kızlar biz 6.kutucuğa geçtik maşallah oğluşuma.
mart topiği gibi olmamaya çalışırız .ben nasıl olurum bilemiyorum ilkinde çok geç ayaklanmıştım sezeryan yerim iltihaplanmıştı ateşler filan rahat olur olmaz burdan sizlerle iletişime geçmeye çalışırım
pinky ne güzel ya hiç unutamayacağın bir doğum günü olcak desene
Esra comely yazdım msnden
mercimek boşversene interneti ? yemeğini ye sen aç bırakma oğlunu
hala ara ara buzdolabina gidip tirtikliyorum:))bizim ofiste mini buzdolabi var, oraya yiyeceklerimizi koyuyoruz evden getiren olursa, zaten bi gidimcik yarisini ben doldurdum buzdolabinin:)))meyve-yogurt-meyvesuyuyla:))
valla ben yine depresyonlara grip hayata kusmessem sayet bolca girerim kisa da olsa gibime gelioyr bilmioyrum yani buyuk konusmayayım ama ben buralarda olurum.
sizlerdende aynı performansı bekliorum:)
SİZLERDE DURUMLAR NASIL?
evett simdilerde hamile oldugumu daha bir anladım. ilk hamileligimde oldugu gibi basladı ayaklarım sismeye ve batmaya. ki oldum olası az tuz kullanırım artık yapısalmıdır nedir bilmiyorum. ayakları yada baska vucudunda biryeri sisen ozellikle ogledne sonraları varmı arkadaslar sizlerde basladımı mesela ??
ikinci sorum su .
okudugum uzre rahim ust sınırı su an gobek deliginin hizasında imis . benim gobek deligi hizası ve alt kısmı daha yumusak ki bebek orda. gobek deliginden goguslerime kadar olan mide kismim ise tasss gibi. sanki 9 aylık ım ve orda da bebek var gibi. oysa mide kismimda bebek falan yok su an en çok gobek deligimin hizasında zaten hareketlerde hep alt kısımlarda hissediliyor. iyide benim mide bolumu niye birsey yutmusum gibi tas gibi acaba sizinde boylemi ???
acaba diyorum hani alttaki organlar rahim buyudukce itiliyor birsekil yukarı dogru hava mı yapıyor niye mide kismim davul gibi sis acaba ??
Norrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öldürücem seni.. gidip domates yemem lasımmmmm!!!!!!
SİZLERDE DURUMLAR NASIL?
evett simdilerde hamile oldugumu daha bir anladım. ilk hamileligimde oldugu gibi basladı ayaklarım sismeye ve batmaya. ki oldum olası az tuz kullanırım artık yapısalmıdır nedir bilmiyorum. ayakları yada baska vucudunda biryeri sisen ozellikle ogledne sonraları varmı arkadaslar sizlerde basladımı mesela ??
ikinci sorum su .
okudugum uzre rahim ust sınırı su an gobek deliginin hizasında imis . benim gobek deligi hizası ve alt kısmı daha yumusak ki bebek orda. gobek deliginden goguslerime kadar olan mide kismim ise tasss gibi. sanki 9 aylık ım ve orda da bebek var gibi. oysa mide kismimda bebek falan yok su an en çok gobek deligimin hizasında zaten hareketlerde hep alt kısımlarda hissediliyor. iyide benim mide bolumu niye birsey yutmusum gibi tas gibi acaba sizinde boylemi ???
acaba diyorum hani alttaki organlar rahim buyudukce itiliyor birsekil yukarı dogru hava mı yapıyor niye mide kismim davul gibi sis acaba ??
Yerim ben senin fotonuuuuuuuuuuu
darkness a "toy" diye ben takılmıştım, hala inanamıyorum ama o sebepten forumun terkedilebileceğine. tabi inşallah herşey yolundadır da benim yüzümden girmiyordur o ayrı... ama düşünüyorum da ben darkness a genç manasında toy demiştim. tamamen bir mavraydı. ama eğer sırf bu yüzden forumdan ayrıldıysa gerçek manada toymuş. hani benim olsa öyle bir durumum, birine gıcık filan olsam, bana aykırı gelen bir laf etmiş olsa bile asla kötü niyet aramam, kaldı ki diyelim ki alıngan bir ruh halime denk geldi ve kötü niyet de aradım... küsmem yahu, gıcık olurum, pek muhattab almam kendime, ona bişey yazmam, yazdıklarını okumam falan filan... yani forumu terkettiremez bana tek bir kişinin lafı....ama tabi çok başka sebepleri de olabilir darkness ın. inşallah bebeği iyidir de forumdan sıkıldığı için filan girmiyordur.Bu arada darknes.. isimli arkadas kusup gitmisti ya toy dedik diye. onuda silebiriz o gitti yani alenen.
dudulludan bostancıya dolmuş var. olmazsa comely ile de bostancıda buluşuruz... COMELY duydun mu?Comely dudulluda oturuyormuş, evi çok uzak gelemicek sanırım
Bu sıpalar gece uyumadıgı zaman, biz girer gece bıle yazarızz, emin ol kaydirigubbakcemile3
Nazanım, kıyamam sana :)) Umarım istedıgın gıbı gıder hersey.. benim yaptıgım zaten bı mübalağa :))
kuşkonmaz mı?bilemedim mi?
noracım ya açmıyor kereta ne yaparsam yapayım açmıyor..bakalım seninki açarsa umutlanayım..benim randevum mayısta...haberlerini kaçırmam umarım
hımmm, mis kokulu dalı yaprağı üzerinde tazecik domatesler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?