2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esrakocum kım kım buluşucaksınız pekrik anlattı sağolsun ben gıremediğimde bana gelişmeleri yazıyo cicişim

kızlar listeyi yaparken beni ve bazı arkadaşları silmişsiniz galiba yanlışlıkla

azcık okumaya calıştım tuz konusunda bende aynıyım cok yıyıyorum vede domates tabıkı salatalık tuzla tuzla ya akşam yatmadan önce mutlaka bir şeyler yemeden önce uyuyamıyorum

Norraa, yoook uzak heryere burası.. Zaten marketlerde de öyle kokulu domates yok ki..Bir iki ay sonra çıkar domatesler, tazecik salatalıklar değil miii..

esrako benmde henuz şişme yok ama gece yatarken yüüzklerimi çıkarıyorum...gunduz hep parmaklarımda ama şişme yok.ayrıcaaa ban doktorum 4.cü aydan itibaren tuzu azaltmamı çünkü 7.ci aydan sonra azaltınca işe yaramıyacagını sölemişti birde ozamn hepden zor olur diye ben şimdiden başaldım az tuzu yemeye aama eşim bu durumdan müzdarip..malum aşçı benm haftaiçi...haftasonuda genelde eşim et yada balık yaptıgı için sorun olmuyor..

nurdan ahh ahhh bi yaz gelsede şu çanakkale dmateslernden yesekk..:)tuza banıp banıp.zaten yaz gelsn ben ekmek düşü müyorum..çeşitçeşit meyveler Allahım yaa ne şanslıyız butun kışmeyvelerini yedik bebişlerimiz bol bol C vitamini aldı şimdide yaz meyveleri sırada..annesinn kuzusuu herşeyn tadını bilcek...yavrum benm..ayhh dogsadad sevsem şöle dya doya öpsem oda agzını açıp öle meme beklese yavrrrrrrrrrrruuuuuuum...

Norraa, yoook uzak heryere burası.. Zaten marketlerde de öyle kokulu domates yok ki..Bir iki ay sonra çıkar domatesler, tazecik salatalıklar değil miii..

valla ben burda ayirt edemedigim icin bio urun aliyorum biraz daha pahali ama eminim en azindan, adamlar koku bile asiliyorlar sanki ya, ayirmak imkansiz hormonlu hormonsuzu mis gibim kokuyor...markette bile kokladim alirken cok hostu kokusu donup baktilar:)))

tsk ederim canım . oglumda resimlere sahte bir gluusle bakıyor resim cekiceğimiz zaman oyle siritiyorki gozleri kapanıyor eskimo lar gibi:))) normal bak oglum az gul diyoruz ama anlamyıor:))

benim rahim kismi alt kısım yumusak valla benim bebek garip biryerdemi duruyornedir anlamadım

ayy ayy ay dide hiç girmeyenleri listeden çıkarıp duzenleme yapmaya karar verdik. evris hiç adını duymadıklarımızı sildi seni silmeyeceğine eminim sen sıkca yazıyorsun gozden kacmıs olamaz delete ile yanlıslıkla falan silindi heralde. minik kelebek gelince hemen ekletiriz senide . bazı arkadaslar dedigin kim baska grupta olup ismi olmayan gordunmu ?

geç sen dalganı benim beynim uyuşmuş bir yandan klasör kontrol ediyorum bir yandan yeme içme düşünüyorummm..benim de kemik yapısından kız diye tahmin ediyor doktorum..ama bir açsa tam süper olacak
he he he pirasa dimi:))))))

hadi be! hiç sevmem zatikafamçokkarıştı

COMELY

canım sen dudulluda oturuyormussun bostancı dudullu minibslerine yakınmısın bilmiyorum ama bostancıya gelmen çok zor olmasa gerek minibus var sonuçta. biz aftarbu nazan ile buluscaz bostancıda ve deniz otobusune binip pit diye bakırkoye gececeğiz.mado dazaten hemen deniz oto busunden inince oralarda çok yakın. takıl bize bostancıda bulusalım seninlede

Evet canım perşembe saat 10:00 da.. Bakalım telkinlerimiz işe yarayacak mı?? ikimizdee Perşembe mutluluktan uçuyor oluruz inşallah delikafadulden

aaa benmde 9 45 sen hangi hastaneye gidiyodun.. bu arada irem sennle gunlerimz aynı sanırım..inş ögreniris..:)acarlar yiidin malı meydanda hesabı...:dance:

Seni silmem imkansızzz Didommmmmm, yakarım ortalıgı yine de silmem ben yafrum benım.. silmiş miyimm şimdi.. yolurr affet benı :Saruboceq:

ay kiyamam seninde mi canin cekti, ay yazmasaydim keske(market falan varmi isyerine yakin al ye hemen...

Ahahahhahaha.... gün ola devran döneeeeeeeeee... yandın Norrammmm kaydirigubbakcemile3

Ahahahhahaha.... gün ola devran döneeeeeeeeee... yandın Norrammmm kaydirigubbakcemile3

ay ben ne bileyim, hani abuk bi meyve desem tamamda, cok basit hemen bulunabilcek bisey diye yazdim:))neyse aksam evde yer suan ulasamiyanlar...

Esramm.. ayaklarım şişti.. cızmemı gıyerken hıssettım.. dedıgın gıbı tuz kullanmam,mınımumdur.. o kadar barız bır goruntu yok ama ben hıssettım.. bır de ayakta bıraz kaldım mı topuklarım cok sızlıyor..

yok yok evriş değişiklik yaptı ama seni silmedi, sonra isim eklemek isteyenler oldu ozaman silinmiştir, minikkelebek gelsin evrişin yaptgı listeden devam edecek orda varsın şekerim : )

aaa benmde 9 45 sen hangi hastaneye gidiyodun.. bu arada irem sennle gunlerimz aynı sanırım..inş ögreniris..:)acarlar yiidin malı meydanda hesabı...:dance:
İnşallah öğreniriz canım yaa :Saruboceq: Ben Avrupa yakasındayım.. Özel Mecidiyeköy Çevre Hastanesine gidiyordum şimdiye kadar ama değiştiyorum hastanemi.. Hiç memnun kalmadım. Perşembe günü bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Özel Bilge hastanesine gidicem. İnş memnun kalırım da yine değişim olmaz. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

he he he pirasa dimi:))))))

:hooray:

tuzlamayi unutma, gusel oluyorozur dilerim, evde vardir diye soyledim, ben hala koparip koparip yiyorum buzdolabindan:)))

ben domates değil de salçaya pek bir düştüm. hiç sevmezdim salçayı, yemeklere filan ya koymazdım ya da çok az koyardım. ailem adanada yaşıyor yıllardır, hep garip gelirdi adanalıların yemekleri, çok yadırgardım ne çok salça koyuyorlar diye. acayip salça tüketilir adanada.... şimdi sabah akşam ekmeğime salça sürüp yiyorum. tok da olsam tatlı niyetine mutlaka salçalı ekmek yiyorum. tereyağda salça kızdırıp ekmek batırıp yer oldum kızlar yaww.... domates pek yemiyorum ama hormonludur diye...

hala ara ara buzdolabina gidip tirtikliyorum:))bizim ofiste mini buzdolabi var, oraya yiyeceklerimizi koyuyoruz evden getiren olursa, zaten bi gidimcik yarisini ben doldurdum buzdolabinin:)))meyve-yogurt-meyvesuyuyla:))

ayyy bayılıyorum böle iştahlı tiplere... hep böle yemekten konuşsak ne güzel olur di mi?

tamam cnm olur okı bostancıda kaçta buluşuruz yada kaynımla oraya kadar gelırım neyse o gun bı yaklaşsında ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…