2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esroko ben çok merak ediyorum şu detaylı ultrasonu gelince her şeyi ayrıntılı anlat tamam mı fotosunu koyarsan çok sevinirim bizde görürüz
ay bende hiç rahat değildim ben 5 liraya pazardan aldım. nasıl olsa fazla giymicem diye sahta nike işareti var üstünde
pek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((
norra cım geçmiş olsun canım ya inşallah iyileşirsin bir an önce
iremcim benim de belli olmadığı için seni çok iyi anlıyorum inşallah belli olur. adımın yanını listede boş görmek canımı çok sıkıyor...
bu arada evriş liste süper olmuşş

Çok sağol canım. Ben hiç evde boyamadım. Rengini tutturamasam diye korkarım. En iyisi kuaförün söylediği o boyaların içeriğine iyice bakmak sanırım. Ama belli de olmaz bi cesaret gelirse senin yaptığın gibi de yapabilirim. Valla çok kararsızım kuzum.

Bu arada liste çok güzel oldu valla. Fikir verenin de yapanın da ellerine sağlık...

sakaleyn ben şimdi bile çok takip edemiyorum
ve sürekli takip edenlere çok şaşırıyorum ben biraz fazla dursam bilgisayarın başında başım omuzlarım ayaklarım her yerim ağrıyo

arkadaşlar size bi şey sorucam artık herşeyi korkarak yiyorum başağın yazısınıda okuyunca tereddüt ettim
ben normalde akşam balık kalmışsa kılçıklarını falan temizleyip buz dolabına koyuyorum ertesi gün o balığı soğuk şekilde ısıtmadan ekmeğin arasına koyup yiyorum hiç zehirlenmedim şimdiye kadar acaba şimdi böyle yapsam bi zararı dokunurmu????

sakaleyn ben şimdi bile çok takip edemiyorum
ve sürekli takip edenlere çok şaşırıyorum ben biraz fazla dursam bilgisayarın başında başım omuzlarım ayaklarım her yerim ağrıyo

bende bu günlerde ağrılarla uğraşıyorum çok duramıyorum aslında .şimdide uzanacağım biraz ağrım var yine.:1no2:

iremcim benim de belli olmadığı için seni çok iyi anlıyorum inşallah belli olur. adımın yanını listede boş görmek canımı çok sıkıyor...
Ay inşallah canım yaa.. Senin ne zaman bir daha ki randevun? İnş bundan sonraki ilk gidişinde sende öğrenirsin canım.. Beklemek cidden zor :bbo:

canım dikkat et derim bayat balık olursa tehlikeli olabilir.hamile olmadan önce bende öyle yapardım kalanları dolaba kaldırırdım.soğuk balığıda severim.ama şimdi hiç yapmadım

bir hafta sonra gidicem irem hem ayrıntılı ultrason randevum da o gün hem cinsiyet öğrenmek için tekrar bakıcak ayrıntılı ultrasonda başka doktor bakıyo sanırım radyoloji uzmanı sanırım o görüp söylermi bilmiyorum

kızlar ben çıkıyorum ağrılarım dayanılmaz oldu iyice uzanmam lazım.akşamada annemlere gideceğiz yarın görüşürüz kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

İyi bari az kalmış canım.. Gerçi 1 hafta bile çok uzun geliyordur biliyorum ama.... Hem hafta olarak hem de ayrıntılı ultrason olduğu için çok daha net görülür.. yeter ki bebişin uygun poziyonda olsun Hadi bol şans canıım şimdiden hihoyyyt

inşallah iremim sanada bol şanslar benimki biraz istista oldu ayaklarıyla kapatıyo bizim kerata sen büyük ihtimal öğrenirsin
hoşçakal sakalyn iyi dinlenmeler bendfe çıkıyorum şimdi bi şeyler atıştırıcam biraz
akşam üzeri tekrar girerim

Amin canııımm.. İkimizde tez zamanda bu mutluluğu yaşarız inş :Saruboceq: Şimdilik hoşçakal seerniciim :a015:

Evde boyamak cok kolay.. eşin de yardım eder.. sız gusel boya yapıosunuz zaten.. rahat rahat boyarsınız, o kadar zor olsa, benim eşim asla yapamazdı emın ol.Koyu renk olacagı cıınde renk dagılımı sorun olmuyor.

sagolun kizlar..
deryacim yat dinlen, keske bende dinlenebilsem( gerci evde kalsamda kurtluyum yine ayaklaniyorum(
bugun erken cikicam isten ben de..

dimekki herkes göbüş daralmasından şikayetçi..o dediğin ağrı bende de oluyor çişten önce ve sonra
tuvaletini tutmak normalde iyi değil ama hamilelikte hiç iyi değil mercimekim bakteri üremesini hızlandırıyor sanırm benede bir kere mecburen tuttum yoldaydık aman yarabbi evin merdivenlerini bile çıkamadım.:bbo:
canım bizim şyerinin tuvaleti unisex olunca tutuyorum mecburen.inşallah bir şey olmaz.
hani yeşil oluyor..içine kıyma pirinç falan konuyor..zeytinyağlı da olur..tadından yenmez..sütlacı ben de sevmem hiç hayalini de hiç kuracağımı sanmaıyorum..büyük konuşmamak lazım yine de..neydik ne olduk..hamurişi yemeyen ben rüyalarımda görür oldum..dün gece rüyamda elimde koca bir tabak brunchta ne kadar börek varsa topluyordum.
senin bu kızın varya bitiriyor beni..nasıl akıl küpü nasıl sevimli bir şeydir öyle..benim de kızım öyle olur inşallah..fotosunu koy da görelim şu fıstığı
kuşkonmaz mı?bilemedim mi?
ben de aynısını söylemiştim artiz hamileliği diye
pek iyi degilim canim, fizik tedaviye basliycam, simdi iyi bir uzman ariyorum, hamileler icin ozel..yoksa bu agrilara dayanamiycam, dun gece yine agladim agridan, hic yuruyemiyorum((
aynen benim durumum norra hergece ağlıyordum 2 ay böyle geçti..şimdi yeni yeni iyiyim..kalsiyum ve magnezyum yaradı galiba.şimdi ara ara yokluyor..hele yatınca daha fena oluyordu..eşim tutup kaldırmya çalışıyordu daha da fena ağrıyordu.hele birde iki kalça birden ağırınca hiç kıpırdayamıyordum..hala başucumda oklava duruyor koltuk değeneği niyetine..inşallah geçer canım seninki de

ben de kızımın( dönebilir ) adını yazdım..mnikin işi var diye.kızmaz di mi?:1rolleyes:

O gün çalışıyorum Aslında foruma giriyorum Esra, ama sadece yazdıklarınızı okuyorum...Buralardayım yani:)

irem seerni sizi cok iyi anliyorum bana 12. haftada erkeke olabilir dedi ama hic guvenemiyorum cunku cogu kisinin degisti..bi dahada bakmadi, 2 hafta sonra randevum vardetayli,gerkirse depeleye depeleye uyandirip acicam o bacaklarini ben o bebisin, olucem meraktan:)))

noracım ya açmıyor kereta ne yaparsam yapayım açmıyor..bakalım seninki açarsa umutlanayım..benim randevum mayısta...haberlerini kaçırmam umarım

Bu hafta pinky ve ben, haftaya seerni, öbür haftada sen nurdancııım... ınş bebişlerimiz yamuk yapmazlar bize bu seferde Göstermezse o hain planını ben de uygulayabilirim bebişimin üzerinde walllaaa :jeyyar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…