ben de çok güzel ipuçları verdim sanıyordum... ilahi DİDE... delikafadulden
iremmmm istanbullu arkadasım. geliyormusun bulusmaya ? /QUOTE]
Canım benim gelicem elbet çok büyük bi aksilik çıkmazsaa hihoyyyt
Evet canım perşembe saat 10:00 da.. Bakalım telkinlerimiz işe yarayacak mı?? ikimizdee Perşembe mutluluktan uçuyor oluruz inşallah delikafaduldenayyyh cinsiyet ögrenmeyen çok az kalmısız iremm ve seerni ben şimdiden başladım telkinlere..."utanma göster bebişim ne var ne yok görelim sen yiğidin malı meydandadır lafına göre ac görelim annecim diyorum"...eşim çok gülo bana ya..:) benm bacaklarını açma konusunda şöle bi planım var.öksürünce bebiş şekil değiştiriyo ya baktım şekil ters duruyo hemen öksürrüm.içimden bebişe sinyal gönderirim ...hayırlısı saglıklı oldugunu ögreneyimde snrada cinsiyetini...:) irem sendemi perşembe gidiosun doktora...benm sabahdan ama snrasnda anacocuk saglıgına gidip kaydımı yaptırcam bide tahlil falan isterse onları yaptırcam biraz gec gelebilriim.ve ilk siz yazarı sonrada cep tlf listemden başlarım mjlara......inş...
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN :Saruboceq:ay insallah o gunleri gorucez dimi:)) evde biri ciyak ciyak aglarken biz onu uyutup 2 dk yine foruma giricez, allhim sen o gunleri goster hepimize...
Norraa, yoook uzak heryere burası.. Zaten marketlerde de öyle kokulu domates yok ki..Bir iki ay sonra çıkar domatesler, tazecik salatalıklar değil miii..
yedik yemeğimizi oğlumla....cokacimcoook
sorun tespit edildi..modem arızalı...ama yapılmadı henüz....
Esrako...resimlerine baktım..çok güleç yüzlüsün..pozitif enerji veriyosun insana...maşallah canım...oğluşun çok datluuuu....ne güzel gülmüş...gözleri kapanmış...:))
benim sorularına cevabım...ben de herhangi bir şişlik olmadı ama her an olabilir...tuzla yatıp tuzla kalkıyorum çünkü....biliyorum sakıncalı ama..(
benim göbek deliğimin hemen altı semsert..rahim oralarda geziyo galiba..
Norraa...o dediğini her akşam yapıyom...batır batır ye..yarasın...
kızlar listeyi yaparken beni ve bazı arkadaşları silmişsiniz galiba yanlışlıkla
geç sen dalganı benim beynim uyuşmuş bir yandan klasör kontrol ediyorum bir yandan yeme içme düşünüyorummm..benim de kemik yapısından kız diye tahmin ediyor doktorum..ama bir açsa tam süper olacakdarkness a "toy" diye ben takılmıştım, hala inanamıyorum ama o sebepten forumun terkedilebileceğine. tabi inşallah herşey yolundadır da benim yüzümden girmiyordur o ayrı... ama düşünüyorum da ben darkness a genç manasında toy demiştim. tamamen bir mavraydı. ama eğer sırf bu yüzden forumdan ayrıldıysa gerçek manada toymuş. hani benim olsa öyle bir durumum, birine gıcık filan olsam, bana aykırı gelen bir laf etmiş olsa bile asla kötü niyet aramam, kaldı ki diyelim ki alıngan bir ruh halime denk geldi ve kötü niyet de aradım... küsmem yahu, gıcık olurum, pek muhattab almam kendime, ona bişey yazmam, yazdıklarını okumam falan filan... yani forumu terkettiremez bana tek bir kişinin lafı....ama tabi çok başka sebepleri de olabilir darkness ın. inşallah bebeği iyidir de forumdan sıkıldığı için filan girmiyordur.
dudulludan bostancıya dolmuş var. olmazsa comely ile de bostancıda buluşuruz... COMELY duydun mu?
evet evet, ilk günler giremeyiz kesin de, bir hafta sonra doğumdan en azından bi "eciiiik" yapar çıkarız. hatta bence o günlerde daha ziyade telefonlaşıyor olabiliriz.
buarad EVRİŞ, mübalağa ettiğinin çok net farkındayım canım, ben şakayla kakayı çok rahat ayırtedebilirim şeker, no panik....
ben de çok güzel ipuçları verdim sanıyordum... ilahi DİDE... delikafadulden
açmasa da doktorlar tahmin edebiliyorlar kemik yapısından.... benim kızım poposuna alttan baktık kaç kere.... o kadar tomtiş o kadar hoş görünüyor ki anlatamam... kuku filan görünmüyor tabi ama pipi de olmadığı için doktor hala kız diye tahmin ediyor.... yine de yüzde yüz demeye cesaret edemiyorlar tabi...
he he he pirasa dimi:))))))
Evet canım perşembe saat 10:00 da.. Bakalım telkinlerimiz işe yarayacak mı?? ikimizdee Perşembe mutluluktan uçuyor oluruz inşallah delikafadulden
hadi be! hiç sevmem zatikafamçokkarıştı
ay kiyamam seninde mi canin cekti, ay yazmasaydim keske(market falan varmi isyerine yakin al ye hemen...
Ahahahhahaha.... gün ola devran döneeeeeeeeee... yandın Norrammmm kaydirigubbakcemile3
İnşallah öğreniriz canım yaa :Saruboceq: Ben Avrupa yakasındayım.. Özel Mecidiyeköy Çevre Hastanesine gidiyordum şimdiye kadar ama değiştiyorum hastanemi.. Hiç memnun kalmadım. Perşembe günü bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Özel Bilge hastanesine gidicem. İnş memnun kalırım da yine değişim olmaz. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?aaa benmde 9 45 sen hangi hastaneye gidiyodun.. bu arada irem sennle gunlerimz aynı sanırım..inş ögreniris..:)acarlar yiidin malı meydanda hesabı...:dance:
he he he pirasa dimi:))))))
tuzlamayi unutma, gusel oluyor ozur dilerim, evde vardir diye soyledim, ben hala koparip koparip yiyorum buzdolabindan:)))
hala ara ara buzdolabina gidip tirtikliyorum:))bizim ofiste mini buzdolabi var, oraya yiyeceklerimizi koyuyoruz evden getiren olursa, zaten bi gidimcik yarisini ben doldurdum buzdolabinin:)))meyve-yogurt-meyvesuyuyla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?