Hoşgeldin evroş.. Ağustos anneleri içerisinde o kadar çok ki maalesef ilk bebeğini düşüren.. Ben de dahil.. Allah bu sefer yardımcımız olur umarım sonuna kadar.. Seninde hayırlı olsun bebeğin canım. Cinsiyeti fln belli mi?ben uzun zamandır takipteydim sizleri ama internet yoktu evde.o yüzden okuldada sadece okumakla yetinebiliyordum eve internet aldığım gün üye oldum katıldım aranıza yani.ilk bebeğimi düşürdüm malesef inşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucağımıza bebişlerimizi.tickeri zor yaptım demekki yanlış olmus.düzeltirim.başka ne anlatabilirim fisfisfis görüşürüz öptüm
aftabru ya bence pırasa konusunda üzülme emin ol kimsenin canı çekmemiştir..
kızlar ben bi yazıda okudum sizde büyük ihtimal duymuşsunuzdur ama bi hatırlatıyım dedim
bu aylarda bebeğe en çok gereken şey omega3 müş bu aylarda beyin gelişimi ön plandaymış
omega3 sadece 4 besinde var bunlar balık ıspanak semizotu ve ceviz
Kızlar ben bu sefer çok fena şifayı kaptımsenağlamaAtom bile kar etmedi. Sabah bir ders girdim, baktım kafamı kaldıramayacağım, izin aldım yine gittim dokuz eylüle. Teker teker poliklinikleri dolaş, o diyor biz bakmayız, bu diyor randevusuz gelemezsin.O ara ateşim yükseldi biraz, soluğu acilde aldım:a015:Ateşim çok çıkmamış neyse ki. Şimdi normale döndü de, bütün etlerimi parça parça etmişler sanki. Aaah ah, bir theraflu için neler vermezdimsenağlamaBebişim de üzüldü annesinin haline, bugün pek bir hareketsiz:çok üzgünüm:
kızlarr ozellikle nazan :)
yarınkı programımı acıklıyorum:))
sabah 9,45 detaylı ultrason
sonra ordan kadıkoye ve vapurla eminonu tarafına geçis.
kapalıcarsı vs eminonu pasajlar çocuk esyası satan yerler vsvs turlama hafta içi bos olur sanırım ctesi ye gore. uygugn esyalar vs bulursam sizlerede yazarım gelince. ne nerde vs sayet eminonunde hiç bilmem bilen teyzelere sormak gerek ama vaktim yok arastırma yapcak yarın sabahg i dioyrum. pasajları falan bilip gitmekg erek sanırım ama bu sfer kesif amaclı olsun :)
EVROS...hoşgeldin aramıza...
aftabruuuu...baktım resimlerine..........çok şirinn göbeğin...önden kesinlikle belli olmuyor...ama yandan çektiklerin çok güzell..
teşekkürler mercimek. Senin mercimek göbek ne alemde?
evriş yeni katıldığım için aranıza listede bende yokum ekler misin 6 ağustos inşallah erkek hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
he he evriş sana kaldı ihale....:jeyyar:
evrişim anam bacım eğer sen ekliyceksen oğluşumun adını tekrar yazabilirmisin....sana zahmet...ben dokunmayayım senin listeye aman haa..
kızlar ben bi yazıda okudum sizde büyük ihtimal duymuşsunuzdur ama bi hatırlatıyım dedim
bu aylarda bebeğe en çok gereken şey omega3 müş bu aylarda beyin gelişimi ön plandaymış
omega3 sadece 4 besinde var bunlar balık ıspanak semizotu ve ceviz
tabi sadece salça değil, içine; tulum peyniri, ceviz, sarmısak, dereotu, maydonoz, baharatlar filan koyuyorum. bir nevi kahvaltılık hazırlıyorum yani. 3 gün filan dayanıyor dolapta. çıkarıp çıkarıp sürüyorum ekmeğime.
Kızlar ben bu sefer çok fena şifayı kaptımsenağlamaAtom bile kar etmedi. Sabah bir ders girdim, baktım kafamı kaldıramayacağım, izin aldım yine gittim dokuz eylüle. Teker teker poliklinikleri dolaş, o diyor biz bakmayız, bu diyor randevusuz gelemezsin.O ara ateşim yükseldi biraz, soluğu acilde aldım:a015:Ateşim çok çıkmamış neyse ki. Şimdi normale döndü de, bütün etlerimi parça parça etmişler sanki. Aaah ah, bir theraflu için neler vermezdimsenağlamaBebişim de üzüldü annesinin haline, bugün pek bir hareketsiz:çok üzgünüm:
muhtemelen ilk doğum hikayesini ben anlatacağım içinizde. normal şartlarda bile 25 temmuz deniyor ki, özel durumum sebebiyle 6 hafta kadar erken alınma durumu var....
ben gidiyorum oğluşuma yatak bakıcaz..:)))
Arkideşler bi şiy sorucam hani anne karnında bebişlere kitap okuyolar ya belki içimizde başlayanlar olmuştur ne tür kitaplar okuyalım onlar için özel kitaplarmı vardır yoksa İnci Aral Buket Uzuner mi okuyalım bebişlere şimdiden :) Yoksa Kımrızı Başlıklı Kızı mı okusam bizim oğlana :)
tamam tamam sustum siz yiyin pırasanızı cici cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?