2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hoşgeldin evroş.. Ağustos anneleri içerisinde o kadar çok ki maalesef ilk bebeğini düşüren.. Ben de dahil.. Allah bu sefer yardımcımız olur umarım sonuna kadar.. Seninde hayırlı olsun bebeğin canım. Cinsiyeti fln belli mi?

burko geçiş olsun ayyy biliirm o sanki dövülmüşş gibi etlern agrımasını...

iremm kız senn cevre hastanesne verdiğin fayattan cok daha uygundur emin ol....

esrako canm eminöunnde

yazdıklarım kendikendine gidio ya uyus oldum..esrako canım HAVUZLUHAN varmış eminönunde sadece bebek eşyalrı satan bi han mış bende gitmedm ama çok duydum..birde kahveci mehmet efendi varya on a yakın bi yerdede chiggonun outleti var.. benden bu kadar başka bilen varsa sölesin...

aftabru ya bence pırasa konusunda üzülme emin ol kimsenin canı çekmemiştir..

gerçekten mi? hadi pırasaseverler, hadi kızlar , bildirelim şu SEERNİ ye haddini lülülülülülü
sevilmez mi ayol pırasa? ben var ya ben, özellikle 2 gün pırasayı pişirmeden önce mutfakta açıkta bıraktım ki tüm mutfak pırasa koksun diye. soğan ve türevlerine karşı çok hassasımdır, lütfen bir daha pırasama dil uzatma...kötükedihüso

ben haftada bir balık , her sabah da ceviz yemeye özen gösteriyorum.

çok geçmiş olsun şeker. nazar mı değdi sana lokum kız?

esrako, gerçekten çok özendim. ben sadece haftasonu gidebiliyorum o taraflara... iğrenç oluyor. eminim haftaiçi gezmek çok keyifli olacak. bi de rastlarsan bebek şekerlerinin süslemelerine göz atsana. fiyatları nasıl bir bak bakalım. ben kendim yapmayı düşünüyorum da...

Aftabruuuu...baktım resimlerine..........çok şirinn göbeğin...önden kesinlikle belli olmuyor...ama yandan çektiklerin çok güzell..

angeleyes 3 canım ben 2 3 hafta önce farkettim ilk aslında önce anlamamıştım arkadaş dedi göz seğirmesi diye ama aralarda hissetmediğim günler çok oluyordu.bu hafta inşallah hep böle devam eder hergün hissediyorum oğluşumu.senin neyin olacak kaydirigubbakcemile5

Aftabru çok şirin göbişin maşallah kuzuna, hiçde kısa boylu durmuyorsun resimlerde :uhm:

Pırasaya bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 eskidende severdim ama şimdi hergün aklıma düşüyor eşim bıktı yoksa 2 günde bir pişirebilirim cokacimcoook

evros hoşgeldin aramıza : )

Son düzenleme:
Aftabru,
Ben 20 yaşıma kadar pırasanın tadını bilmezdim. Bir gün okuldan çook aç geldim baktım evde annem pırasa yapmış. Açlıktan ölüyorum bi yiyeyim dedim. Mmmmmmmm..O gün bu gün bayılırım pırasaya..YAŞASIN PIRASA!!!

evriş yeni katıldığım için aranıza listede bende yokum ekler misin 6 ağustos inşallah erkek hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Canım ekleme ısı mınık kelebek arkadasımızın.. onun lıstesı, çok mudahele etmek ıstemıyorum acıkcası.. o gelınce ben senı muhakkak kendısıne soylerım.

he he evriş sana kaldı ihale....:jeyyar:

Yav Didooo, lıstenın orjınali bende.. ihalelik durumum yok benım cıcım.. sonradan mudahele edenlerde ihale

evrişim anam bacım eğer sen ekliyceksen oğluşumun adını tekrar yazabilirmisin....sana zahmet...ben dokunmayayım senin listeye aman haa..

Yafrum.. minik kelebek in o liste.. ben daha fazla mudahele etmek ıstemıyorum be kuzum.. ayıp olmasın sımdı.

Tesekkur ederım Seernim.. cevız muhakkak her aksam var.. en azından ondan yırtttım.

Bir de Nazan ımın pırasasına laf soleme Serrnimmmm, lütfen ama kaydirigubbakcemile3

Ohhhh.. yafrum beaaaa, karısıma bak.. helal valla Nazanım.Resmen çemen kıvamında yıyorsun, mıhhh mıhhhhh.

Ya sen ne cok hasta oluyorsun, uykunu mu ıyı almıyorsun, sacını mı ıslak bırakıyorsun, tam dayaklıksın annem yaa.. ıyı baksana kendıne.. elevıt alıyor muydun.. bol bol uyumaya calıs bari..

muhtemelen ilk doğum hikayesini ben anlatacağım içinizde. normal şartlarda bile 25 temmuz deniyor ki, özel durumum sebebiyle 6 hafta kadar erken alınma durumu var....

Hadı yaa.. ciddi ciddi sen olacaksın Nazanım.. hakkında hayırlısı olsun kuzum ya.

ben gidiyorum oğluşuma yatak bakıcaz..:)))

Aaaa yatak mıııı, ne güsellll, bıze de goster, gittiğin yerden foto cek gel bari..

Arkideşler bi şiy sorucam hani anne karnında bebişlere kitap okuyolar ya belki içimizde başlayanlar olmuştur ne tür kitaplar okuyalım onlar için özel kitaplarmı vardır yoksa ınci Aral Buket Uzuner mi okuyalım bebişlere şimdiden :) Yoksa Kımrızı Başlıklı Kızı mı okusam bizim oğlana :)

Bu konuda bır bılgım yok.. su an sadece ninni dinletiyorum ben kuzuma.. gercekten ne okumalı acaba??

tamam tamam sustum siz yiyin pırasanızı cici cici

Kıyamam sanaaa benn... :)))) Gel sende ye... allllaaaşşşkına Serrrniiii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…