Fiyatlar çevre hastanesinden de pahalı değildir sanırıım.. 2li ye 250 TL 3lü teste 168TL bayıldım mesela beeen :bbo: sigortalı olmama rağmeeen..!petrikim ben asiye hanımdan memnunum yardımcısı depğişmiş ben ilk bebgm düşütüğnde gitmiştim ozaman suratsız bi kız vardı o kız gitmiş şimdi ama ben henuz öle içerdeyken başkası alınmadı içeri.zaten oda küçükki niealıyolar içeri..randevulara gelince valla ben hep 5 dk kala falan gidirum ve hemen sıra gelior.. asiye hanm gerçektende çok güler yuzlu ve tatlı dilliii...beni psikoljik olarak çok rahatlatıyor.. fiyat konusuna gelince bilge hastanesne göre biras fals olabilir.. aama dogum fiyatları çok uygun geldi bana.. muayene ücretide uygun
burkocum gecmis olsun canim ya...
Sağol canım. Umarım çabuk geçerburkoo geçmislerr olsunn
petrikim ben asiye hanımdan memnunum yardımcısı depğişmiş ben ilk bebgm düşütüğnde gitmiştim ozaman suratsız bi kız vardı o kız gitmiş şimdi ama ben henuz öle içerdeyken başkası alınmadı içeri.zaten oda küçükki niealıyolar içeri..randevulara gelince valla ben hep 5 dk kala falan gidirum ve hemen sıra gelior.. asiye hanm gerçektende çok güler yuzlu ve tatlı dilliii...beni psikoljik olarak çok rahatlatıyor.. fiyat konusuna gelince bilge hastanesne göre biras fals olabilir.. aama dogum fiyatları çok uygun geldi bana.. muayene ücretide uygun
CADIARZU:1shok:CADIARZU
Yannıs bakıyorum da lısteye.. ben Agustosun basında dogurucam, sezeryan oldugu ıcın bir hafta once gıbı alınaca.. sonra dan dıogum yapacak cok arkadasım var.. yanı topık kendını dengelıyor gııbı.. ben bı sure olmasam da muhakkak sızlerın cogu olacak burada.
merhaba ,
ben hamile t-shirt ini bir internet sitesinden aldım
tanesi 15 tl . 1 tanesi nde leylek resmi var agzında bebek
diğerinde ise bebeğin ayak izleri var tekmeliyor gibi.
istersen msg atarım özelden 2 taneye 30 tl verdim 4 küsür de kurye parası
Canıım rica ederim.. Aksine teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için.. Bakalım perşembe bi Bilge hastanesine gideyim.. İnş memnun kalırım da bi daha hastane aramak zorunda kalmam kendime.. ama memnun kalmazsam da tavsiyelerinize uyarak araştırmalarıma devam edicem..irem kötü etkilemeyim seni ben 2008 agustos ayında gittim en sonra çok önce yani pinky nin söylediklerini dikkate al sen : ) ama gideceksen mürvet hn. gitme derim
Fiyatlar çevre hastanesinden de pahalı değildir sanırıım.. 2li ye 250 TL 3lü teste 168TL bayıldım mesela beeen :bbo: sigortalı olmama rağmeeen..!
Kızlar ben bu sefer çok fena şifayı kaptımsenağlamaAtom bile kar etmedi. Sabah bir ders girdim, baktım kafamı kaldıramayacağım, izin aldım yine gittim dokuz eylüle. Teker teker poliklinikleri dolaş, o diyor biz bakmayız, bu diyor randevusuz gelemezsin.O ara ateşim yükseldi biraz, soluğu acilde aldım:a015:Ateşim çok çıkmamış neyse ki. Şimdi normale döndü de, bütün etlerimi parça parça etmişler sanki. Aaah ah, bir theraflu için neler vermezdimsenağlamaBebişim de üzüldü annesinin haline, bugün pek bir hareketsiz:çok üzgünüm:
Gideyim biraz yatayım bari. Tansiyon problemi de yaşadım bütün gün. Otobüste gözüm karardı, hemen inip bir taksiye atladım. Off keşke çalışmasaydım:çok üzgünüm:
Aklımda bundan sonra canım yerimsenibenİrem verdiğin fiyatlara göre Nisa çok ucuz güzel yanı telefon açıp sorabilriyorsun bilgi veriyorlar, mesela ayrınıtlı böbrek ultasonu çektimem lazım ethicada 97 dediler nisada 45 yarı yarıya fark var eşimle konuştukda bundan sonra testleri nisada yaptırıcam
merhaba ,
ben hamile t-shirt ini bir internet sitesinden aldım
tanesi 15 tl . 1 tanesi nde leylek resmi var agzında bebek
diğerinde ise bebeğin ayak izleri var tekmeliyor gibi.
istersen msg atarım özelden 2 taneye 30 tl verdim 4 küsür de kurye parası
ya evrimcim benimde binici tarzı cizmelerim vardı hani binci tarzı diye ozelikle diyorum onlar bol bol oluyorlar ya hani fermuarını rahatca kapatırsın yandan elim girerdi falan simdi tam oturuyor o :)))) gecen gun giyip gelmisim tayt ustune alahım sirnkette fenalık geçirdim çıkarıp yalınayak gezesim geldi dahada kar yagsa babet ve spor ayakkabı harici birbot cizme vs giymiyorumm.
evros hosgeldin
ticker in yanlıs sanırın 28+5 gosteriyor.
nerden katılıyorsun biraz bilgi versenebizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?