esroko ben çok merak ediyorum şu detaylı ultrasonu gelince her şeyi ayrıntılı anlat tamam mı fotosunu koyarsan çok sevinirim bizde görürüznazancım
evet yarın a izin aldım s abah 9,45 de arda beyle detaylı ultrason randevum var bakalım nasıl gececek. esimde izinli oglum okulda tum gun ordan çıkıp karı koca bas basa takılcaz cinsiyet olayı birkere daha kesinlesir insalah ve belki birseyler alırım bende bebise alısveris yaparız yani birlikte.
ay bende hiç rahat değildim ben 5 liraya pazardan aldım. nasıl olsa fazla giymicem diye sahta nike işareti var üstündegeçen gun lc waikikiden xxl esofman aldım ince harika esnek kumasları var aklınızda olsun fiyatlarıda uygun 20-25 ytl civarı. hatta lacivert duz ir tane aldım viskon gibi kuması penyesi çok çok guzel ustune uzun tunik le bugun ise giydim kimse esofman oldugun anlamıyro:))
norra cım geçmiş olsun canım ya inşallah iyileşirsin bir an öncepek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((
iremcim benim de belli olmadığı için seni çok iyi anlıyorum inşallah belli olur. adımın yanını listede boş görmek canımı çok sıkıyor...Ay inşallah perşembe günü cinsiyeti belli olur bebişimin de ekleriz hemen cinsiyetini yenilenmiş listemize... Hiç boşluk kalsın istemiyorum isimlerin karşısında hihoyyythihoyyyt
Nurdancıım geçmiş olsun canım ya.. ol şu tedaviyide kurtul çektiğin ağrılardan be bitanem. Ayrıca üzülme sezeryan olacak diye.. sonuçta hala bi ihtimal bu.. Planladığımız şekilde gelişmiyor ki herşey.. Kalbini ferah tut, nasıl hayırlısıysa öle olsun senin için. Şu an öncelikli olan daha da ilerlemeden tedavi ile şu ağrılardan kurtulman :teselli:
Kuzum.. kuafor ortamında sac boyatmak uzun sürüyor halıyle.. yanına normal boya ıcın gelen kadının boya kokusunu habıre teneffus edeceksın, bızım derdımız amonyaktan uzak durmak.. bıtkısel boyaların ıcındekı kımyevi degerlerı bılmıyorum,bilmediğim bir konuda da ıyı-kötu yorum yapamam.. benim derdim amonyak oldugu ıcın dırek boyayı buldum.. onunla evde boyadık, eşim hallettı sagolsun. Daha bır kere boyadım..
kızlar biz 6.kutucuğa geçtik maşallah oğluşuma.
mart topiği gibi olmamaya çalışırız .ben nasıl olurum bilemiyorum ilkinde çok geç ayaklanmıştım sezeryan yerim iltihaplanmıştı ateşler filan rahat olur olmaz burdan sizlerle iletişime geçmeye çalışırım
pinky ne güzel ya hiç unutamayacağın bir doğum günü olcak desene
sakaleyn ben şimdi bile çok takip edemiyorum
ve sürekli takip edenlere çok şaşırıyorum ben biraz fazla dursam bilgisayarın başında başım omuzlarım ayaklarım her yerim ağrıyo
Ay inşallah canım yaa.. Senin ne zaman bir daha ki randevun? İnş bundan sonraki ilk gidişinde sende öğrenirsin canım.. Beklemek cidden zor :bbo:iremcim benim de belli olmadığı için seni çok iyi anlıyorum inşallah belli olur. adımın yanını listede boş görmek canımı çok sıkıyor...
arkadaşlar size bi şey sorucam artık herşeyi korkarak yiyorum başağın yazısınıda okuyunca tereddüt ettim
ben normalde akşam balık kalmışsa kılçıklarını falan temizleyip buz dolabına koyuyorum ertesi gün o balığı soğuk şekilde ısıtmadan ekmeğin arasına koyup yiyorum hiç zehirlenmedim şimdiye kadar acaba şimdi böyle yapsam bi zararı dokunurmu????
İyi bari az kalmış canım.. Gerçi 1 hafta bile çok uzun geliyordur biliyorum ama.... Hem hafta olarak hem de ayrıntılı ultrason olduğu için çok daha net görülür.. yeter ki bebişin uygun poziyonda olsunbir hafta sonra gidicem irem hem ayrıntılı ultrason randevum da o gün hem cinsiyet öğrenmek için tekrar bakıcak ayrıntılı ultrasonda başka doktor bakıyo sanırım radyoloji uzmanı sanırım o görüp söylermi bilmiyorum
Amin canııımm.. İkimizde tez zamanda bu mutluluğu yaşarız inş :Saruboceq: Şimdilik hoşçakal seerniciim :a015:inşallah iremim sanada bol şanslar benimki biraz istista oldu ayaklarıyla kapatıyo bizim kerata sen büyük ihtimal öğrenirsin
hoşçakal sakalyn iyi dinlenmeler bendfe çıkıyorum şimdi bi şeyler atıştırıcam biraz
akşam üzeri tekrar girerim
Çok sağol canım. Ben hiç evde boyamadım. Rengini tutturamasam diye korkarım. En iyisi kuaförün söylediği o boyaların içeriğine iyice bakmak sanırım. Ama belli de olmaz bi cesaret gelirse senin yaptığın gibi de yapabilirim. Valla çok kararsızım kuzum.
Bu arada liste çok güzel oldu valla. Fikir verenin de yapanın da ellerine sağlık...
dimekki herkes göbüş daralmasından şikayetçi..o dediğin ağrı bende de oluyor çişten önce ve sonraAkşam akşam kahkahalarla güldürdünüz beni kızlar ya:roflol:Allah da sizi güldürsün e mi:CüvCüv:
Ben de rahatsız oluyorum karnımın üzerinde herhangi birşeyin biraz uzun durmasından. Kısa kısa okşasa sorun yok. Ama elini karnıma koyup öyle kalınca daral geliyorkafamçokkarıştı
Tuvalet benim için de büyük sorun. Bir yere gidecek olsam önce tuvaletin yerini tespit ediyorum. Gitmeden önce sıvı almamaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar. Bazen kendimi sınıftan atasım geliyor:bbo:Bir de sizde de var mı merak ediyorum. Mantıken normal bir durum gibi geliyor bana ama yine de fikrinizi alayım. Tuvaletim geldiğinde bir 15-20 dakika daha tutmam gerekirse kasıklarım acayip geriliyor ve ağrıyor. Sonra tuvalete gidip boşaltımı yapıyorum ama o sırada o gerilmiş olan kısmın gevşemesini resmen hissediyorum ve bu sefer de ters tarafta bir ağrı oluyor. Sizde de var mı bu durum?fisfisfis
canım bizim şyerinin tuvaleti unisex olunca tutuyorum mecburen.inşallah bir şey olmaz.tuvaletini tutmak normalde iyi değil ama hamilelikte hiç iyi değil mercimekim bakteri üremesini hızlandırıyor sanırm benede bir kere mecburen tuttum yoldaydık aman yarabbi evin merdivenlerini bile çıkamadım.:bbo:
hani yeşil oluyor..içine kıyma pirinç falan konuyor..zeytinyağlı da olur..tadından yenmez..sütlacı ben de sevmem hiç hayalini de hiç kuracağımı sanmaıyorum..büyük konuşmamak lazım yine de..neydik ne olduk..hamurişi yemeyen ben rüyalarımda görür oldum..dün gece rüyamda elimde koca bir tabak brunchta ne kadar börek varsa topluyordum.allaha şükür çayı hiç aramam. bizim evde hafta bir kere ancak çay demlenir. kahveyi hele, hatır için bile içmem.... o yüzden seni anlayamıyorum EVRİŞcim kusura bakma....
çok komiksin PELİN. bir aylık kredini bir akşam yemeğinde kullandın demek.... pöffff
iyi de güzelim, sen evde tartıldığını kaale al, doktorda giyinik çıkıyoruz tartıya. o doğru değil ki... evde sabahları iç çamaşırlarınla tartılman gerek... en doğrusu öle....
valla ben tahmin yürütemiyorum. kalsiyum açısından zengin çok şey bilirim ama yapılmaz ki, onlar zaten yapılmıştır: süt gibi, peynir gibi, yoğurt gibi.... ayyy yoksa ayran yaptın da ona mı heyecanlanıyorsun?
dur bakiim sütlaç olabilir mi? ayyy hiç sevmem. hayatta da yemem....
sil süpür şeker, kimse tutmaz seni. sen hamilesin. ye de yarasın, afiyet bal şeker olsun, ...
evet canım, veriyorlarmış artistik bir foto.
doyma konusunda da yalnız değilsin. herkes aynı durumda....
neyi yemişlerdi yaw burunlarını batıra batıra... ben nasıl kaçırmışım.... oysa yemek sözkonusu olunca radar gibiyimdir....
dana gibi mi? yok artık, sanki görmedik göbek fotonu....
senin bu kızın varya bitiriyor beni..nasıl akıl küpü nasıl sevimli bir şeydir öyle..benim de kızım öyle olur inşallah..fotosunu koy da görelim şu fıstığıyaa bende 60 ile başaldım 69 um tontiş oldum iyice kızım geçen diyorki bana anne kardeşimden dolayı tonton oluyorsunya başakaları sana tombul dese bile ben seni yine seveceğim diyor.minik prensesŞeniz ya bana tombul deme diyince tabi böyle çevirdi lafı cadı prenseskaydirigubbakcemile
kuşkonmaz mı?bilemedim mi?birazdan da kalkıp yarın için yemek yapacağım. salatalara koyulan uçları beyaz sonlara doğru yeşil olan, hatta "kurusu" da olan sebzenin familyasından (ama daha kalını var ya) bir sebzenin zeytinyağlı yemeğini yapacağım. ben bayılırım ona.... ama canınız çekmesin diye ne olduğunu yazmadım bak....
ben de aynısını söylemiştim artiz hamileliği diyeallahım bu ne farklı bir göbek yauwww :1shok: sadece senin göbeğin yukarıda angeleyes.... dimdik.... hiç popo filan çıkmamış. benim basenlerim genişledi adeta.... sen aynı filmlerdeki sahte hamileler gibi duruyorsun. sanki yastık sokmuşlar karnına.... yanlış anlama, çok şirin, kıskançlığımdan öle diyorum...:jeyyar:
aynen benim durumum norra hergece ağlıyordum 2 ay böyle geçti..şimdi yeni yeni iyiyim..kalsiyum ve magnezyum yaradı galiba.şimdi ara ara yokluyor..hele yatınca daha fena oluyordu..eşim tutup kaldırmya çalışıyordu daha da fena ağrıyordu.hele birde iki kalça birden ağırınca hiç kıpırdayamıyordum..hala başucumda oklava duruyor koltuk değeneği niyetine..inşallah geçer canım seninki depek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
8.entelliye…………………………........2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ(ecmel neva)
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK (KUZEY)
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ (BURÇİN)
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK (DENİZ)
]56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
67.İrem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
72.lalece........................................27 agustos ______________________ ERKEK
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ (BUSE)
istanbul buluşması için tekrar bi liste yapalım
*esrako
*aftabru
*petrik
*pinky
*maviş
*angeleyes
*comely
*fasulyeko
*gizze
*irem34
*tuana3434
*gypsyesra
eksikler varmı kızlar??bide telkırma gelebilse ne güzel olurdu o girmiyo sanırım bikaç gündür iyidir inşallah,gelmek isteyen istanbull hamisleri varsa bende gelicem desinn,şimdilik 12 kişiyiz fire vermeyelim hatunlar ona göreeklava:
irem seerni sizi cok iyi anliyorum bana 12. haftada erkeke olabilir dedi ama hic guvenemiyorum cunku cogu kisinin degisti..bi dahada bakmadi, 2 hafta sonra randevum vardetayli,gerkirse depeleye depeleye uyandirip acicam o bacaklarini ben o bebisin, olucem meraktan:)))
Bu hafta pinky ve ben, haftaya seerni, öbür haftada sen nurdancııım... ınş bebişlerimiz yamuk yapmazlar bize bu seferdeirem seerni sizi cok iyi anliyorum bana 12. haftada erkeke olabilir dedi ama hic guvenemiyorum cunku cogu kisinin degisti..bi dahada bakmadi, 2 hafta sonra randevum vardetayli,gerkirse depeleye depeleye uyandirip acicam o bacaklarini ben o bebisin, olucem meraktan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?