saolhayatım,cıkıyorum ben şimdiBen hallederım kuzum.. sen git, muck.
evetcanım mutlaka yapı meselesı ama bırazcıkda olsa bızlere bı pay düştüğünü düşünüyorum.ehh tabı daha anneolmadık artık kısmetse bı seensonra daha ayrıntılı konusuruzbu konuları.valla ben kucukken biraz yabaniydim, sonradan 180 deredce dondum, simdi daha sicak kanliyim, ama o ada iyi elektrik aldigim insanlara, eger bi insandan kotu bi elektrik alsam, assalar selam vermem, annem cok kizar bu huyuma:)))bazi arkadaslarini gicik ederdim, ama napimm, cok uyuz kadinlardi:))) annem de tam tersi gulucukler sacan bir tip, yani biraz yapi meselesi...
evrımım süper olmus.amaben güncellıyemıyorumlisteyı.sen senınmsjın gibi yapda bende son halını güncellıyıp cıkıyım tatlım olurmu?Canlarım oldu mu .. gözünüze carpan yabancı ısım var mı ??
Tesekkur ederım.. her gün gıren bırısı olarak göz asınalıgı olan tum ısımlerı bıraktım.. arada gırenler cok uzulurlerse yenıden eklerıs..
Burcum, bitti mi dersin? Var mı ogleden sonra?
Var ne yazık ki.. 13.30 - 16.30
deryacım bizde buluşalım ankarada başka kim varki ankaralı behiye ve ebrar olabilirmi belki eftelya yazın kızlar izmirin üstüne birde istanbul çatlar gideriz buralarda :jeyyar:
tetanoza dikkat ayrıca kendisi ağlama sendromu yapıyormuş bunu duymamıştım birde o olsaydı belkide oldu bilemiyorum doktora ikinci kez gittim topu topu "baş aşağı görünce bebeğimi çok endişelendim dediğiniz gibi dinlendim pozisyonunu değiştirmişmi tekrar görmek istiyorum' demek çok zamanımı aldım böğürerek söylemeye çalıştım olmadı annem durum izah etti doktorda anladı
ben doğumu ankarada yapmayı düşünüyorum birde testlerle ilgili imkanlar burda yok ultrason cihazı bile çok eski doktorum iyi ama fiziki şartlar zor hastanedede öyle eğer olabilirse tabi ankara ailemde ankarada annem çalışıyor doğumdan sonrada onu sinopa kaçıracağım için öncesinde iznini almayıp sonraya saklamasını istiyorum. burdaki doktorum rahat aslında seviyorum onu bebek bu aşağıdada durur yukarıdada canı nerde isterse orada dururmuş sadece plasentanın aşağıda durması bir rahatsızlığa işaretmiş ve sakıncalıymış 8 ay orada yaşayabilirmişde:))))))) bacakları uzatıp dinlenmek kesinlikle iyi geliyor çok yürümemek lazım kızını al gel otur evde şekercimmm kaydirigubbakcemile3
günaydın nurdancım çok geçmiş olsun canım en sonunda çekmediğim dertler çile kalmadı şarkısına döneceğiz böyle giderse umarım zaman hepimiz için hızla akıp geçer ve bunların hepsini unuturuz...
evrimcim teşekkür ederim hepimizin daim olsun keyfimiz boya bilgileri için teşekkürler benimde çok rahatsız edici değil toplamadığım sürece sorun yok ama son aylarda boyayım istiyorum
kızlar benim oğluşumunda adı mustafa efe olacak 10 ağustosta doğum tarihihihoyyyt2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı
1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
8.entelliye…………………………........2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK (KUZEY)
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ (BURÇıN)
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK (DENıZ)
]56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
67.ırem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
72.lalece........................................27 agustos ______________________ ERKEK
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ (BUSE)
GYPSYESRA, Canım fetal ekoyu çektirdiğini gördüm. Hadi gözün aydın hiçbişi çıkmamış herşey temiz. Darısı da bizim başımıza inşallah...
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, hepimizin.
GELGıT, sana da çok geçmiş olsun canım. Şimdi iyi olduğuna sevindim.
NORRAA, inşallah kısa zamanda tüm ağrıların geçer ve bebişini kucağına alıp hepsini unutacağın günleri görürsün canım...
EVRıŞ, bak şimdi kafamı karıştırdın sen benim. Ben de boya konusunu doktora sormuştum. Bana bitki özlü boyalar var onlarla boyayabilirsin demişti. Kuaförüm de bitkisel boya ile boyarız dedi. Başka bi kuaföre gittim, o da aynı boya kutusunu göterdi. T harfi ile başlayan sarı, yuvarlak plastik bir şişe. Isı ile boyanıyormuş. Yani kimyasal yok içinde dedi. Ama her boyada kimyasal var o yüzden az miktarda var sadece dedi. Kafam karıştı şimdi bak, ne yapsam acaba. Sen kaç kere boyadın saçını canım...
pişşşşşşşttt istanbullular yahu 11 nisan benim için özel dogum gunum ayhh ben koçum ya... valla bugun eşim sölemese unutmuştum...pasta yeriz..:)şöle kocaman bitane ortaya malum toplam 12 kişi olsakda 24 kişilik bi grup olcas.....
Ben hallederım kuzum.. sen git, muck.
nazann yaa albümüne baktım şimdii çok kıskandım senii ne kadar güzell fiziğin var yaa yani senin boyunun 1.60 larda olduğuna hiç inanamıyorum sanki uzun boylu bi manken gibi duruyo fotolarda bakalım görcez gerçekten kısamısın anacm sen kaç kilo aldın tam olarak hamilelik boyunca?
Nazan hanımın aldıgı kılo 6 dır su ana dek.. ama kendısı o kadar ınceki 6 kıloyu nereye almıs şaibeli, gıcığımmmmmmmm kadına, resmen gıcıgımmmm,ay elıme gecırsem yolaceğim kendilerini nazıkceeeeeeeeee kötükedihüso ben 7 kılo aldım, gayet "er meydanı gıbı" ortada :bbo:
teşekkürler canım, o senin zarifliğin. hadi artık sen de ekle bir foto....aftabru
ya sen nerene aldın o altı kiloyu.çok hoş bi hamilesin canım hala çok zarifsin.bende 6 kilo almıştım ama 10 gün önceydi.şimdi kaç kiloyum bilmiyorum sadece doktorda tartılıp bi yerden takip etmeye çalışıyorum
nazancım
evet yarın a izin aldım s abah 9,45 de arda beyle detaylı ultrason randevum var bakalım nasıl gececek. esimde izinli oglum okulda tum gun ordan çıkıp karı koca bas basa takılcaz cinsiyet olayı birkere daha kesinlesir insalah ve belki birseyler alırım bende bebise alısveris yaparız yani birlikte.
nazan
merakımı cezbetti smidi niye hep banyoda resim çekiyorsun:)
esim çekmiyor dedin makinayı ayarlayıp kendi kendimei çekiyorsun bu pozları:)
o gri esofman senin karnını sıkmıyormu mesela ? esnek mi ?
benim lcralı olmayan esofmanlar bile rahatsız ediyorkarnımı
pek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((
aaaa ne güzel tesadüf.... herhalde hayatında en farlı kutlaman bu olacak... tanımadığın on kadar kadınla....pişşşşşşşttt istanbullular yahu 11 nisan benim için özel dogum gunum ayhh ben koçum ya... valla bugun eşim sölemese unutmuştum...pasta yeriz..:)şöle kocaman bitane ortaya malum toplam 12 kişi olsakda 24 kişilik bi grup olcas.....
ok canım bizi merakta bırakma güzel haberlerle gel inşallah.canım yarın ayrıntılı randevum sabahtan. ama tam gun izin aldım aksam eve gelince yaprak dokumu sonrası sizlere yazarım:))
hayırlı olsun canımslm arkadaşlar.hepinizi hayırlı günler diliyorum.işlerimin yogunlugu nedeniyle fazla giremiyorum ama takip ediyorum . doktorumla bu hafta görüştük, bebişim % 80 kızmış..haberiniz olsun liste için ok. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
nurdan ne olcak bizim bu halimiz dün ağrı kesici içip yattım ama ağrıdan uyuyamadımpek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((
minik kelebek
listede hiç adını bile duymadgıımız kisilerin isimleri var. hiç gruba katılmamıs belki birkere yazmıs ve listeye yazılmıs kisiler var mesela. onları silsek ayıp olurmu acaba ?
ben aktif olarak grupta olanların listede bulunmasını tercih ederim ayda bir bile olsa girenlerin yazanların. sahsen diger kisilerni cinsiyet bilgileride bos zaten iletisim olmadıgı bielli bilmiyorum herkes ne der ama .
aaa pinky ne kadar guzell super hem ozel bir gun desene kutları dogumgununu.
evris eline saglık guzel olmus oh be hani hep bildigmiiz isimler kaldı bosluklar yok.
bu arada numaralarıda değisseydin birzahmet hala 80 kisi değilz yada onu minik kelebek ayarlar belki kendi formatında pc sinde kayıtlı falansa liste.
bu arada darknes.. isimli arkadas kusup gitmisti ya toy dedik diye. onuda silebiriz o gitti yani alenen.
kızlar az evel mart ayında dogum yapacakların topigine girdim son gunler sessizlik oluyor kimi doguruyor kimi son demlerinde olup yazcakhali mi yoktur nedir
mart topigindekiler birbiren çok baglı samimimi değiler bizdemi oyle olcaz anlamadım ama biz oyle olmayız yine cir cirkonusan yazan çıkargibi geliyor ama eminde değilim tabi yasayıp goreceğiz çok heycanlı yaaa her anı heeyecan bu surecinn.
esrako dogumdan sonra ilk gunler nasıl olur bilemem benm zaten annem yanımda olcak ama gelen giden olur muhakkak ilk 20 30 gun forum sessiz kalabilir..ama arada bebek uyuunca girrip hal hatır sorarız..:) İNşç Rabbim o gunleri göstersin saglıkla kavuslım bebeklerimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?