Ervişim o topuk ağrısı bende de var yaa.. Feci şekilde hem de.. 36 numara ayakcıklarım taşımıyor artık bu koca bünyeyiiii kaydirigubbakcemile3Esramm.. ayaklarım şişti.. cızmemı gıyerken hıssettım.. dedıgın gıbı tuz kullanmam,mınımumdur.. o kadar barız bır goruntu yok ama ben hıssettım.. bır de ayakta bıraz kaldım mı topuklarım cok sızlıyor..
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
8.entelliye…………………………........2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK (KUZEY)
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ (BURÇİN)
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK (DENİZ)
]56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
67.İrem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
72.lalece........................................27 agustos ______________________ ERKEK
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ (BUSE)
İnşallah öğreniriz canım yaa :Saruboceq: Ben Avrupa yakasındayım.. Özel Mecidiyeköy Çevre Hastanesine gidiyordum şimdiye kadar ama değiştiyorum hastanemi.. Hiç memnun kalmadım. Perşembe günü bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Özel Bilge hastanesine gidicem. İnş memnun kalırım da yine değişim olmaz. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
hmmm evet salçalı ekmek muhteşem bi fikir bende düşünüydum atıştırmalık ne yesem diye...harikasın nazan..süpperrcokacimcoookcokacimcoook:hooray:
ben domates değil de salçaya pek bir düştüm. hiç sevmezdim salçayı, yemeklere filan ya koymazdım ya da çok az koyardım. ailem adanada yaşıyor yıllardır, hep garip gelirdi adanalıların yemekleri, çok yadırgardım ne çok salça koyuyorlar diye. acayip salça tüketilir adanada.... şimdi sabah akşam ekmeğime salça sürüp yiyorum. tok da olsam tatlı niyetine mutlaka salçalı ekmek yiyorum. tereyağda salça kızdırıp ekmek batırıp yer oldum kızlar yaww.... domates pek yemiyorum ama hormonludur diye...
ayyy bayılıyorum böle iştahlı tiplere... hep böle yemekten konuşsak ne güzel olur di mi?
dellileri topluyorum şu anda...bakıcaz bakalımSeni silmem imkansızzz Didommmmmm, yakarım ortalıgı yine de silmem ben yafrum benım.. silmiş miyimm şimdi..yolurr affet benı :Saruboceq:
Ahahahhahaha.... gün ola devran döneeeeeeeeee... yandın Norrammmm kaydirigubbakcemile3
yakalarım şindik ben onlarıyok yok evriş değişiklik yaptı ama seni silmedi, sonra isim eklemek isteyenler oldu ozaman silinmiştir, minikkelebek gelsin evrişin yaptgı listeden devam edecek orda varsın şekerim : )
hadi yırttın bakalım.....kısaltama olarak alıyor bence alıntıları ondan olabilir mi? öyle olsa miniş de alıntı yapıyordu görünüyordum...Didooooooooooooooooo!!!
Yaw Petrik in dikkatliliği olmasa arada kalmıstıkk, kıslar silmişşşşşşş
ama ama ben silmediiiiiiiiiimmm.....................benim oğluşumun ismini yazdığım listede sen varsın didoom...........
top bende değil...hehehehehehehee :)))))))))))))
Didooooooooooooooooo!!!
Yaw Petrik in dikkatliliği olmasa arada kalmıstıkk, kıslar silmişşşşşşş
ayy benim canım da çok istiyo allahtan var evde ama kocam fazla aldırmıyo hormonlu olur diye yeni almaya başladıkay bide kizlar canimin ne istedigini duyunca sasiricaksiniz bugun, herkesin evinde vardir yada kolay bulabilir diye soyluyorum,oglen gittim marketten domates aldim, canim domates istedi, hayret bisi, oturdum dogradim, tuzladim yedim oglen arasi isyerinde:)))
comely biz domesten korkerken sen salatalık yiyosun o kesin hormonludur ya az yemeye çalış bariiiazcık okumaya calıştım tuz konusunda bende aynıyım cok yıyıyorum vede domates tabıkı salatalık tuzla tuzla ya akşam yatmadan önce mutlaka bir şeyler yemeden önce uyuyamıyorum
evriş yeni katıldığım için aranıza listede bende yokum ekler misin 6 ağustos inşallah erkek hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Canım ben 2 senedir İstanbul'dayım, normalde İzmirliyim. O yüzden zorluk çekiyorum biraz. Bakalım tavsiye üzerine ilk defa gidicem Bilge'ye.. memnun kalırsam ne ala.. Olmazsa NisaYı denerim 1 sonraki hafta.. Madem sende memnunsun. Daha da geç olmadan düzenimi kurmam lazım.. Bakalım paylaşırım seninle izlenimlerimi perşembe günü..ben nisa hastanesine gidiyorum..benm çevremdki butun bayanlar oraya gitmişler çok tavsiye eden oldu bende memnunum...bilge hastensini duymuştum..nisanın fiyatları diğerlerine göre biraz fasla ama ölee çokçok diill..ben doktorumdanda çalişanlardanda çok memnumum..tlfla bile bilgi alıyorum...asiye hanıma gidiyorum kadın yıllardır orda çalişiyor.eşide kadın dgoum prof..çapada..bide mürvvet hanım var ama çooook aşırı yogun..ben sevmme öle çoooooook yogunlugu randevular sürekli aksıyor üstelik her sefrnde unutuyor senn ne evrelerden geçtiğini ..asiye hanım hafızası çok kuvvetli biri hemen her ayrıntıya vakıf yani...
ama ben silmedimki dido :çok üzgünüm:
Esramm.. ayaklarım şişti.. cızmemı gıyerken hıssettım.. dedıgın gıbı tuz kullanmam,mınımumdur.. o kadar barız bır goruntu yok ama ben hıssettım.. bır de ayakta bıraz kaldım mı topuklarım cok sızlıyor..
evriş yeni katıldığım için aranıza listede bende yokum ekler misin 6 ağustos inşallah erkek hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
ben nisa hastanesine gidiyorum..benm çevremdki butun bayanlar oraya gitmişler çok tavsiye eden oldu bende memnunum...bilge hastensini duymuştum..nisanın fiyatları diğerlerine göre biraz fasla ama ölee çokçok diill..ben doktorumdanda çalişanlardanda çok memnumum..tlfla bile bilgi alıyorum...asiye hanıma gidiyorum kadın yıllardır orda çalişiyor.eşide kadın dgoum prof..çapada..bide mürvvet hanım var ama çooook aşırı yogun..ben sevmme öle çoooooook yogunlugu randevular sürekli aksıyor üstelik her sefrnde unutuyor senn ne evrelerden geçtiğini ..asiye hanım hafızası çok kuvvetli biri hemen her ayrıntıya vakıf yani...
ya evrimcim benimde binici tarzı cizmelerim vardı hani binci tarzı diye ozelikle diyorum onlar bol bol oluyorlar ya hani fermuarını rahatca kapatırsın yandan elim girerdi falan simdi tam oturuyor o :)))) gecen gun giyip gelmisim tayt ustune alahım sirnkette fenalık geçirdim çıkarıp yalınayak gezesim geldi dahada kar yagsa babet ve spor ayakkabı harici birbot cizme vs giymiyorumm.
evros hosgeldin
ticker in yanlıs sanırın 28+5 gosteriyor.
nerden katılıyorsun biraz bilgi versenebizlere
CADIARZU:1shok:CADIARZUGülistan nisa hastenesi gittigim en ucuz hastane, kadın doğum katı çok kalabalık bende Asiye hn. a gidiyordum çok bekliyordum randevular 1 saat geriden işliyor işe geç kalıyordum, birde yardımcısı ben içerde giyinirlen başka hasta aldı 2 kez çok rahatsız oldum onun için bıraktım , ama uroloji doktorum nisada
arkadaşımın doktoru mürvet hn.dı şikayetçiydi ondan doğumunu asiye hn yaptırdı güler yüzlü biri
hmmm evet salçalı ekmek muhteşem bi fikir bende düşünüydum atıştırmalık ne yesem diye...harikasın nazan..süpperrcokacimcoookcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?