2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
8.entelliye…………………………........2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK (KUZEY)
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK (RÜZGAR)
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ (BURÇİN)
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK (DENİZ)
]56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
67.İrem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
72.lalece........................................27 agustos ______________________ ERKEK
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ (BUSE)
HEHE kendim yaptım kaydirigubbakcemile52009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı
1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
8.entelliye…………………………........2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK (KUZEY)
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................10agustos _____________________ ERKEK (MUSTAFA EFE)
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ (BURÇıN)
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK (DENıZ)
]56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
67.ırem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
72.lalece........................................27 agustos ______________________ ERKEK
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ (BUSE)
sinirden daha öğle yemeğini bile yemedim...(
Eline sağlık canıım... Mustafa Efe'miz de hoşgelmiş listemizeeHEHE kendim yaptım kaydirigubbakcemile5
Ooooh yarasın bebişimizee :ecrin_bebek:kizlar yemek yemistim yarim saat once, bebisim simdi icerde kipir kipir, ay cok tatli ya....bide hickirik tuttu yine sanirim:))yumuldu tabi annesinin yediklerine:)))nasil gulmem geldi, oyle hissedince onu hick hick hick:)))
Sinir olmak da aç kalmak da sana yasak mercimekiiimsinirden daha öğle yemeğini bile yemedim...(
gerçekten mi? yok valla gayet minyonum. yine de teşekkür ederim....
heryanıma aldım kuzum.... ben en iyisi bir seferinde hamile kalmadan hemen önceki bir fotomdaki kıyafetin aynısını giyip bir poz vereyim de görün nereme almışım. ben hem önden hem arkadan ilerliyorum kızlar. bakıyorum çoğunuzda popo basen aynı duruyor. ama ben çok kilo almasam iyi olur, zira iğnenin dozunu doktor kiloma göre ayarlayacak. ne kadar çok kilo alırsam pıhtılaşma riskim de o kadar artacak galiba...
teşekkürler canım, o senin zarifliğin. hadi artık sen de ekle bir foto....
ohhh be keyfe bak, inşallah hava da bugünkü gibi güneşli olur.... sahilde oturun, kahvaltı yapın, gazete okuyun, yürüyüş yapın, alışverişe gidin.... üfff ya çok kıskandım...
eşim çekmiyor fotomu, ben kendim iki düzenek kurdum, biri salonda (aslında çoğu fotom orda) diğeri de banyoda. neyin üstüne koyacağımı filan ayarladım, istesem farklı düzenek de kurabilirim ama bu ikisinden memnun kalınca başka yer aramadım. bi de tabi arka fonun çok kalabalık olmamasına dikkat ediyorum ki hiçbirşey göbeğime gölge düşürmesin.
eşofmanımın beli ipli şeker, o kadar rahatki anlatamam... herhalde 1 ay daha giyebilirim. likralı filan da değil üstelik. pamuklu... gerçekten çok rahat.
sendeki boya posa göre senin göbeğin de normal arkadaşım. ne güzel söylemişsin bak "hükümet gibi kadın" sın....
DEFNEDAMLA, ne yaptın da çevirdin bebeği? takla filan atsaydın.... geçmiş olsun canım. şimdi kasık ağrıların geçti mi?
güçlü olucaz şeker, geçecek bu ağrılar onu şöyle bir göğsüne yaslayınca... hele de o minik ağzını meme ucuna dayıyacaklar o da cok cok cok diye emecek ya, işte bu ağrılı günler toz olup gidecek.... allah sabır ve şifa versin...
aaaa ne güzel tesadüf.... herhalde hayatında en farlı kutlaman bu olacak... tanımadığın on kadar kadınla....
irem seerni sizi cok iyi anliyorum bana 12. haftada erkeke olabilir dedi ama hic guvenemiyorum cunku cogu kisinin degisti..bi dahada bakmadi, 2 hafta sonra randevum vardetayli,gerkirse depeleye depeleye uyandirip acicam o bacaklarini ben o bebisin, olucem meraktan:)))
Norraa hıçkırığını nasıl anlıyorsun ya şaka gibi... benim de 3 gün önce seğirme şeklinde hareketleri başladı..hep sol tarafımda...çok heyecan verici..hıçkırsa napardım bilemiyorum..gülme krizine girerdim herhalde
canım sağol araştırıcam kararsızım biraz...Canım ben erkek çocukların daha hareketli olduklarını duymuştum ve de daha erken hareket ettiklerini.
Başak geçmiş olsun canım. Ama sen salam sucuk sosis ne kadar sakıncalı bilmiyor musun çok kızdım valla... Dikkat et kendine lütfen...
Evroş, biz seninle aynıymışız, yeni farkettim tickerını. Ben ilk defa dün 20+3 bebişimin hareketlerini hissettim. Sen hissettinmi ya da ne zaman hissettin. Cinsiyeti belli mi?
Esra'cığım gördün demek. Nasıl beğendin mi? Daha cicilerin sitesine girip yorumlara bakamadım. Şimdi de geç oldu artık, yarın bakacağım inşallah...
Ben hiç kelebek kıpırtısı felan hissetmedim. İlk önceleri kelebek çırpıyor gibi hissedersiniz diyordu. Ama ben ilk defa dün senin hissettiğin gibi hissettim ve bi anlam veremedim. Daha doğrusu anlayamadım. Ama bugün de gene aynı saatlerde aynı vuruşları hissedince onun bebişimin seslenişi olduğuna karar verdim. Onlar bebişinin sesleri canım.
Ben de senin gibi inanamadım ama öyle ÇOOOOOKKKK GÜZEL DEĞİL Mİ??? delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Canım bana doktor dört aydan sonra bitki özlü boyalarla boyatabilirsin dedi. Ben de boyatmayı düşünüyorum, ama bir ay daha bekleyeyim diyorum. Doğumumda kötü görünmek istemiyorum çünkü. Ama en fazla 6.ayın sonunda boyatırım diye düşünüyorum çünkü benim erken doğum riskim var.
Kuaförüme de sordum. Sanırım adı TİGERS mıydı neydi T ile başlayan bir ismi vardı. Sarı yuvarlak plastik bir şişe. Bitkisel boyaymış ısı ile boyanıyormuş. Başka bi kuaför de gene aynı marka boyayı söylemişti. Dolayısıyla onunla boyatmayı düşünüyorum. Ama tabii onlar da da az miktarda kimyasal oluyormuş. Bide biraz daha pahalı malesef.
sağol teşekkür ederim...aftabru
ya sen nerene aldın o altı kiloyu.çok hoş bi hamilesin canım hala çok zarifsin.bende 6 kilo almıştım ama 10 gün önceydi.şimdi kaç kiloyum bilmiyorum sadece doktorda tartılıp bi yerden takip etmeye çalışıyorum
angeleyes
harika görünüyorsun canım ne popo ne basen var sadece göbek
kaçakkedi
benim bildiğim erkek çocuklar daha önce hareket ederler ama hareketler yavaş ve ağırdır.ben o seğirmelere pıt pıt kalp atışlarını çok çok önceden hissediyordum.kızlar geç hareket edip hareket şiddeti sıklığı erkekleri geçermiş.
ne güzel senindemi erkek ...daha dur bakalım ilerleyen aylarda delireceksin neler neler yapıyolar...herkese günaydın arkadaşalar. ünaşli bir ankara sabahından herkese merhabalar. GYPRSESRAIM OĞLUŞUNUN İYİ OLMASINA ÇOOOKK SEVİNDİM. ANGELCİM GÖBÜŞÜN AYNI BENİMKİ GİBİ. TABİİ BENİMKİ DAHA SENİNKİ KADAR BÜYÜMEDİ AMA BENİM BÜYÜDÜKÇE DAHA ÇOKK HOŞUMA GİDİYOOOOR...kaydirigubbakcemile2
evet sorma onlar başa belaaa...Günaydınlar herkese
Gelgit geçmiş olsun bol su iç
Tazecik ne mutlu sana hissediyorsun aramızda 1 hafta var bende hissetmek istiyorum
ne zaman acaba ne yemek yapsam diye düşünsem aklıma ilk gelen sebzedir kendisi haftada 2 kez yeriz eşim bıktım demese daha çok pişiricem ama en çok onu aşeriyorum : )
Esracım çok sevindim bebeğin iyi olmasını keyfin böyle devam der inş.
evet buluşunca program yapalım birlikte gidelim hihoyyyt bende hep eşimle gidiyorum onunda limiti var limitim doldu diyip duruyor : )
belli bir kısma kadar çok iyi biliyorum ama yolları karıştırma ihtimalimde var kocişten yardım alırım
maşallah sanada yavrunada ama ilk dikkatimi çeken süt kaynakları : )
sağol bir bakim parfümerilere doğru söylüyosun kuaförlerde bir sürü boyaya gelen insanlar oluyo bulursam evde de boyarım allahtan benim eşimin elinden gelir böyle işler teşekkür ettim..Canım Loreal markasının amonyaksız boyası.. tüm parfumerıcılerde rahatlıkla bulabılırsın, satılıyor, kendın evde boyaybılırsın, sac boyatmak ıcın kuafore gıtme, kuaforler bızde organık var, gel boyayalım falan dıyeceklerdır, bu sozlerıne kanma.. bızım amonyak kokusuna maruz kalmamız gerekıyor.. o yuzden evde boyamalısın.
Tesekkur ederım kuzum yaa.. bende cok arzuluyorum, cok dua edıyorum keyifli, mutlu bır cocuk olsun, herkese gülümsesin, yabani bir tip olmasın dıye.. kendisiyle barısık bır cocuk olsun ıstıyorum.. hep dualarım bu yuzden.. uzulmemek, ıncınmemek adına 6 aydır kendıme duvar ordum evın ıcınde, sırf o etkılenmesın, gerılmesın dıye.. gücüm yettiğince onu koruyup kollamaya calısıyorum, umarım arzu ettıgım gıbı mutlu bır cocuk yapabılırım onu.
Defnecim, keyfinin yerine gelmesıne sevındım arkadasım.. daim olsun ınsallah.
bişey sorucam kızlar c.tesi mado kalabalık olur ee bizde kalabalıgız yer bulabilecekmiyiz acep rezervasyon falan yaptırsak garip mi kaçarr bir fikir..istanbul buluşması için tekrar bi liste yapalım
*esrako
*aftabru
*petrik
*pinky
*maviş
*angeleyes
*comely
*fasulyeko
*gizze
*irem34
*tuana3434
*gypsyesra
eksikler varmı kızlar??bide telkırma gelebilse ne güzel olurdu o girmiyo sanırım bikaç gündür iyidir inşallah,gelmek isteyen istanbull hamisleri varsa bende gelicem desinn,şimdilik 12 kişiyiz fire vermeyelim hatunlar ona göreeklava:
çok geçmiş olsun ama fizik tedavi seni biraz rahatlatır bebiş içinde hangisinde rahat edrim diyosan onu yaptır bende son dakikaya kadar normal dedim ama olmadı son haftalar zaten ne olucagını belli ediyocok sagolun kizlar, dun doktorumla tekrar konustuk, gecse bile hamilelik sonuna kadar tekrarlar ve surer dedi, anam bu cocuk neresini dayadi bu sinire??o yuzden fizik sartmis, umarim gecer...en buyuk ,korkum normal dogumu engellemesi, bel fitigi ve sinir basisi normal doguma engelmis, ben normal dogurmak istiorum( yoksa sezeryan olucakmisim..
nurdan güldüm sana ya güldüm depeleye depeleye delikafadulden
bende benimkinin aşağıda duran kafasını depeleyecektim alttan görecekti öyle durmayıda neyseki insafa geldi daha şimdiden maymun olduk ya ellerinde
Ay inşallah perşembe günü cinsiyeti belli olur bebişimin de ekleriz hemen cinsiyetini yenilenmiş listemize... Hiç boşluk kalsın istemiyorum isimlerin karşısında hihoyyythihoyyyt
Nurdancıım geçmiş olsun canım ya.. ol şu tedaviyide kurtul çektiğin ağrılardan be bitanem. Ayrıca üzülme sezeryan olacak diye.. sonuçta hala bi ihtimal bu.. Planladığımız şekilde gelişmiyor ki herşey.. Kalbini ferah tut, nasıl hayırlısıysa öle olsun senin için. Şu an öncelikli olan daha da ilerlemeden tedavi ile şu ağrılardan kurtulman :teselli:
norraacım geçmiş olsun dikkat et kendine, sezeryan içinde üzülme bizlerde daha bilmiyoruz nasıl olacak doğum hakkımızda hayırlısı
Comely dudulluda oturuyormuş, evi çok uzak gelemicek sanırım
gerçekten mi? yok valla gayet minyonum. yine de teşekkür ederim....
ohhh be keyfe bak, inşallah hava da bugünkü gibi güneşli olur.... sahilde oturun, kahvaltı yapın, gazete okuyun, yürüyüş yapın, alışverişe gidin.... üfff ya çok kıskandım...
eşim çekmiyor fotomu, ben kendim iki düzenek kurdum, biri salonda (aslında çoğu fotom orda) diğeri de banyoda. neyin üstüne koyacağımı filan ayarladım, istesem farklı düzenek de kurabilirim ama bu ikisinden memnun kalınca başka yer aramadım. bi de tabi arka fonun çok kalabalık olmamasına dikkat ediyorum ki hiçbirşey göbeğime gölge düşürmesin.
eşofmanımın beli ipli şeker, o kadar rahatki anlatamam... herhalde 1 ay daha giyebilirim. likralı filan da değil üstelik. pamuklu... gerçekten çok rahat.
sendeki boya posa göre senin göbeğin de normal arkadaşım. ne güzel söylemişsin bak "hükümet gibi kadın" sın....
aaaa ne güzel tesadüf.... herhalde hayatında en farlı kutlaman bu olacak... tanımadığın on kadar kadınla....
norracım internette sorun sabahtan beri...onla uğraşmaktan yemeyi içmeyi unuttum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?