2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar ben bu sefer çok fena şifayı kaptımsenağlamaAtom bile kar etmedi. Sabah bir ders girdim, baktım kafamı kaldıramayacağım, izin aldım yine gittim dokuz eylüle. Teker teker poliklinikleri dolaş, o diyor biz bakmayız, bu diyor randevusuz gelemezsin.O ara ateşim yükseldi biraz, soluğu acilde aldım:a015:Ateşim çok çıkmamış neyse ki. Şimdi normale döndü de, bütün etlerimi parça parça etmişler sanki. Aaah ah, bir theraflu için neler vermezdimsenağlamaBebişim de üzüldü annesinin haline, bugün pek bir hareketsiz:çok üzgünüm:

Fiyatlar çevre hastanesinden de pahalı değildir sanırıım.. 2li ye 250 TL 3lü teste 168TL bayıldım mesela beeen :bbo: sigortalı olmama rağmeeen..!

kızlarr ozellikle nazan :)
yarınkı programımı acıklıyorum:))
sabah 9,45 detaylı ultrason
sonra ordan kadıkoye ve vapurla eminonu tarafına geçis.
kapalıcarsı vs eminonu pasajlar çocuk esyası satan yerler vsvs turlama hafta içi bos olur sanırım ctesi ye gore. uygugn esyalar vs bulursam sizlerede yazarım gelince. ne nerde vs sayet eminonunde hiç bilmem bilen teyzelere sormak gerek ama vaktim yok arastırma yapcak yarın sabahg i dioyrum. pasajları falan bilip gitmekg erek sanırım ama bu sfer kesif amaclı olsun :)

burkoo geçmislerr olsunn

merhaba ,
ben hamile t-shirt ini bir internet sitesinden aldım
tanesi 15 tl . 1 tanesi nde leylek resmi var agzında bebek
diğerinde ise bebeğin ayak izleri var tekmeliyor gibi.
istersen msg atarım özelden 2 taneye 30 tl verdim 4 küsür de kurye parası

Eskisi gibi değilse bende bi düşüneyim CADIARZU
Arkadaşımla hesp yaptık :) başından beri nisaya gitti doğum ücreti dahil 9 ayda 850 tl harcamış, ben 4,5 ayda 800 harcadım aradaki uçuruma bak : ) doğum için Nisa ya gideblirm benim gittigim hastane çok pahalı ama daha karar vermedim

CADIARZU:1shok:CADIARZU

irem kötü etkilemeyim seni ben 2008 agustos ayında gittim en sonra çok önce yani pinky nin söylediklerini dikkate al sen : ) ama gideceksen mürvet hn. gitme derim

BURKO çook geçmiş olsun canııım.. Noldu bu sene bize yaa.. Sapır sapır döküldük hepimiz hastalıktan :çok üzgünüm:

Gideyim biraz yatayım bari. Tansiyon problemi de yaşadım bütün gün. Otobüste gözüm karardı, hemen inip bir taksiye atladım. Off keşke çalışmasaydım:çok üzgünüm:

muhtemelen ilk doğum hikayesini ben anlatacağım içinizde. normal şartlarda bile 25 temmuz deniyor ki, özel durumum sebebiyle 6 hafta kadar erken alınma durumu var....

canım sitenin adını yazar mısın bende yaptırmak istiyorumda

irem kötü etkilemeyim seni ben 2008 agustos ayında gittim en sonra çok önce yani pinky nin söylediklerini dikkate al sen : ) ama gideceksen mürvet hn. gitme derim
Canıım rica ederim.. Aksine teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için.. Bakalım perşembe bi Bilge hastanesine gideyim.. İnş memnun kalırım da bi daha hastane aramak zorunda kalmam kendime.. ama memnun kalmazsam da tavsiyelerinize uyarak araştırmalarıma devam edicem..

Fiyatlar çevre hastanesinden de pahalı değildir sanırıım.. 2li ye 250 TL 3lü teste 168TL bayıldım mesela beeen :bbo: sigortalı olmama rağmeeen..!

İrem verdiğin fiyatlara göre Nisa çok ucuz güzel yanı telefon açıp sorabilriyorsun bilgi veriyorlar, mesela ayrınıtlı böbrek ultasonu çektimem lazım ethicada 97 dediler nisada 45 yarı yarıya fark var eşimle konuştukda bundan sonra testleri nisada yaptırıcam

Burko geçmiş olsun, dinlende geçsin

Gideyim biraz yatayım bari. Tansiyon problemi de yaşadım bütün gün. Otobüste gözüm karardı, hemen inip bir taksiye atladım. Off keşke çalışmasaydım:çok üzgünüm:

geçmiş olsun burko kendine dikkat et bende aynı senin gibi sabahtan başlayıp akşama kadarkeşke çalışmasaydım diyorum offffffffff offffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Aklımda bundan sonra canım yerimseniben

bize ortaya yazarsan sitenin adını bizde bakalım flawlessed.

ben uzun zamandır takipteydim sizleri ama internet yoktu evde.o yüzden okuldada sadece okumakla yetinebiliyordum eve internet aldığım gün üye oldum katıldım aranıza yani.ilk bebeğimi düşürdüm malesef inşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucağımıza bebişlerimizi.tickeri zor yaptım demekki yanlış olmus.düzeltirim.başka ne anlatabilirim fisfisfis görüşürüz öptüm

evros hoş geldin aramıza bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
burko geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine

kızlar ben bi ara baya girememiştim taşındığım içinde aklıma geldi merak ettim izmirliler buluştumu buluştuysa fotolar nerde
bu arada istanbuldanda fotolar bekliyoruz ona göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…