2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ervişim o topuk ağrısı bende de var yaa.. Feci şekilde hem de.. 36 numara ayakcıklarım taşımıyor artık bu koca bünyeyiiii kaydirigubbakcemile3

Didooooooooooooooooo!!!

Yaw Petrik in dikkatliliği olmasa arada kalmıstıkk, kıslar silmişşşşşşş

ama ama ben silmediiiiiiiiiimmm.....................benim oğluşumun ismini yazdığım listede sen varsın didoom...........
top bende değil...hehehehehehehee :)))))))))))))

ben nisa hastanesine gidiyorum..benm çevremdki butun bayanlar oraya gitmişler çok tavsiye eden oldu bende memnunum...bilge hastensini duymuştum..nisanın fiyatları diğerlerine göre biraz fasla ama ölee çokçok diill..ben doktorumdanda çalişanlardanda çok memnumum..tlfla bile bilgi alıyorum...asiye hanıma gidiyorum kadın yıllardır orda çalişiyor.eşide kadın dgoum prof..çapada..bide mürvvet hanım var ama çooook aşırı yogun..ben sevmme öle çoooooook yogunlugu randevular sürekli aksıyor üstelik her sefrnde unutuyor senn ne evrelerden geçtiğini ..asiye hanım hafızası çok kuvvetli biri hemen her ayrıntıya vakıf yani...

hmmm evet salçalı ekmek muhteşem bi fikir bende düşünüydum atıştırmalık ne yesem diye...harikasın nazan..süpperrcokacimcoookcokacimcoook

dellileri topluyorum şu anda...bakıcaz bakalım
yok yok evriş değişiklik yaptı ama seni silmedi, sonra isim eklemek isteyenler oldu ozaman silinmiştir, minikkelebek gelsin evrişin yaptgı listeden devam edecek orda varsın şekerim : )
yakalarım şindik ben onları
Didooooooooooooooooo!!!

Yaw Petrik in dikkatliliği olmasa arada kalmıstıkk, kıslar silmişşşşşşş
hadi yırttın bakalım.....kısaltama olarak alıyor bence alıntıları ondan olabilir mi? öyle olsa miniş de alıntı yapıyordu görünüyordum...
ama ama ben silmediiiiiiiiiimmm.....................benim oğluşumun ismini yazdığım listede sen varsın didoom...........
top bende değil...hehehehehehehee :)))))))))))))

yakalandın...:mymeka:yedim şimdi seni tüm parnaklar seni gösteriyor..şaka canım..ne olacak yav bir daha yazarıka.s

ayy benim canım da çok istiyo allahtan var evde ama kocam fazla aldırmıyo hormonlu olur diye yeni almaya başladık

azcık okumaya calıştım tuz konusunda bende aynıyım cok yıyıyorum vede domates tabıkı salatalık tuzla tuzla ya akşam yatmadan önce mutlaka bir şeyler yemeden önce uyuyamıyorum
comely biz domesten korkerken sen salatalık yiyosun o kesin hormonludur ya az yemeye çalış bariii

aftabru ya bence pırasa konusunda üzülme emin ol kimsenin canı çekmemiştir..

dün bi mağazanın önünden geçerken çok güzel bi yatak beğendim...beşik gibi biraz..5-6 aya kadar kullanabilir sanırım...bu akşam bi fiyat araştırması yapıcam bakalım..bu arada resmini de çeker koyarım bi bakarsınız..çok güzeldi...

Canım ben 2 senedir İstanbul'dayım, normalde İzmirliyim. O yüzden zorluk çekiyorum biraz. Bakalım tavsiye üzerine ilk defa gidicem Bilge'ye.. memnun kalırsam ne ala.. Olmazsa NisaYı denerim 1 sonraki hafta.. Madem sende memnunsun. Daha da geç olmadan düzenimi kurmam lazım.. Bakalım paylaşırım seninle izlenimlerimi perşembe günü..

ama ben silmedimki dido :çok üzgünüm:

canışım silmemişsin tabiii.benim bu gün mal bir günüm şimdi kontrol ettim ben üstlerdeydim bir ara tabi çok eklenen olmuş ta 32. sıraya inmişim...yeme içme düşünüp bir yandan da klasör kontrol edersem bu olur işte....kusura bakma :çok üzgünüm:

evrişim anam bacım eğer sen ekliyceksen oğluşumun adını tekrar yazabilirmisin....sana zahmet...ben dokunmayayım senin listeye aman haa..

kızlar ben bi yazıda okudum sizde büyük ihtimal duymuşsunuzdur ama bi hatırlatıyım dedim
bu aylarda bebeğe en çok gereken şey omega3 müş bu aylarda beyin gelişimi ön plandaymış
omega3 sadece 4 besinde var bunlar balık ıspanak semizotu ve ceviz

ya evrimcim benimde binici tarzı cizmelerim vardı hani binci tarzı diye ozelikle diyorum onlar bol bol oluyorlar ya hani fermuarını rahatca kapatırsın yandan elim girerdi falan simdi tam oturuyor o :)))) gecen gun giyip gelmisim tayt ustune alahım sirnkette fenalık geçirdim çıkarıp yalınayak gezesim geldi dahada kar yagsa babet ve spor ayakkabı harici birbot cizme vs giymiyorumm.

evriş yeni katıldığım için aranıza listede bende yokum ekler misin 6 ağustos inşallah erkek hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

evros hosgeldin
ticker in yanlıs sanırın 28+5 gosteriyor.
nerden katılıyorsun biraz bilgi versenebizlere

Gülistan nisa hastenesi gittigim en ucuz hastane, kadın doğum katı çok kalabalık bende Asiye hn. a gidiyordum çok bekliyordum randevular 1 saat geriden işliyor işe geç kalıyordum, birde yardımcısı ben içerde giyinirlen başka hasta aldı 2 kez çok rahatsız oldum onun için bıraktım , ama uroloji doktorum nisada
arkadaşımın doktoru mürvet hn.dı şikayetçiydi ondan doğumunu asiye hn yaptırdı güler yüzlü biri

yarışma sunucusu gibi ilahi..

petrikim ben asiye hanımdan memnunum yardımcısı depğişmiş ben ilk bebgm düşütüğnde gitmiştim ozaman suratsız bi kız vardı o kız gitmiş şimdi ama ben henuz öle içerdeyken başkası alınmadı içeri.zaten oda küçükki niealıyolar içeri..randevulara gelince valla ben hep 5 dk kala falan gidirum ve hemen sıra gelior.. asiye hanm gerçektende çok güler yuzlu ve tatlı dilliii...beni psikoljik olarak çok rahatlatıyor.. fiyat konusuna gelince bilge hastanesne göre biras fals olabilir.. aama dogum fiyatları çok uygun geldi bana.. muayene ücretide uygun

CADIARZU:1shok:CADIARZU

hmmm evet salçalı ekmek muhteşem bi fikir bende düşünüydum atıştırmalık ne yesem diye...harikasın nazan..süpperrcokacimcoookcokacimcoook

tabi sadece salça değil, içine; tulum peyniri, ceviz, sarmısak, dereotu, maydonoz, baharatlar filan koyuyorum. bir nevi kahvaltılık hazırlıyorum yani. 3 gün filan dayanıyor dolapta. çıkarıp çıkarıp sürüyorum ekmeğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…