2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yannıs bakıyorum da lısteye.. ben Agustosun basında dogurucam, sezeryan oldugu ıcın bir hafta once gıbı alınaca.. sonra dan dıogum yapacak cok arkadasım var.. yanı topık kendını dengelıyor gııbı.. ben bı sure olmasam da muhakkak sızlerın cogu olacak burada.

ben de yasdım oğlumun adını..miniğe kolaylık olsun..:))

sabahtan beri nette sorun var.....tüylerim tiken tiken oldu resmen.............delirdimm...1 safya oluyorum alıntın yapıyorum pat gidiyo..tekrar geliyo bi daha gidiyo..vs vs.offffffff.....gerildimmmmmmmmmmmm...
ne çok bağımlılık yapmış şu topik....
günaydın..tünaydın bu arada...

Aklımda kalanları yazayımmmmmm...
GELGıT....geçmiş olsun güzelim...
ESRA...oğluşunda bi sorun yokmuş..nası sevindim nası sevindim anlatamam...geçmiş gitmiş olsun...gez toz anacım sahillerde...ben iç geçireyim buralarda.........(
dr.a gidecekler varmışş...Seerni...ırem....Pinky..bebişlerinizi görün de gelin bakalım ne yapıyomuş sıpalar..

resimlere ayrıca bakıcam...yazarım yorumlarımı...Aftabru ben o mamadan yedim dün..hehehe....:))enfesti..

Liste süperr olmuş....ellerinize sağlık...

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
6.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ERKEK
8.entelliye…………………………........2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
13.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
16.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ KIZ
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
29.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK (KUZEY)
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK (RÜZGAR)
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ (BURÇıN)
47.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK (DENıZ)
]56.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik......................................... 24agustos ____________________ ERKEK
64.seerni........................................2 5 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
67.ırem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK (RÜZGAR)
70.Pınky_42...................................26 agustos
72.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ (BUSE)

ıki tane rüzgar bebek var:)

HEHE kendim yaptım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kizlar yemek yemistim yarim saat once, bebisim simdi icerde kipir kipir, ay cok tatli ya....bide hickirik tuttu yine sanirim:))yumuldu tabi annesinin yediklerine:)))nasil gulmem geldi, oyle hissedince onu hick hick hick:)))

bende simdilik erkek diye adini yazmak istedim ama alinti yapamadim listeden??niye olmadi??

Norraa hıçkırığını nasıl anlıyorsun ya şaka gibi... benim de 3 gün önce seğirme şeklinde hareketleri başladı..hep sol tarafımda...çok heyecan verici..hıçkırsa napardım bilemiyorum..gülme krizine girerdim herhalde

HEHE kendim yaptım kaydirigubbakcemile5
Eline sağlık canıım... Mustafa Efe'miz de hoşgelmiş listemizee
kizlar yemek yemistim yarim saat once, bebisim simdi icerde kipir kipir, ay cok tatli ya....bide hickirik tuttu yine sanirim:))yumuldu tabi annesinin yediklerine:)))nasil gulmem geldi, oyle hissedince onu hick hick hick:)))
Ooooh yarasın bebişimizee :ecrin_bebek:
sinirden daha öğle yemeğini bile yemedim...(
Sinir olmak da aç kalmak da sana yasak mercimekiiim

tatlummmm ben bu kadar kafayı takınca eşim cidden seni bir kere şöyle kaldırıp bacaklarından sallayım dedi ama kabul etmedim ben daha çok dinlendim uzandım bol bol birde bebişimle konuştum bak kızım olmuyo böyle dedim beynin sulanacak böyle durulurmu dedim anne üzülüyo dedim şarkıda söyledim ona dayanamadı annesini üzmeye bıdık

nurdan güldüm sana ya güldüm depeleye depeleye delikafadulden

bende benimkinin aşağıda duran kafasını depeleyecektim alttan görecekti öyle durmayıda neyseki insafa geldi daha şimdiden maymun olduk ya ellerinde

tekme atinca bikac dakika ara oluyor bazen 10-15 dk ama hickirikta orn 5-10sn sn arayla duznli atma oluyor 10 tane pit pit pit arka arkaya, cok komik dun sabah ta oldu kahvaltidan 1 saat sonra..kiyamam dedim icimden:)):ecrin_bebek:

canım sağol araştırıcam kararsızım biraz...
sağol teşekkür ederim...
ne güzel senindemi erkek ...daha dur bakalım ilerleyen aylarda delireceksin neler neler yapıyolar...
evet sorma onlar başa belaaa...
sağol bir bakim parfümerilere doğru söylüyosun kuaförlerde bir sürü boyaya gelen insanlar oluyo bulursam evde de boyarım allahtan benim eşimin elinden gelir böyle işler teşekkür ettim..
bişey sorucam kızlar c.tesi mado kalabalık olur ee bizde kalabalıgız yer bulabilecekmiyiz acep rezervasyon falan yaptırsak garip mi kaçarr bir fikir..
çok geçmiş olsun ama fizik tedavi seni biraz rahatlatır bebiş içinde hangisinde rahat edrim diyosan onu yaptır bende son dakikaya kadar normal dedim ama olmadı son haftalar zaten ne olucagını belli ediyo

napim damlacim tek bi sansim var ogrenmek icin ayin 7 sinde gerci 17 sinde baska biyerde daha randevu aldim yine detayli icin , 2sinde de gosterdi gosterdi yoksa doguma kadar ogrenemem:))durtukliycem bende habire...

iremmmm istanbullu arkadasım. geliyormusun bulusmaya ?

norraacım geçmiş olsun dikkat et kendine, sezeryan içinde üzülme bizlerde daha bilmiyoruz nasıl olacak doğum hakkımızda hayırlısı

Comely dudulluda oturuyormuş, evi çok uzak gelemicek sanırım

ya petrik benim evde bostanci içerenkoy arasında dudulluya yakınım
dudullu bostancı minibusleri var orda bostancıda nazanla buluscaz deiniz otobuusu ile bakırkoy yapcaz soylesene comely ye bostancıda buluscaz once biz nazan esrako buluscakmıs diye bizle gelip bulussun dudullu benim dibimde bir semt yani o niye gelemiyorkiiiii.

kıskanma nazan ben senin is yerin hastanen esinin isyerinin ucgen içinde olmasını kıskanıyormuyummm :)) hatta evde yakın sayılır o bolgeye hiçç benim bir gunluk keyfimi kiskanma sen kendi avantajlarına sevin:) ben her gun 6,30 da sokaklardayım ise varmak için :)

ay duzenek kurdun demek :))) tahmin etmistim aynı yerler çunku hep :)))

norracım internette sorun sabahtan beri...onla uğraşmaktan yemeyi içmeyi unuttum...

norracım internette sorun sabahtan beri...onla uğraşmaktan yemeyi içmeyi unuttum...

ya banada oluyor arada, ama yemeyi icmeyi unutma annesi, ay bak ben yine aciktim, bi elma yiyim bari, yuhh yani daha 1 saat ancak oldu yemek yiyeli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…