Bu konuda bır bılgım yok.. su an sadece ninni dinletiyorum ben kuzuma.. gercekten ne okumalı acaba??
Neler dinletiyosun Evriş ben Dido, Loreena Mckennitt, Baby Einstein ve Baby Mozart dinliyorum. Kaan Kocatepe ' nin sitesinde Kaan Beyin slow ve klasik müzik dinletin diye bi videosu var çünkü bebeişin anne karnında duyduğu seslere bu müzikler yakınmış.
Tekrar söyleyim hangi kitapları okumalıyız bilgisi olan akadaşlar varsa paylaşsın lütfen bekliyorum 4 gösleee.
eylemcim bende nnni dinletiyorum, hani su klasik ouncaklarda calan var, onu celine dion cok guzel yorumlamis her aksma onu dinliyoruz...brahms' lullaby google videodan ara istersen, orjinalleri de var...ben bile uyuyorum..
hazır ninnlerden bahsetmişken lenovoo die laptop markasında aglayan bebegee babsı hani annesinn göruntusunu izletiyo ya ordaki ninnide ok hş bilen var mı..
..lulbaby dont you cry die başlıo
kızlar az evel mart ayında dogum yapacakların topigine girdim son gunler sessizlik oluyor kimi doguruyor kimi son demlerinde olup yazcakhali mi yoktur nedir
mart topigindekiler birbiren çok baglı samimimi değiler bizdemi oyle olcaz anlamadım ama biz oyle olmayız yine cir cirkonusan yazan çıkargibi geliyor ama eminde değilim tabi yasayıp goreceğiz çok heycanlı yaaa her anı heeyecan bu surecinn.
valla ben ctsi ilk defa 4 ay aradan sonra kola ictim, canim o kadar istedi ki bu sefer dayanamadim, 1 kutunun yarisini dikiverdim:))
dunde burnuma turk kahvesi kokusu geldi, sut kaynattim icine bi gidim koydum bari nefsimi koreltsin, yoksa catliycam...:1no2:
benim eşim o yumuşaklığın hastası işte sürekli eli göbeğimde..yok öpücem der yok gece uyanırım zaten çişim beynime kadar çıkmış bir de bunun eli göbeğimde baskı yapıyor..göbek fetişisti oldu herif
:lepi::lepi::lepi:evet evet o iştee onun sözleri çok güzel ben hep bebişime ingilizce ninni sölüyorum....dogustan bilingual lsun die kuzm..:)iste benim dedigim o onu celine dion soyluyor cok guzellll...brahms' lullaby(baby degil aynen boyle yaziliyor lullaby ararken dha kolay olur internetten)
SİZLERDE DURUMLAR NASIL?
evett simdilerde hamile oldugumu daha bir anladım. ilk hamileligimde oldugu gibi basladı ayaklarım sismeye ve batmaya. ki oldum olası az tuz kullanırım artık yapısalmıdır nedir bilmiyorum. ayakları yada baska vucudunda biryeri sisen ozellikle ogledne sonraları varmı arkadaslar sizlerde basladımı mesela ??
ikinci sorum su .
okudugum uzre rahim ust sınırı su an gobek deliginin hizasında imis . benim gobek deligi hizası ve alt kısmı daha yumusak ki bebek orda. gobek deliginden goguslerime kadar olan mide kismim ise tasss gibi. sanki 9 aylık ım ve orda da bebek var gibi. oysa mide kismimda bebek falan yok su an en çok gobek deligimin hizasında zaten hareketlerde hep alt kısımlarda hissediliyor. iyide benim mide bolumu niye birsey yutmusum gibi tas gibi acaba sizinde boylemi ???
acaba diyorum hani alttaki organlar rahim buyudukce itiliyor birsekil yukarı dogru hava mı yapıyor niye mide kismim davul gibi sis acaba ??
ilk doğum yapacaklardan biri gibi gözüküyorum inşallah bi sorun çıkmazsa.ama fırsat buldukça sizler ve gün sayanalara girip bakacağım.ama ben doğumu adanada yapacağım temmuz birde adanadayım annemlerde pc yok ama bebek fırsat verirse çok nnadirde olsa bi kafeden girmeye çalışacağım
benim mide kısmımda taş gibi bbazen nefes almamı zorlaştırıyor sankş bi baskı var.rahim büyüyüp iç organlara baskı yapıyor allah ileriki aylarda bize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?