÇATLADIK GİTTİK VALLA BURDAkötükedihüso

kızlar benim oğluşumunda adı mustafa efe olacak 10 ağustosta doğum tarihihihoyyyt

Son düzenleme:

Kuzum.. kuafor ortamında sac boyatmak uzun sürüyor halıyle.. yanına normal boya ıcın gelen kadının boya kokusunu habıre teneffus edeceksın, bızım derdımız amonyaktan uzak durmak.. bıtkısel boyaların ıcındekı kımyevi degerlerı bılmıyorum,bilmediğim bir konuda da ıyı-kötu yorum yapamam.. benim derdim amonyak oldugu ıcın dırek boyayı buldum.. onunla evde boyadık, eşim hallettı sagolsun. Daha bır kere boyadım..

Son düzenleme:

aaa pinky ne kadar guzell super hem ozel bir gun desene kutları dogumgununu.

Ben hallederım kuzum.. sen git, muck.

evris eline saglık guzel olmus oh be hani hep bildigmiiz isimler kaldı bosluklar yok.
bu arada numaralarıda değisseydin birzahmet hala 80 kisi değilz yada onu minik kelebek ayarlar belki kendi formatında pc sinde kayıtlı falansa liste.

bu arada darknes.. isimli arkadas kusup gitmisti ya toy dedik diye. onuda silebiriz o gitti yani alenen.

ayyy ben cok heycanlıyım kızlar yaaa....içim içimesıgmıyor valla perşembeyi iple çekiorum bebişimiölzedim kuzumu göreyim hayırlısıyla saglıklı oldugunu ögreneyim inş...

kızlar az evel mart ayında dogum yapacakların topigine girdim son gunler sessizlik oluyor kimi doguruyor kimi son demlerinde olup yazcakhali mi yoktur nedir
mart topigindekiler birbiren çok baglı samimimi değiler bizdemi oyle olcaz anlamadım ama biz oyle olmayız yine cir cirkonusan yazan çıkargibi geliyor ama eminde değilim tabi yasayıp goreceğiz çok heycanlı yaaa her anı heeyecan bu surecinn.

Ay inşallah perşembe günü cinsiyeti belli olur bebişimin de ekleriz hemen cinsiyetini yenilenmiş listemize... Hiç boşluk kalsın istemiyorum isimlerin karşısında hihoyyythihoyyyt
Nurdancıım geçmiş olsun canım ya.. ol şu tedaviyide kurtul çektiğin ağrılardan be bitanem. Ayrıca üzülme sezeryan olacak diye.. sonuçta hala bi ihtimal bu.. Planladığımız şekilde gelişmiyor ki herşey.. Kalbini ferah tut, nasıl hayırlısıysa öle olsun senin için. Şu an öncelikli olan daha da ilerlemeden tedavi ile şu ağrılardan kurtulman :teselli:

Son düzenleme:
esrako dogumdan sonra ilk gunler nasıl olur bilemem benm zaten annem yanımda olcak ama gelen giden olur muhakkak ilk 20 30 gun forum sessiz kalabilir..ama arada bebek uyuunca girrip hal hatır sorarız..:) ıNşç Rabbim o gunleri göstersin saglıkla kavuslım bebeklerimize...

norraacım geçmiş olsun dikkat et kendine, sezeryan içinde üzülme bizlerde daha bilmiyoruz nasıl olacak doğum hakkımızda hayırlısı

Comely dudulluda oturuyormuş, evi çok uzak gelemicek sanırım

gerçekten mi? yok valla gayet minyonum. yine de teşekkür ederim....

heryanıma aldım kuzum.... ben en iyisi bir seferinde hamile kalmadan hemen önceki bir fotomdaki kıyafetin aynısını giyip bir poz vereyim de görün nereme almışım. ben hem önden hem arkadan ilerliyorum kızlar. bakıyorum çoğunuzda popo basen aynı duruyor. ama ben çok kilo almasam iyi olur, zira iğnenin dozunu doktor kiloma göre ayarlayacak. ne kadar çok kilo alırsam pıhtılaşma riskim de o kadar artacak galiba...

teşekkürler canım, o senin zarifliğin. hadi artık sen de ekle bir foto....

ohhh be keyfe bak, inşallah hava da bugünkü gibi güneşli olur.... sahilde oturun, kahvaltı yapın, gazete okuyun, yürüyüş yapın, alışverişe gidin.... üfff ya çok kıskandım...

eşim çekmiyor fotomu, ben kendim iki düzenek kurdum, biri salonda (aslında çoğu fotom orda) diğeri de banyoda. neyin üstüne koyacağımı filan ayarladım, istesem farklı düzenek de kurabilirim ama bu ikisinden memnun kalınca başka yer aramadım. bi de tabi arka fonun çok kalabalık olmamasına dikkat ediyorum ki hiçbirşey göbeğime gölge düşürmesin.
eşofmanımın beli ipli şeker, o kadar rahatki anlatamam... herhalde 1 ay daha giyebilirim. likralı filan da değil üstelik. pamuklu... gerçekten çok rahat.
sendeki boya posa göre senin göbeğin de normal arkadaşım. ne güzel söylemişsin bak "hükümet gibi kadın" sın....

DEFNEDAMLA, ne yaptın da çevirdin bebeği? takla filan atsaydın.... geçmiş olsun canım. şimdi kasık ağrıların geçti mi?

pek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((

güçlü olucaz şeker, geçecek bu ağrılar onu şöyle bir göğsüne yaslayınca... hele de o minik ağzını meme ucuna dayıyacaklar o da cok cok cok diye emecek ya, işte bu ağrılı günler toz olup gidecek.... allah sabır ve şifa versin...

aaaa ne güzel tesadüf.... herhalde hayatında en farlı kutlaman bu olacak... tanımadığın on kadar kadınla....

canım yarın ayrıntılı randevum sabahtan. ama tam gun izin aldım aksam eve gelince yaprak dokumu sonrası sizlere yazarım:))
ok canım bizi merakta bırakma güzel haberlerle gel inşallah.
hayırlı olsun canım
pek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((
nurdan ne olcak bizim bu halimiz dün ağrı kesici içip yattım ama ağrıdan uyuyamadım

bu sabah benimde dikkatimi çekmişti bu isimler iyi bir konuya değinmişsin canım
entelliyenin oğlu olacak bir ara girip söylemişti ama diğer bir çoğunu bende burada görmedim sanırım iyi bir liste düzenlemesi bekliyor.

Daha fazla mudahele etmemeyeyım, kelebekim işi o, ben ona yardımcı oldum, gönderdim.. kendısı nası arzu ederse ole yapsın.

En azından sahsım adına oyle olmayacagımı bılıyorum.. bır cok arkadasımın da boyle davranacagına ınanıyorum.Biz oyle olmayız bencede..

Bu sıpalar gece uyumadıgı zaman, biz girer gece bıle yazarızz, emin ol kaydirigubbakcemile3

Nazanım, kıyamam sana :)) Umarım istedıgın gıbı gıder hersey.. benim yaptıgım zaten bı mübalağa :))

kızlar biz 6.kutucuğa geçtik maşallah oğluşuma.
mart topiği gibi olmamaya çalışırız .ben nasıl olurum bilemiyorum ilkinde çok geç ayaklanmıştım sezeryan yerim iltihaplanmıştı ateşler filan rahat olur olmaz burdan sizlerle iletişime geçmeye çalışırım
pinky ne güzel ya hiç unutamayacağın bir doğum günü olcak desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…