2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eylemcim bende nnni dinletiyorum, hani su klasik ouncaklarda calan var, onu celine dion cok guzel yorumlamis her aksma onu dinliyoruz...brahms' lullaby google videodan ara istersen, orjinalleri de var...ben bile uyuyorum..

eylemcim bende nnni dinletiyorum, hani su klasik ouncaklarda calan var, onu celine dion cok guzel yorumlamis her aksma onu dinliyoruz...brahms' lullaby google videodan ara istersen, orjinalleri de var...ben bile uyuyorum..

Sağol canımcım eşimde geçenlerde Celine Dion u hatırlatmıştı aklımdan çıkmış ii oldu söylediğin.

hazır ninnlerden bahsetmişken lenovoo die laptop markasında aglayan bebegee babsı hani annesinn göruntusunu izletiyo ya ordaki ninnide ok hş bilen var mı..
..lulbaby dont you cry die başlıo

hazır ninnlerden bahsetmişken lenovoo die laptop markasında aglayan bebegee babsı hani annesinn göruntusunu izletiyo ya ordaki ninnide ok hş bilen var mı..
..lulbaby dont you cry die başlıo

iste benim dedigim o onu celine dion soyluyor cok guzellll...brahms' lullaby(baby degil aynen boyle yaziliyor lullaby ararken dha kolay olur internetten)

google videodan aradin mi bi kac kisi daha yorumlamis, bide orijinal ninni versiyonu var...

ilk doğum yapacaklardan biri gibi gözüküyorum inşallah bi sorun çıkmazsa.ama fırsat buldukça sizler ve gün sayanalara girip bakacağım.ama ben doğumu adanada yapacağım temmuz birde adanadayım annemlerde pc yok ama bebek fırsat verirse çok nnadirde olsa bi kafeden girmeye çalışacağım

selam kızlar.iki gündür yine giremiyorum.yazılılar başladı.ilk yazılıları bitirip izine ayrılıyorum malum o yüzden çok yoğun--------------------------------------------------------------------------------

um.herkes iyi anladığım kadarıyla.e o halde MAŞALLAH...

hush little baby dont you cry die anlıyorum ben ama...

Kısslar Nerhaba,

Geömişi okuya okuya geliyorum. Henüz bitiremedim ama şimdiden yazayım dedim...

Norra ben de aynı şeyi pazar günü yaptım.. Ben de yaklaşık 4 aydır içmiyordum gözümde tütüyordu resmen bir bardak içtim napimmm

Çok güldürdün beni Dideeee....:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

Gelgit çok geömiş olsun canım.. Ben de antibiyortik kullandım aynı sebepten. Şimdi iim. Ama bol bol su içmeye ve idrarını kesinlikle tutmamaya dikkat et.. Geçmiş olsun tekrar....

Gözün aydın Gypsyesra harika çıkmış sonucun.. Rahatlamana sevindim :)

Norra, sana da geçmiş olsun. Umarım ağrılarından en kısa zamanda kurturlursun...

iste benim dedigim o onu celine dion soyluyor cok guzellll...brahms' lullaby(baby degil aynen boyle yaziliyor lullaby ararken dha kolay olur internetten)
:lepi::lepi::lepi:evet evet o iştee onun sözleri çok güzel ben hep bebişime ingilizce ninni sölüyorum....dogustan bilingual lsun die kuzm..:)

benim mide kısmımda taş gibi bbazen nefes almamı zorlaştırıyor sankş bi baskı var.rahim büyüyüp iç organlara baskı yapıyor allah ileriki aylarda bize yardım etsin

Domates Saçlı Kız
Sevim Ak
CAN YAYINLARI

Seçme Masallar (Ciltli)
Hans Christian Andersen,Murat Alpar

ben bu kitapları okuyorum kızlar.

Gypsyesra gözün aydın canım sonuç iyi çıkmış ohh beee demişsindir artıkkk !!!!!!!!!!!!!!!

selam kızlar. fazla kalamayacağım. ben de google dan arayayım şu ninnileri bakalım. artık 5,5 aylık oldum sayılır, dinletmenin vakti geldi.

inşallah hepimiz sırayla doğururuz, kimse sırayı bozmaz. şahsen ben kendi adıma temmuz sonuna kadar tutabilmeyi çok isterim ama büyük ihtimalle 33-38 haftalar arası alınması gerekecek. bu da haziran bile olabilir demek.

benim mide kısmımda taş gibi bbazen nefes almamı zorlaştırıyor sankş bi baskı var.rahim büyüyüp iç organlara baskı yapıyor allah ileriki aylarda bize yardım etsin

benim göbek o kadar sert ki. çok gergin. ama beni hiç rahatsız etmiyor. hiç sıkıştırmıyor beni. hatta hafiften yüzüstü bile yatabiliyorum elimle destek vererek.

burko
geçmiş olsun canım kendine dikkar et

noraa
seni çok iyiy anlıyorum 4 yıldır bi bel fıyığı hastası olarak.belim sırtım sürekli ağrıyor geceler kabus biraz ayakta dursam sanki belim kopacak.şimdiden böyle ilerde dahada artacak.çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…