2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ay bide kizlar canimin ne istedigini duyunca sasiricaksiniz bugun, herkesin evinde vardir yada kolay bulabilir diye soyluyorum,oglen gittim marketten domates aldim, canim domates istedi, hayret bisi, oturdum dogradim, tuzladim yedim oglen arasi isyerinde:)))

Esra comely yazdım msnden

mercimek boşversene interneti ? yemeğini ye sen aç bırakma oğlunu

slm herkese..kızlar pazar gunku 3 tekmeden sonra benm sıpa da pıtpıtlara brei döndu...olsun ama hissetmek çok güzel.şükürler olsun..:)
angel dogru sölüosun gerçi kalabalık olabilir ama napcas?kesn sayıyı bilmioski rezerve yapsak....

bu arada şu listede hala tanımadıklarımız var...ayyyh cinsiyet ögrenmeyen çok az kalmısız iremm ve seerni ben şimdiden başladım telkinlere..."utanma göster bebişim ne var ne yok görelim sen yiğidin malı meydandadır lafına göre ac görelim annecim diyorum"...eşim çok gülo bana ya..:) benm bacaklarını açma konusunda şöle bi planım var.öksürünce bebiş şekil değiştiriyo ya baktım şekil ters duruyo hemen öksürrüm.içimden bebişe sinyal gönderirim ...hayırlısı saglıklı oldugunu ögreneyimde snrada cinsiyetini...:)

valla bende burko gibi yapcam resmimi koyup tahmin yaptırcam bakalım bilinecekmi...irem sendemi perşembe gidiosun doktora...benm sabahdan ama snrasnda anacocuk saglıgına gidip kaydımı yaptırcam bide tahlil falan isterse onları yaptırcam biraz gec gelebilriim.ve ilk siz yazarı sonrada cep tlf listemden başlarım mjlara......inş...

hala ara ara buzdolabina gidip tirtikliyorum:))bizim ofiste mini buzdolabi var, oraya yiyeceklerimizi koyuyoruz evden getiren olursa, zaten bi gidimcik yarisini ben doldurdum buzdolabinin:)))meyve-yogurt-meyvesuyuyla:))

valla ben yine depresyonlara grip hayata kusmessem sayet bolca girerim kisa da olsa gibime gelioyr bilmioyrum yani buyuk konusmayayım ama ben buralarda olurum.
sizlerdende aynı performansı bekliorum:)

Esra comely yazdım msnden

mercimek boşversene interneti ? yemeğini ye sen aç bırakma oğlunu

Yerim ben senin fotonuuuuuuuuuuu

hala ara ara buzdolabina gidip tirtikliyorum:))bizim ofiste mini buzdolabi var, oraya yiyeceklerimizi koyuyoruz evden getiren olursa, zaten bi gidimcik yarisini ben doldurdum buzdolabinin:)))meyve-yogurt-meyvesuyuyla:))

Maşallahhhh arkadasımaaaaaaaaaa

valla ben yine depresyonlara grip hayata kusmessem sayet bolca girerim kisa da olsa gibime gelioyr bilmioyrum yani buyuk konusmayayım ama ben buralarda olurum.
sizlerdende aynı performansı bekliorum:)

ay insallah o gunleri gorucez dimi:)) evde biri ciyak ciyak aglarken biz onu uyutup 2 dk yine foruma giricez, allhim sen o gunleri goster hepimize...

SıZLERDE DURUMLAR NASIL?

evett simdilerde hamile oldugumu daha bir anladım. ilk hamileligimde oldugu gibi basladı ayaklarım sismeye ve batmaya. ki oldum olası az tuz kullanırım artık yapısalmıdır nedir bilmiyorum. ayakları yada baska vucudunda biryeri sisen ozellikle ogledne sonraları varmı arkadaslar sizlerde basladımı mesela ??

ikinci sorum su .
okudugum uzre rahim ust sınırı su an gobek deliginin hizasında imis . benim gobek deligi hizası ve alt kısmı daha yumusak ki bebek orda. gobek deliginden goguslerime kadar olan mide kismim ise tasss gibi. sanki 9 aylık ım ve orda da bebek var gibi. oysa mide kismimda bebek falan yok su an en çok gobek deligimin hizasında zaten hareketlerde hep alt kısımlarda hissediliyor. iyide benim mide bolumu niye birsey yutmusum gibi tas gibi acaba sizinde boylemi ???

acaba diyorum hani alttaki organlar rahim buyudukce itiliyor birsekil yukarı dogru hava mı yapıyor niye mide kismim davul gibi sis acaba ??

amin nurdancım insallah hayırlısıyla goreceizz.
biz bu sene yeni laptop aldık ondan evel masa ustu ile oglumun odasından giriyorduk nasıl da sıcak o oda asla giremezdim en buyukhayalim simdi yazın bebis içrde uyurken ben balkonda nete girip sizlere yazcam insallahhh.

Esracim benim botlarim sikmaya basladi onceden once corap ustune soket corapla bot giyerdim simdi sadece ince corapla bile sikmaya basladi,ve yavas yavas yuzuklerimde sikiyor, sanirim odem basladi bende de ki bende tuz pek kullanmam...
o sislik bendede var ama yemek sonrasi ozelllikle, nefes alamiyorum sanirim rahim mideye basi yapuiyor artik,oturunca gogus altimda ve midemde bi kavis olusuyor:))ama benim gobek alti daha sert, tas gibi...ama yatinca blink blink yapiyor oynatinca sanki su varmis gibi cok komik...

kızlar geldim bende ya nasıl olucak ben dudulluda oturuyorum gelmeyı cok ıstıyorum ama nasıl olucak bılmıyorum

Norrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

öldürücem seni.. gidip domates yemem lasımmmmm!!!!!!

tuzlamayi unutma, gusel oluyorozur dilerim, evde vardir diye soyledim, ben hala koparip koparip yiyorum buzdolabindan:)))

bende şişme yok tek şişen yerim göbeğim :) süt kaynaklarımda büyüdü tabi çok hoş oldular keşke hep böyle kalsa , birde baş dönmesi var bolca
benimde midem şiş ve sert gazdan galiba

buarada comely söyledim yazdıklarını ilettim, esrako ile konuş dedim, tmm dedi

Yerim ben senin fotonuuuuuuuuuuu

sağol tatlı evriş

hımmm, mis kokulu dalı yaprağı üzerinde tazecik domatesler...

comeley esrako ve aftabruyla özelden bi mjlaş istersen onlar bostanc sahilde buluşp gelcekler...dudullu bostancıya yakın kız...

Bu arada darknes.. isimli arkadas kusup gitmisti ya toy dedik diye. onuda silebiriz o gitti yani alenen.
darkness a "toy" diye ben takılmıştım, hala inanamıyorum ama o sebepten forumun terkedilebileceğine. tabi inşallah herşey yolundadır da benim yüzümden girmiyordur o ayrı... ama düşünüyorum da ben darkness a genç manasında toy demiştim. tamamen bir mavraydı. ama eğer sırf bu yüzden forumdan ayrıldıysa gerçek manada toymuş. hani benim olsa öyle bir durumum, birine gıcık filan olsam, bana aykırı gelen bir laf etmiş olsa bile asla kötü niyet aramam, kaldı ki diyelim ki alıngan bir ruh halime denk geldi ve kötü niyet de aradım... küsmem yahu, gıcık olurum, pek muhattab almam kendime, ona bişey yazmam, yazdıklarını okumam falan filan... yani forumu terkettiremez bana tek bir kişinin lafı....ama tabi çok başka sebepleri de olabilir darkness ın. inşallah bebeği iyidir de forumdan sıkıldığı için filan girmiyordur.

Comely dudulluda oturuyormuş, evi çok uzak gelemicek sanırım
dudulludan bostancıya dolmuş var. olmazsa comely ile de bostancıda buluşuruz... COMELY duydun mu?

Bu sıpalar gece uyumadıgı zaman, biz girer gece bıle yazarızz, emin ol kaydirigubbakcemile3
Nazanım, kıyamam sana :)) Umarım istedıgın gıbı gıder hersey.. benim yaptıgım zaten bı mübalağa :))

evet evet, ilk günler giremeyiz kesin de, bir hafta sonra doğumdan en azından bi "eciiiik" yapar çıkarız. hatta bence o günlerde daha ziyade telefonlaşıyor olabiliriz.
buarad EVRİŞ, mübalağa ettiğinin çok net farkındayım canım, ben şakayla kakayı çok rahat ayırtedebilirim şeker, no panik....

kuşkonmaz mı?bilemedim mi?

ben de çok güzel ipuçları verdim sanıyordum... ilahi DİDE... delikafadulden

noracım ya açmıyor kereta ne yaparsam yapayım açmıyor..bakalım seninki açarsa umutlanayım..benim randevum mayısta...haberlerini kaçırmam umarım

açmasa da doktorlar tahmin edebiliyorlar kemik yapısından.... benim kızım poposuna alttan baktık kaç kere.... o kadar tomtiş o kadar hoş görünüyor ki anlatamam... kuku filan görünmüyor tabi ama pipi de olmadığı için doktor hala kız diye tahmin ediyor.... yine de yüzde yüz demeye cesaret edemiyorlar tabi...

yedik yemeğimizi oğlumla....cokacimcoook

sorun tespit edildi..modem arızalı...ama yapılmadı henüz....

Esrako...resimlerine baktım..çok güleç yüzlüsün..pozitif enerji veriyosun insana...maşallah canım...oğluşun çok datluuuu....ne güzel gülmüş...gözleri kapanmış...:))

benim sorularına cevabım...ben de herhangi bir şişlik olmadı ama her an olabilir...tuzla yatıp tuzla kalkıyorum çünkü....biliyorum sakıncalı ama..(

benim göbek deliğimin hemen altı semsert..rahim oralarda geziyo galiba..

Norraa...o dediğini her akşam yapıyom...batır batır ye..yarasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…